Ti 14.1.03 Jokerit - HIFK

  • 81 526
  • 563

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Sama neiti koko ajan!!

Vai on jossain päin pasilaa pelattu jotan jääpeliä ja jotakuta on sattunut fyysisesti ja toista psyykkisesti.

Kaksi huomiota (ehkä jo mainittu ja siinä tapauksessa NÖYRÄ anteeksipyyntö):

Eräs palstoilla ollut entinen nimimerkki muistutti, etteikö se ollut juuri R. Summanen joka peräänkuulutti narreihin ns. poliisia kun vastustajat aina telovat narrien taitopelaajia (lue Peltonen)??

Toinen huomioni on yleisesti tapahtuvaa. Miksi pelaaja pitää aina kaksin käsin mailasta kiinni kun taklaa vastustajia laitaan?
Nykykiekko on sen verran nopea laji, jossa tullaan vauhdilla tilanteeseen, taklataan vastustaja ja otetaan "tukea" laidan pleksistä kaksinkäsin, jossa maila on tiukasti kiinni. Näissä tilanteissa kädet ja maila nousevat hyvin (turhan) korkealle jolloin vastustajaa voi vahingoittaa. Tahallaan tai vahingossa. Onko kyseessä tekniikkavika vai mikä? Esimerkkinä eilinen Mäki / Vopat tilanne. En väitä, että Mäen kädet tai maila olisi osunut Vopattia mutta kädet ovat korkealla. Näitä esimerkkejä on useita ja yhtä lailla niihin syyllistyy IFK:n pelaajatkin.

Mikäli taklataan pidetään kädet AINA alhaalla . Se ei ole puhdas taklaus mikäli kädet ovat ylhäällä vaikkei vastustaja loukkaantuisikaan. Aina kun kädet ovat ylhäällä on kyse epäpuhtaasta taklauksesta.
 

jap1812

Jäsen
Suosikkijoukkue
ESPOON BLUES
Mun mielestä:

Sihvonen: >5

Mäki: 2 (vrt. Tuomainen)

Niemi: 5 (vrt. Santala)

Noin olis ainakin linjan mukainen. Muuten ihmettelen suuresti.
 

jiimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK
Sihvoselle vaan asiaankuuluva pelikielto. Taklaus oli todella idioottimainen. Tahallisuudesta lienee turha puhua edes mitään. Niin kuin Summanenkin totesi: "Tuomo Ruutu on ollu meiän poika kaks vuotta. Ei me haluttas maan lahjakkaimmalle pelaajalle tommosta..."

Toivottavasti polvesta ei ole menny mitään siteitä. Magneettikuvauksiinhan ei kai voi mennä ihan turvonneella polvella(??). Toivottavasti asia saadaan nopeasti kuntoon ja Tuomo Ruutu takaisin jäälle.

Suhosen kommentit jaksavat kyllä hymyilyttää. Hakeeko mies jonkinlaista hyväksyntää joko fanien tai pelaajien keskuudessa päästelemällä moista paskaa suustaan? Suhosen mahdollinen toimitsijakielto lienee tosin pelkkää plussaa Hifkille. Älyäis jo rauhottuu, vanha, sydänvaivainen mies.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Viestin lähetti jap1812
Mun mielestä:

Sihvonen: >5

Mäki: 2 (vrt. Tuomainen)

Niemi: 5 (vrt. Santala)

Noin olis ainakin linjan mukainen. Muuten ihmettelen suuresti.

Mä veikkaan =

Sihvonen > 1 matsi ja IKUINEN halveksunta meiltä IFK faneilta
Mäki > ei mittää
AJ Niemi > ei mittää
T. Ruutu > loppukausi
Vopat > 3 matsia filmauksesta
Hedberg > 3 matsia filmauksesta
Pärssinen > Loppukausi filmauksesta ( kun sillä on parempi liksa kuin edellisillä )
Suhonen > Kori Grappaa ja IKUINEN halveksunta meiltä IFK faneillta !
Summanen > lisää liksaa ja sääliä paljon , kun on niin saatanan tyhmä


niin ja varmuuden vuoksi Marko Tuomaiselle 3 matsia huilia
 

Durable

Jäsen
Re: Miten minä jakaisin pelikiellot?

Viestin lähetti InSideHockey
Mäki: Ei pelikieltoa

A-J: 3 ottelua

Soosi: 7 ottelua

Joroisten marsu: 2-3 ottelua

Katsotaan, luulen että aika tarkkaan näihin asettuu. Rangaistuksia jakaessani en käyttänyt apunani sini-puna-valkoisia silmälaseja.

Mielestäni Vopattia saa ajaa kovaa, hän on kuitenkin sen kaliiberin mies. Niemen poikittainen oli jotain käsittämätöntä ja Sihvosen taklaus jonkin totaalisen blackoutin seurausta.

Hentusen tilanne näitä lähes joka matsissa sattuvia tööttäyksiä.

Nostan hattua kaikille Jokerit-faneille jotka tässä ja muissa ketjuissa ovat myöntäneet reilusti tapahtuneen eivätkä ole lähteneet ala-arvoiselle omien puolustelulinjalle. Kiitos!


Kiitokset sinnekin päin. Sihvoselle voisi antaa vaikka 10 matsia. Muita tilanteita en voi kommentoida.
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Re: Kommentteja

Viestin lähetti manu 17
Mihin jäi ifkn jäähy väärästä vaihdosta kun kuudes pelaaja hyppäsi jäälle ennen kuin Stathos oli vaihtorajan sisällä?Aloitus keskeltä koska maalivahti lähti liian aikaisin,näin ainakin kuuluttajan mukaan mistä nyt aina ei ota selvää.Eiköhän syynä ollut lähinnä tuomarivirhe?

Tilanteesta jossa kenttäpelaaja syöksyy liian aikaisin kentälle maalivahtia pois otettaessa ei tuomita kyseiselle joukkueelle rangaistusta vaan peli vain vihelletään poikki ja aloitus tuodaan keskialueelle mikäli kiekko on ollut rikkeen tehneen joukkueen hyökkäysalueella.
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sihvosen pelikiellolla ei ole mitään väliä. Sihvosen noutamisella ei ole enää tässä vaiheessa mitään väliä. Alphonsen kommentit ovat asiayhteydessään raivostuttavan typeryyden osoituksia - juuri sellaisia, joita näiltä viiden pennin filosofeilta ja muilta satuhasseilta ja erkkituomiojilta voi olettaa sitten kun käy juuri niin kuin sanottiin käyvän.

Silloin joskus satoja vuosia sitten kun perinteinen HIFK pelasi vielä reipasotteista hokia, oli silloin tällöin ilmassa vähän samantyylistä meininkiä kuin nyt. Toisinpäin tietty. Siitä on jo pitkä aika, mutta muistelen, että silloin vitutti ankarasti kun omien pelaajien treeneissä vetämät kuditkin olivat jotain murhayrityksiä.

Nytkin tympii aika huolella. Aika yleisesti tunnettu tosiasiahan se on, että rikki menneet polvet eivät koskaan tule samaan kuntoon. Kenties yksi tai kaksi vanhaa partaa muistaa mitä mieltä olen ollut Tuomo Ruudusta jo monta vuotta sitten, ja uskoo kun sanon, että päähän ottaa aika huolella.

Siitä huolimatta olisi ihan mukava jos jätettäisiin nämä tahalliset vahingoittamiset ja käskytyssyytökset niille ämmille joille moinen vouhotus sopii. Eikö näitä ole muka luettu tarpeeksi jo muiltakin? Ja lueta jatkossakin. Koitetaan lähteä siitä, että homma hoidetaan saman tien jäällä ilman hanskoja ja naamakkain. Jos ei hoideta, niin shittiä saa lähettää pääasiassa omilleen - turha siinä on lähteä tähän muualta tuttuun itkulla ja marinalla maustettuun, itsesäälin sekaiseen paskanpuhumiseen. Lehtosella, Viltosella tai muilla narreilla ei ollut asian kanssa mitään tekemistä. Sihvosta olisi siis minun puolestani voinut noutaa vaikka kuinka huolella, enkä panisi pahakseni vaikka Summanenkin olisi siinä rytäkässä saanut kunnolla turpaansa ihan vain siksi, että on pelaajiensa tekemisestä vastuussa, vaikkei mitään käskyä takuulla ole ollutkaan.

Nyt vain on niin, että vaikka se olisi kuinka paska homma ja ilkeä asia tunnustettavaksi, niin meidän junamme meni jo silloin, kun Sihvonen luisteli naama ehjänä pois jäältä. Ei sitä enää voi paikata vaikka käyttäisi miten kovaa kieltä. Alphonsen uho lehdistötilaisuudessakin on lähinnä säälittävää kitinää. Eikö hän olekin juuri se suur-visiiri ja filosofi, joka yhdessä apuvalmentajansa kanssa vaati, ja sai läpi HIFK:n pelaajille tappelukiellon täksi kaudeksi? HIFK:n pelaajien palkan pidättämistä tappeluista johtuvien pelikieltojen aikana, automaattisesti ja olosuhteista riippumatta tässä maksellaan. Siltä pohjalta ei Alpon lausunnoista kanadalaisesta menosta ole muuta sanottavaa kuin, että haistapa Alpo vaikka halatessasi samalla sitä puun vittua. Sitä saa mitä tilaa, ja sitten on turha rypistellä. Jos on hame päällä, niin turha sitä on alkaa aivan kauheasti uhoamaan - näytät vain entistä naurettavammalta ja vedät meidät muutkin samaan kastiin. Sylettää.

Alphonse on ihan itse ja aivan omasta aloitteestaan tehnyt HIFK:sta toisenkin posken kääntävän uhrin. Ja uhreillehan tapaa sattua huonoja asioita. Ja nyt Alpo siis ainakin turpa kiinni, ettei enempää tarvitse hävetä moisen köyhänmiehen socrateksen toilailuja. Jos Sihvonen sattuu HIFK:n kanssa jäälle, niin on vain positiivista jos huolehdit, että sieltä lähdetään molemmat silmät mustina ja nenä poskella, mutta lehdistölle uhoamisella ei ole mitään tekemistä sen kanssa. Ei suuntaan eikä toiseen. Sillä ei vain ole mitään tekemistä asioiden kanssa, sillä kyllä Maailmaan puhetta mahtuu.

Niille urpoille, jotka nyt tulevat tilittämään, ettämutta kurinpito, säännöt, ja muuta huuhaata: Mitä helvettiä niillä on mitään tekemistä tämän kanssa? Sihvonen voidaan laittaa vaikka elinikäiseen pelikieltoon tai karkottaa maasta, eikä sillä ole mitään vaikutusta asiaan. Jossain Tanskassa tai muussa Taka-Persiassa se Sihvonen ensi kaudella pelaa joka tapauksessa. Mikä tahansa Sihvosen rangaistus tuleekin olemaan, ei se poista sitä tosiasiaa, että HIFK:n paras kenttäpelaaja telottiin ja Jokerit menettää jonkun jäähdyttelijän myöhemmin määrätyksi ajaksi. Ei paskempi vaihtokauppa, jos vaikka joukkueet kohtaisivat ensimmäisellä kierroksella, vai mitä Hjallis ja Rami? Jos HIFK tästä jotenkin ekalle kierrokselle riepoteltavaksi edes selviää. Mahtaa muuten The Iso Peetä vituttaa ja helvetin vakaasti.

Alphonse maistaa nyt omaa puunkuortaan, mutta sillä ei ole enää mitään väliä. Koko kauden jatkunut posken kääntäminen Alpon vaatimalla tavalla on johtanut tilanteeseen, jossa HIFK:sta on tullut uhri. Joo-o. Eipä ole jäähyjä paljoa näkynyt, ja sehän se tässä hommassa on tärkeintä, tai ainakin toiseksi tärkeintä sen jälkeen, että pelaajat kunnioittavat leikkikavereitaan, eivätkä vedä näitä turpaan, vaikka miten oman joukkuetoverin kunnioittaminen sitä vaatisi.

Minä mitään poliiseja liigaan kaipaa kyllä ne jääkiekkoilijatkin homman hoitaa. Riittää kun jossain vaiheessa päästäisiin tästä vitun turkulaisten muutama vuosi sitten oman jortikan suulla paria keväistä viikkoa varten aloittamasta "jääkiekon siistimiskampanjasta", ja saataisiin taas pelata kunnolla mies miestä vastaan molemminpuolisen, todellisen kunnioituksen vallitessa. Kurinpidon ja tuomareiden taakse piiloutuminen omaa vastuuta pakoon johtaa juuri tällaiseen pelleilyyn. "Sulla ei ole mitään todisteita." Onhan se nyt kumma jos eivät NK-liigan johtopaikoilla paskat housuissa jo vuosia istuneet kaljut, vanhat henkilöt ala pikkuhiljaa pyyhkiä perseitään ja edes esittää miehiä. Aika alkaa väittämään vastaan sosiaalitoimittajien höpöhöpökitinälle oli jo monta vuotta sitten. Joko kohta saisitte jotain aikaankin, saatanan vellihousut?
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Aamun IS: Otteluvalvoja ei tee raporttia Timo Pärssisen aivotärähdykseen johtaneesta tilanteesta.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt olisi kiinnostavaa saada Soosista puristettua totuus käskytyksestä. Olosuhteethan ovat sellaiselle mitä otollisimmat: #24 on alisuorittanut odotuksiin nähden ja on siirtolistalla. Huhut ovat viime päivinä voimistuneet ja jotain saattaa jo olla allekirjoitettukin, jolloin mahdollinen pelikielto ei juuri naperoita nappaa. Herrasmies nimeltä .aimo osaa todistettavasti tämän vahingoittamiskäskytyksen (kysykään vaikka Santtu Heiskaselta) ja johti peliä aika erikoisella tavalla eilen muutenkin ja Soosilla lienee ollut jonkinlainen näytönpaikka eilisessä ottelussa ("kiinnostaako jatko meillä, mitä?!! Vai vi##u myydäänkö sut Ilvekseen").

Toni on sen verran kokenut kaveri ettei tuollaisia kyllä ihan vahingossa satu ja itsekin tietää kuinka pienestä kiekkoilijan terveys ja ura on kiinni.

.aimo vielä maajoukkuevalmentaja...ei hyvää päivää!
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Pressiboxi
Raato-Rami oli Kiekko Yössä normaali psykoottinen itsensä. On yllättävää miten tämän miehen koutsaamille joukkueille sattuu näitä "vahinkoja" joka vuosi muutamia kappaleita. Ei se M. Ojasen tapauskaan viime keväänä ihan sattumaa tainnut olla, paitsi Ramin mielestä.

Joo, en malta olla muistelematta vanhoja aikoja kun Psyko valmensi Hifkiä ja spiikkasi Ruudun kukista vanhimman ajelemaan palloseuran maalivahteja. Lisäksi tuoreemassa muistissa on se viime kevään jääkiekko-ottelun irvikuva turkuhallissa, jossa mm Seikolan päätä taottiin jäähän ja Rosa hoiteli viikatehommia yms. Taisipa siinä ottelussa syntyä silloin jäähyennätyskin.

Raato on parhaimmillaan loistava valmentaja mutta pahimmillaan idiootin tasolle vajonnut paskapää. Sen vuoksi en millään kyennyt käsittämään miehen valintaa maajoukkuevalmentajaksi. Siinä kun pitäis olla jonkin sortin esikuva nuorille kiekkoilijoille jne. Raato on hommaan aivan liian kypsymätön.

Ruudulle pikaiset paranemiset ja antaa Jortikan hoitaa Soosin "telominen". Kahdeksan matsia mielestäni sopiva kotiaresti.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Häpeällistä

Kyllä nyt hävettää oman joukkueen puolesta aivan sairaasti. Eihän täällä kehtaa olla enää töissäkään. Itse ottelua en ikävien yhteensattumien vuoksi nähnyt, mutta kyllä kiistatta IFK saa nyt sitä mitä tilaa.

Yli 30-vuotisen punapaitojen seuraamisen aikana en ole ikinä nähnyt tai kuullut mitään vastaavaa. Ape on antanut kaikki aseet vastustajille ja vielä itkee päälle. Häpeällistä, ämmät saatana pelaa kiekkoa tai ovat pelaavinaan. Wickenheiser sopisi tuohon vahvistuksesksi kuin nenä päähän.

Ja mitä tulee Sihvosen polvitaklaukseen, niin vahinkohan se oli kiistatta. Soossi ei ikinä tekisi mitään tuollaista tahallaan. Yksikään valmentaja ei saisi Tonia telomaan tahallaan ystäväänsä.

Kokonaan toinen asia on se, että kuitti olisi pitänyt tulla heti. Mutta kun kuittivihko on poltettu niin näin käy. Ape ja IFK maksoivat valitsemastaan linjasta kovan hinnan. Joukkue ei pelaa enää mestaruudesta, jos on siitä koskaan pelannutkaan.

Häpeän oman joukkueeni puolesta enemmän kuin ikinä.
 

Make M.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kylläpä on paska maku suussa vaikka voitto tulikin. TRuudulle toivon todella pikaista paranemista, siinä jätkässä todella on ainesta.

Sihvoselle häkkiä, ei saa päästää ilman rangaistusta.

Mitä sitten tulee näihin APEn laukomiin letkautuksiin, niin ei hyvää päivää. "Ja tämä on meidän tuleva maajoukkuevalmentaja..."

Siinä jos jossain on neiti ISOLLA n-kirjaimella. NHL:ssä sitä ja tätä... Voi voi mikä raasuparka...

Vituttaa koko homma...

Toivotaan, että Ruudun jalka paranee ja nähdään poika taas piakkoin jäällä.
 

Carlos

Jäsen
Just.

Viestin lähetti massaonvoimaa
KISSA ON KYNITTY JA NARRI NAURAA JÄLLEEN!!!!!!!!!!!!!

Ihan ensinnä kommentti, en ymmärrä mistä johtuu, mutta narri-leiristä löytyy kyllä ylivoimaisesti liigan tyhjäpäisimmät fanit. Löytyy sieltä toki paljon fiksujakin, kuten suurin osa tähänkin ketjuun kirjoittaneista, mutta em. kommentti em. ottelun jälkeen ei ole ehkä ihan niitä parhaita...


Yllättävää kyllä, en vaadi Sihvosen päätä vadille. Todella idioottimainen teko, vahinkoja sattuu kyllä, mutta noilla pelivuosilla tämä olisi pitänyt voida ennakoida ja jättää suorittamatta. Siltikään en usko että Soosi tekee tämmöistä tahallaan, on varmasti aidosti hyvin pahoillaan tapahtuneesta. Mikä sen sijaan on mahdollista/ilmeistä, että Summanen on komentanut pojat taklaamaan normaalia enemmän, jolloin vahinkojen mahdollisuus kasvaa, ja koska narreissa ei niin kamalasti ole taklailtu, ehkä tuntuma oli hukassa? Eli uskon että Soosi halusi antaa Tuomolle "kuitin", mutta tuskin tahallaan yritti polvitaklausta, vaikka se siitä tulikin. Pelikieltoa silti, ja paljon.

Sen sijaan A-J. "the bitch" Niemelle myös kunnolla penalttia, miellään vielä enemmän kuin Soosille. Tämä tapaus haiskahtaa kyllä paljon enemmän kuin mikään muu. Yksi liigan kirkkaasti parhaista pelaajista, pistepörssin kuumimmassa kärkiryhmässä, saa poikittaisesta ohimoonsa ja on ns. tolkku pois. Tästä saisi antaa sen 10 peliä myöskin, vaikka 10 vuotta, ohimo on melkeinpä pahin mahdollinen paikka mihin mailalla voi lyödä, kypärästä huolimatta. Ihan oikeasti, aivovaurio on täysin mahdollinen siihen töötätessä. Tämä vituttaa minua ihan tosissaan, siinä ei ole ollut mitään muuta tarkoitusta kuin vahingoittaa. En haluaisi mainita vertailukohtia, mutta NHL:ssä taannoin eräs pelaaja löi vauhdissa toista ohimoon, ja sai sitten hiukan nenäänsä, ja hiukan pelikieltoa...

Vopat-Mäki -insidentistä en osaa paljoa sanoa, jos se oli enemmänkin sääntöjen vastainen, olen silti valmis hyväksymään sen ilman mitään sanktioita (ei edes sitä 2min olisi tarvinnut), sillä pidän kovista taklauksista, ja niissä voi aina loukkaantua.

Hentunen-Hedberg sen sijaan taisi olla "normaali" kosto. Nicce tööttäsi Hentusta aikaisemmin aika reippaasti poikittaisella selkään, tässä oli sitten ehkä kuitti? En vaadi lisäsanktioita, vaikka suosikkini sai tällin. Gooni-Hedbergin luonto vain kovettuu entisestään tämmöisen tapauksen jälkeen, pikaista paranemista pojalle. Puolin ja toisin saakin tapahtua, ei siinä mitään.


Kieltämättä tässä olisi silti ollut paikka "pienille" kurinpalautuksille, Hifkin nenille on hypitty todella liian paljon tällä kaudella. Voivoi kun meillä olisi Pasi, moni ottaisi aikalisän ennenkuin törkeilisi. Saattaisi ainakin AJ:n nenä olla tänään hiukan punainen, ehkä jopa poskella. Alpo olisi ollut kyllä miehekäs jos olisi lähettänyt jonkun kentälle edes jossain tilanteessa. Sen sijaan positiivista on hänen päreiden polttaminen lehdistön kanssa, väriä mahtuu brändiin aina. Sitten jos vielä jonain päivänä näemme tekoja sen värin lisäksi, olen tyytyväinen.


Sitten kauhuskenaario: Hifkin ykkössentteri on tod. näk. loppukauden ulkona, meille siis jää sentterin paikka auki. Ulkomaalaiskiintiö on täynnä, ainoa vapaana oleva kotimainen sentteri taitaa sitten olla... T. Sihvonen. Ja kuinka ollakaan, hän järjesti siis itselleen potentiaalisen työpaikan tässä samalla aika sopivasti. Jos nyt tulee Hifkiin, voidaan jo kysellä moraalin perään. Eipä sillä, kyllähän Frederick sai niin ikään paikan joukkueesta, kaikesta huolimatta...

Toivotaan että edes Vopat, Pärä ja Nicce palaavat pian kaukaloon.

Ja sitten semmoinen pieni juttu, että Tuomon mukana meni kyllä meidän kaikki haaveet menestyksestä tällä kaudella. Paljonhan siitä on puhuttu että Hifk on ainoa joka pystyy realistisesti haastamaan narrit pläy-öffeissä, sekin uhka nyt sitten sopivasti poistui.

Toivoa sopii että edes sitten HPK:sta olisi pysäyttämään nämä... (sana piilotettu)

Sanottakoon nyt vielä että hävettää omien jalkoihin jääminen kun peli meni kovaksi, ja samalla jo ennestäänkin niin kovasti "rakastamani" naapuri sai taas hiukan lisää "rispectiä". Enivei, heikosti menee jos Hifkin pitää hakea hyvitystä SM-liigan kurinpitäjiltä. Aika mennyt ei koskaan palaa...
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti kausi
Joo, en malta olla muistelematta vanhoja aikoja kun Psyko valmensi Hifkiä ja spiikkasi Ruudun kukista vanhimman ajelemaan palloseuran maalivahteja.
Ja näinhän se meni. Siinä sarjassa ajettiin maalivahti kerran ja silläkin oli punainen paita päällä. Sen lisäksi TPS:n maalivahti kävi yhden kerran alueellaan maalintakana kiekkoa hautonutta pelaajaa odottavan karvaajan kimppuun. Siinä tilanteessa yllämainittu pelaaja ei tehnyt mitään muuta kuin peruutti minkä kilpeä väistellen kykeni aloituspisteiden väliin, jossa lopulta pääsi irti. Sattumalta vain silloinen kiekkoyön legendaarinen selostaja oli pari minuuttia aikaisemmin kehunut turkulaisten maalivahtia ja arvellut, että tätä tullaan vielä kuumentamaan. Ottelun jälkeen tämä samainen neropatti tarjosi Jortikalle ladatun aseen kultalautasella, ja eihän Jortikka siihen voinut olla tarttumatta. Uskomatonta miten turkulaiset vaalivat vieläkin tuota legendaa vastoin omia silmiään. On muuten nauhalla ja on muuten se nauha Kiekkopesän aikaan turkulaisten kanssa kelattu viimeisen päälle huolella ja konsensus saavutettu. Älä kitise.

Samassa sarjassa ruutu myös ajoi samaisen maalivahdin ja puolustajan välistä osuen maalivahtia kyynärvärrella kasvosuojukseen - selvästi jäähyn arvoisesti, kenties jopa ulosajonkin. Sekä vielä kampitti tämän samaisen veskan maalin kulmalla - jälleen päivänselvästi jäähyn arvoisesti, tosin kakkonen estämisestä tai kampituksesta olisi oikein. Ja tietty pieni kouluttaminen maalivahdin koskemattomuudesta. Tosiaan, asioita joita kannattaa muistella vuosien jälkeenkin.

Yllämainitusta Jortikan haastattelusta alkoi suomalaisen kiekon alamäki, eikä pohjaa näy. Onnea Mestareille, silti. Sitten tuli kaikkien tieteiden tohtorin kutsut jääkiekkoperheelle yhteisen pöydän ääreen ja muu mirjapyyköille suunnattu pelleily. Ja loppu on historiaa ja laskua makseltiin taas eilen. Mutta pääasia toki on, ettei ketään vain lyöty nyrkillä.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Viestin lähetti jiimo

Toivottavasti polvesta ei ole menny mitään siteitä. Magneettikuvauksiinhan ei kai voi mennä ihan turvonneella polvella(??). Toivottavasti asia saadaan nopeasti kuntoon ja Tuomo Ruutu takaisin jäälle.

Lihasrevähtymien kohdalla on tapana odottaa 4-5 vuorokautta, että turvotus ehtii laskea ja vauriot näkyvät kuvissa. Nivelsidevammojen suhteen ei ole varmaa kuvaa, mutta kuvittelisin että homma on aika lailla samantapainen.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Viestin lähetti InSideHockey
Aamun IS: Otteluvalvoja ei tee raporttia Timo Pärssisen aivotärähdykseen johtaneesta tilanteesta.
Voiko olla totta?!? Siis voiko AJ jäädä rankaisematta vain ja ainoastaan sen takia että joku puusilmäinen otteluvalvoja ei tee asiasta raporttia? Tässä tämä SM-liigan kurinpito menee metsään ja pahasti. Eilisessä veikkaajassa Moberg pahoittelee miten Korpisalo pääsi kuin koira veräjästä potkaistuaan kypärän katsomoon, koska "raporttia ei tehty".

Ilmeneekö jutusta miksei raporttia tehty?

EDIT:
Mutta HIFK:han voi halutessaan esittää asiaa käsittelyyn ja lähettää videon asiasta. Mutta eipä taida teidän kohdalla sellaista tapahtua...
 
Viimeksi muokattu:

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Eilisessä matsissa Sihvosen polvitaklaus oli ainoa tuomittava teko ja siitä tulee tarpeelliset sanktiot! Tuomolta kausi ohi (luulisin) ja NHL uralle takapakkia, pahimmassa tapauksessa unelma taalajäistä tyrehtyi tuohon taklaukseen. Vituttaa tosissaan Tuomon kohtalo.

Mäen taklauksessa en nähnyt mitään väärää ja Hentusen taklaus osui vain meidän kääpiöön, joka pelaa väärässä sarjassa. Niemi - Pärssinen tilanne meni minulta ohi, joten siihen en osaa sanoa mitään.

Summasen mahdollisesta käskytystä kukaan ei voi todistaa. Mutta eilen Hjördiksen Sport-fm taajuus toitotti koko päivän Summasen itkua näyttelijöistä kaukalossa. Ja narrien hampaissa ns. yhtenä pahimpana jurkkaajana on erityisesti T. Ruutu. Ja katsos vain, törkein taklaus osui Tuomoon. No, tällä kertaa Tuomo ei noussut eikä hän jatkanut peliään. Tällä kertaa ei tainnut olla jurkkaa kehissä, vai mitä Summanen?

Alpon toiminta oli taas surkuhupaisaa. Hamekangasta vain miehelle ja verokortti käteen.
 

Halkidis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wing, New Jersey Devils
Sitä saa mitä tilaa..... Eihän Jokerien linja ihan ennen näkemätön ole. Pitäisi ainakin ifk-faneilla olla hyvässä muistissa kaudet 98 ja 99, jolloin Westerlund ja Summanen valmensi Hifkiä. Linja ennen mestaruutta runkosarjassa pieni vastustajan pelottelu ja pleijarit saikin sit pelata suht rauhassa ja marssia mestaruuteen voitoin 9-0. Toisella kaudella TPS vaan vastasi haasteeseen ja niistä tulikin sit ne kuuluisat "väkivaltaiset finaalit" mm. maalivahtien taklaukset jne. Eli mun kanta on ettei Summanen varmaan käskenyt teloa Ruutua mut varmasti tarkoitus oli antaa viesti HIFK:lle ja varmaan myös HPK:lle ja Kärpille että Jokerit pelaa tarvittaessa kovaa vaikka liiankin kovaa jos tarvitaan. Eli Summanen on valmentaja jonka joka fani haluaisi omaan joukkueeseen ja inhoaa muissa joukueissa.

Mitä tulee Suhoseen voi,voi, voi..... Pelkää puhetta ja valitusta, että meitä sorsitaan. Valmentaja kesällä vaihtoon ja tilalle ei mitään teatterimiestä vaan HIFK:n näköinen valmentaja. Luulisi että joukkueessa on potentiaalia oikoa vääryyksiä ilman suurta valitusta esim Marek ja Robert K.

Eli sitä saa mitä tilaa... Toivotaan että seuraavassa paikallispelissä kotiluolassa keskitytään vaikka vähän enemmän taklauspuolelle kuin selittelypuolelle ja Jokerit (toivottavasti) saavat tuntea sen. Kyllähän sielläkin oin loukkaantumisherkkiä pelaajia voita voi ajella vaikka vähän kovempaakin. Jos ei muuten löydy miehiä hommiin niin palkataan pelin sopimuksella Nielikäinen kentälle, ei ainakaan pelikielto heikentäisi joukkuetta.

LÄMMINHENKISTÄ PAIKALLISPELIÄ ODOTELLESSA
 

coolman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eniten mua vituttaa koko matsissa Tuomon loukkaantumisen jälkeen se ettei pystytty hoitaa peliä ylivoimalla himaan!!!!
Itketään muiden sikailuja muttei tehdä mitään okei ei oo järkee teloa kostoksi ketään mut olis edes otettu voitto prkele....olis jäänyt edes pinnat handuun nyt ei jäänyt kuin verenmaku.....
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
POINTTI

Viestin lähetti Muksu

Nyt vain on niin, että vaikka se olisi kuinka paska homma ja ilkeä asia tunnustettavaksi, niin meidän junamme meni jo silloin, kun Sihvonen luisteli naama ehjänä pois jäältä. Ei sitä enää voi paikata vaikka käyttäisi miten kovaa kieltä.

Muksu kertoi asiasta olennaisimman. Asia on juuri näin.

Hävettää katsoa tuollaista surkeutta, minkä Alpo on saanut aikaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK:ssa hoidetaan suhteet tiedotusvälineisiin.
a-j niemen mailankäytöstä"tuo mieshän on ammattilainen"
Eilisen annoin tunteiden tasaantua ja tänään yhteys vanhoihin tähtirintoihin antoi valaistuksen siihen mitä olemme joskus tehneet ja mitä nyt jää tekemättä.Kyseinen "huippupakki"niemi
olisi saanut kunnon kädenpuristuksen ja taputuksen ahteriin.
Toivottavasti "juntti" pena avaa lompakon ja poimii ean koodilla läskiä ja ihraa kaukaloon.
Soosin tuntien ja herran kanssa keskustelua käyneenä
-ei kuulu summasen käskyläisiin!!!!
HIFK ON todella nolannut itsensä vanhojen silmissä,mutta naperoiden fyysisetpakit:- aiheuttavat kyllä hieman koomisia piirteitä.
cool,cool,cool.
Ps.itseltäni meni eturistisidepoikki eikä luunmurtumia toipuminen n6-8kk,että se siitä hyvästä uutisesta cobol..?
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
HÖPÖHÖPÖ

Viestin lähetti Halkidis


LÄMMINHENKISTÄ PAIKALLISPELIÄ ODOTELLESSA

Kuten joku kirjoittikin aikaisemmin, seuraavassa paikallispelissä mennään jäälle käsikädessä ja Alpo kukittaa Soosin. Alpo tulee kieltämään kaiken kovaan peliin viittaavan ja kehoittaa pelaajia funtsimaan kannattaako taklata.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Voi itku!

Viestin lähetti TheAnimal
Kuka taliaivo odottaa, että Summanen tai kukaan Jokereista myöntäisi minkäänlaista käskytystä tai vastaavaa tapahtuneen? Sen jälkeen paukkuisi pitkä toimitsijakielto - runkosarjan ratkaisuvaiheessa. Ei kukaan edes oleta, että tuollaista asiaa pitäisi myöntää.

Päivänselvää on, että Jokerien pelaajat pelasivat sillä tyylillä kuin Summanen halusikin. Yrittikö hän millään tavoin hillitä joukkuetta, kun loukkaantumisia alkoi tulla? Ei todellakaan. Löi vettä kiukaalle ja seuraukset nähtiin. Päävalmentaja kantaa vastuun siitä, että sikaileeko oma joukkue jäällä vai ei. Ei tässä ollut yksittäistapauksesta kysymys, kun lähes ketjullinen vastustajan pelaajia loukkaantui ja monta muutakin olisi voinut loukkaantua.

Ei eilinen peli ollut mitenkään erityisen fyysinen rymistely ja silti HIFK:ltä lähti sairastuvalle 4 pelaajaa ja Jokereilta 1. Ei Summasella ollut mitään syytä yrittää hillitä Jokereita kun ei Jokerit pelannut mitenkään erityisen rumasti tai kovaa, ainoastaan maalinedustalla Jokerit näytti pitkästä aikaa olevan oikean ilkeällä asenteella liikkeellä ja se maalinedusta siivottiin vaikka väkisin. Myös pientä vihellyksen jälkeistä nahistelua ja tönimistä oli ainakin Tomekin ja Kankaanperän toimesta.

Sihvosen polvitaklaus oli ruma ja Toni ansaitsee tuosta pitkän pelikiellon, kuten Summanenkin totesi. Ja Tuomo Ruudulle pikaista paranemista. Tilanne näytti ainakin katsomoon erittäin pahalta joten sairasloma voi olla pitkäkin toivotaan kuitenkin että selvitään mahdollisimman lyhyellä poissaololla. Mäen taklaus oli mielestäni puhdas ja siitä annettu 2 minuuttinekin oli liikaa, Vopat löi taklauksen seurauksena päänsä pleksiin ja sai aivotärähdyksen. AJ Niemen ja Pärän tilanne oli mielestäni täysin normaali maalinedus tilanne jossa AJ oikeaoppisesti siivosi Pärän pois maalinedestä ja ihmettelen että miten se Pärä oli niin pihalla jäästä noussessaan. Hentusen taklaus Hedbergille oli jäähyn arvoinen koska Nicce oli irti laidasta mutta kuitenkin liian lähellä laitaa joten selvä laitataklaus josta tulikin ansaitusti 2+10. Ja meiltä Bergenheim loukkaantui kun ajoi taklauksensa ohi ja osui avoimeen vaihtoaition luukkuun. Kaikille loukkaantuneille toivon pikaista paranemista, vaikka nuo HIFK:n pelurit ei pääsääntöisesti mitään suosikkejani olekaan.

Ja mitä tulee itse peliin niin kaksi ensimmäistä erää Jokerit oli selkeästi niskan päällä ja rankka pelitahti ei näkynyt otteissa tippaakaan. HIFK oli se joukkue joka vaikutti väsyneemmältä ja olisi luullut että Ape olisi tuonut joukkueensa tuonne pelaamaan eikä puolustamaan ja roiskimaan pitkiä kiekkoja kun kerran miehellä on olevinaan munaa valittaa Jokereiden pelityylistä. Jokerit oli eilen se joukkue joka pelasi kiekkoa, HIFK vain roiski ja seisoi.

PS. mitähän sen Summasen olisi pitänyt sanoa ettei täällä taas olisi nämä samat kaverit poraamassa Ramia? Summanen totesi että Sihvonen ansaitsee pitkän pelikiellon jos se teko oli polvitaklaus. Summanen myös pyysi Tuomo Ruudun loukkaantumista anteeksi koko Jokeri-joukkueen puolesta. Ja Summanen pyysi Alpo Suhosta perustelemaan väitteensä ja sanoi että Suhonen saa vastata liigalle väitteistään.

Ja vielä lopuksi veikkaus pelikeilloista, Sihvoselle 5-8 ottelua, Mäelle 1 ottelu (ihan liigan tavan vuoksi, ei siksi että taklaus olisi ollut väärä) ja Suhoselle 5 ottelun toimitsijakielto.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Onneksi olkoon Jokereille stadin tämän kauden mestaruudesta ja Rami Summaselle oivasta taktisesta silmästä!

Suomen lahjakkain hyökkääjä ja HIFK:n tärkein kenttäpelaaja pelaaja loukkaanutunut. Loistava uutinen myös Harkimolle: seuraavissa paikalliskamppailuissa on varmasti säpinää, Areenan katsomot täynnä ja paikalliskilpailijan kausi ohi jo vuoden vaihteessa.

Ensimmäisen ja toivottavasti viimeisen kerran toivon, että Pasi Nielikäinen ja McSorley, Link Gaetz tai vastaava otetaan seuraavaan kamppailuun "try-outille".

Kiitos ja hyvää yötä.

Edit: poistin vihastuksissani kirjoitetut mauttomuudet.
 
Viimeksi muokattu:

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muksu:
''Nyt vain on niin, että vaikka se olisi kuinka paska homma ja ilkeä asia tunnustettavaksi, niin meidän junamme meni jo silloin, kun Sihvonen luisteli naama ehjänä pois jäältä.''

Aivan. Sitä edellinen juna taisi mennä noin vuosi sitten nykyvalmentajan hypätessä junaamme. Ja ellei muuta sovita, mielellä on lippu samaan junaan vielä pitkään.

Kurinpidollisesti mielenkiintoinen tilanne. Käsitellään eilisistä tapauksista sitten kuin monta hyvänsä, tuomiot antaa Jortikka. Mies, jonka kerrotaan tahi 'tiedetään' valmentavan ensi kaudella Jokereita. Pureeko ''omat'' koirat? Miettikääpä sitä.

IFKn nykyinen munattomuus syö miestä rotan lailla. I miss The IFK.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös