Ti 13.3 2007 Lukko-Ilves

  • 15 859
  • 66

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kun et itse tee paikoista maaleja ja kaveri tekee omistaan hurjalla prosentilla, niin tässä on lopputulos. Suurin ero joukkueiden välillä olikin maalivahtipelissä, vaikka ei Rask mielestäni joutunut mitään suuria paraatipelastuksia tekemään. Lukko ampui tolppiin ja ohi, mutta ei sinne minne olisi pitänyt eli maaliin. Paikkoja ja pyöritystä oli joka pelissä riittämiin, mutta maalintekopelihän tämä on.

Eli ei muuta kuin lomille lompsis, ens kaudella sitten taas.
 

scholl

Jäsen
En valitettavasti nähnyt koko peliä, mutta tulos tyydyttää. Harmi, että jäi 3. erä näkemättä, mutta ei voi mitään. Aina jotenkin pitänyt tamperelaisista enemmän Ilveksestä. Siellä on hyviä kiekkopersoonia ollut aina ja vaikka on sitten ollut katastrofikausiakin, jolloin ovat olleet jopa viimeisinä niin hauskaa, että nyt menestyvät, kun on ehkä Lumpeen ja kumppaneiden viimeinen kausi. Ja Rask pelaa itsensä NHL:ään.
 

black lark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal, Vikings
Olipahan tuo Koiviston 2. maali aikamoinen tahtosuoritus! Heitto läpi keskialueelle ja siitä vielä kaatuessaankin kiekko maalin perukoille.

Muutenkin tuo maali oli mielestäni sangen käypänen "kuva" Ilveksen pelistä kokonaisuutena-alkuun mikään tehty maali ei näyttänyt maalipaikalta, mutta niin vaan "väkisin" börsät painettiin.Toki etenkin Lindgrenin maalissa Lawsonilla oli osansa. Mutta sopivasti tuo Pertun maali sekoitti pakkaa, tulihan se juuri kovan Lukko painostuksen tiimellyksessä.
2. erä oli aika selvästi Lukon, mutta onneksi siitä selvittiin vain yhdellä takaiskulla.

Tästä on hyvä jatkaa-kohti narreja!
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä maalivahdin vaihto olis pitänyt tehdä jo ennen ottelua. Tosin vaikea se on voittaa kun kunnolliset maalipaikat jäävät vähiin ja nekin vähät mitä on ryssitään.

Se siitä kaudesta sitten. Saas nähdä missä pelaa Straka viikonloppuna.
 

TML

Jäsen
Lawsoni töppäili tärkeässä paikassa kolmannen erän avauspuolella päästämällä helposti Koiviston ja Lindgrenin maalit ja peli oli sitä myöten paketissa.
Rask ei joutunut edes venymään parhaimpaansa mutta otti tyylikkäästi ne mitä huonoilta sektoreilta tuli. Hyvä että ipa meni jatkoon jotta näen toisenkin mansen joukkueen playoff-taivalta tänä vuonna. Tuskin kovin kauaa narrien kyydissä pysyy mutta se nyt on toinen juttu se.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Enpä jaksa edes lukea mitä aikaisemmin on pelistä sanottu. Ottelun ratkaisu oli kaikessa yksinkertaisuudessaan maalivahdeissa. Toinen torjui maalipaikat siinä kun toinen imuroi helpot sisään. Kumpi kumpikin oli, jää jokaisen itsensä ratkaistavaksi. Katsomoon kuitenkin näytti pahasti siltä, että ainoastaan yksi Ilveksen maali oli ns. tehty maali... Ja siihenkin toki tuli nappipassi Lukko-pelurin (Saarenheimo?) lavasta. Muutenkin varsinaiset maalipaikat oli Ilvekseltä kortilla. Maalivahdit vaihtamalla olisi ollut rumat lukemat taululla. Onnea toivotellaan täältä suunnasta narrienkaatoon. Toivottavasti Rask kestää, sillä kenttäpelissä Ilveksellä tuskin paljonkaan saumoja tulee olemaan.

Lawson jää historiaan Lukon huonoimpana ulkomaalaisvahtina kautta aikojen. Tai jollei ihan, niin hyvin lähelle Myshkinin tasoa ainakin.
 

TML

Jäsen
Ja niin se vielä. Ennen ottelua se kaljupää puhui jostain Heikkisestä joka pitäisi ottaa maajoukkueeseenkin. Kukas se Heikkinen olikaan sielä kentällä? Ei pistänyt silmään.
 

M10

Jäsen
Käsittämättömän paljon Lukolta tänään harhasyöttöjä. Varsinkin ekassa erässä oli jokseenkin kamalaa katsottavaa tuo heidän pelin käynnistys.

Haatajan loukkaantuminen oli kyllä melkein kuolin-isku raumalaisten pelille. Saarenheimo hävisi tämän jälkeen täysin kuvasta. Tuomainen ja Yli-Junnila pelasivat hyvän ottelun. Ensin mainitun luistelu on kyllä näyttävän näköistä. Tulevaisuuden mies. Yli-Junnila sen sijaan teki upean ja lopullisen läpimurron SM-liigaan tällä kaudella. Harmi, että hänen kautensa päättyi tähän, sillä mies selvästi viihtyy pudotuspeliväännöissä. Se on nähty ennenkin, myös Kerhon paidassa.

Jokerit tulee olemaan vaikeuksissa Pesonen-Lindgren-Koivisto -ketjun kanssa.
 

Lukkoseppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mikäs sille Haatajalle tuli, olin kyllä paikalla mutta huomannut milloin poistui kuvasta, kovan avojääpommin jälkeenkö?

Vaikutti että Martikainen ja Dahlman pelasivat suurimmalla sydämellä tässä viimeisessä matsissa, miksi vasta nyt? Tuli vain mieleen että olisiko Dalla sittenkin jäämässä rosteriin, Kartsa varmaan menee opiskelemaan historiaa...
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukkoseppä kirjoitti:
Mikäs sille Haatajalle tuli, olin kyllä paikalla mutta huomannut milloin poistui kuvasta, kovan avojääpommin jälkeenkö?

Solisluu kuulemma meni poikki. Näin jutteli Toivola lehdistötilaisuudessa.
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Morrow10 kirjoitti:
Käsittämättömän paljon Lukolta tänään harhasyöttöjä. Varsinkin ekassa erässä oli jokseenkin kamalaa katsottavaa tuo heidän pelin käynnistys.
Täysin samaa mieltä. Kyllä oli hirveää katsottavaa pakkien avaukset. Pelin avaaminen kesti aivan liian kauan. Tällä osastolla lukolla onkin paljon tehtävää kevään aikana, jotta sinne saadaan tarvittavia käsiä.

Ilves iski tarvittavat maalit kovalla prosentilla. Ensimmäinen maali meni ainakin Lawsonin piikkiin, jonka jälkeen lukon peli osittain ekassa erässä sekosikin. Toista maalia edelsi joku pakkien sohlaus. Toisessa erässä saatiin yksi kavennus ja muutenkin Ilves oli melkolailla alakynnessä. Kolmannessa oli heti erän alkuun pieni paikka tasoitukseen, mutta ei. Sitten iskikin kauheassa tikissä oleva Koivisto ja homma alkoi olla siinä. Loppu oli enemmänkin pelailua.

Onnea vaan Ilvekselle jatkopaikasta. Pistäkää narrit tiukalle.

Ei voi mitään. Kesälomille lähdettiin. Kohta meri aukeaa, niin pääsee kalaan.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Niinhän siinä kävi ,mitä osa plus meikäläinen täällä pelkäsi, että vastustajan maalivahtipeli on niin paljon parempaa kuin Lukon vastaava ja noutaja tulee. Ei siinä paljon selittelyt sinällään auta, jos oma maalivahti päästää kolme helppoa, ja taas vastaavasti toisessa päässä torjuntatyö toimii.

Ensimmäisessä erässä Ilves taisi saada edes jonkulaisen paikan oikeastaan vasta silloin, kun maalinkin tekivät. Toisessa maalissa Lukon puolustajat olivat ulkona tilanteessta, ja paikalle saapunut saarenheimo löi sitten kiekosta ohi kohtalokkain seurauksin. Tuon toisen maalin jälkeen Lukon peli sekosi muutamaksi minuutiksi, mutta loppu erä oli taaas kotijoukkue painotteinen.

Toinen erä oli hyvä erä kotijoukkueen kannalta, harmi vain että maaleja saatu kuin yksi aikaiseksi. Peli pyöri pääsääntöisesti Ilves-alueella, mutta vieraiden puolustus yhdessä hienon maalivahti Raskin kanssa piti numerot edelleen vieraille kahden erän jälkeen.

Kolmannen erän alkajaisiksi Lukko painoi ja yritti, mutta ratkaisevan niitin antoi sitten parivaljakko Koivisto-Lindgren, joka muutti tilanteen 1-3:een. Siitä sillasta ei Lukko sitten enää noussutkaan, ja loppu peli pelattiin vain oikeastaan pois alta.

Turha on tietysti jälkikäteen spekuloida loukkaantumisilla, mutta tuo Haatajan ensimmäisessä erässä saama käsivamma oli todella ikävä tapahtuma, josta sinällään en lähde ketään syyttelemään. Näitä vaan jääkiekossa pääsee käymään, että kaksi vastustajaa taklaa yhtä miestä saman aikaisesti, ja tämä sitten loukkaantuu. Toivotaan nyt, ettei se solisluu sentään poikki mennyt, niinkuin Toivola sanoi, vaan vamma olisi pariakin astetta pienempi.

Lukosta tässä kauden päätöspelissä on aika vaikea nostaa yliste muiden joitain pelaajia, koska kaikki yrittivät mielestäni voittaa tätä peliä, ehkä maalivahtikin yritti, mutta oli ainoa joka epäonnistui tänään.

Ilveksestä on taas helppo nimetä onnistujat, koska Koivisto-Lindgren-Pesonen ketju ratkaisi pelin tekemällä neljä maalia, ja Rask pelasi, niin kuin maalivahdin kuuluukin. Loppuporukka Ilveksestä oli varsin tasaista suorittajaa, ja jos jotain pettäneitä haluaa nostaa esiin, niin Petriläisellä oli mielestäni eniten vaikeuksia omassa päässä.

Tuomari oli muuten hyvä, mutta tuo lopun Topon päähän kohdistunut taklaus oli kyllä kyseenalainen tuomio. Pelin kulkuun ei tuomari vaikuttanut mitenkään, eli tuomaria ei Lukko voi syyttää missään tapauksessa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Parempi jatkaa, ei voi mitään. Varsinkin maalivahtipelissä ero oli järkyttävän suuri. Vuonna 1987 syntynyt maalivahti nousi Lukon hyökkääjien edessä vähintäänkin King Kongin kokoiseksi muuriksi, jonka taakse tarvittavat maalit tehdäkseen Lukko olisi tarvinnut Ilmavoimien ja Hornettien apua.

Vaikka nyt tappio tulikin niin ei tämä loppujen lopuksi ollut ollenkaan huono peli. Lukkohan vei peliä mielin määrin ensimmäiset minuutit, siihen saakka kunnes Lawson lahjoitti Ilveksen ensimmäisen maalin. Siihen Lukon peli loppuikin totaalisesti, ja kohta kiekko oli toisen kerran Lawsonin takana. Siinä vaiheessa tuli tuo runkosarjan viimeinen Lukon ja Ilveksen (0-6) peli mieleen, mutta onneksi sentään sen verran rotia porukasta löytyi että nyt numerot pysyivät siedettävinä avauserän ajan.

Haataja tosiaan loukkasi itsensä. Joku niistä keskialueen taklauksista se ilmeisesti oli, en sen kummemmin kiinnittänyt huomiota taklaajaankaan mutta yhtäkkiä Haataja vaan oli poissa. Lehdistötilaisuudessa pelin jälkeen Toivola arveli että solisluu olisi poikki. Paskempi homma.

Toinen erä oli pelkkää Iveksen maalia päin pelaamista, mutta vain kerran Lukko onnistui Raskin ohittamaan. Sarjan ensimmäisen ylivoimamaalin teki Chris Hajt Raskin ollessa hirveässä maskissa, ja silloin vielä eli usko Lukon nousuun vahvana. Tasoitusta ei vaan tullut, ja vaikka Rask hyvin pelasikin niin kyllä tunnustusta on annettava myös Ilveksen uhrautuville kenttäpelaajille jotka kiitettävästi poikaa auttoivat.

Kolmannessa erässä oli alkuun vielä hyvää Lukon rynnistystä, mutta käytännössä peli ratkesi siihen Koiviston tekemään Ilveksen kolmanteen maaliin. Mä olen rakkaasti sitä mieltä että Lawson teki pahan mokan lähtiessään Koivistoa vastaan, ehkei Eepi olisi Koivistoa kiinni luistellut mutta parempi Lawsonin olisi siellä maalilla ollut odotella läpi tulevaa Koivistoa kuin touhottaa perse Uumajaan päin siniviivalla. Vaikka ei sillä, tekihän Koivisto jo perjantainakin maalin läpiajosta Lawsonille.

Minusta se Ilveksen neljäskin osuma meni kovin helpon näköisesti Lawsonille.

En tiedä sitäkään mitä helvetin herätystä Toivola yritti muutama hassu minuutti ennen pelin loppumista kun vaihtoi maalivahtia 1-4-tilanteessa. Taktinen aikalisä toki, mutta miksi vasta siinä vaiheessa? Ja sitten kun pelil oli 2-4 ja Ilvekselle tuli jäähy, niin miksei Toivola siinä vaiheessa ottanut maalivahtia penkille ja yrittänyt kuudella? Kun sitten kuitenkin vähän päästä Toporowskin saadessa jäähyn hän otti veskarin pois ja mentiin viidellä neljää vastaan? Korkeampaa matematiikkaa, sanoisin.

Loppunumerot 2-5 tyhjiin aiheuttivat sitten minussakin jo lievää sisäänpäin kääntynyttä hymyilyä, kun Tulosveto lasahti kohilleen. Loppusummerin soidessa otinkin jo jalat alleni enkä enää rantapallojen pomppimista jäänyt katselemaan.

Ei siinä mitään. Kyllä Lukko kiitettävästi tänäänkin yritti, mutta paremmalleen ei mittään mahtanut. Ilveksen maalivahti ja puolustus olivat Lukkoa parempia, sekä Toni Koivisto hyökkäyksen suuri yksinäinen tähti. Siinä illan ratkaisu.

Tuomari Jyri Rönn oli hyvä. Linja oli sellainen josta minä tykkään, eli ei mikään pikkutarkka.

Se on vähän niinkuin Tatti ja Töppö ja Syöppö Huuliveikoista laulaisivat, että "Näin se kesäloma toimii".
 

papa durdin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Onnittelut Ipalle!

Raumalla on sitä vastoin peiliin katsomisen paikka. Lukko on elänyt viimeisen kuuden vuoden aikana 3,9 miljoonaa euroa yli varojensa, viime kauden tappion ollessa 800 000 euroa. Tämän kauden alijäämä tullee olemaan samaa suuruusluokkaa.

Mitä helvettiä siellä toimistossa oikein ajatellaan? Tai RTK:n johdossa?

On täysin idioottimaista kuvitella, että 35 000 ihmisen kylässä pidetään miljoonajoukkuetta yllä vuodesta toiseen tulostavoitteen ollessa keulan tuntumassa. Eikö olisi paljon järkevämpää sijoittaa varat siihen mihin ne RTK:ta perustettaessa tarkoitettiinkin - omien junnujen kouluttamiseen omaan liigaporukkaan? Nyt rahat valuvat milloin kenenkin tsekin tai kanukin taskuun tai hulvattomien kulujen peitoksi omien junnujen jäädessä nuolemaan näppejään vailla kunnollista näyttöpaikkaa.

On ihan yksi lysti millä rojektinimellä Raumalla mennään ensi kaudella, jos taloutta ei osata hoitaa eikä pitää omista miehistä kiinni. Ostojoukkueella kun lento pirun lyhyt ja kallis. Siitä on monta surullista esimerkkiä ympäri Suomenmaata.

Asiat tärkeysjärjestykseen.Tsemppiä ensi kaudelle!
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
papa durdin kirjoitti:
Raumalla on sitä vastoin peiliin katsomisen paikka. Lukko on elänyt viimeisen kuuden vuoden aikana 3,9 miljoonaa euroa yli varojensa, viime kauden tappion ollessa 800 000 euroa. Tämän kauden alijäämä tullee olemaan samaa suuruusluokkaa.

Kertonet meille lisääkin Lukon taloudesta? Mikä saa sinut uskomaan tämän kauden tuloksesta mitä uskot?
 

Lukkoseppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
papa durdin kirjoitti:
Nyt rahat valuvat milloin kenenkin tsekin tai kanukin taskuun tai hulvattomien kulujen peitoksi...

Onko sillä nyt niin väliä niin kauan kuin riittää ja siitä ei liene tarvetta keskustella. Kyllähän Lukko syöttää myös kohtuullisesti nuoria lupauksia vuosi vuodelta. Toinen asia on että jos ei menestystä tule, niin kuin ei juuri viimeaikoina ole tullut, mutta siltikin, mitä vittuiltavaa siinä on jos liigaseurojen pienin paikkakunta hankkii väriä SM-liigaan kovien (joskus jopa floppejakin, mutta odotusarvoisesti kovia nimiä, saat sinäkin sitten naureskella että kaikki ei mene aina niin kuin pitäisi) vahvistusten muodossa tähän tarkoitukseen luodulla liiketoiminnalla. Nykypäivän liiga on kuitenkin aika raadollinen paikka pelata, Porilainen hulluus riittää noin kerran 20 vuodessa...
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Ilves oli loistava avauserässä, läpisurkea toisessa ja kolmannessa erässä Koivisto käänsi matsin yksikseen. Ei tällaisella otteen heittelemisellä kyllä valitettavasti pärjää tämän pidemmälle.

Hienoa kuitenkin, että ikinä ei olla sääleissä tiputtu.
 
Rask antoi oppitunnin tuleville maalivahdeille. Erittäin varmaa työskentelyä ja sijoittumisellaan varmisti, ettei Lukon toivotaan-toivotaan rynnistykset pahemmin tuottaneet tulosta. Onnikin oli välillä matkassa, mutta sekin oli täysin itse aiheutettua.

Paljon saa numeroista Rask kiittää myös lukon hyökkäystä. Jotenkin päämäärätöntä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Yv varsinkin oli luokatonta, vaikka kirjoitinkin selkeät ohjeet männä päivänä :D Noh, tekiväthän he yhden yv-maalin neuvoillani, mutta eivät halunneet yrittää samaa uudestaan. Eli koska kiekko pyöri näennäisen hyvin niin ei muuta kuin kiekkoa viivaan, samalla miehet maskiin ja kiekko sekaan. Monesti sillä tavoin tulee maaleja ja nytkin siitä ainoasta yrityksestä yksi.

Pelistä jäi vähän omituinen maku.. ensin näytti siltä, että Lukko hallitsee kentän tapahtumia täysin. Välillä kuitenkin kävi Ilves tekemässä maalin. Lopussa sitten tuntui siltä, että Ilveshän sitä peliä hallitsi. Mutta se onkin vain tuntumaa, koska Lukko kyllä laittoi Ilveksen ahtaalle, mutta maalinteko ei ollut raumalaisten heiniä tänään. Monet vaarallisen näköiset hyökkäykset sulivat lättyyn maalille, mutta ei ollut ketään hakkaamassa kiekkoa sisään. Ja Haatajakin oli jo kopissa. Toisessa päässä Lawson vain vahvisti kuvaani siitä, että mies ei ole lähelläkään sm-liigan top-torjujia. Pitkin runkosarjaa ensin päästi luvattoman helppoja kasseja, ottaen toki muutaman paraatinkin. Mutta paraateja ottaa heikoinkin molari liigassa välillä. Yhtään helppoa ei saisi päästää etenkään silloin, kun oman joukkueen maalinteko tökkii.

Mutta parempi voitti ja eteenpäin. Vastus ei ainakaan helpommaksi Tamperelaisille muutu.

P.S. Sinänsä harmi, että Lukko tippui, koska heiltä tuli nähtyä kauden mittaan useampikin viihdyttävä matsi.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ojo kirjoitti:
Ei voi mitään. Kesälomille lähdettiin. Kohta meri aukeaa, niin pääsee kalaan.
Höh, mä olen käynyt hakemassa rutiinilla meritaneja pisin talvea :)

Oli kyllä paskin jääkiekkoelämys ikinä. Kaksi ja puoli erää yritin saada canal plussalta ostamaani webbiteeveetä toimimaan ja soittelin canalille ohjeiden vuoksi. Lopuksi luovutin ja seurasin sm-liiga.fi:stä tapahtumia. jippii..

Positiivista tässä ottelusarjassa on ollut Koivisto. Toivottavasti vauhtia ja maaleja piisaa pleijareissa ja saadaan nauttia jätkän esityksistä.
 
Roku kirjoitti:
Lukon taloudesta sen verran, että tällä kaudella pitäisi tulla hyvä tili: runkosarjan lipputulot ja kioskimyynti olivat yli odotusten.

http://www.ur.fi/artikkeli.phtml?id=20746

Jos lukuisat miinusmerkkiset tilikaudet saadaan käännettyä voitokkaaksi pelkällä lippu- ja makkaramyynneillä, niin ihmettelen.

Paljon se viime kauden tappio muuten olikaan? Meinaan vaan, että maalaisjärjellä ajateltuna tällä kaudella on kasassa kalliimpi joukkue, jo pelkästään juhlavuoden takia. Eli lyhyesti sanottuna en jaksa uskoa, että tämä kausi olisi taloudellisesti ainakaan parempi kuin esim. viime kausi.

Ja jos sitten ihan otsikostakin jotain sanoo, niin Rask ja Koivisto voittivat tänään ja Ilves jatkaa seuraavalle kierrokselle. Ei Ilves ollut joukkueena sen parempi.
 

Bialowas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turhautuneempi joukkue
Mun mielestä taas Ilves pelasi tosi fiksua play off -kiekkoa. Ilves pelasi oman alueensa tarkasti ja puolusti uhrautuvasti. Toisaalta tamperelaiset iskivät terävästi vastaan ja onnistuivatkin vastaiskuissaan hyvin. Lukko hallitsi saamatta kuitenkaan varsinaista kaaosta aikaan. Ilves puolusti kaiken aikaa oman maalinsa ympäristön varsin tehokkaasti, eikä päästänyt Lukkolaisia häärimään luukun edustalla. Oliko tämä nyt sitä kuuluisaa kusipääkiekkoa, jossa sumputetaan ja annetaan kaverille avaimet. Sitten vaan odotellaan, että koska vastusta ja vähän aukaisee suojaustaan ja PAM! Isku lähtee kovaa ja tarkasti.

Ilves ja Jokerit muodostavat varsin mielenkiintoisen taisteluparin. Jokereilla selkeä etulyöntiasema, mutta en usko, että Ilves jää tuossakaan otteluparissa täysin aseettomaksi.
 

Näkemys

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvä esitys Ipalta. Näkikö kukaan paikan päällä olleista hyvin sitä Topon "päähän kohdistunutta taklausta"? Tv-ruudusta näytti, että lähinnä hipaisi ehkä olkapäähän.
 

JJ69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tahmee kirjoitti:
Hyvä esitys Ipalta. Näkikö kukaan paikan päällä olleista hyvin sitä Topon "päähän kohdistunutta taklausta"? Tv-ruudusta näytti, että lähinnä hipaisi ehkä olkapäähän.

Minusta ei töllökuvassa uusinnassakaan näkynyt mitään päähän osuvaa ja koko jäähy oli varsin ihmeellinen, aika kova tuomio 2+10 min. Ja sitten jäi viheltämättä se ipan selvä väärä vaihto hieman sitä ennen. Ei lukko ainakaan saanut yhtään apuja tuomareilta lopussa.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En valitettavasti ehtinyt katsoa koko peliä, mutta sen ajan mitä näin, Rönn oli aika hyvä. Tosin tuo JJ69:n mainitsema päähän kohdistunut taklaus oli kotoa katsoen ohi linjan, mutta muutoin hyvä peli. Kirjoitin edellisen Tappara-Lukko -kohtaamisen jälkeen, että Lukko on pelannut siisteintä ja eniten vuoden alussa otetun linjan mukaista peliä, vaikkka tuomarilinja on sittemmin löystynytkin ja useampikin joukkue on ottanut estopelin voimakkaammin aseekseen. Myös eilinen peli oli siisti, molemmilta. Kovia taklauksia ajettiin varsinkin kolmannen erän alussa, mutta puhtaita kaikki.

Ilves taasen on sitten Pietilän mukaantulon pelannut melko passiivista peliä ainakin Tapparaa vastaan ja iskenyt sitten terävillä hyökkäyksillä. Näin eilenkin; vastustaja hallitsee ainakin näennäisesti peliä, mutta Ilves puolustaa kurinalaisesti ja tekee maalit. Mielenkiintoista nähdä kahden samaa pelityyliä harrastavan joukkueen kohtaamisia, kun Jokerit ja Ilves aloittavat oman sarjansa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös