Waasan Weri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tänään vastassa Tappara Pirkanmaalta.

Enpä olis pikkupoikana nelisenkymmentä vuotta sitten mummolassa arvannut, että kahdesta samasta asiasta kuin silloinkin ja vielä samassa asiayhteydessä puhutaan vielä 2020-luvulla.
Puhutaan joo, ja vielä kirjotellaankin bittiavaruuteen ja muut näkevät jossain muualla kirjoituksesi.
Eipä olis ainakaan Annikki-mummo silloin uskonut silloin, ei olisi, ei.

Ensin oli enomies Jiri Holecek ja minä olin Hannu Kamppuri. Pöytäjääkiekossa oli vastakkain Neuvostoliitto ja Tsekkoslovakia. Pelaajat oli sellasia muoviläpysköitä, jotka ei yltäneet kentällä ihan joka nurkkaan. Maalit kun oli hajonneet niin työnnettiin mummon papiljottien tikut maalitolppien reikiin ja pelit jatkui.
No, välissä sitten kaivettiin perunajauhot esiin ja punaiset ja keltaiset puurinkulat alkoi saada kyytiä ja kopse vain kaikui. Jääkiekko on pysynyt elinvoimaisena kaikki vuosikymmenet mutta tämä toinen sen ajan hitti on nousut esille taas vasta hiljattain.

Tapparalta kairattu pisteitä molemmissa tähän astisissa. Toivokaamme samaa tältä illalta vaikkakin vastustaja on saanut pelinsä nyt aika hyvin reilaan.
Sportilla on joulukuu tupaten täynnä kotipelejä, eikä niiden lisääminen Vaasaan juuri auta siinä, kun mietitään pitääkö liiga panna paussille vai voidaanko pelata enemmän alueilla, missä virus vetää vuorostaan henkeä.

Loppukaneettina vielä se, että Fortunaa pelattiin myös. Taitaa se rouva Fortunakin väijyä kuvioissa vielä nykypäivänäkin, että missä saa milloinkin peleta ja missä ei. No liekö sitten lopulta onnella paljon tekemistä tämän asian kanssa.

Loistavaa tiistaista kiekkoiltaa.
 

anatomia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi
Onneksi jossain vielä pelataan. Tähän on jo tottunut, että jääkiekkoa pelaillaan. Syksyllä oli kovinkin epäselvää, että alkaako koko liiga. Hyvä näin, aika pitkälle kuitenkin jo ehdittiin. Jos nyt jollain alueella voidaan pelata ja keväämmällä sitten pelataan nämä rästipelit.

Hankala on Sport Tapparalle ollut, niin tänä vuonna kuin aiempinakin. Aina aika erikoisia pelejä ollut nämä keskinäiset. Yhtään ei tiedä mitä ilta taas tuo tullessaan. Vaikka toinen olisi pari maalia karussa, niin hetkessä tilanne on tasan tai jopa kääntynyt. Tapparalla pari hyvää peliä alle, toivottavasti jalkojen löytyminen on pysyvää.
 
Läpsyttimet ovat parasta mitä Liigatapahtumiin on tullut sitten Jumbotronin.

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
Mikähän homma, kun Spacek ei tänään(kään) pelaa? Peltolakin noussut nelosen keskelle.
 
Ois pysyny vissyssä, niin olis bändissä viä

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Se on sitten Vaasassakin viimeinen kotipeli pitkään aikaan.
Parempi etten sano nyt yhtään enempää tähän väliin.
 
"Totuus on se että rönnin ritareiden ansiosta annettiin pisteet hpK:lle tänäänkin, jatkuuko tämä peresily vouodesta toiseen siinpä otsikko osaaville."
Tiukkaa asiantuntemusta ja sujuvaa suomen kieltä Sportin palstalta joulukuussa 2019.

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomaristo, Kaavin Kaiku
Tapparan Kahden viime ottelun otteilla vierasvoiton pitäisi olla saletti mutta mistä näistä tietää. Toivotaan muutamaa ylilyöntiä ja värikästä ottelua. Kauden surkein oli se hirvittävä yhden maalin nyhjäys Tampereella. On tämäki kausi, ei voi muuta kuin ihmetellä.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Tämän pelin jälkeen viikkojen ottelutauko tulee kyllä tarpeeseen. Aivan vitun hirveä jääkiekko-ottelu. Onnea voitosta voittajille ja niin pois päin, mutta aivan vitun hirveä jääkiekko-ottelu.
Oli kyllä. Tuomarit kyllä antoi painia tänään. Hikistä oli pelaaminen ja Sport kyllä tiiviisti puolusti ja paini Tapparan pois paikoilta. Selkeästi Sport kumminkin tänään halusi tänään voittoa enemmän ja ansaitsi voiton.

Mutta siitä ei mihinkään pääse että aivan kamalan näköstä oli peli. Tuli kyllä itsellä semmosia fläshbäckejä niihin Dufvan Lukon aikaisiin playoff painisarjoihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy