Thomas Sjögren Jokereihin

  • 21 819
  • 118

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Ohhoh. Mutta eikös tuo Järventien tulo liene hieman suurempi yllätys? Ellei nyt sitten Toimitus vietä aprillipäivää elokuussa...
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Jopas yllätti Jokerit kertakaikkiaan kaivamalla Thomaksen jostain naftaliinista. 35 vuotta jo, liekö aika ajanut miehestä ohi? Mutta kaikista mielenkiintoisintahan siirrossa on kuitenkin se, että JYPissä pelaa nykyään Tommi Kovanen, joka oli 90-luvun puolessavälissä Sjögrenin kuuluisan raivokohtauksen uhrina Kuopiossa... todella mielenkiintoista nähdä miesten kohtaaminen Hippoksella!
 

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Thomas Sjögren

Miestä on tarjottu aikaisesta keväästä liigajoukkueisiin ja vielä melko edullisesti, mutta aika erikoista oli kiinnitys Jokereihin. Näin ne nuorennusleikkaukset etenee.
 

laiska laita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, FPS
Thomas Sjögren.. mitä v..a???

Mies jonka seuralla, maalla, liigalla, ketjulla ja pelipaikalla ei ole ollut mitään väliä moneen vuoteen. Kunhan vaan on raha juossut... Ja jokerit kiinnitti miehen. En voi ymmärtää. Tän täytyy olla täysin Virmasen idea. Jortikka ei kuuna päivänä olisi miestä ottanut! Täysin outo ratkaisu, en voi millään ymmärtää!

Toisaalta tämä osoittaa senkin että Euroopassa ei ole laadukkaita pelaajia tarjolla. Koska Pohjoisameriikkaan on kova tunku ennen lakkoa ja Venäjän liiga vie pelaajia aina vaan enemmän ja enemmän.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Aika omaperäinen ratkaisu. Aika näyttää, missä lyönnissä Jypin takavuosien pistenikkari on. En voi olla ihmettelemättä, vaan olen todennäköisesti taas kuitenkin väärässä ja äijä pelaa loistokauden tasollisesti köyhtyneessä liigassamme.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti laiska laita
. En voi ymmärtää. Tän täytyy olla täysin Virmasen idea. Jortikka ei kuuna päivänä olisi miestä ottanut!
Jortikka on varmasti ollut tietoinen hankinnasta, koska puheiden mukaan hän on vastustamassa mm. tsekkien hankkista meille. Toivottavasti Jortsu saa miehestä iloa irti ainakin 30-40 pinnan verran.
 

J.Rita

Jäsen
Sjögren

Tässä hankinnassa ei ollut mitään järkeä. Joka vuosi Virmanen väläyttää vähintään yhdellä hankinnalla, jota jääkiekkoa seuraava normaali fani ei voi ymmärtää.

Sjögrenin parhaat vuodet ovat takana, JYP-kausien jälkeen pelasi tilastojen perusteella muutaman vuoden Euroopassa kohtuullisella tasolla.

AIK:ssa (01-02) Sjögren oli pettymys, vaikka tekikin 28 pojoa 47 matsissa. Muistaakseni Sjögren teki kahden vuoden paperin Malmön kanssa sen jälkeen, mutta ei sopeutunut joukkueeseen ja Bäckmanin valmennukseen ja lähti Italiaan 13 pelatun ottelun jälkeen.

Saimme siis kiukuttelevan, puolustamista mielellään välttävä, 35-vuotias ruotsalainen hyökkääjä joukkueeseemme ottamaan peliaikaa pois omilta junnuilta! Yesss!
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ruotsissa ei oikein kulkenut, mutta yllättäen Italiassa taas pisteitä on ropissut. Mielenkiintoista nähdä miten Sjögrenin luistin kulkee sm-liigassa kahden 'jäähdyttely'-vuoden jälkeen. Miksi Virmanen Sjögrenin palkkasi olisi mielenkiintoista kuulla. En kuitenkaan jaksa uskoa Sjögrenin olevan kauhean kova vahvistus tulevalla kaudella, mutta mistä sitä ikinä tietää.

Nuorennusleikkaus tosiaan, 'mielipuol'i 35-vuotias peluri Italiasta. Mitä seuraavaksi?
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Virmanen veti nyt kyllä ässän hihastaan

Kuten Tj sanoikin todella mielenkiintoista, että Tommi Kovanen aloittaa liigauransa nyt JYPissä ja liigaan tulee tämä mies. Kieltämättä minua huolestuttaa että ken lienee seuraava uhri kun Thomaksen mopo lähtee taas käsistä. Kaikki varmaan muistavat, miten Hullu-Sjögren uusi temppunsa DEL-liigassa.

Thomas "hullu" Sjögren oli aikoinaan maalintekijä luojan armosta, mutta tuo tempaus silloin Kuopiossa jää kaiken käsityskyvyn ulkopuolelle. Tässä on sitten kyseessä sellainen aikapommi ja liigan vaarallisin mies, että Pasi Nielikäinen ja Sami Heleniukset vaikuttavat marjanpoimijoilta tämän sick-little-puppyn rinnalla. Nielikäinen/Helenius lyö, Sjögren yrittää tappaa. Siinä on iso ero.

Liittyyköhän tähän jotenkin Harkimon AIK ja Freezers kuviot?
 

Cimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Gold Kings
Continental Cupin tuliaisia. Ei jumalauta!
Vaikka kuinka kännissä olisi Masa kyseistä turnausta seurannut niin tätä hankintaa ei vaan voi hyväksyä.

Nuorennusleikkaus todellakin etenee. Huoh.
 

xps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit (silloin ennen.. ja taas kerran)
Todella mielenkiintoinen hankinta, ei kannata tuomita miestä vielä. Mielenkiintoista nähdä pystyykö Sjögren samoihin otteisiin nyt kuin Jypin aikoihin. Paikka löytynee todennäköisesti 2 tai 3 kentällisestä.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Aikamoisen ässäkortin Virmanen hihastaan vetäisi.

Sjögrenhän taisi olla kautta aikojen ensimmäinen ruotsalainen SM-liigassa siirryttyään silloiseen Jyp HT:n riveihin kaudeksi 95-96 ja iskemällä 22 maalia ko.kaudella

Seuraavaksi kaudeksi hankittiin rinnalle Peterit Berndtsson ja Larsson, joiden kanssa Thomas vapauduttuaan 10 pelin pelikiellosta iski 40 ottelussa peräti 31 maalia.

Jaa-aa, maalinteon Thomas hallitsi ainakin silloin ja miksei vieläkin. Ainakin Thomaksen Jyväskylän vuosina kuulin monastikin juttua, että kummia raivokohtauksia tuli jopa joukkuekavereita kohtaan, eli ei ilmeisesti mikään valmentajan ihannepelaaja.
 

Kiekkojuristi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No mitäpä jos sattuisikin käymään siten, että Bergenheim jäisikin Nykiin istumaan penkille tai jopa pelaamaan? Stuntti Bergenheimille, jotta pysyttäisiin tässä nuorennuslinjassa, pitäisi löytää yhtäkkiä ja hyvä ja nuori. Mistähän löytyy nyt sitten parikymppinen yhtä taitava stuntti. Naapurileiristä voi yrittää tai ostaa Koivu Turusta. Luopuvat varmaan mielellään.

Jos ja kun kerran Cobolin mukaan rahaa on, hankitaan tuollainen suht taitava vanhempi peluri, jonka Jortikka läksyttää kuntoon. Mikäli ukon pelit lähtevät käyntiin, häntä ei tarvitse edes myydä, jos ja kun Bergenheim tulee takaisin. Ellei sitten tule loukkaantumisia, mutta eihän niitä jokereille...

Eroon pääsee aina, hankkia on vaikeampi.
 

Mevatron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HC Slavia Praha
Palaneen käryä...

Nyt olisi salapoliisille töitä. hjallis (tai hjalliksen jengi) palkkaa Sjögrenin nyt kolmatta vuotta putkeen. Kaksi vuotta sitten AIK, viime vuonna Hamburg Freezers. Sieltä tuli kuitenkin kenkää jo ennen kauden alkua. Ja nyt Jokerit. Likaiset yksityiskohdat ja salaisten kassakaappien sisällöt vaan rohkeasti esiin..
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Outoa?!?

Järventien jatkopesti on todella hieno uutinen sen sijaan tämä Sjögrenin hankinta on jotain täysin ihmeellistä, tosin voihan se olla niin että Thomas on ollut halpa kaveri joka toimii nyt Bergenheimin stunttina jos Sean jääkin tuonne rapakon taakse eikä palaakaan ja jos palaa niin Sjögren voidaan tarvittaessa pistää tarpeettomana hätävarana pihalle ilman suuria kustannuksia.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Viestin lähetti Köpi
Sjögrenhän taisi olla kautta aikojen ensimmäinen ruotsalainen SM-liigassa siirryttyään silloiseen Jyp HT:n riveihin kaudeksi 95-96

Eikös Michael Nylanderin vierailu ajoittunut kautta aikaisemmaksi?
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti Tj
Eikös Michael Nylanderin vierailu ajoittunut kautta aikaisemmaksi?

Yllättipä hirveästi, että Muuramen suunnalta ruvettiin pilkkua viilaamaan. Totta kuitenkin, Nylander pelasi edellisellä kaudella Jyp HT:n riveissä.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Voi hyvät hyssykät!

Virmaselle ja Jortikalle on todistettavasti tarjottu erään jumalan maineessa olevan tshekkipelurin palveluksia. Se sama mies, joka oli edellisessä mestarijoukkueessa tärkeässä roolissa. Ei kelvannut.

Nyt kelpasi tämmöinen puujalka. Ihmettelen. Suuresti.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Yllättävän negatiivisesti mieheen on täällä suhtauduttu. Viimeksi kun kaverin näin tositoimissa eli jäällä, niin hän Elitserienissä pelatessaan tappeli erittäin miehekkäästi ja oli sitä ennen pelissäkin ollut vähintäänkin kohtuullinen. Onhan kaverille nämä pari välikohtausta sattunut ja hänen edellinen kautensa on ollut kysymysmerkki mutta veikkaan silti että hänen teilaajansa eivät ole miestä nähneet pelaamassa vuosiin. Suomessa pelatessaan hän oli todellinen tähti, eikä ainakaan ikänsä puolesta ole vielä menneen talven lumia, joten uskon että hänessä on potentiaalia tähdeksi nykyisen tasoisessa liigassa.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Machulda vrt. SickLittlePuppy

Luulempa, että Virmasen tärkein motiivi Machuldan passaamiseen oli imagohaitta, joka olisi tullut jos Machulda olisi riistetty jälleen SaiPalta.

Muistaakseni Harkimo taisi sanoa mestaruushumussa, että on SaiPalle velkaa että Machulda palaa Lappeen Rantaan. Ei ole hyvää pisnestä kurittaa liikaa pienempiään ja esiintyä pelaajamarkkinoilla kuin Öky-Petteri Jussila
 

jokeri85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Uskomatonta...

Ainoastaan Matti Virmanen voi saada tällaisen kuningasidean! Mitä järkeä on hankkia ikäloppu jäähdyttelijä joukkueeseen viemään pelipaikka nuorilta?

Masa se jaksaa aina vaan "yllättää". Koko ajan on julkisuudessa selitelty, että ainostaan Hedinille ollaan etsimässä paikkaajaa.

Jääköhän nämä hankinnat vielä tähän, kauden alkuun kun on vielä aikaa. Turha luulla, että nuoret saavat todellista vastuuta ykkös- tai kakkoskentissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös