The Voice of Finland

  • 671 140
  • 2 823

Sambody

Jäsen
Koska tämä lähtee oikein lentoon? Katsottu on tätä kautta(en edellisiä), mutta vielä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta fiilis on kuin katsoisi karaoken sm-kisoja. Paljon hyviä laulajia, jotka eivät säväytä koska eivät osaa esiintyä. Katson silti jatkossakin.
 

100A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto, Lukko, Jokerit
Koska tämä lähtee oikein lentoon? Katsottu on tätä kautta(en edellisiä), mutta vielä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta fiilis on kuin katsoisi karaoken sm-kisoja. Paljon hyviä laulajia, jotka eivät säväytä koska eivät osaa esiintyä. Katson silti jatkossakin.
Sama, katson minäkin. Oikein ei tällä kaudella ole kukaan säväyttänyt lujaa, toivottavasti joku nyt yllättäisi edes.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Enpä oikein innostunut tuosta tämän kauden sääntöuudistuksesta ja olen edelleen sitä mieltä, että battle-kierroksella kaappauksia olisi saanut olla 2/valmentaja. Yksi oli pirun vähän ja draama oli tiessään, kun viimeisessä kolmessa jaksossa ei kaappausmahdollisuutta enää ollut. Iso liuta hyviä laulajia putosi ja etenkin kisan kärkipään miehiä karsittiin pois - Michaelin ja Tarjan joukkueista siis, muilla ei kummoisia mieslaulajia edes ollut.

Uudessa systeemissä näen muutamankin merkittävän vian. Ensinnäkin jotkut laulajat joutuvat eriarvoiseen asemaan joutuessaan kisaamaan kahta muuta vastaan, ja toisekseen joka jaksossa yksi valmentaja joutuu valitsemaan yhden tiimiinsä neljästä pudonneesta ja voi hyvin käydä niin, ettei innostu niistä yhdestäkään. Käytännössä tuo "kaapattu" sloppy second lähtee selvänä altavastaajana livelähetyksiin joka tapauksessa ja melkein veikkaan, ettei yksikään heistä etene kahdeksan joukkoon.

No, leikkimielinen kisahan tämä on, ja kaiketi tämänkin leikin idea on hakea vain "parasta" kustakin tiimistä. Vähän sama hommahan se on vaikka snooker- tai tennisturnauksessa, että kisan toiseksi paras saattaa pudota jo ensimmäisellä kierroksella, ja samoin noita hyviä laulajia putoilee TVOF:ssäkin aikaisin.

Itselleni tämä on vasta toinen kausi, ja viime kauteen verrattuna taso on mielestäni hieman alhaisempi. Ainakin tuolloin omia suosikkeja löytyi jo suht aikaisessa vaiheessa.

Heitetään tähän loppuun vielä omat varhaiset veikkaukset finalisteista. Naisvaltaisesti mennään, kun parhaita mieslaulajia on jo karsittu pois. Finaaliin veikkaan siis tässä vaiheessa Kerttua (Tarja), Ilonaa (Redrama), Jarkkoa (Michael) ja Liljaa (Olli).
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Saataisiinko nyt vihdoin Khalifan Tea juontamaan koko show :-)
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Illan jakso oli ihan kohtalaisen tasokas. Mutta hemmetti noita lopussa näytettäviä klippejä seuraavasta jaksosta. Nyt joutuu viikon odottamaan, että kuullaan Jessican esittämänä Maailma on kaunis.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Jakso nähty ja fiilikset

Ekassa parissa nyt ei ollut kysymystäkään kumpi Tarjan kaksikosta menee jatkoon, eikä ollut toisessakaan Redraman parissa.

Huikea avausveto ja taas sitten Redraman parista Ilona veti kyllä täysin itsemurhabiisin. Eihän noin umpitylsää hoilausta voi vetää tässä vaiheessa ja kuvitella pääsevänsä jatkoon, etenkin kun se esitys ollut edes kovin erikoinen. Annan veto oli hyvä, mutta jäi kovasti ensimmäisenä esiintyneen Suvin varjoon.

Michaelin valinta ei yllättänyt vähää alusta. Tiesihän sen nyt että se ainoa hevihemmo menee jatkoon. Hyvin Jarkko veti Skorppareita, mutta itse olisin ottanut Stevien jatkoon sen esiintymistaidon vuoksi. Ollin kaappaus oli selviö mulle niiden Sallin kehujen jälkeen, mutta ottikin Ilonan.
 

100A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto, Lukko, Jokerit
Laittaisitteko oman ketjun näille? Tässä voisi olla mukavampi lukea VOF-juttuja, kun tämä juontajakohu ei kiinnosta.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Laittaisitteko oman ketjun näille? Tässä voisi olla mukavampi lukea VOF-juttuja, kun tämä juontajakohu ei kiinnosta.
Tähän sama. Lopettakaa se Axlin kohusta jauhaminen tässä ketjussa. Hyvä siitä on mainita, mutta tarkemmat keskustelut muualla kiitos.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllähän tänään taas tiputtiin sellaisella esityksellä ettei voi kuin päätä pyöritellä. Ja Turusen kaappaus meni niin väärään osoitteeseen kuin olla ja voi.

Maku mennyt ohjelmasta enkä puhu nyt juontajasta.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Kieltämättä melkosen erikoinen kaappaus Tarjalta. Ehkä sillä oli joku elämää suurempi suunnitelma tän tädin varalle, ettei tenori Pentin siemenestä kasvanut lahjakkaampi laulaja kelvannut
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Täytyy todeta, että Turun flikka biisillä Maailma on kaunis räjähti meikän sieluun.Paljon puhutaan musan terapeuttisesta vaikutuksesta ja nyt sain kokea sen kunnolla itse. Jostain syystä elämä ei mua helli, vaan vaatii multa voimaa ja johtajuutta vetää aina muita eteenpäin, antamatta minun olla heikko,muuten monen maailma hajoaisi. Tän laulun aikana tulivat ne kyyneleet, jotka ovat olleet jossain vuosikausia tulematta.

Pitää olla elänyt paljon tuskaa ja myös rakkautta, että pystyy tämän laulun todellisen ytimen ymmärtämään. En usko olevani ainoa, joka näin kokee.Olihan Hietasen tytölläkin hieno ääni, mutta en ainakaan itse kauheasti ihastu teknisesti taitavaan suoritukseen. Paino sanalla SUORITUKSEEN. Siinä ei ole sielukkuutta.Villen äänestä tykkään, muttei saanut itestään paljoa irti tuolla surkealla biisillä. Persoonallisuus on hyvä juttu, mutta tämä Amanda, vai mikä se nimi olikaan, ei oikein napannut.Jarkkiksesta tykkään kans. Jos tulee heviä, niin aina peukku ylös, vaikka Maailma on kaunis on nyt niin henk.koht. asia mulle, ettei mitään rajaa.Mikään ei tule tuota esitystä päihittämään. Ei mikään.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Tarjan ihmeellinen valinta pilasi muuten niin täydellisen jakson, jos valinnoista keskustellaan. Redramalle kiitos ja pisteet siitä, että valitsit Merin. Hitto tossa naisessa on kaikki kohdillaan, kasvanut jakso jaksolta isommaksi ja isommaksi suosikiksi mulla ja hienoa kuulla myös tulevissa livelähetyksissä! Excellent! Ja on myös hienoa, että Ville ei niihin lähetyksiin mukaan tule. Helvetti, että voi olla kaikin puolin ärsyttävä tapaus. Toivottavasti tälle jampalle ei löydy enää tässä maassa ruutuaikaa mistään tv-ohjelmasta, toi piipitys on niin nähty ja kuultu ja mistään lavoista on turha haaveilla. Tai no kai sitä Haaparannan paikallisen karaokelavaakin voi lavaksi kutsua. Siellä voi hurmata pubiruusuja justinpiipereillä ja muilla paska piiperryksillä.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Jarkkiksesta tykkään kans. Jos tulee heviä, niin aina peukku ylös, vaikka Maailma on kaunis on nyt niin henk.koht. asia mulle, ettei mitään rajaa.Mikään ei tule tuota esitystä päihittämään. Ei mikään.
Mun vaikea enää suhtautua tyyppiin. Oli tuossa Kielletty rakkaus - ohjelmassa. Oli 37-vuotiaana alkanut seurustelemaan juuri 15 täyttäneen faninsa kanssa. Toki nyt ovat vaimisissa ja vaimo on jo yli 20v, mutta silti... 37-vuotias rakastuu 15 vuotiaaseen?
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllähän Roosan pudotus oli itse tehty ja hyvin ansaittu. "Leona Lewisin Run", herran jestas. Ja eiköhän Axl Smithinkin pudotuksen takana ole salakuvausskandaalin sijaan oikeasti se, ettei herra tajunnut antaa Snow Patrolille sitä kunniaa, mikä Snow Patrolillle kuuluu. ;)
 
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Ja on myös hienoa, että Ville ei niihin lähetyksiin mukaan tule. Helvetti, että voi olla kaikin puolin ärsyttävä tapaus. Toivottavasti tälle jampalle ei löydy enää tässä maassa ruutuaikaa mistään tv-ohjelmasta, toi piipitys on niin nähty ja kuultu ja mistään lavoista on turha haaveilla.

Onko tämä Ville muuten mies vai hormoneja syövä nainen? Kysyn tämän ilman sarvia ja hampaita, en oikeasti ota selvää.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Myönnän katsoneeni tätä eilen ja kyllähän se nauratti. Jo mainituista syistä..
 

100A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto, Lukko, Jokerit
Jos näin positiivisen kautta sanotaan, niin kylläpä on mukavaa ettei Villeä enää tarvitse nähdä.

Ja minunkin mielestäni Roosa oli niin muovia, ettei jatkopaikkaansa ansainnut. Teknisesti kova luu, mutta...niin. Täysin tekninen suoritus ilman mitään muuta.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Tuo Maikkelin tiimin Alex Ikonen on aivan kuin Teuvo Teräväinen.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Jos edellisen päivän jaksoa kommentoin, niin Villen tiputus oli myös min mieleeni. Persoonassa on jotain ei-aitoa, kuin Saara Aallossa. (Aalto on toki parempi laulaja.) Vika voi olla korvieni välissä, mutta näköjään psykiatrisessa hoitolaitoksessa olisi muitakin kaltaisiani.

Tämän päivän esityksistä Lauri Peisterän versiointi vanhasta hitistä oli minun korvaani parhaimmasta päästä. Kaverissa olisi ollut ainesta jatkoonkin - toki sympatiani tuppaavat valumaan esintyjälle, joka osaa tehdä kappaleesta oman sovituksen. Kuultu versio ei hävennyt lainkaan alkuperäisen rinnalla.

Alex Ikoselle povaan jo nyt menestystä joululauluklassikkojen parissa. Otetaan soundimaailma Michael Bublelta, niin menestysresepti on siinä. Koiranpentuilmeellä kuvitettu tupla-cd myydään Prismoissa villasukkaparin, suklaarasian ja punaisen viltin kera.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Olipas tylsä jakso, tallennuksesta myöhään illalla katsottuna meinasi toimia jopa unilääkkeenä.

Se mikä tuli taas mieleeni illan jaksoa katsoessa, että jokaisella tuotantokaudella tähän astisessa VOF:n historiassa aina yhden kilpailijan eteneminen pitkälle on ärsyttänyt allekirjoittanutta (Saara Aalto, Ike, Suvi Aalto, Schnitt, Storbacka...) ja ei näköjään tämäkään kausi tee tähän poikkeusta. Todella ylimielisen oloinen Kerttu ärsytti jo ääni ratkaisee vaiheessa ja on ärsyttänyt sen jälkeen jokaisessa vaiheessa missä on ollut mukana.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Tässä vielä tähtivalmentajien live-nelikot, melkoisen naisvoittoista on edustus (11/16)...

Olli: Suhyun, Lilja, Ilona, Jessica
Tarja: Suvi, Alisa, Ilari, Kerttu
Redrama: Alex, Anna, Margarita, Meri
Michael: Riikka, Jarkko, Tuomas, Daniel


Ollin tiimistä tykkään kaikista neljästä todella paljon. Kolme ensimmäistä ovat olleet suosikkeja alusta lähtien ja kyllähän Jessican Maailma On Kaunis veto kolahti ja kovaa. Tarjan tiimistä toivon menestystä Suville ja Ilarille. Alisaa ei kuuntele edes kolmen promillen humalassa ja Kerttu tulikin jo mainittua aiemmin. Redramalla on huikea naistrio, jotka pyyhkii Alexilla lattiaa. Meri ja Anna näistä mun suurimmat suosikit. Michaelin tiimistä Riikka voisi mennä kampaajalle ennen livelähetyksiä. Kasarirakkauttaan voi näyttää muullakin tavalla kuin kampauksilla. Jarkko, Tuomas ja Daniel, näistä kuka tahansa voi mennä päätyyn asti. Huikeita laulajia kaikki.

Voittajaa en lähde veikkaamaan, koska omia suosikkeja niin monta vielä tässä vaiheessa ja ei näistä kukaan ole selkeästi erottunut muista tyyliin Miia Kosunen, Siru Airistola (battlen jälkeen vain tyhmä ei olisi uskonut Sirun jyräävän voittoon asti) ja Antti Railio aiemmilta kausilta. Tässä kaudessa on vähän samaa kuin ensimmäisessä kaudessa, kun Mikko Sipola jyräsi tasaisessa finaalikattauksessa voittoon asti.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mun vaikea enää suhtautua tyyppiin. Oli tuossa Kielletty rakkaus - ohjelmassa. Oli 37-vuotiaana alkanut seurustelemaan juuri 15 täyttäneen faninsa kanssa. Toki nyt ovat vaimisissa ja vaimo on jo yli 20v, mutta silti... 37-vuotias rakastuu 15 vuotiaaseen?
Tiedän uskiksia, jotka ihan oikeesti säästävät itsensä avioliittoa varten ja näin tekivät puheidensa mukaan nämäkin. Voi ollakin niin, koska oman mittapuun mukaan ei voi kaikista sanoa, että eivät varmasti ole venanneet.Hyvinhän nuo näyttävät viihtyvän yhdessä, joten en näe aihetta arvosteluun, vaikkakin ite en noin suurella ikäerolla seurustelisi.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Tiedän uskiksia, jotka ihan oikeesti säästävät itsensä avioliittoa varten ja näin tekivät puheidensa mukaan nämäkin. Voi ollakin niin, koska oman mittapuun mukaan ei voi kaikista sanoa, että eivät varmasti ole venanneet.Hyvinhän nuo näyttävät viihtyvän yhdessä, joten en näe aihetta arvosteluun, vaikkakin ite en noin suurella ikäerolla seurustelisi.
Niin, siis hiukan kaksijakoiset fiilikset tuli itselläkin. Mutta suhde siis alkoi kun mies oli 37 ja tyttö pari päivää ollut 15. Nyt tosiaan ailuinen tämä tyttökin, mutta silti.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Ihmettelen suuresti Redraman valintaa. Alex oli mielestäni selvästi heikon esiintyjä siitä ryhmästä jota Redramalla oli edessä josta valita. Myönnän että hänen lievä ässän suhina hieman häiritsee mutta siellä jokainen lauloi muutenkin paremmin.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Niin, siis hiukan kaksijakoiset fiilikset tuli itselläkin. Mutta suhde siis alkoi kun mies oli 37 ja tyttö pari päivää ollut 15. Nyt tosiaan ailuinen tämä tyttökin, mutta silti.

Veikkaan, että ovat molemmat vähän ikäänsä nähden erikoisia tyyppejä, jotta kohtasi hyvin.
Eikö yhtä mielekästä olisi ihmetellä 110-kiloisen miehen ja 40-kiloisen naisen aloittamaa suhdetta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös