The Voice of Finland

  • 671 176
  • 2 823

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Oikeasti kilpailun taitavimmalla artistilla eli Saaralla on varmasti ottajia eikä tässä kilpailussa kakkoseksi jääminen ota mitään Saaran tulevaisuudelta pois.

Sinäkö päätät kilpailun taitavimman artistin? Eräs hyvin kova kilpakumppani tippui Monroen äänestyksellä veks vaikka kansa...enemmistö, äänesti toisin. Saara on lahjakkuus mutta miksi ei kuitenkaan näissä kilpailuissa voita? Onko persoonassa jotain ärsyttävää vai jossakin muussa? Hän kuitenkin osaa laulaa ja tehdä omaa musaakin.

En halua nähdä tuota ihmistä enää yhdessäkään kilpailussa. tehköön nyt sitä omaa juttuaan ja uskon, että menestystä tulee.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mielestäni turha verrata näitä kisoja.

Samaa mieltä. Minun mielestäni ainoastaan ohjelman toteutusta voi vertailla mutta kilpailijoiden kohdalla se ei ole reilua koska kyseessä on ihan eri lähtökohdista tulevat kilpailijat. Voice of Finlandin kilpailijoista valtaosa oli puoliammattilaisia ja pitkään kuvioissa mukana olleita laulajia, kun taas Idols on tarkoitettu enemmän näille nuoremmille ja ihan pystymetsästä tuleville. Ei ole siis tosiaan mikään ihme jos nämä parikymmentä vuotta musiikkia tehneet Louhelat, Härmät ja kumppanit kyykyttävät 16-vuotiaita Torsteneita ihan mennen tullen.

Mutta ohjelman toteutuksessa näitä kahta voi kyllä vertailla ja siinä VoF vei aika selkeän voiton. VoF tehtiin varmaan aika valtavalla budjetilla Idolsiin verrattuna ja tämä näkyi oikeastaan kaikessa. Juontaja Axl peittosi surkeat Idols-juontajat aivan suvereenisti, VoF bändi oli massiivinen verrattuna Idolsin pieneen (mutta kylläkin osaavaan) kokoonpanoon, lava ja valot yms. oli ihan toiselta planeetalta, ja muutenkin tässä VoF:ssä oli ihan erilainen tekemisen meininki kuin pahasti paikalleen jämähtäneessä Idolsissa joka kaipaisi tekijätiimissä pientä tuuletusta.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Sitä paitsi luulen, että jo ensi vuonna nähdään Voice Of Finlandin lavalla näitä Idolsista tuttuja naamojakin.

Sitä ohjelman tuottaja varmasti tavoitteleekin. Sehän se tekis idolssista lopullisesti Voice of Finlandin "farmiliigan" ja VoF:sta itse pääsarjan. Ei tarvi kovin kummoinen houdini olla, että tietää kumpaa ne katsojat silloin siirtyy seuraamaan.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Saara Aallon ongelma tuli esille samalla, kun neiti päätti räväyttää oman biisinsä ilmoille kisan päätteeksi. Tuollainen tyyli sopii just ja just euroviisuihin, mutta ei kukaan muuta moista kuuntele. Varsinkin jos persoona on noin väritön.

Aalto ei vain ole löytänyt itseään vielä muusikkona. Nytkin olisi ollut parempi jättää oma biisi pöytälaatikkoon ja antaa ammattilaisten hoitaa.

Kisan voittaja menee valitettavasti samaan samaan mappiin Arposen Koopin ja Saarisen Martin kanssa. Parempi laulaja kyllä, mutta ei se vaan riitä. Tuollaisia tusinarokkareita mahtuu kolmetoista tusinaan.

Kaikuranta on oikeastaan ainoa, jolle löytyy oma rakonsa markkinoilta. Ulkonäöstään huolimatta tai ehkä juuri siksi. Hyvinhän mies balladinsa vetää, vaikka tuo hänelle tehty biisi olikin aika keskinkertainen.

Koskisesta taitaa olla juuri cover-bändin keulakuvaksi, kuten joku jo mainitsi.

Hieno kisa oli joka tapauksessa. Erinomaisia laulajia verrattuna Idolsin vastaaviin, mutta lopulta anti jäi yllättävänkin kevyeksi. Voihan näistä menestyjiäkin löytyä, jos vain löytyy oikeanlaiset biisintekijät ja pirusti kärsivällisyyttä. Toivottavati ei käy niin, että jokaiselta vähänkin pätevältä tulee tusinalevy ulos alta aikayksikön, mikä sitten tuhoaa uran.

Toivottavasti tuomareiden ylisanat ei ole hämännyt kilpailijoita. Ura ei aukene ilman kovaa työtä, vaikka kuinka olisi hehkutettu kisan aikana maailmanluokan tähdeksi.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Onkos mikään ihme? Kolme syytä:

-hikipinko pänttääjä
-toinen biisi oma jossa sanat menivät "mylovemylovemylove jne. "
-muut vetää tunteella.

Katsoin ensimmäisen kerran koko ohjelmaa ja vaikka Saaran jälkimmäinen biisi oli kuraa niin kyllähän tuo teknisesti veti ainakin tämän finaalin perusteella parhaiten mutta kun kyse on tekstari yms äänestyksestä niin paljon muutkin tekijät vaikuttaa, mm ne biisivalinnat.

Soundimaailmallisesti tämä voittanut Mikko miellytti eniten itseäni, olisin tosin halunnut kuulla kaikilta kilpailijoilta jotain haastavia biisejä joissa ääni olisi pistetty koetukselle.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Toivottavasti Herrasen biisi tulee youtubeen pian kun en viitsi facebookiin tuon takia liittyä.

Vitun ärsyttävää kun nykyisin kaikki laitetaan facebookiin ja vielä monesti sillä tavalla että on pakko "tykätä" ennen kuin pääset kuuntelemaan/katselemaan. Pakko varmaan kohta tehdä joku feikkiprofiili kun näköjään kaikki pyörii nykyisin tuon facebookin ympärillä.
 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Toivottavasti Herrasen biisi tulee youtubeen pian kun en viitsi facebookiin tuon takia liittyä.



Saaran voittoa täällä odotettiin myös, mutta hieman harmitti tuo hieman tuntemattomampi cover-veto. Sillä tämä finaali hävittiin. Omassa biisissä oli parit my lovet liikaa. Olisi vetänyt vähän herkempää enemmän Cage birdin suuntaan, live studio session näkee youtubesta.

Jessen "oman" biisin jälkeen veikkasin häntä voittajaksi ja Sipolaa hyväksi kakkoseksi. Koskisen Final Countdown koko VoF:in huonoin veto?!

Edit, poistettu linkki turhana
 
Viimeksi muokattu:

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Onhan se outo logiikka, että biisistä pitäisi tykätä ennen kuin sen kuulee. Paskaa markkinointia!
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No HUH! Tällä ois viety finaalissa voitto ainakin mun papereissa.

Niille jotka ei pääse kuunteleen tiedoksi, että kyseessä on suomenkielinen viisu, joka liikkuu jossain Kotiteollisuuden, Mokoman ja Ylpön välimaastossa. Uskoisin että Radio Rock tulee luuppaan tätä kesän aikana PALJON.

On tuossa Herrasessa noiden mainittujen lisäksi myös jonkinverran Ismo Alankoa havaittavissa..

Hyvältä kyllä kuulostaa ja kyllähän tässä on se VOF:n todellinen voittaja tällä kaudella... Aalto lienee toinen joka tulee jollain tavalla menestymään (jotain ärsyttävän ylimielistä kyllä ko. typissä on), mutta genre on täysin eri, joten keskenän eivät sinänsä kilpaile samoista kuuntelijoista..

Sipolalle toivon myös menestystä, mutta vaarana on kyllä joutua samaan veneeseen Arposen ja E. Hämäläisen kanssa. Ja tässä nyt ei ole kyse siitä, etteikö ko. kaverit osaisi juttuaan, mutta kilpailu on kovaa tuontyylisessä musiiikissa ja markkinat suppeat suomenmaassa...
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Tuo kertoo jo aika tietämättömyydestä kun kovin moni vetää Koop Arposen tähän, miehellähän menee bändinsä kanssa tällä hetkellä hyvin ja elättää itsensä musiikilla reippaasti. Ei mikään megatähti mutta kuitenki menestyvä tyyppi musiikkiuralla. Se että et pidä jostain tai että sinun voittaja oli väärä ei tarkoita sitä että se olisi myös absoluuttinen totuus. Itsekin olen niitä joiden mielestä Herranen oli paljon parempi kuin Saara Aalto ja yleisö sekä spotify äänetkin tätä tukivat, mutta se on kas kummaa Aallon faneilta jäänyt noteeraamatta. Mutta silti kukaan ei voi kiistää etteikö finalistit ansainneet paikkaansa ja etteivätkö he olisivat hyviä.
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onkohan tämä Herrasen kappale juurikin se samainen mitä mies mainosti etukäteen finaalissa vetävänsä jos sinne pääsee?

Itse kappale on kaikenkaikkiaan melko mainio. Ei nyt ehkä maailman säväyttävin, mutta tämän vuoden VoF:n finaalissa ollessaan olisi ollut ehdottomasti voittomateriaalia. Melko kelvollinen kappale kokonaisuudessaan.
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Onkohan tämä Herrasen kappale juurikin se samainen mitä mies mainosti etukäteen finaalissa vetävänsä jos sinne pääsee?

Sanoi vetävänsä heavy metallia, joten veikkaisin että Iron Maidenia olisi kuultu. Eipä ainakaan tuota kappaletta tarkoittanut. Toki olisihan se voinut tulla sitten illan toisena biisinä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sanoi vetävänsä heavy metallia, joten veikkaisin että Iron Maidenia olisi kuultu. Eipä ainakaan tuota kappaletta tarkoittanut. Toki olisihan se voinut tulla sitten illan toisena biisinä.

Iron Maidenia olisi ainakin tuo ensimmäinen biisi ollut, Herranen sanoi jossain haastattelussa että Maidenia olisi ollut tulossa jos ei olisi pudonnut. Ja veikkaan että tuo tänään julkaistu biisi olisi ollut se toinen, koska esittihän tuo Aaltokin oman biisinsä toisena.
 

Chris Sharma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Suomen maajoukkue, Nationalelf

Käytännössä kaikkeen eri.

1. Saaran oma biisi oli aivan riittävän hyvä, ja oma sävellys on aina oma sävellys. "Ammattilaiset" vääntää suurimmaksi osaksi paskaa kun tekevät muille biisejä.

2. Itse en näe sitä Kaikurannan markkinarakoa, toki tanssilavoilla ehkä posket vastakkain.

3. Finaali oli eilen aika paskatasoinen ja veikkaanpa Idolsin finaalista parempaa.

Muistakin eri linjoilla.

Mielestäni ainoat kaksi joilla on mahdollisuutta menestyä kunnolla, ovat Saara Aalto ja Mikko Herranen.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
2. Itse en näe sitä Kaikurannan markkinarakoa, toki tanssilavoilla ehkä posket vastakkain.

Kyllä tuo periaatteessa menee minusta ihan samaan markkinarakoon kuin nämä Juha Tapiot ym. jotka kuitenkin ovat myyneet varsin hyvin.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Herranen on muuten purkittanut levyä viimeiset pari viikkoa ja on pian ulkona. Muista kisailijoista ainoa toinen varma levyttäjä on tämä Sippola vai mikä se nyt taas olikaan, tosin hänen tapauksessaan levy-yhtiötä velvoitti tuo sopparipakko voittajalle ennemmin kuin oma halu sainata kaveri. Pari viikkoa on yhtiöllä harkinta-aikaa muihin, kaikkiin kilpailijoihin on optio. Diilejä tullee 1-2.

Toinen mielenkiintoinen tieto on se, että noita nosturissa käyneitä oli enemmän kuin telkassa näytettiin. Ja ilmeisesti edes heille ei ole mahdollisuutta osallistua kakkoskaudelle. Tuotannon puolelta kuulin että rannalle jäi ihan ennakkoon kovin odotuksin olleita levy-yhtiön tutkassa olleita artisteja ja toisaalta muutama tuomarien jatkoonvalinta aiheutti tuotannossa melkoisia WTF-ilmeitä.
 

Trekolmestar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eiköhän niitä "itsensä myyneitä" artisteja ole jo riittävästi? Sinun mielestäsi pitäisi pettää itsensä ja tehdä jotain mitä ei halua, pelkästään suosion saavuttamiseksi? Onnea valitsemallasi tiellä...
Ei pitäisi. Saara Aalto ei vain koko kisan aikana tajunnut, että tuota hommaa tehdään yleisölle. Se ei riitä, että tietää itse olevansa hyvä ja on teknisesti virheetön. Biisien ei tarvitse olla karaokeklassikoita, mutta vieraammankin kappaleen voi tarjoilla niin, että kuulijat tuntevat sen olevan itselleen suunnattu. Saara lauloi itselleen, ei yleisölle.

Kylmä, muovinen, ylimielinen, tekninen...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös