The Voice of Finland

  • 671 764
  • 2 823

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Keksikää nyt jo vittu välillä jotain uutta! Ette te ole yhtään sen parempia ihmisiä kuin "tuulipukukansa" vaikka miten yrittäisitte nostaa itseänne muiden yläpuolelle.

No jokuhan näitä biisejä äänestää ja kun lukee esim. tätä palstaa jota en siis laske tuulipukukansaksi, niin ehkä yksi kymmenestä olis äänestäny Sipolaa, niin kyllä siellä joku muu porukka on sitä äänestäny, kutsutaan sitä nyt sitten tuulipukukansaksi.

Ei täällä kukaan oo yrittäny nostaa itseään mitenkään toisten yläpuolelle.

Itsekin meinaan oksentaa aina kun kuulen Nickelbackia radiosta...

Niin no, makuasioita. Itse lähinnä mietin, voiko ei niin uskottavan Nickelbackin biisejä raiskata.

Pointtini ei ollut siinä mitä mieltä ihmiset on Nickelbackistä, käsittääkseni tämä on ketju Voice of Finlandista vaan siinä että Nickelbackin huonoimmankin biisin voi saada kuulostamaan vielä huonommalta ja semmoisella rallienglannilla että olisiko kannattanut valita joku toinen biisi.

No Sipola on voittaja ja thäts it. Eipä se siitä kitisemällä miksikään muutu.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Niin. Toiset sanoo että on kusipää kun yrittää aivan jokaista kautta menestykseen Suomessa, toiset taas arvostaa sitä.

Itse arvostan Saaran yritteliäisyyttä, toivottavasti jatkaa sitä. Silti jotenkin surkuhupaisaa tuo sen kisailu on. Joka kisassa toiseksi.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Niin. Toiset sanoo että on kusipää kun yrittää aivan jokaista kautta menestykseen Suomessa, toiset taas arvostaa sitä.

Itse arvostan Saaran yritteliäisyyttä, toivottavasti jatkaa sitä. Silti jotenkin surkuhupaisaa tuo sen kisailu on. Joka kisassa toiseksi.
En mä sitä kusipäänä pidä. Siinä on jotain samaa "ärsyttävää" ylimielisyyttä kun Tarja Turusessa (olen joskus ollut suuri NW-fani, joten ei ole vittuilua). Mun mielestä Aalto vaan tuntui olevan liiankin tietoinen siitä, että tuo oli kilpailu. Se kameraan tuijottelu ja liian opetellu oloiset esitykset.

Niin, siis olen sitä mieltä että Aalto varmasti tulee menestymään ja menestys voisi olla jopa parempaa ulkomailla. Ei iske muhun, mutta onhan se hyvä laulamaan. Toivottavasti silti ottaa edes apua noiden biisien teossa - en usko että tuollaisilla biiseillä lopulta mennään pitkälle...
 
K

Kiekkokatsoja

KIITOSTEN AIKA!

Kiitoksia hyvästä musiikkiohjelmasta, tän rinnalla idols on tenavatähtikisa.

Kiitoksia palstaveljille keskusteluista. Niin puolesta kuin vastaan.

Omasta mielestäni voittaja ei ollut top-8 joukossa lähinnä heikon kykynsä vuoksi ylä-ääniin. Korkealta ja kovaa ei toimi alkuunkaan. Voittaja oli top-12 joukossa. Jäänee yhden kesän yrittäjäksi..?

Käyn sunnuntaina kuuntelemassa Circuksessa top 12 lauluajia, ja lupaan kirjoittaa kommentteja kuulemastani, ilman puolueellisuutta.

Oma genreni on rock, mutta tälläkertaa olinkin toisen genren puolella, kun kisailtiin lauluäänestä.

Kiitoksia ja kalsareiden jatkoja!
 

Morgoth

Jäsen
Toivottavasti Suomi-Voice jatkuisi mahd. pian, vaikka kai tuota jenkkiversiotakin tulee vilkaistua.

Ymmärtääkseni toinen tuotantokausi on tulossa. Aina epäilyttää, että mistä uusia tarpeeksi hyviä kilpailijoita, jotka eivät ole jo entuudestaan huonoiksi todettu idolsissa/talenteissa tjms. tai jotka tänä vuonna kokeilivat voicea, mutta eivät pääseet jatkoon. Lisäksi tuomareista pitäisi vaihtaa ainakin puolet.
 
Viimeksi muokattu:

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
No jokuhan näitä biisejä äänestää ja kun lukee esim. tätä palstaa jota en siis laske tuulipukukansaksi, niin ehkä yksi kymmenestä olis äänestäny Sipolaa, niin kyllä siellä joku muu porukka on sitä äänestäny, kutsutaan sitä nyt sitten tuulipukukansaksi.

Tiedän todella monia, jotka äänestivät Sipolaa ja toivoivat voittoa. Mikko oli kuulemma hyvä, itse en ehtinyt seuraamaan kisaa juuri lainkaan.
Mikko nimittäin on entinen trubaduuri Ruotsin laivoilla, joten sieltä ääniä ainakin tuli ja paljon.
Siihen en ota kantaa kenen olisi pitänyt voittaa.
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Tottakai Sipolan äänestäjät ovat niitä tuulipukuja. Voin kuvitella sen Sipolan "zonen". Toimisto, jossa keski-ikäisiä naisia hommissa. Taustalla soi hiljaa Radio Nova tai Aalto. Sipola esittää täysin steriilin HMV-kappaleen ihan kivasti ihan kivalla äänellään. Nainen ajattelee mielessään että tää on ihan kiva. Sitten mainoskatko.

Sipola jatkaa täsmälleen sillä Jani Wickholmin ja Koop Arposen viitoittamalla tiellä. Tämä on vähän kuin presidentinvaalit - se voittaa, joka ärsyttää vähiten. Kaikuranta pukeutuu erikoisesti, Koskisella on poikkeuksellisen korkea ääni, Aalto on mahtipontinen ja täydellisyyttä tavoitteleva. Sipola on symppis jätkä, laulaa ihan hyvin, soittaa kitaraa ihan hyvin. Varmasti kaikin puolin rehellinen ja kunnollinen tyyppi, hyvä perheenisä. Tällainen vetoaa tavalliseen kansaan, sanotaan niitä sitten vaikka tuulipuvuiksi.

Kyllä tämä äänestystulos hieman kyrpii, ei sille mitään voi. Tämä on ollut upea kisa, paljon todella persoonallisia ja ainutlaatuisia laulajia. Suomen kansa olisi voinut valita paljon paremmin.

Ja Michael Monroe teki itsestään täydellisen pellen.
 

Morgoth

Jäsen
Veikkauksia siitä, kenestä vielä kuullaan kisan jälkeen, vaikka ei sijoittunut? Mun ykkönen on Eveliina Tammenlehto. Sitten Kimmo Härmä. Muita en nyt tähän hätään muista :)

Montaakin varmaan seuraavan vuoden aikana, mutta miksikään "oikeaksi tähdeksi" tuskin kukaan. Ainahan on mahdollista että joku kehittyy ja kasvaa tähdeksi, mutta todennäköisemmin ei. Eipä nyt varmaan Jenni Vartiaisestakaan kukaan olisi mitään uskonut Gimmelin popstars voiton jälkeen? Mahdotonta toisaalta ennustaa..

Tammenlehdolla tietysti hyvät kertoimet, koska hän on niin nuori ja paljon ehtii tapahtua vielä. Toisin kuin näillä yli 40 v "karaoke-jyrillä"
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Suomen kansahan aika kovasti liputtikin Herrasen puolesta joten siinä mielessä nuo tuulipukukansa kommentit on aika ala-arvoista. Ja vain kerran Herranen ei päässyt yleisön äänillä jatkoon, ja sekin oli silloin kun esitti sen Rakkaudesta kappaleen, mikä olikin itseasiassa hänen heikoin live vetonsa. Voin vaikka vetoa lyödä että Herranen olisi voittanut jos olisi finaalissa ollut mukana.

Harmi kyllä että kakkos kausi tulee jo niin nopeasti, mutta toisaalta ymmärtää sen että halutaan takoa nyt kun rauta on kuumaa. Saas nähdä ketä on syksyllä sitten mukana kutsuvieraina Nelosen toimesta.
 

Morgoth

Jäsen
Kansahan valitsi Herrasen eli aivan oikein äänestivät tänään. Nyt ei ollut Monroella sanan sijaa asiassa eli oikeus tapahtui ja Saara jäi hopealle.

Oikeastaan ainoa mistä jäi "paha mieli" oli tuo tuotannon pakkomielle Saara Aaltoon. Pitikö finaaliin saada yksi nainen väkisin vai mitä ikinä taustalla olikaan? Oliko siellä sitten Aleksi Bardy tai Jupe Tuomola käsikirjoittamassa, mutta ainakin huonoimman mahdollisen henkilön valitsivat päärooliin, Mike Monroen. Tosin vielä huolestuttavampaa, jos Mike Monroe toimi ihan vapaaehtoisesti noin. Saara Aalto ja Mike duettona "My Love". Screw you guys i'm going home...
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No jokuhan näitä biisejä äänestää ja kun lukee esim. tätä palstaa jota en siis laske tuulipukukansaksi, niin ehkä yksi kymmenestä olis äänestäny Sipolaa, niin kyllä siellä joku muu porukka on sitä äänestäny, kutsutaan sitä nyt sitten tuulipukukansaksi.

Ei täällä kukaan oo yrittäny nostaa itseään mitenkään toisten yläpuolelle.

Jokaisella on oma mielipiteensä ja niistä voi aina olla eri mieltä. Mutta nämä "taas tuulipuvut äänesti väärin" -tyyppiset kommentit on vaan minusta ihan jumalatonta ylimielisyyttä ja itsensä jalustalle nostamista. Vaikka sinä ja 9/10 Jatkoajasta olisikin eri mieltä tästä tuloksesta niin ei se tarkoita sitä että nämä toisin äänestäneet olisivat jotenkin alempiarvoisia tai tyhmempiä, mihin nämä "tuulipukukansa" -kommentit minusta aina vähän viittaavat. He ovat vaan ainoastaan eri mieltä. Vituttaa vaan tämän tuulipuku-kortin vetäminen esiin aina kun voittaja ei ole oma suosikki.

En minäkään Sipolaa olisi voittajaksi laittanut mutta en minä kyllä ketään mene tyhmäksi haukkumaan vaikka äänestivätkin hänet voittajaksi, ja ymmärrän kyllä hyvin miksi hän voittajaksi nousi. Suomessa on aina pidetty tällaisista perusjampoista jotka esittävät yksinkertaista musiikkia ilman sen kummempaa kikkailua, tällaisia tyyppejä on menestyneiden suomalaisartistien joukossa aika paljon. Se miksi nämä Koopit, Martit jne. eivät ole itseään isosti lyöneet läpi on ehkä kuitenkin enemmän biisien vika, ja Koopin kohdalla mentiin ehkä musiikkityylin suhteenkin vähän metsään levy-yhtiön toimesta. Mutta nyt hänkin tekee omaa juttuaan omalla tyylillään ja homma toimii erinomaisesti ja keikat on viihdyttäviä vaikka mitään isompaa kaupallista sukseeta ei ole tullutkaan vielä. Ja joku Wickholm on vaan jo siitä Idolsin ykköskaudesta lähtien elättänyt itsensä musiikilla ja levyt ja keikat myy tasaisesti, joten hänkin on paikkansa musiikkikartalla ansainnut vaikka mitään megatähteä hänestä ei tullut eikä tule.

Ei Sipolastakaan ehkä mitään supertähteä koskaan tule mutta jos hän itse tekee, tai hänelle tehdään hyviä biisejä niin kyllä hänkin varmaan pystyy itsensä musiikilla elättämään ja itselleen uran rakentamaan musiikin parista. Ja vaikka tämä Sipolan voitto nyt onkin täällä aika isosti dumattu niin ei välttämättä näistä finalisteista kukaan sen isommaksi tähdeksi nouse, niin loistava kuin tämän kilpailun taso on ollutkin. Loppujen lopuksi homma on enemmän kiinni siitä kuka pystyy tekemään/saamaan eniten hyviä ja mielenkiintoisia biisejä laulettavakseen. Kyllä noissa jokaisessa sen verran ääntä ja laulajan/esiintyjän vikaa on että hyvillä biiseillä pystyvät myymään hyvin ja tekemään menestyksekkään uran.

Mutta tämä tästä aiheesta. Kävipä näille finalisteille ja muille mukana olleille tulevaisuudessa miten vaan niin siitä huolimatta he tarjosivat jumalattoman hienon show'n ja viihdyttävän TV-ohjelman. Olihan tämä näistä suomalaisista kykyjenetsintäohjelmista täysin ylivoimaisesti kovatasoisin ja lähimpänä kansainvälistä tasoa kuin mikään ohjelma tätä ennen. Mukana paljon hyviä laulajia, hyviä esiintyjiä, kaikki lavasteet, grafiikat, juontajat ja koko ohjelman toteutus oli hämmästyttävän kovatasoisia verrattuna siihen tasoon mitä Suomessa yleensä nähdään. Hatunnosto kaikille ohjelman toteutuksesta vastaaville, kuten myös erinomaisille kilpailijoille!
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olisihan se pitänyt arvata, että Sipola voittaa. Ei ansaitusti, mutta äänet ratkaisevat ja tälle "ihqulle"ääniä sateli. En kyllä tajua, miksi tonnäköiset tyypit on niin naisten mieleen. Kiiltokuva mikä kiiltokuva.Myös tulkinnallisesti.

Tullaan näkemään, että ei näitä Sipoloita staroiksi Suomenmaassa nouse. Kolmetoista tusinassa tosiaan.Se, joka noista tulee laululla itsensä maassamme elättämään, on Kaikuranta. Hänen melankolinen sävy laulaa iskee aina suomalaiseen sieluun. Niin minunkin. Uskokaa pois ja seuratkaa levyn myyntiä aikanaan.

Jessen levyn todella ostan, jos se on tuota lajia, sillä olen pitkään kaivannut hevikuuntelujeni jälkeen jotain tosi rauhoittavaa ja kaunista. Tässä se mittatilaustyö minulle tuli. Muutenkin tykkään PERSOONISTA. Niitä massat yleensä haukkuu ja ne, jotka eivät uskalla erottua. Vaatii luonnetta poiketa muista, vaikka Jesse onkin puhunut epävarmuudestaan. Silti. Tykkään kovasti!

Aalto pärjäisi varmasti jossain American Idolsissa tms. sen tyyppisessä show´ssa, jossa on korkealta laulantaa. Teknistä taituruutta, mutta ei kosketa ainakaan mun sielua. En siis jaksa katsella jenkkiniekutuksia. Heikointa Aaltoa kisassa.

Kim Koskinen lauloi Europensa ihan hyvin, mutta väkisinkin tulee mieleen niissä korkeissa kohdissa sika, jota pistetään. Sori, ei tule kauppoja.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Niin noh, sanoin emännälle jo joku viikko sitten, että Saara Aalto ei voi tätä skabaa voittaa koska se myy ihan itsekin sitä levyä joka tästä touhusta syntyy. Piti tässäkin taas tehdä "idolsit" ja suhmuroida lopputulos levy-yhtiön / maksajan edun mukaiseksi! Kuka vaan näitä äänestääkään, älkää suotta vaivautuko...
 

Chris Sharma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Suomen maajoukkue, Nationalelf
Saaran eka veto oli tänään sysipaska. Jos olis päässyt edes lähelle parhaita esityksiään siinä, olisi voittanut kisan. Oma biisihän oli ihan hyvä ja esityskin paljon parempi kuin se eka.

Pääasia kuitenkin että turhakkeet Kaikuranta ja Koskinen eivät voittaneet.

Valitettavasti Mikko Sipolaakaan ei kukaan muista enää parin vuoden päästä.

Taso tänään oli karmea pettymys, veikkaan että Idolsin finaali tulee olemaan parempi.
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuo Saaran my love on muuten, mun korvaan, modattu versio siitä Juha Tapion tän hetken hitistä.
Saaran asu ensimmäisessä kappaleessa oli jotenkin outo, farkut ja t-paita naisella joka siihen asti mennyt pääosin poncho -linjalla.. No hyvältä näytti farkuissa, ei siinä mitään.


Ensi kaudesta toivoisi että kaksintaistelujen jälkeen tuo tippumisvauhti olisi maltillisempi, en tiedä miten se pitäisi toteuttaa, viimeisessä semissä olisi voinut vaikka kylmästi eniten yleisöääniä saaneen tippuneista pistää viidenneksi finaaliin.. Saisi tuotantoyhtiö vähän pätäkkää ja ne vinkujat olisi saaneet Herrasen finaaliin..

Levyä kuuntelen näistä Kimiltä ja Jesseltä.. Eiköhän spotify laulata kerran Sipolankin levyn ja jouluna Saaralta perus lumiukot.


Kiitokset Neloselle hyvästä, vaikkakin lyhyestä, ohjelmasta.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Ohjelma hakkaa idolsit yms paskat suomessa heittämällä vaikka ei olekkaan täyttä timanttia aina.

Oikea voittaja omaan makuuni ja olin tooooodella tyytyväinen kun Saara jäi toiseksi. En sietänyt missään vaiheessa, laulaa osasi mutta niin osasi moni muukin. Ei tuonut sitä wuhuu elämystä missään vaiheessa.

Herranen oli kova.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Oikeastaan ainoa mistä jäi "paha mieli" oli tuo tuotannon pakkomielle Saara Aaltoon. Pitikö finaaliin saada yksi nainen väkisin vai mitä ikinä taustalla olikaan? Oliko siellä sitten Aleksi Bardy tai Jupe Tuomola käsikirjoittamassa, mutta ainakin huonoimman mahdollisen henkilön valitsivat päärooliin, Mike Monroen. Tosin vielä huolestuttavampaa, jos Mike Monroe toimi ihan vapaaehtoisesti noin. Saara Aalto ja Mike duettona "My Love". Screw you guys i'm going home...

Tai sitten se Saara Aalto vain huikeudellaan ansaitsi sen paikkansa ja Mike oli sitä mieltä myös. Itsekin kuuntelen raskasta rokkia, tai oikeastaan metallia - ja vain metallia, lukuunottamatta satunnaisia trippejä raskaan rokin parissa. Siltikin omassa päässäni vain yksi ehdokas kilpailun voittajaksi ja se oli Saara Aalto. Ei, en ikinä tule ostamaan yhtään hänen levyään enkä halua kuulla häntä tai noita esittämänsä genren biidejä myöskään missään muualla, mutta faktat faktoina: mimmi oli lumoavan hyvä laulaja. En ole varmaan koskaan kuullut parempaa suomalaista laulajaa.

Mikko Sipola miellytti tänään omaa korvaani eniten musiikillisesti (tokan kiekan biisi selkeästi illan paras biisi), ja soin ihan milelläni hänelle voiton - kuten kenelle tahansa muullekin mukanaolleelle, mutta jos jätän omat musiikkimieltymykset narikkaan ja keskityn pelkästään osaamiseen ja sen osaamisen aiheuttamaan fiilikseen, niin Saara Aalto oli tässä kisassa ihan ylivoimainen 1.
Herranen ehkä nro 2, tai Härmä, mutta kuten sanottu, niin varsinkin Herranen enemmän bändin keulahahmo ja viihdyttäjä, ei äänenä/laulajana lähelläkään Aaltoa.
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Ihan helvetisti jälkijunassa pienissä promilleissa pitää todeta, että enpä olisi voinut kuvitella näin hienon ohjelman finaalissa näkeväni seuraavaa.

Eli Kim Koskisen Final Countdown oli jotain aivan käsittämätöntä karaoke-raiskausta sirkkelifalsetilla. Biisivalinta oli jo ennakkoon tuhoontuomittu, mutta tuo suoritus oli jäätävyydessään täysin omaa luokkaansa. Tervetuloa paikalliseen!

Muut kolme olivat jokainen omalla tavallaan hyviä. Ennen finaalia liputin Aallon puolesta, mutta varsinkin Jesse oli aika helvetin vahva. Sipola tuntui(tuntuu edelleen) mummotunnelin coverbändin komealta päänaamalta, mutta tänään nätti ja kuulosti homma toimivan. U2 oli ok, ja 'oma' biisi oli juurikin kaverin tyylille istuva, ei muutenkaan pöllömpi perus americanrock-rämpytys.

Eli onnea Sipolalle jatkoon, vahvasti veikkaan että näistä laulajista Jesse tullee menestymään levyllään isosti, Saarassa on ainesta isommille areenoillekin jos kaikki napsaa ja Sipola tulee vetämään Index:t levymyynnissä. Koskisen levyn rahoittajalle huutonaurua.

Loistava ohjelma, Andy ensi kaudelle Michaelin tilalle.
 
Viimeksi muokattu:
Eli onnea Sipolalle jatkoon, vahvasti veikkaan että näistä laulajista Jesse tulee menestymään levyllään isosti, Saarassa on ainesta isommille areenoillekin jos kaikki napsaa ja Sipola tulee vetämään Index:t levymyynnissä. Koskisen levyn rahoittajalle huutonaurua.
Hyvin tiivistetty.

Saaran takana itsekin seisoin finaaliin saakka, mutta eipä olisi näillä esityksillä ansainnut voittoa. Jessen ja Sipola olivat perusvarmoja tänään, Saara floppasi ja Kimi on ollut koko ajan väärässä kilpailussa. Itse asiassa Koskisen Final Countdownin jälkeen odotin Heikki Paasonen äänen kysyvän kommenttia Jone Nikulalta.

Jos jatkoa ajatellaan niin Kekäläiselle ei jatkosopparia, perusteena ärsyttävä tapa iskeä silmää n. 4 kertaa/juonto. Myös tyypittely ja alentava lässyttäminen ovat hyviä syitä vaihtaa tämä sponsorin edustaja pois tiimistä. Myös Koivuniemi ulos ja Tähkä vaihtoon. Monroe oli tänään todella nolo ja epäuskottava, mutta silti tarjoaisin ykköslaiturille jatkopahvia. Smith on hyvä vahvistus, eikä vie ulkkaripaikkaakaan.
 
K

Kiekkokatsoja

Heräsin just nukahtaneena/sammuneena sohvalta.

Pakko kehua mielettömän laadukasta musiikkikisaa! Olipas tehty kerrankin laadulla ohjelma, joka toi esiin kymmeniä taitavia laulajia. Taustalla oli laadukas organisaatio, ja erittäin laadukasta musiikkisovitusta ja soitantaa. Myös logomon lavasteet olivat upeat.

Tämä ohjelma toi valtavasti keskustelua. Oli musaa monessa genressä.

Yksi toivomus seuraavaan voiceen. Päästakää mukaan ne kaksintaistelussa tippuneet, tai muuten laadukkaat laulajat jää Suomessa ja kisassa vähiin.
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Ai niin, pakko lisätä katkeran miehen lopputilitys.

Krista Siegfried oli moraalinen voittaja. Ainakin meikäläisen yöunissa.
 

Veijari

Jäsen
Kahden markan Jon Bon Jovi voitti mutta tämä oli kansan tahto. Oikeasti kilpailun taitavimmalla artistilla eli Saaralla on varmasti ottajia eikä tässä kilpailussa kakkoseksi jääminen ota mitään Saaran tulevaisuudelta pois.
Räikeä on tasoero VOF:n ja Idolsin välillä. Idols näyttää enemmänkin joltain lastentarhan rääkymiskilpailulta ja VOF on oikeasti hyvien laulajien ja esiintjien skaba, oli tätä ainakin ensimmäisen tuotantokauden osalta.
 

Mr. Walker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Sinällään ihan sama kuka nelikosta olisi voittanut. Selvää suosikkia ei ollut. Jokainen omalla tavallaan hyvä.
Sen verran kuitenkin, että kärkikaksikko ei kyllä mitenkään edusta sellaista suomalaista musiikkisuuntausta, joka täällä myisi hirvittävän määrän levyjä. Sipolan suuntaus ehkä joo, mutta kun se on suomalainen. Pearl Jam tai joku muu vastaava amerikan rokkari voisi myydäkin, mutta ei suomalainen artisti. Vaikka olisi kuinka amerikan rokkia.

Saara Aallolla vähän sama homma. Meillä myy Celine Dion ja Adele, mutta sama homma kuin Sipolallakin: He eivät ole suomalaisia. Suomi on liian pieni maa Saara Aallon musiikille.

Kim Koskiselle kiitos kisasta ja kovasta äänestä, mutta luulen, että se oli sitten siinä. Nyt jo alkoi Kimin kireä ääni kiristää korvia kisan loppua kohti.

Jesse Kaikuranta voisi tehdä vaikka levyn näistä kisan aikana esittämistään biiseistä. Niillä myytäisiin tässä maassa kultaa. Meidänkin äiti saisi sen äitienpäivälahjaksi. Uskomaton tulkki ja mikä eläytyminen. Jesse on tämän kisan voittaja. Katsotaan vaikka vuoden päästä.
 

Mr. Walker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Räikeä on tasoero VOF:n ja Idolsin välillä. Idols näyttää enemmänkin joltain lastentarhan rääkymiskilpailulta ja VOF on oikeasti hyvien laulajien ja esiintjien skaba, oli tätä ainakin ensimmäisen tuotantokauden osalta.
Mielestäni turha verrata näitä kisoja. VOF on kutsukilpailu jo hyviksi havaituille kilpailijoille, joista useilla kokemusta jo pitkältä ajalta. Aki Louhelallakin sitä taisi olla jo ainakin 20 vuotta.
Idols enemmänkin nuoren nousevan polven juttu, jonne kuka tahansa saa mennä. Aina sieltä kuitenkin löytyy niitä helmiäkin.
Sitä paitsi luulen, että jo ensi vuonna nähdään Voice Of Finlandin lavalla näitä Idolsista tuttuja naamojakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös