The Voice of Finland

  • 671 179
  • 2 823

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos kuulin haastattelusta oikein, oli Saara ainoa, joka ei sekoillut laulunsa sanoissa.

Näin taisi olla. Mutta tässä näkyy muuten mikä on ero kun on suht' kokeneita esiintyjiä verrattuna johonkin Idols-kilpailijoihin, että kun sanat unohtuu niin se pystytään seivaamaan sillä tavalla että sitä ei kukaan huomaa jos ei itse tunnusta.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Hauska ollut katsoa tätä lähetystä backstagen kautta. Hienoa settiä, mutta eiköhän Aalto valitettavasti voita..

JES! Sipola voitti! Saara on kuin suomen lätkän joukkue, ei vieläkään isoa voittoa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olipas pieni yllätys Sipolan voitto. Jumalattoman hieno äänihän tuolla kaverilla on, mutta hitusen vaisuja kuitenkin olleet esitykset niin en ihan voittoon asti jaksanut uskoa.

Mieluummin kuitenkin Sipola kuin Aalto.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Tosiaan toivottavasti Saara Aallon taival on nyt näissä tv-lähetyksissä nähty. Ei ole tosiaan onnistunut voittamaan talentia, euroviisukarsintaa eikä nyt tätäkään.

Mikko Herranen on moraalinen voittaja, mutta en pane pahakseni myös tätä Sipolan voittoa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Täysin odotettu voittaja ja vieläpä ihan ansaitustikin. Olisihan se ollut huutava vääryys jos toi ritsapillu olisi voittanut.
 
K

Kiekkokatsoja

Voittaja oli tyyppi, jolla ei ole äänessä voimaa.. Omasta mielestäni hän ei kuulunut top 8 joukkoon. Finaalissa hän oli 4. paras.

Kansa on puhunut. Siihen me tyydymme. Kiitos kisasta.

Kiitos palstaveljille eriävistä ja samantapaisista viesteistä.

Moro!
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
"Huikeita" aina nää laulukilpailujen finaalit. Ensin pyöritetään ohjelmaa kymmeniä ja kymmeniä tunteja usean kuukauden ajan. Sitten kun voittaja on selvillä, helvetin nopeasti lopputekstit eetteriin ettei vaan katsoja saisi yhtään fiilistellä voittajan kanssa.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Ihan hieno lopputulos. Sitten ei muuta kuin odottelee jenkkiversioo ja antamaan lisää "asiantuntevia" kommentteja näin kotisohvalta. ^ ^
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Ei ylläri. Parhaat biisit tänään. Varsinkin toisella kierroksella omaan korvaani ylivoimainen, vaikka Aalto oli mielestäni kisan paras laulaja. Se vaan on niin, että paska musiikki on paskaa musiikkia hyvänkin laulajan suusta
 

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
Kylläpä meni taas ihan päin ..ttua. Kaikista finalisteista ylivoimaisesti paskin voitti. Mitäänsanomaton, väritön jollottelija jollaisia mahtuu kolmetoista tusinaan. Kiitos ja näkemiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös