The Voice of Finland

  • 671 524
  • 2 823

Oadie

Jäsen
Jos tässä nyt johonkin järjestykseen nuo pitäisi laittaa tänään niin se olisi:
1. Sipola
2. Koskinen
3. Aalto
4. Kaikuranta

Lista sen mukaan mitä itse jaksaisin lähteä katsomaan. Myös täällä kisan moraalinen voittaja on Herranen. Miehen keikalle tulee varmasti eksyttyäkin.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
En ihan hirveästi tykännyt tästä Kaikurannan biisistä, mutta melkein kyllä tämän illan perusteella voisin antaa VoF -tittelin Jesse Kaikurannalle. On ääntä, on aitoa tulkintaa ja tunnetta, on selkeästi oma tunnistettava tyyli, ja oli tänä iltana paras kaikista.


EDIT: Näistä mittatilausbiiseistä selkeästi paras oli kyllä tuo Kim Koskisen biisi. Jännä on kyllä nähdä miten nuo äänet menee, keneltäkään ei mitään ihan superesitystä tänään ja aika tasaisia olivat kaikki.

Näin sitä voi maut poiketa. Koskisen ja Aallon biisit järkyttävää sontaa, jotka saavat radiohiljaisuuden aikaan välittömästi tässä suunnassa :)
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Koskisen ja Aallon biisit järkyttävää sontaa, jotka saavat radiohiljaisuuden aikaan välittömästi tässä suunnassa :)

Aallon biisi oli kyllä todella tympeää jankutusta mutta tuo Koskisen biisi oli minusta ihan hyvä. Ei noista yksikään mikään mestariteos tosiaankaan ollut mutta jos verrataan niihin Idolsin "voittajabiiseihin" ja yhteisbiiseihin mitä on kuultu, niin kyllä nuo Koskisen, Sipolan ja Kaikurannan biisit siinä seurassa hyvin pärjäävät.
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
¨Aikamoista antikliimaksia koko finaali. Koskinen ampui itseään Europella jalkaan ja korjasi vähän asemiaan räätälöidyllä.

Saara Aalto - mitäpä tuohon sanoisi: Joillakin vaan on lavakarismaa, Saaralla ei ole. Oma biisi herätti lähinnä myötähäpeää.

Sipoloita menee edelleen vähintään 13 tusinaan, ei vaan iske, U2:n kulunut tekele ei ainkaan auttanut.

Jesse omilla linjoillaan ja sanoisinpa tänään jopa parhaaksi kokonaisuudeksi.

Eiköhän sieltä kuitenkin "koko kansan" Saara tule ja ensi kesäksi saadankin Sipolan sijaan aikaan duo Elastinen featuring Muovinen.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei vittu mikä lyriikan helmi tuo Robinin biisi...
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Jotain kommentteja finaalista:

Kummallisesti tosiaan muiden laulajien valmentajat haukkuivat Saaraa tämän ensimmäisen biisin jälkeen. Tai no, eivät varsinaisesti haukkuneet, mutta olivat hyvin kriittisiä ja mitään positiivista ei tullut, ainoastaan musikaali-kommentteja. Sitten kun joku Sipola vetää unettavan esityksen, niin taas kehutaan. Jaa-ah.

Monroen hehkutus on toki ollut vähän yliampuvaa, mutta tuota samaahan se on ollut kokoajan. Aina kun on ollut jonkun muunkin valmentajan laulaja esiintymässä, niin "sä oot yks mun suosikeista" on kuultu aika monta kertaa.

Sipolan molemmat esitykset olivat tosiaan varsin tylsiä. Se, että U2:n jälkeen huudatti vähän yleisöä, ei tee siitä vedosta yhtään sen parempaa. Ja Paulan kommentti siitä kuinka alkuperäinen biisi on tylsä ja Sipolan versio parasikinämissään, niin niin... Enpä ole samaa mieltä.

Kaikurannalle pojot siitä, että ihan hyvinhän hän laulaa. Aalto silti suosikkini ja Aallon oma biisikin oli varsin mukiinmenevä.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Loistavaa pelisilmää laittaa tämä Robin vai mikä lie laulamaan heti perään, niin näyttää jokainen kisailija monin verroin paremmalta. Karmeeta scheissee.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Minä laittaisin tämän illan perusteella järjestyksen näin:
1. Kaikuranta
2. Koskinen
3. Sipola
4. Aalto
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Sipolan toinen veto oli kyllä tosi hyvä. Kim oli suosikkini ennen tätä iltaa mutta oli pettymys, varsinkin Europella. Saarasta en ole tykännyt eikä tämän iltainen ainakaan muuttanut positiivisemmaksi mieltäni hänen suhteen.

Jesse voittoon!

Herranen skaban ylivoimainen moraalinen voittaja.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hyvin koostettu ChosenTwo:lta näiden onelinereiden sijaan.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kummallisesti tosiaan muiden laulajien valmentajat haukkuivat Saaraa tämän ensimmäisen biisin jälkeen. Tai no, eivät varsinaisesti haukkuneet, mutta olivat hyvin kriittisiä ja mitään positiivista ei tullut, ainoastaan musikaali-kommentteja.

Ihan oikeassahan nuo tuomarit tuossa olivat, ainakin minun mielestäni. Minähän olen lähes koko kilpailun ajan verrannut Aaltoa musikaaliesiintyjiin ja tuo ensimmäinen esitys meni jälleen ihan samaan sarjaan. Mutta sikäli tietysti outoa tuo että tässä kisassa tuomarit eivät ole missään vaiheessa hirveästi kritiikkiä esittäneet kenellekään vaikka on ollut aihettakin, ja nyt sitten yht'äkkiä kaikki kritisoi (vaikkakin aiheesta) yhtä esiintyjää.

Paska biisi enkä tykkää tosta jätkästä, mut on pakko sanoo et tuon ikäiseks laulaa kyllä ihmeen hyvin.

En kyennyt enää kuuntelemaan ensimmäisen kertosäkeen jälkeen, mutta tosiaan ihan hyvin laulaa kyllä nuori kolli.
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Jaahas, ei lopu Voice Of Finalndin katsominen tähän perjantaihin, vaikka henk.koht. suomalainen enempi kiinnostaakin. Nyt se ratkeaa!!
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä minäkin kallistun Jessen kannalle. Kaunis ja tunnistettava äänen väri ja oma genre hallussa. En erityisemmin pidä siitä genrestä, mutta silti :)

Sipolasta oli suuria odotuksia, mutta ei se vaan irtoa. Samanlaista jollotusta koko ajan.

Kaiken kaikkiaan finaali on pettymys, ei yhtäkään 'tajuntaa räjäyttävää' biisiä tai tulkintaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös