Terrori-isku Turussa 18.8.2017

  • 433 861
  • 3 300

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ei me kuitenkaan tänne jenkkitouhua haluta. Muutenkin parempi, että saatiin elävänä kiinni ja porukka luulee tekijän olevan parin vuoden päästä vapaalla.

Vaikka tietävät itsekin, että ei ole.
No ei tuo enää pelkkää jenkkitouhua ole, eipä Euroopassakaan ole enää tekijöiden henkeä juuri yritetty säästää jos pientäkään riskiä. Nyt sitten elätetään tätä mätisäkkiä vuosikymmeniä. Sianrasvalla vois ruokkia.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Ministeri mukana tilaisuudessa ja presidentti tulossa paikalle. Kyllähän epäsuorasti kaikki valtiovallan toiminta viittaa terrorismiin. Ei kai perus puukkohipasta tälläistä tehdä?

Mahtaakohan presidentti olla vielä Kultarannassa? Jos on, niin ei matkaan mene kuin vartin verran. Presidentti ja ministeri voivat tavata, koska iskun taustat eivät ole varmasti tiedossa.
 

oliwa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Supercell
Itseäni ihmetyttää kaksi seikkaa viranomaisten toiminnassa:

1.) miksi ensihoitoyksikön saapuminen paikalle kesti yli 10 minuuttia? Siellä kauppatorilla ensiapua antaneet ihmisetkin kirosivat missä ... ambulanssi viipyy!

2.) miksi poliisi ei saman tien tyhjentänyt kauppatoria, noin 16:10 meikäläinenkin tahattomasti käveli rikospaikan läpi eikä itse torilla ollut tällöin yhtään poliisia!
Torin kulmalla oli kyllä kaksi poliisiautoa.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Tuntuu ledistölle olevan ainakin vaikea ymmärtää, että kaksi menehtynyt. Yksi torilla ja yksi sairaalassa. Sanottu useaan kertaan mutta ei tunnu menevän kaikille toimittajille ymmärrykseen.
Menisi perille paremmin, jos joku hupparinatsi olisi tehnyt tämän. Oma ideologia hämärtää objektiivisuutta.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Valitettava teko. Onneksi itse tulee asusteltua täällä susirajalla, jonne nämä mahdolliset kulttuurinrikastajat eivät löydä. Ihmeen pitkään siinä sitten meni, ensimmäistä iskua odotellessa, jos siis tosiaan löytyy ISIS taustaa. Toivottavasti ei ala mennä joka päiväiseksi nämä touhut, kuten vaikkapa niinkin lähellä kun Malmössä.
 

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Hassua et just eilen ajattelin että tällästä tapahtuu ennen pitkää kyllä suomessa, muttei turussa onneks ainakaan.
 

Morgoth

Jäsen
Luulisi, että tiedoitustakin olisi voitu harjoitella hieman paremmin. Melko sekavaa settiä.

Parasta antia oli, kun Turun poliisipäälikkö ei muistanut tilanteessa poliisiylijohtajan nimeä, muut kyllä osasi nimetä.
 

Rushlow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Se riippuu motiivista.

Esimerkiksi Sellon ammuskelu taannoin ei ollut islamistista terrorismia tekijän uskonnosta huolimatta. Se oli muistaakseni mustasukkaisuudesta aiheutunut ns. sekoaminen.

Myöskään kouluammuskelut tai Myyrmannin pommi-isku eivät olleet terrorismia.

Poliisi selvittää ensin asiat, ennen kun tekee johtopäätöksiä.

Juuri näin. Parempi varmistua asiasta kuin ruveta jälkikäteen korjailemaan lausuntoja. Melko todennäköisenä silti pidän ,että tekijällä on ollut ISIS-sympatioita ja luultavammin myös pipon sisällä muitakin ongelmia.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Mielestäni tämä vaikuttaa yksinäiseltä sudelta. En yhtään yllättyisi jos kyseessä on joku joka on saanut karkotuspäätöksen ja siitä syystä seonnut kun pitäisi palata esim. Irakiin. Tämän tyyppisiä tapauksiahan on ollut Ruotsissa kymmenkunta viimeisten 30-40 vuoden aikana; istutaan mielummin Ruotsissa vankilassa, kun että joutisi takisin kotimaahan.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Sairaalaan tuotu 9, joista 1 kuollut eli tämä kaupungissa kuollut ei kaiketi kuulu tuohon yhdeksään?
Itse olen tuosta ollut ymmärtävinäni että 8 uhria ja tekijä kaikenkaikkiaan sairaalassa ja uhreista 2 hengiltä (toinen kuollut sairaalassa).
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Ja tässä ajassa vahingoittanut ihmisiä Kauppatorilta Puutorille. Nopee tyyppi mut ehtiihän ehkä tuossa.

Eihän tuo juosten nyt ole matka eikä mikään. Mutta tosiaan jatkuvassa liikkeessä siinä saa olla.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
3 minuuttia on todella nopeaa toimintaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös