Telia / MTV – Liigan uusi koti

  • 3 516 589
  • 21 783

Irtolapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Niämise Ville, Gill,Forss ja Pospisil
Annoin kaiken kattavaa palautetta Discoveryn suuntaan, tuskin edes lukevat sitä
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Urheilumiesten täytyy tänä päivänä laittaa 100 €/kk, että näkee kattavasti eri lajeja ja sarjoja.
Halvempi pelata golfia.
Mutta kuka haluaa pelata golfia kun voi katsoa JYPin pelillistä sekoilua omalta kotisohvalta.
 

Wormatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks
Sama temppu tehtiin kuin jokunen muukin. D katki, Katsomo tilaus maksuun. Discoveryn maksu olisi uusinut 12. päivä joten vähäisellä päällekkäisyydellä selvittiin. Toki kukkaro muuten yskii, kun siitä 25,99€ tilauksesta noustiin 36,90€ hintaan. Katsomo kuitenkin toimii ja se on pääasia.
 

Dani55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Oli se kuuluisa ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tilaan Discoveryn. Tilaus peruttu ja palaute laitettu sen yhteyteen. Nyt Katsomo tulilla ja homma rokkaa.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Katsomo toimii! Ja kaiken odotuksen ja kikkailun jälkeen kun sai vihdoin ottelun näkymään, soi ensimmäisen erän loppusummeri. Mutta pääasia, että toimii.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Jatketaan samaa linjaa, Discovery+ peruutettu välittömästi ja perästä kuuluu heille kakkaa sekä reklamaatio. Minäpä olin näemmä Telian asiakas jotakin kautta niin eipä ollut edes niin paha hinta lopulta, 32 egelöä.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Onks kukaan saanut Discoveryltä viestiä takaisin? Itse en oo muutaku sen ekan automaattivastauksen.
 

Muro

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
VMP discovery+ kanssa. Kiitoksia aikaisemmista vastauksista, löysin spostin roskapostista. Peruutin palvelun ja pyysin hyvitystä ihan vaan että joutuvat vastaamaan.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Siis tunti sitten piti lähetykset alkaa ja missään ei ole vielä edes pahoiteltu? On kusinen lafka.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Se ettei mistään ole tullut edes mitään pahoitteluviestiä, on aika anteeksiantamatonta. Onko niin, ettei siellä muka kuun somehenkilö ole edes päivystysvuorossa tai muutoin tietoinen asiasta? Mitä helvettiä.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Discovery irtisanottu. Roskapostista löytyi joku kämänen yritys viestiä. Kyllä, helmikuun loppuun oli siinä deadline. No eipä toimi.

Eikä tule enää tähän talouteen!
 

Kelmeähkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Vaihdoin myös katsomoon, että voi katsoa, kun ifk ottaa kotona dunkkuun. Katsomosta ei taida snookkeria nähdä, joka on toinen laji jota katson. Tv:tä en ole avannut sen jälkeen kun salkkareissa se Seppo Taalasmaan lapsenlapsi jäi kiinni masturboinnista.
 

pisnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Disco ei toimi, kerho on luovuttanu ja Miro Karjalainen on saikulla, eli kolme melkosen hyvää syytä irtisanoa discoverytilaus.
 

Kekkos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ja piti tän paskan kyrvähtää just tilipäivää edeltävällä viikolla ettei voi vitutukseensa edes maksaa tuplana näistä peleistä... UrhoTVkin alkaa tuntumaan muistoissa tätä saatanan farssiviritystä paremmalta toimijalta, vaikka kohtalaista veriripulia aiheuttikin..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös