Telia / C More – Liigan uusi koti

  • 2 791 374
  • 18 128

Ziege

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Pääkameran säätöjä ei vieläkään osata. Helsingissä jää loistaa kuin aurinko. Nyt ei ole edes ledilaidat tekosyynä.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT Helsinki vuoteen 2013, Ässät, KooKoo
Jaahas, tänään onkin sitten Oulussa selostamossa turkoosit silmälasit...
 

jussimy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jaahas, Telia lähestyi iloisilla asioilla:
Sinulla on Liigapassista tilaus Joukkuepassin edullisemmalla hinnalla. Tilauksesi hinta yhtenäistyy Liigapassin nykyisen hinnaston tasolle 1.3.2021, jonka jälkeen hinta on 27,90 €/kk (vanha hinta 22,90 €/kk).
Alunperin olen tilannut siis aikoinaan joukkuepassin, joka maksoi alle 20. Nyt hinta pompsahtaa toisen kerran ja on jo lähes 10e enempi kuin alkuperäinen tilaus. Sillälailla.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eikös sitä tuossa vähän aikaa sitte spekuloitu, että mitä CMoren hinnalle tapahtuu kun formulat ym lähti pois. Vastaus on siis että korottavat niiden asiakkaiden hintoja, joilla formulat ei näkynyt. Kova veto, looginen veto, koska tosiaan Total-tilaajien hinnan korotuksesta olisi noussut poru kun arvokkain tuote poistui.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Pätkiikö muilla Jukurit-JYP UHD lähetys. Telian boksi siis kyseessä.
 

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, rotaatiopelaajat, lainapelaajat
Hyvät kommentit Lassella eilisen Kärpät - TPS pelin koosteessa. Muuten hyvä mutta ehti kaksi sanaa sanoa ja oli pätkitty klippi poikki. Kuka näitä koosteita tekee? Ja miksi siinä näkyy vain maalit eikä jäähyjä tai muita mielenkiintoisia tilanteita?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lukko
Ottelu koosteet on kyllä ihan vitsi. Nämähän on nykyään maalikoosteet, jotka on yleensä seuraus, jostakin.

Tulee mieleen, onko tuomarointi niin paskalla tasolla ettei esimerkiksi jäähyjä näytetä näissä koosteissa? Koosteisiin pitäisi hakea tilanteita, jotka saavat katsojassakin tunnetta. Tottakai maalit on yksi osa tätä, mutta ainakin itsellä maalin edus nyhjäykset, kovat puhtaat taklaukset, jäähyt jne nostaa myös katsoa jääkiekkoa.

Tehkää kunnon koosteet niin saatte tätä kautta hyvää markkinointi materiaalia myytävästä tuotteesta.
 

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ottelu koosteet on kyllä ihan vitsi.

Eikös näissä ottelukoosteissa ole aika paljon vaihdellut myös niiden kesto? Moni ollut alle 2 min koohotus, jossa äänraidat menevät kesken lauseen poikki. Sitten joku kestänyt 7 min, vaikka ei ole mikään 15 maalin peli edes ollut. Vähän yhtenäisempi formaatti näissä voisi olla.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Melkein toivoisi ruutuun mieluummin vaikka Viivin pumpasia still-kuvana, kuin näitä kahden pelin muutamaa maalia päättymättömällä kasetilla.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Jaaha, Telialta tuli itsellekin kirje. Minulla oli tilattuna liittymäasiakkaan etuna Telia Liigapassi + V sport jääkiekko 29.90 e/kk, mutta tuo paketti poistuu helmikuun lopussa ja tilaukseni muuttuu pelkäksi Telia Liigapassiksi, joka maksaa 27,90 e/kk. NHL-matsit pois ja kaksi euroa hintaa alemmas, kuulostaa todella reilulta diililtä. Kannattaa olla liittymäasiakas, varsinkin kun nuo Telian liittymät on niin edullista sorttia.

Tässä tapauksessa voi sanoa, että onneksi Ässät kyntää, niin voi varmaan lopettaa tilauksen tämän kauden osalta vaikkapa tuolloin helmikuun lopulla. NHL:ää olisin kyllä mielelläni katsellut pidemmälle kevääseen, mutta eiköhän siihen ilmaisetkin keinot löydy.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Tässä tapauksessa voi sanoa, että onneksi Ässät kyntää, niin voi varmaan lopettaa tilauksen tämän kauden osalta vaikkapa tuolloin helmikuun lopulla. NHL:ää olisin kyllä mielelläni katsellut pidemmälle kevääseen, mutta eiköhän siihen ilmaisetkin keinot löydy.

Ylehän näyttää joitain pelejä ja olikos jopa finaalit kokonaan:

"Tällä hetkellä tavoitteena on näyttää ensimmäinen NHL-ottelu 30.1. klo 20 Suomen aikaa ja seuraava olympialaisten jälkeen helmikuun lopussa. NHL-otteluita tullaan näyttämään alkuun harvemmin ja tiiviimmin finaaleja lähestyttäessä."

Että silleen...
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Täytyy kyllä sanoa kun erätauoilla katseli sitä feediä mitä muista otteluista puskettiin, niin eniten ihmettelin niitä ns. maaliuusintoja. Aika monesta kuvakulmasta tuli sama tilanne, mutta aina reaalinopeudella eikä juurikaan hidastuksia. Lisäksi surkeutta lisäsi se että kamera oli monesti tilanteesta jäljessä tai zoomattu/rajattu silleen että sitä kiekkoa/tilannetta oli mahdoton nähdä. EI ole mitään järkeä näyttää sitä kun pakki lämää niin sitä pakin mailanlapaa ja sitten se viuhahtava kameran kääntö maalille samalla zoomilla kun se kiekko meni jo ja se kuvaaja ei vain perässä pysy. Todella turhauttavaa katsella tuollaisia uusintoja...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös