Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Telia – Liigan uusi koti

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Noppafemma, 04.05.2017 klo 10.37.

 1. petete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Ihmiset ovat kyllästyneet jankuttamaan Telialle, että äänimaailma on kuraa ja lopettaneet kritisoinnin, kun huomanneet ettei se mitään auta. Kritiikki loppuu, ja Telia vetää johtopäätökset, että nyt on hyvä.. Just.

  Telia on tuonut lisää kamerakulmia hidastuksiin. Miten muuten katsokokemus on mullistunut?
   
  Brent Sapergia tykkää tästä.
 2. Pate44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, ManCity
  Lainaus:
  Ei muuten onnistu meikäläisellä, monta kertaa olen yrittänyt eri tavalla ja eri laitteilla.

  Mulla tuo kelaaminen onnistuu ainoastaan jos peli on jo päättynyt ja siirtynyt kirjastoon, niin silloin kun pelin katsoo alusta sitä voi kelata. Sekin ilo loppuu jossain vaiheessa kun tulee vaikka erätauko ja pitäisi kelata, niin puhelin/tabletti on kadottanut pelin. Silloin kelaaminen onnistuu ainoastaan käynnistämällä peli taas uudestaan alusta.
   
 3. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Oletko ihan varma, että painat ottelulähetystä käynnistäessä "Aloita alusta"? Eli et paina kanavan kuvaketta (esim HIFK:n logoa), vaan ohjelman nimeä, jolloin valittavaksi tulee "Aloita alusta", ja sitä voi sitten vapaasti kelata eli siirtää kännykän näytöllä palluraa oikeaan kohtaan. Sen jälkeen vasta castaus (sitten et enää voi kelata).
  Koska ei oikein kuulosta mahdolliselta, että sinulla ei onnistu millään laitteella se, mikä muilla onnistuu kaikilla laitteilla.
   
 4. Pate44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, ManCity
  Lainaus:
  Kun peli on käynnissä niin avaan liigavalikon ja haen sieltä ottelun ja painan pientä i-kirjainta jolloin valittavaksi tulee katso ottelua alusta. Silloin voin toki kelata ottelun haluamaani kohtaan.
  Mutta kun sen jälkeen castaan pelin telkkariin ei kelaaminen esim erätauon yli ole enää mahdollista ilman että lopetan castauksen, aloitan pelin uudestaan ja kelaan erätauon yli ja aloitan castauksen uudestaan. Tätä kuitenkin välttelen sillä ongelmia (castaus/virheilmoitus/ jne) tulee liian usein, on helpompi vaan antaa olla ja vaikka käydä jääkaapilla sen 18minuuttia.

  Myös koko syksyn käyttämäni IPhone X ei ole enää ainakaan kuukauteen suostunut castamaan pelejä CCn kautta telkkariin. Molemmat iPadit puolestaan kyllä. Mitään asetuksia en ole muuttanut mutta jostain kiikastaa. Tuntuu että tämä Telian järjestelmä on aivan liian herkkä pienillekin häiriöille/muutoksille.
   
 5. Telia Jäsen

  Ominaisuus toimii siis siten, että ensin otetaan castaus pois päältä, sitten kelataan ja asetetaan castaus uudelleen päälle. Kyseessä ei siis ole häiriötilla tai vika, vaan nimenomaan ominaisuus.

  // Katja
   
 6. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Ominaisuus, eli toisin sanoen aivan päin persettä koodattu softa.

  Miksiköhän muilla operaattoreilla ei ole vastaavaa "ominaisuutta" sovelluksessaan ja kelaukset toimivat ihan tuosta vaan?
  Varmaan siksi, kun heillä on toimiva softa ja pätkimistä, ongelmia tai virheilmoituksia ei esiinny toisin kuin teillä.

  On tää ja työmaa...
   
  Pate44 tykkää tästä.
 7. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
  Lainaus:
  Tää on vähän surullista, että kehitystiimistä tai jostain kerrotaan asiakaspalvelijalle, että "sanokaa niille, että se on ominaisuus". Sitten sieltä tullaan tänne kertomaan, että joo tää on ihan normaalia toimintaa.

  Eikä kenellekään tullut kuin paha mieli, niin asiakaspalvelijalle kuin asiakkaille. Koodaria ei varmaan vois vähempää kiinnostaa: "toimii kuten toteutettu".
   
  Pate44 tykkää tästä.
 8. Thombson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, SaiPa
  Lainaus:
  Vanhoissa koti-tv palvelureitittimissä oli ominaisuutena se että se naksui ja yhteys pätki naksumisen tahtiin. Hyviä ominaisuuksia ollut jo aiemmin.
   
  Pate44 tykkää tästä.
 9. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Huikeaa. Kiitos päivän nauruista.

  Nyt siellä voidaankin paukutella henkseleitä kun on ominaisuus, jota ei ole Netflixissä, Ruudussa, Elisan viihteessä, Maikkarilla eikä ilmeisesti missään muuallakaan. Koodareille ja ominaisuutta kehitelleille ehdottomasti isot bonarit.
   
  Ferris, lainelaser, stairox ja yksi muu tykkäävät tästä.
 10. petete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Lainaus:
  Ominaisuus, puute, vika... termejä on monta mutta "täysin onneton ratkaisu" kuvastaa paremmin. Teidän sovellus lienee maailman ainoa toistopalvelu, jossa kelaus on toteutettu yhtä onnettomasti.
   
  Ferris, stairox, Pate44 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 11. Goalpost Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Juuri näinhän tuo on miten @petete asian ilmaisi.

  Erätauoilla olisi mukava katsella jotain muuta peliä alusta, mutta jumiutumiset ja virheilmoitukset pelejä vaihtaessa toistuvat turhan usein ja onnettomat kelausominaisuudet siihen sitten päälle.

  @Telia, onko näihin tiedossa jotain parannuksia lähiaikoina?
   
  Pate44 tykkää tästä.
 12. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Ominaisuudesta puhuminen ei ole mikään uusi asia, mutta Telia tietenkin vetää sen hieman uudelle tasolle pystyessään sellaisen tähän kohtaa laittamaan.

  Koodareita on aivan turha syyttää ja QA (Quality Assurance) on aivan varmasti sanonut kuinka tämä on aivan vitusta ja sille on taas sanottu ei korjata vaan nyt mennään näin.

  Mihinköhän muuten koko syksyn kiivaasti Teliaa puolustanut palstatoveri on kadonnut ketjusta. Olisi kiva kuulla näkemyksiä taas, kun kausi on jo puolessavälissä ja monet perusjutut levällään.
   
 13. JPL Jäsen

  Lainaus:
  No nyt... Toivottavasti teidän regu-manager on vapautettu tehtävistään ja ui-suunnittelija siirtynyt suunnittelemaan yksinkertaisempia käyttöliittymiä (En tosin paljon yksinkertaisempaa käyttöliittymää enää voi keksiä).
   
 14. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Hehe vai on äänimaailma mullistettu? Haistakaa nyt jo päärynä. Joka viikko on täälläkin toitotettu kun ei kuulla niitä tolpan kilahduksia ja luistimien smirklauksia. Jopa Spengler Cupin kurastreamista nuo ja tuomarien puheet kuuluivat todella selkeästi. Mutta ei ei meidän suurimman lajin pääsarjassa saada moista toimimaan.

  Itse en ole kyllä huomannut minkäänlaista paranemista äänissä? Edelleen saat lyödä TVsseen 4-10 pykälää ääntä lisää, että kuulet studion puheet. Sitten mainokset huutavat niin, että naapurikin kuulee "jaahas siellä katotaan peliä". JA auta armias kun laitat pelin jälkeen normaalin TV kanavan päälle. TV huutaa kuin viimeistä päivää, jos et uskalla laskea äänitasoja. Näin ei tarvitse tehdä millään muulla laitteella/suoratoistolla kuin Telialla ja Liigakiekolla. Piste.
   
  Ferris, T-aika, Professori ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 15. chris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Tuo Chromecastin kelausominaisuuden puutteen selittäminen ominaisuudeksi on kyllä aika paksua. Kuten muut ovat yllä kertoneet, tuo on ihan vakio-ominaisuus varmaan kaikissa muissa streaming-palveluissa. Lisäksi tiedän ihmisiä, jotka ovat jättäneet matseja jälkilähetyksenä katsomatta, kun eivät ole tajunneet tuollaisen kelauskikkailun olemassaoloa (ja selittämisen jälkeenkin kokevat sen liian hankalaksi) ja eivät viitsi tuijottaa mainoskatkoja ja erätaukoja jälkilähetyksenä katsottaessa.
   
 16. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Saa korjata jos olen väärässä. Mutta jos olet ensin jo peilannut ja katsonut peliä niin Telia laskee tuon yhdeksi käyttäjäksi. Nooh.. sitten kun katkaset streamauksen, kelaat peliä ja laitat streamauksen taas päälle niin Telia laskee tästä jo toisen käyttäjän? Ja näin ollen kättäjätilisi on täynnä.

  Tosiaan hieno "ominaisuus"
   
  Pate44 ja Rademoottori tykkäävät tästä.
 17. Telia Jäsen

  Lainaus:
  Mahdollisista muutoksista tai aikatauluista en uskalla näin äkkiseltään luvata sen tarkemmin, mutta selvietään tilannetta ja palataan tähän mikäli lähitulevaisuudessa on jotain suunnitteilla.
  // Katja
   
  Viimeksi muokattu: 09.01.2019 klo 19.33
 18. Telia Jäsen

  Lainaus:
  Testasimme juuri tämän ja käyttäjätilin "tilaan" ei vaikuttanut mitenkään. Eri asia on sitten jos käyttää Telia TV netti- ja mobiilipalvelua, sitä pystyy katselemaan viidellä eri laitteella, ja suurinta osaa kanavasisällöistä jopa kahdella laitteella yhtä aikaa. Palvelu muistaa käytössäsi olleet laitteet vuorokauden ajan. Jos olet ollut kirjautuneena viidellä laitteella vuorokauden aikana ja tarvitset kuudennen laitteen käyttösi, voidaan laitekirjautumiset tarvittaessa nollata Häiriöilmoitusten kautta.

  // Katja
   
 19. Heads77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  zen
  En tiedä onko täällä jo kysytty, mutta mistä johtuu, että streami näkyy lähes koko ajan 240-480p laadulla? Voiko asialle jotakin? Netti on Telialta ja speedtestillä hyrrää satasta ylös alas. Ei jaksaisi maksaa kahta kymppiä kuussa, kun laittomat piraattistreamit toimivat paremmin.
   
 20. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Riippuu aika paljon siitä miten katsot tuota Telia TV:tä. Itselläni 100/10 kuitu + erillinen reititin + chromecast 2. gen = ihan hyvä kuvanlaatu. Nähtävästi Telian streami on erittäin herkkä nettiongelmille kuten huonolle wlan-kuuluvuudelle joten itse lähtisin siitä ongelmaa korjaamaan.
   
 21. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Voi. Irtosanoa sopimuksen ja odottaa pari vuotta, jos asialle tehtäisiin jotain.

  Teliaa suoraan siteeraten: Muista, että kyseessä ei siis ole häiriötilla tai vika, vaan nimenomaan ominaisuus.

  Oikeasti, jos ja kun kaikki muut palvelut toimivat normaalisti, niin vika (eikun siis ominaisuus) ei ole omissa laitteissa.
   
 22. Heads77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  zen
  Lainaus:
  Nettipiuha seinästä tietokoneeseen ja tietokoneesta HDMI telkkariin. Ei siis jää WLAN-kuuluvuudesta kiinni. Ja tosiaan muuten toimii netti sähäkästi ja nopeasti ja ei valittamista, siksi ihmetyttää.
   
 23. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Mitkäs on läppärit speksit?
   
 24. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Ei kai siihen tarvitse mitään tehdä kun ei ole rikkikään. Siinä on vaan ominaisuus, jota muut ei ole hoksanneet tarpeelliseksi.

  Kauden alkaessa kaikki oli kunnossa ja hienoa että aikataulu piti. Nyt olen harmikseni huomannut, että luvattu html5 meinaa vähän kusaista aikataulun suhteen. Onko siitä jotain konkreettista kerrottavaa.
   
 25. Heads77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  zen
  Lainaus:
  Hohhoijaa, kylläpä hyvän pistit.

  HP Pavilion Laptop 14-bf0xx

  Suoritin: Intel Pentium CPU 4415U @2,3 GHz
  Asennettu RAM: 4 Gt
  64 bittinen järjestelmä.

  Joku integroitu näytönohjain tossa on, mutta en näitä enää osaa ettiä.