Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Telia – Liigan uusi koti

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Noppafemma, 04.05.2017 klo 10.37.

 1. Telia Jäsen

  Lainaus:
  Mahdollisista muutoksista tai aikatauluista en uskalla näin äkkiseltään luvata sen tarkemmin, mutta selvietään tilannetta ja palataan tähän mikäli lähitulevaisuudessa on jotain suunnitteilla.
  // Katja
   
  Viimeksi muokattu: 09.01.2019 klo 19.33
 2. Telia Jäsen

  Lainaus:
  Testasimme juuri tämän ja käyttäjätilin "tilaan" ei vaikuttanut mitenkään. Eri asia on sitten jos käyttää Telia TV netti- ja mobiilipalvelua, sitä pystyy katselemaan viidellä eri laitteella, ja suurinta osaa kanavasisällöistä jopa kahdella laitteella yhtä aikaa. Palvelu muistaa käytössäsi olleet laitteet vuorokauden ajan. Jos olet ollut kirjautuneena viidellä laitteella vuorokauden aikana ja tarvitset kuudennen laitteen käyttösi, voidaan laitekirjautumiset tarvittaessa nollata Häiriöilmoitusten kautta.

  // Katja
   
 3. Heads77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  zen
  En tiedä onko täällä jo kysytty, mutta mistä johtuu, että streami näkyy lähes koko ajan 240-480p laadulla? Voiko asialle jotakin? Netti on Telialta ja speedtestillä hyrrää satasta ylös alas. Ei jaksaisi maksaa kahta kymppiä kuussa, kun laittomat piraattistreamit toimivat paremmin.
   
 4. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Riippuu aika paljon siitä miten katsot tuota Telia TV:tä. Itselläni 100/10 kuitu + erillinen reititin + chromecast 2. gen = ihan hyvä kuvanlaatu. Nähtävästi Telian streami on erittäin herkkä nettiongelmille kuten huonolle wlan-kuuluvuudelle joten itse lähtisin siitä ongelmaa korjaamaan.
   
 5. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Voi. Irtosanoa sopimuksen ja odottaa pari vuotta, jos asialle tehtäisiin jotain.

  Teliaa suoraan siteeraten: Muista, että kyseessä ei siis ole häiriötilla tai vika, vaan nimenomaan ominaisuus.

  Oikeasti, jos ja kun kaikki muut palvelut toimivat normaalisti, niin vika (eikun siis ominaisuus) ei ole omissa laitteissa.
   
 6. Heads77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  zen
  Lainaus:
  Nettipiuha seinästä tietokoneeseen ja tietokoneesta HDMI telkkariin. Ei siis jää WLAN-kuuluvuudesta kiinni. Ja tosiaan muuten toimii netti sähäkästi ja nopeasti ja ei valittamista, siksi ihmetyttää.
   
 7. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Mitkäs on läppärit speksit?
   
 8. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Ei kai siihen tarvitse mitään tehdä kun ei ole rikkikään. Siinä on vaan ominaisuus, jota muut ei ole hoksanneet tarpeelliseksi.

  Kauden alkaessa kaikki oli kunnossa ja hienoa että aikataulu piti. Nyt olen harmikseni huomannut, että luvattu html5 meinaa vähän kusaista aikataulun suhteen. Onko siitä jotain konkreettista kerrottavaa.
   
 9. Heads77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  zen
  Lainaus:
  Hohhoijaa, kylläpä hyvän pistit.

  HP Pavilion Laptop 14-bf0xx

  Suoritin: Intel Pentium CPU 4415U @2,3 GHz
  Asennettu RAM: 4 Gt
  64 bittinen järjestelmä.

  Joku integroitu näytönohjain tossa on, mutta en näitä enää osaa ettiä.
   
 10. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Jos pystyt kokeilemaan toisella tehokkaammalla läppärillä jos sillä streami toimisi paremmin sillä tuo sinun läppärissä oleva prosessori on aika hidas vaikka on 2017 vuoden mallia.
   
  Ferris, HOOLIGAN_, jalperi ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 11. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Onko mullakin raudasta kiinni kun i7-7700k / 1070ti / 16gb ram / win10 / piuhalla 50/10 netti ja laatu on 480p. Laittaisivat edes mahdollisuuden itse valita se laatu.
   
 12. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Jos kaksi perheenjäsentä haluaa katsella Liigaa yhtäaikaa kahdella eri Chromecastilla, ratkaisu on laittaa ensin castaus päälle ja sitten vasta peli pyörimään, muuten päin helvettiä koodattu järjestelmä luulee katsojia olevan enemmän kuin kaksi.

  Jos taas haluat katsoa matsia viiveellä tai jälkikäteen ja haluat kelata erätaukojen ohi, ratkaisu on laittaa peli ensin pyörimään ja sitten vasta castata tv-ruutuun, koska päin helvettiä koodattu app ei tue castauksen aikana kelaamista.

  Nämä siis molemmat @Telian ohjeiden mukaan. Toivottavasti missään perheessä ei ole kahta jälkikäteen katsojaa, muuten voi mennä sormi suuhun näitä ohjeistuksia lukiessa.
   
  Pate44 ja -One- tykkäävät tästä.
 13. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Vai ominaisuus...

  Satakunnan Kansassa (maksumuuri) on juttua 19v kamerapojasta, joka kuvaa Lukon ja ässien otteluita. On hienoa, kun saa zoomattua jonkun tilanteen lähetykseen ja muut kamerat ei saa.

  Selittää kaiken tuosta zoomihelvetistä sitten. Myös sen, että ei ole ymmärrystä jääkiekosta tai siitä mitä katsoja odottaa lähetykseltä.

  Tosiaan maksumuurin takana niin ei ihan kokonaan aukea pojan ajatukset kameratyöskentelystä.
   
 14. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Ja kertoo myös kaiken oleellisen "viedään eteenpäin" mantrasta. Vitut ne mitään vie eteenpäin uskokaa jo vaikka huviksenne, että nää on vaan varoventtiilejä nää "ketjut" ja paikat jossa palautteet "kiinnostaa"
  Puhuvat päät nyökyttelee vaan ymmärtävästi ja kas, soraäänet vaimenee tuuleen, karavaani kulkee.

  Paskat sille pojalle ole kukaan ikinä käynyt sanomassa yhtään mitään siitä zoomista että et viittis, katsojat ei tykkää ja palautetta tulee paljon.

  Nyt aletaan olla jo nextillä levelillä, hommat on päin vittua eikä toimi, niin ne onkin vain ominaisuuksia mitä te valitatte.
  Ei jumalauta en enää voi mitenkään ymmärtää miksi joku vielä vapaaehtoisesti tilaa tätä ja vielä maksaa siitä.
  Tän jääkendon näkemisen himo pitää olla kyllä jäätävän kova. Ja toisaalta tulee hölmölän hommat mieleen, edelleen miksi muuttaa tai korjata mitään kun se pskakin myy kuin kuumille kiville.
   
  FASlapsi ja Mazaa tykkäävät tästä.
 15. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Varmaan siksi että suurimmalla osasta ihmisistä nämä lähetykset toimii ongelmitta. Telia ei ole mullistanut kiekon katsomista mutta on kuitenkin nostanut tuotantoarvoja sitten Ruudun. Heillä on vielä parannettavaa monessa asiassa mutta tällä hinnalla kyseessä on ihan toimiva paketti.
   
  Numero13, Useful Idiot, FeedTheMule ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 16. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Lainaus:
  Boldasin. Kyllä kyllä se myös täysin mahdollista. Tai sitten niin, että toimii välttävästi siis kelvollisesti ja tuolla hintaa riittävästi.

  Tämä samalla hieno korostus tuolle kritiikille. Sitä nimenomaan on vaikea ymmärtää miksi se kelpaa. Ja pointti nimenomaan, avaimet omissa käsissä kun mikään ei etene vaikka parannettavaa on - kerran tosiaan kelpaa noinkin niin miksi parantaa. Taasen jos ei olisi tilaajia nimeksikään niin luuleeko joku oikeasti ettei se saisi vähän reippaasti vauhtia parantamaan tuotetta kun kauppa ei käy?

  No tää on tämmöstä. Onneksi on vapaus valita. Vielä ainakin toistaiseksi.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 17. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Itselleni laatu ja taso riittää tuohon hintaan, ja siksi olen valmis maksamaan. Annan kyllä myös palautetta paskasta palvelusta ja huonoista ratkaisuista. Siltikään en ole valmis jättämään jääkiekon seuraamista (vieraspelien osalta) vain siksi, että joillakin ei toimi.
  Ihmiset vain ovat valmiita maksamaan erilaisista asioista. Mukaan mahtuu myös niitä, joiden pitäisi saada kaikki ilmaiseksi ja luonnollisesti hyvitystä henkisestä pahoinvoinnista, jos ilmainen tuote ei toimi. Eli ns. kaikesta valittajat.
   
 18. T-aika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:

  Jos peliä katsoo kahdella laitteella yhtä aikaa, on kelaustoimintoa mahdotonta käyttää. Jos ottaa castauksen pois päältä, kelaa ja laittaa sitten castauksen takaisin, niin toinen laite katkaisee lähetyksen välittömästi vedoten liian moneen yhtäaikaiseen käyttäjään.

  Näin ollen esimerkiksi erätaukojen aikana ei voi kelata johonkin tilanteeseen, jonka haluaisi nähdä uudelleen. Ja tässä ketjussa on vinkattu, että laittamalla pelin alkamaan alusta ja sen jälkeen siirtymällä livetilaan saa viiveen minimiin. Nyt on vain tyydyttävä pahimmillaan kolmen minuutin viiveeseen.
   
 19. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Lainaus:
  Kyllä kyllä, tuossa edellähän tämä on jo sanottu, juurikin niin. Mutta tuo oli minulle uusi tieto; onko joku vaatinut ilmaiseksi täällä tätä Telian tuotetta? No se on kyllä melkoista jos sellaista. Ja eittämättä kaikesta valittajia varmaan on, mutta rohkenen epäillä, että enemmänkin se johtuu vain siitä, että toiset on allergisia kritiikille. Ei vaan sipuli kestä, kun jollekin ei kelpaakkaan. Mielestäni on myös aika vahva väite kaikesta valittaja, millä ja miten se on todennettu? Monen kohdalla saattaa olla, että tämä Telian keskeneräinen kötöstys on niitä harvoja joista valittaa ja vaikkapa ihan vain siitä syystä, että on intohimoinen kiekon ystävä ja niin ollen tälläinen "viedään eteenpäin" kujanjuoksu nostaa esim. tunteita pintaan.

  En puhunut tuossa sitten itsestäni vaan yleisesti vain.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 20. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tässä ketjussa ei ole esitetty yhtään perusteetonta tai kohtuutonta kehitysehdotusta. Se on vain niin kovin suomalaista tyytyä siihen mitä saa.

  Telialla ei ole mitään taloudellista tarvetta korjailla sen kummemmin yhtään mitään ja kas kummaa mitään ei tapahdu.
   
 21. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Tästä olen 100% samaa mieltä. Kyllähän täällä esitetyt pyynnöt ovat olleet mielestäni pelkästään luokkaa, että lähetys halutaan saada näkymään tämän päivän kuvan- ja äänenlaadulla, helposti ja ilman hankalaa ja joillekin jopa mahdotonta tilausprosessia. Ei mitenkään utopistisia vaateita.
   
 22. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Lainaus:
  Olisin kyllä taipuvainen sanomaan, että juurikin näin.

  Tässä ketjussa on kyllä valtavasti turhaa vittuilua ja paskanjauhamista -ei vähiten minun osalta- i might add käsi pystyyn täältä heti ensimmäisenä, mutta mielestäni tuo pitää kyllä paikkaansa ettei täällä kohtuuttomia ole juurikaan vaadittu.
  Eniten on valitettu kun zoomi pohjassa melskataan ettei pelistä saa tolkkua, palvelu ei toimi, jumittaa, pätkii vilkkuu, lupaukset ei pidä, aikataulut ei pidä, esiintyy lähes suoranaista valehtelua palveluntarjoajan puolelta jne. mitä kaikkea. Mutta tosiaan minunkaan mielestäni ne ei ole kohtuuttomia tai perusteettomia "valituksia" olleet. Se että jonkun toisen mielestä ne on turhaa valitusta yleensäkin tai että ne tulee vaan kaikesta valittajilta taasen on minusta perusteetonta, että pitäisi vain tyytyä kun pääosin näkyy, ja hinta on monen mielestä ihan jees siihen nähden.

  On kysymys viihteestä, ei elämän / kuoleman asiasta. Jos käy kaupaksi riittävän hyvin keskentekoisena, niin ei tosiaan ole varmaan suurta painetta tehdä paljoa paremmin / hikoilla sen enempää. Jos olisi maksanut miljoonia oikeuksista, eikä kävisi tuote kaupaksi juurikaan niin johan ihan varmasti alkaisi tapahtua. Avaimet on palvelun käyttäjien käsissä, kuten markkinataloudessa yleisestikin.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 23. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Lainaus:
  Tuohon mainittuun kuvaajaan liittyen, ehkä nimimerkki @SergeiK osuikin oikeaan, kirjoitettuaan seuraavan johtopäätöksen taannoin suljettuun Telian kehitysehdotuksia- viestiketjuun:

  Lainaus:
   
 24. 1stApril Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NYR
  Olen suht tyytyväinen siihen, missä ollaan TÄLLÄ HETKELLÄ. Minulla palvelu on toiminut runkosarjan alettua hyvin. Studiot ja muut "lisukkeet" kelpaa. Telia on aloittanut hyvin.
  Ruudun ajoista on menty eteenpäin.

  Odotan edistystä jarkossakin. Mutta olen siis tyytyväinen siihen, mitä Telia on saanut aikaan tähän mennessä tässä ajassa.

  Ymmärrän niitä, jotka ovat palvelusta maksaneet ja lähetykset tökkivät. En ole kauden alettua pahemmin seurannut tätä ketjua nyt paria viimeistä sivua lukuun ottamatta, joten petetyistä lupauksista en tiedä sen enempää.
   
 25. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Maksumuurin takana olevia ei ilmeisesti saa tänne kopioida. Onko sulla laittaa referaattia mitä jutussa kerrotaan?