Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Telia – Liigan uusi koti

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Noppafemma, 04.05.2017 klo 10.37.

 1. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, KuPS, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Chromecastin toimintaan vaikuttaa itsellä ainakin eniten se miten hyvä langaton verkko on käytössä. Omassa kotonani WLAN-verkko on sen verran heikompi että pari kertaa lähetyksessä on tapahtunut sitä että kuvanlaatu heikkenee muutaman sekunnin ajaksi jos on paljon muuta liikennettä verkossa, mutta esim. vanhempieni luona Chromecastin kanssa ei samanlaista tapahdu käytännössä koskaan vaikka WLANissa on paljon laitteita. Syy löytyy puhtaasti WLAN-reitittimestä/modeemista.

  Toki olen huomannut että Telian palvelu on ehkä herkempi langattoman verkon ongelmille kuin jotkut muut, mutta kyllä minä olen ongelmia kohdannut myös muiden palveluntarjoajien kanssa. Silloin tosin laite on ollut vieläkin paskempi kuin nykyinen langaton modeemini.
   
 2. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  @MSU Kuten RM tuossa edellä kertoi, netin nopeus on vain yksi tekijä yhtälössä. Enemmän siihen laatuun vaikuttaa nuo wlanin häiriöt. On totta, että mm. vanhemmat henkilöt ovat luultavasti aivan kusessa uuden tekniikan kanssa. Eivät tosin kaikki. Mulla löytyy lähipiiristä esimerkkejä molempiin suuntiin.
   
 3. kalle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Sain kun sainkin Telialta vastauksen omiin kuvanlaatuongelmiin. Vastauksessa sanottiin, että " Nettiyhteyden pitää olla riittävän vakaa ja nopea, jotta lähetys näkyy riittävän hyvin".
  Sitä ei kerrottu, kuinka nopea ja vakaa sen pitäisi olla, minulla ei ainakaan auttanut, vaikka nopeus oli 75/ 10 parhaimmillaan ( nyt n. 48/9).
  Itse kuvaan palatakseni, eilisen kierroksen kaksi ensimmäistä erää Hifk- Kärpät -pelissä oli suttuista, mutta yllättäen nykimätöntä sumukuvaa. Kanavanvaihto ei kaukosäätimellä onnistunut vieläkään. Tein sitten erätauolla Telian boxiin asetuksista järjestelmän uudelleenkäynnistyksen. Tämän jälkeen kanavanvaihto onnistui ja kuvanlaatukin oli Telia-asteikolla numero 9.
  Tämän illan ottelukierrosta monenlaisella jännityksellä odotellen...
   
 4. Pervert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiitospaidat
  Lainaus:
  Voimia kotiin vaimon kanssa.
   
  HOOLIGAN_, McLovin, Myrsky74 ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 5. chubster Jäsen

  Niin että kun aloittaa kesken matsin katsomaan ja napauttaa, että haluaa katsoa alusta, niin ei pysty kelaamaan alkulätinöitä/katkoja jne.?! Joko alusta tai ”live”, jossa viive päivästä riippuen 30sek-2min.

  Voiko olla näin, vai enkö vaan osaa?
   
 6. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Pakko antaa pikkusen negatiivista palautetta tuosta studion greenscreen -kuvasta... Miten ihmeessä tuo tausta kuva on noin huonolaatuinen? Minusta tuntuu, että aika monella kotona videoita nettiin kuvailevalla harrastelijalla on parempi tausta tekniikka.

  Eihän tuo sinällään itseäni haittaa, kun en mikään hifistelijä ole, mutta antaa aika huonon kuvan tuotannosta. Sisältötuotannolle toki iso plussa tällä kaudella, siinä ollaan paljon viime kausia edellä...ja sehåän se tärkein onkin.
   
 7. TurosHeavyMetal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, SaiPa, Ketterä
  Nyt lähti äänet, toivottavasti pian kuva. Paskaa saisi ilmaiseksi.
   
 8. Telia Jäsen

  Lainaus:
  Kelauksen pitäisi kyllä toimia, esim. Telia TV sovelluksella onnistuu siitä kelauspalkista ja digiboksilla normaalisti kaukosäätimen kelausnäppäimillä. Mitä kautta katsot matsia, sovelluksella, digiboksilla vai kaapelissa? Entäs onko Chromecast tai Apple TV käytössä?

  // Ilari
   
 9. chubster Jäsen

  Lainaus:
  Valitettavasti katson choremcastin kautta telia tv sovelluksella iphonesta.

  En saanu palkkoa siirtymään vaikka sormella kokeilin. Kai mulla on liian isot sormet. Mitään kelausnappeja ei myöskään ollut, jos olisi pitänyt?
   
 10. Telia Jäsen

  Lainaus:
  Chromecastilla kelaus ei välttämättä toimi, jos laitat ensin castauksen päälle ja sitten käynnistät haluamasi matsin. Onnistuu kelaus, jos castaus ei ole päällä?

  // Ilari
   
 11. chubster Jäsen

  Lainaus:
  En jaksa alkaa säätämään kastausta päälle ja pois, joten toimii jos toimii kuten tapana on ollut.

  Kiitos kuitenkin!
   
 12. Kemppilukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Yllätyin positiivisesti, kun jouduin tänään kattoon sovellus + puhelimesta tehty hotspot + chromecast combolla. Koko Vaasan peli hyvällä laadulla ilman vaihteluita. Samoin on menny toki myös koko kausi aikasemmin telian boksin kautta.

  Kaverilla, joka kattelee pelit sovellus + chromecast -combolla esiintyy kuulemma "pakastepussi" -efektiä noin kerran erässä aina noin 10 sekunnin ajan. Liittyy varmaan tohon netin vakauteen, mistä ollu ylempänä puhettakin.
   
 13. Lonsin laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  @Telia Jääkö Lukon maalikooste jälleen tekemättä? Perseestä tää isojen suosiminen ja sit loput jätetään seuraavaan työpäivään. Pelit loppu jo ajat sitten, mikä siinä nyt taas maksaa?

  Toivottavasti tajuatte laittaa mukaan myös tuon hylätty maalin, kun jäi näkemättä.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2019 klo 21.07
 14. g0447u Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Eikö Lukko ole yks isoista vai mikä vittu siellä on mittarina?
   
 15. Gleb Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jatkoajan tuoreessa jutussa jossa Telia arvioi onnistumistaan alkukaudesta sanovat että
  "– Me olemme tuoneet merkittävän lisäyksen mikrofonien määrään. Kauden alussa laatu ei ehkä ollut ihan sitä mitä haluttiin, koska myös niiden osalta tarvittiin harjoitusta. Nyt viime aikoina en ole huomannut, että äänimaailman osalta olisi suurempaa kritiikkiä tullut."

  Tässä kun on nyt pari matsia junnukisoja katsonut niin kyllähän tuo Telian äänimaailma on edelleen todella kaukana erinomaisesta, pelkkiä Liiga-pelejä katsoessa asiaa ei ole niin ajatellut mutta nyt taas korvat avautuvat millainen äänimaailma voisi olla kun mikitys hoidetaan kunnolla.
   
 16. Lonsin laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Katsojamäärät tässä yhteydessä.
   
  g0447u tykkää tästä.
 17. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Ihan samaa mietin. On kyllä viimeisen päälle hoidettu. Telialla on kilometrien matka samaan tasoon. Tai edes lähelle samaa.
   
 18. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Itsellä on ainakin lähetykset toiminut lopulta ihan hyvin lukuunottamatta tuota että todella ärsyttävää tuo zoomin käyttö joissakin peleissä, kuvataan jotain kypärää, tyhjää maalia tai katsomoa kun peli on jo käynnissä. Tietenkin itsellä oli tuo ongelma että lasku oli lähetetty paperisena eri osoitteeseen missä asun ja liittyessä tehnyt vaikka sähköpostilla pitäisi toimittaa. Katsotaan onko ensilaskukin näin..

  EDIT: siis toiminut Cromecast ja puhelin combolla joka mobiililaajakaistassa wlanin kautta ihan ok. Kuva välillä sumenee mutta johtuu enemmän omassa netissä kun muissa lähetyksissä isommin näkyy.
   
 19. Hubacek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vegas Golden Knights, altavastaajat
  Lainaus:
  @chubster, Telia jo vähän sulle vastas, mut laitetaan rautalangasta.
  Jos laitat ensin castauksen ja vasta sitten pelin näkymään, et saa kelattua. On vain alusta aloitus tai live.
  Jos taas laitat pelin näkymään kesken pelin ja painat aloita alusta, saat kelattua haluamaasi kohtaan. Sitten sen jälkeen castaat sen ruudulle.

  Eli ensin peli oikeaan kohtaan ja sitten vasta castaus.
   
 20. vilho Jäsen

  Lainaus:
  Tämähän on sama kun tuore lottomiljonääri marssisi autokauppaan, ostaisi uusimman, hienoimman ja kalliimman mersun, bemarin ja audin ja leuhkisi tämän jälkeen olevansa kova automies. Vaikkei ole edes ajokorttia.

  Tämä Telian touhu on kyllä suoraan kuin Kummelista. @Telia tässä teille ilmainen vinkki: katsokaa vaikka Yleltä näitä U20-turnauksen pelejä. Itse jääkiekko-ottelun lähetys on tuotettu Pohjois-Amerikassa. Pelit näkee suorana Yle Areenasta ilman erillisiä appeja tai selaimen lisäosia. Lisäksi pelit tulee myös perinteisinä televisiolähetyksinä. Btw, Yle Areenasta katsottuna viive on pienempi kuin Telian digiboksin kautta katsottuna.
   
  holynordic tykkää tästä.
 21. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Edelleen, Areenan mm-kuva oli ihan paska koko turnauksen chromecastilla.
   
 22. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Toimi erittäin hyvin selaimella, niinkuin kaikki muutkin videopalvelut toimivat. Kaikki paitsi Telia.
   
 23. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  No ei kyllä toiminut. Kokeilin äsken kahdella eri selaimella ja ihan samaa nykivää kuvaa kuin chromecastillakin. Ihan kuin olisi joka toinen kuva puuttunut. Ei sen puoleen, Telian selainkuva oli yhtä nykivää, kuvanlaatu välttävä. Mutta win10 appsilla samalla läppärillä saa ihan priimaa Telialta. Ja jos nyt hiukan haluaa vielä Areenasta saarnata, niin eilen aamulla välieräpeli oli jaettu kahteen osaan. Alettiin sitten katsomaan sitä jälkimmäistä osaa, eli oli ihan omista reflekseistä kiinni, ettei spoilaantunut kolmannen erän alkaessa. Jossain vaiheessa olivat yhdistäneet nuo yhdeksi tallenteeksi, mutta välivaiheessa ei pystynyt otsikosta mitenkään päättelemään, että oli avaamaassa osaa 2/2 tallenteesta.
   
 24. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Minä katselin finaalipelin kokonaan Areenasta jälkilähetyksenä selaimen kautta. Yle fiksusti jakoi linkin tallenteeseen jo eilen, enkä spoilaantunut. Lähetys oli täyttä priimaa niin kuvan kuin äänenkin osalta. Ja oli yhdessä palasessa.
   
 25. Golden Retriever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Tässä esimerkkiä miltä ne kaukalon äänet pitäisi oikeasti kuulostaa, kun homma tehty ammattimaisesti. En ainakaan its pysty ostamaan noita Takasen kommentteja, että äänimaailma olisi nyt selkeästi parantunut. Etenkin Suomen kahdessa ekassa maalissa kuulee tolpankilahdukset selkeästi.

  (Linkki USA-Suomi finaalin koosteeseen.)