Joo tää kissa on kyllä nykyään sellanen kulahtanut narttu.
Tarpeeksi kauan pyörinyt sedun kuppiloissa pöydän alla ja päällä.
Oikeeltaan nimeltään se on kuitenkin joku "sinikka hyvärinen", ihan kivannäköinen mutsi ei siinä mitään, varmaan se osaa työntää rucolaa lampaanperseeseen ihan kivasti hihitellen.
Enemmän tykkään Aaken ja sakun nikseistä missä tirvastaan kossua makkaraan ja makkara kitaan.
Tai sukulan huulenheitto menee, tai ei ehkä enään mutta meni.
Tai Soppamiehen vitsit ne oli ekana kesänä ihan hauskoja, ei nekään enään.
Makupaloja tai alastonta kokkia ei jaksa katsella, koska toisista ei saa tolkkua ja toisen tekemät safkat maksaa 98€/henki/100g.
Kokkiohjelmat on enemmän tai vähemmän aina perseestä, ei ne parane vaikka siellä tonnäköinen missi olisikin.
Olen samaa mieltä että kokkiohjelmassa asiaa on se että sisään raahataan puolikas sika joka paloitellaan samalla näyttäen miten se muka tapahtuu.
Mausteina käytetään tasan suolaa ja jotain pippuria.
Ruokajuomana on just sitä olutta ja makuhermot herätellään kirkkaalla viinillä.
Eli työntäköön ne rucolat ja tuoreet yrtit vaikka sinne ja tuokaa ruoka esiin.
perk.