Teemu ja Ossi Jokereissa työsulun tullessa?

  • 148 089
  • 902

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Elton
Kovia nimiä on listassa, mutta mikä on tämäntasoisten nimien halu tulla Eurooppaan ja varsinkin Suomeen?

Monilla pelaajilla on sellainen käsitys, että jos NHL ei käynnisty helmikuussa, taukoa tulee sitten pitemmän päälle. Organisaatio ja muotokin voi siinä välissä vaihtua. Ammatikseen kiekkoa pelaavalla ei ole oikein varaa odotella yhtä tai useampaa kautta ilman pelkoa siitä, että oman ammattitaidon kehitys pysähtyy tai jopa taantuu. Sen vuoksi hakeudutaan Eurooppaan, jonka parhaiden seurojen valmennuksella ja olosuhteilla on tärkeä merkitys huipputähdille. Rahasta he eivät Euroopassa pelaa.

Jokereihin on todella isosti pyrkyä. En itsekään tiedä perimmäisiä syitä siihen, mutta huippupelaajia on tarjolla ja nimet ovat erittäin tunnettuja. Jokereiden päättäjien eli HJV:n ongelma on lähinnä siinä, minkälaiseen tarpeeseen pelaajaa haetaan ja minkänimisen huippukaverin pakasta sitten poimii. Vai poimiiko ollenkaan. Aivan kuten Elton kirjoittaa, lähes vuoden vailla tosipelejä ja joukkueharjoituksia olevan pelaajan saaminen huippukuntoon on ongelma. Siihen menisi noin puoli vuotta ja sellaista aikaa ei ole käytettävissä. Käytännössä puhutaan maksimissaan kahden kuukauden rupeamasta, sillä viimeinenkin finaali on pelattu jo huhtikuun alkupäivinä.

Mun oma arvioni on se, että HJV teki virheen jättäessään käyttämättä mahdollisuuden peluuttaa esimerkiksi Tie Domia tässä tammikuun kotiotteluryppäässä. Tai jos tarkkoja ollaan, H&V tukivat tietääkseni projektia, mutta J pisti sen pöydälle. Jos Domi olisi pelannut Jokereissa kaikki tammikuun kotiottelut, tunnelma ja väkimäärä olisi ollut aivan erilainen jokaisessa pelissä. Ja sokerina päälle 22.1. ottelu. Jokerit jätti käyttämättä historiallisen tilaisuuden viihdyttää omia kannattajiaan ja valitsi mieluimmin pelaamisen puolityhjille lehtereillä ryppään aikana. Se on ollut pelaajillekin raskasta, sillä puolityhjä Areena, jossa jokainen pelaaja kuulee toistensa puuskutuksenkin kentällä, ei innosta mitenkään edes normaaliin suorituksiin.

Ainoa ukko joka pelaa illasta toiseen huipputasolla on Thomas. Häneen ei ilmeisesti vaikuttaisi edes se, vaikka ottelu pelattaisiin ulkojäällä ja yön pimeydessä ilman katsojia, tuomareita ja luistimia. Aina jäisivät kiekot kiinni ja jos ei muuten, niin tolppien tai tuurin (tänään) avustuksella taitoa unohtamatta. Niin ikävältä kun tuntuukin sanoa, niin Thomasin varmat otteet maalillaan ovat vieneet otteluista selvästi hohtoa. Kun Jokereiden peleissä ei rymistellä eikä vastustaja edes pelaa Thomasia vastaan Areenalla voitosta - vaan siitä, saako se edes yhden maalin säälistä - tunnelma on ollut jotenkin väljähtynyttä. Kuten tänäänkin Saipaa vastaan. Koko puolityhjä halli oli käytännössä aivan hiljaa. Ja se on pelaajien, pelin, Jokereiden ja viihteen kannalta huono asia. Meistä katsojista on ehkä tullut liiankin vaativia, mutta ainakaan minä en pysty millään kehumaan äsken päättynyttä ottelua JOK-SAI jääkiekkoviihteeksi, jossa nautin pelaajien suoritusten katsomisesta. Todellisuudessa peli on tylsää pakkopullaa ensimmäisestä vaihdosta lähtien.
 

Haie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti cobol
Se on ollut pelaajillekin raskasta, sillä puolityhjä Areena, jossa jokainen pelaaja kuulee toistensa puuskutuksenkin kentällä, ei innosta mitenkään edes normaaliin suorituksiin.
Jestas, jos Jokerit tästa nousee normaalitasolle, niin sitten ne ei häviä enää kertaakaan tällä kaudella.
15 viimeisestä ottelusta 14 voittoa, miten niin raskasta? Voittaminen ei tuo koskaan joukkueeseen tuskaa...oletko itse kokeillut joukkuepelejä?
Peli kulkee ja vastustajaa kaatuu, ja luot negatiivisia viboja lähes joka asiasta.
Kuula Lehkonen on selkeästi sun ykkösvaihtoehto ensi kauden valmentajaksi...
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Haie
15 viimeisestä ottelusta 14 voittoa, miten niin raskasta? Voittaminen ei tuo koskaan joukkueeseen tuskaa...oletko itse kokeillut joukkuepelejä?
Peli kulkee ja vastustajaa kaatuu, ja luot negatiivisia viboja lähes joka asiasta.

Kerroin vain sen, miten pelaajat eivät saa itsestään parasta irti pelatessaan puolityhjässä Areenassa yleisölle, joka istuu todella hiljaa. Jos käyt itse peleissä, olet huomannut varmasti saman asian. Ja kiitos kysymästä, olen pelannut joukkuepelejä. En enää tässä iässä, mutta nuorena myös ulkomailla ja isoilla stadioneilla.

Yritän eritellä asioita ja tapahtumia ja niiden taustoja. Ja yritän myös pohtia hieman tätä hetkeä pitemmälle. Toki voisin tyytyä ylistämään Thomasin maagisia torjuntoja eilisessä Saipa-pelistä, mutta kun olin tapani mukaan hallilla, näin myös jotain muuta. Ei Thomaskaan ollut vireessä. Tuuria ja SaiPan kädettömyyttä oli rutkasti nollapelissä. Muu joukkue oli todella kaukana parhaasta vireestään. Areenassa ei ollut tunnelmaa sitten lainkaan. Jopa fanikatsomo istui poikkeuksellisen hiljaa. Ei näiden faktojen toteaminen ole mitään negatiivisten vibojen luomista. Paitsi ehkä niiden mielestä, jotka eivät itse hallilla käy ja jotka haluavat siksi lukea pelkkää ylistystä täpötäyden Areenan raivoisasta kannustuksesta Jokereille vaihdosta toiseen :)
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti cobol
Niin ikävältä kun tuntuukin sanoa, niin Thomasin varmat otteet maalillaan ovat vieneet otteluista selvästi hohtoa. Kun Jokereiden peleissä ei rymistellä eikä vastustaja edes pelaa Thomasia vastaan Areenalla voitosta - vaan siitä, saako se edes yhden maalin säälistä - tunnelma on ollut jotenkin väljähtynyttä. Kuten tänäänkin Saipaa vastaan. Koko puolityhjä halli oli käytännössä aivan hiljaa. Ja se on pelaajien, pelin, Jokereiden ja viihteen kannalta huono asia.

Minä en muista Areenasta oikeasti railakas tunnelmaista Pelicans tai Saipa peliä ja on itsensä pettämistä väittää että nämä ainakin paperilla selvääkin selvemmät pelit tuntuisi ennakkoon paljoa muulta kuin itsestään selvyyksiltä. Itse pelit näitäkin vastaan voi toki osoittautua jännittäväksi taisteluksi voitosta mutta pääsääntöisesti nämä pikkujoukkueet tulee Areenaan vain rikkomaan ja iskemään muutamia harppuunahyökkäyksiä. Tämän lisäksi nämä itsestään selvät pelit ennakkosuosikkina on myös pelaajille vaikeita ja täyttä latausta ei ole helppoa saada päälle - kuten vanha totuus sanoo niin 95% keskittyminen merkkaa 50% suoritusta ja tällöin peleistä usein tulee väljähtänyttä puuroa. Jokerit on pääsääntöisesti tällä kaudella pelannut hyvin kun vastassa on ollut ennakkoon kovaksi tiedetty vastustaja mutta näitä heikonpia vastaan samaa peliä ja sykettä ei ole saatua päälle, rutiinilla ja tietenkin Thomaksen hyvällä pelillä nämä kuitenkin on hoidettu.

Ja tuo että vastustajat lähtevät Thomasia vastaan vain siitä että saisivat edes sen yhden maalin, ei missään nimessä ole ikävä asia vaan erinomainen juttu jos Timpan hyvyys on päässyt vastustajan pään sisään ja siten aiheuttaa itseluottamuksen puutetta ratkaisupaikoissa.

Voittaminen on aina kivenpaa kuin häviäminen. Tosin voittamisesta tulevat kiksit vaihtelee sen mukaan kuinka vaikeana voittamista on ennakkoon pitänyt.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti cobol
Areenassa ei ollut tunnelmaa sitten lainkaan. Jopa fanikatsomo istui poikkeuksellisen hiljaa. Ei näiden faktojen toteaminen ole mitään negatiivisten vibojen luomista.
Negatiivisten asioiden toteaminen on aina negatiivisten vibojen luomista.

Pointtini on vain se, että minä en ainakaan muista yhtään "normaalia" Saipa peliä lähihistoriasta, en edes kun pelattiin -98 heitä vastaan pelikkareissa. Joten on minusta väärin väittää että tuo eilinen tunnelma olisi jotenkin poikkeuksellista.
Viimeksi kun Saipa pelissä oli tunnelmaa elettiin vuotta -85 tai -86 kun heidän kanssaan tapeltiin liigapaikasta ja säilyttiin täpärästi kun Jari Lindroos teki voittomaalin.

Se on tietysti toinen asia, että onko meillä varaa arvostella pelaajien asenteita katsomosta käsin kun itse istumme sielä haukotellen ja keskustellen aivan muista asioista kun kiekosta vieruskaverin kanssa. Minä en ainakaan kehtaa ääneen arvostella ja väitän itse kuitenkin viihtyneeni eilen hallissa hyvin. Mukaavaa seurustetelua mukavien ihmisten kanssa ja kyllä kuitenkin pääasiassa kiekosta puhuttiin.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Pelejä ja varsinkin kotipelejä on juuri nyt aivan liikaa. Kuka marginaalikatsoja jaksaa ja kenellä on varaa istua joka toinen ilta Areenalla katselemassa jotain Pelicansia, SaiPaa tai Jypiä.

Voihan siinäkin olla tietysti perää, että Thomas vie lopunkin mielenkiinnon (etenkin vieraskannattajilta), mutta ei noihin vastustajiin mitään hohtoa ole muutenkaan liittynyt niin kauan kuin minä olen kiekkoa seurannut. Varsinkin kun näitä pelejä on nyt harva se päivä Areenassa.

Jokereilla oli/on aikavälillä 30.12.-25.1. yhdeksän kotipeliä ja vastustajat: Pelicans, Lukko, Blues, Tappara, Pelicans, Jyp, SaiPa, HIFK, Blues. Yleisöpelejä siis etukäteen ajatellen vain HIFK. Myös Tappara olisi voinut vetää katsojia, ellei olisi sattunut keskelle otteluruuhkaa ja ellei olisi ollut poikkeuksellisen heikko tällä kaudella.

Helmikuussa onkin sitten kokonaista kaksi (2) kotipeliä! Tässä ei ole mitään järkeä.
 

Tenkanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maaseudun Tulevaisuus
Eilen ei tullut käytyä Areenalla, eikä Saipa- tai Pelicans-otteluissa juuri missään muuallakaan enää. Moni muukin varmasti ajattelee näin.

Syyt ovat yksinkertaisia ja kaikkien tiedossa:
-Nämä joukkueet pelaavat ilman panosta kun eivät tähtää mihinkään eivätkä voi tippua mihinkään
-Otteluita on aivan liikaa ja lippujen hinnat liian korkeat, täytyy siis valikoida
-Kun kaikki saavat pisteitä ja 10/13 pääsee play-offseihin niin ottelut eivät kuitenkaan merkitse mitään
-Hallin pitkillä suorilla ei istu faneja, eikä monissa otteluissa juuri ketään. Näinollen tunnelma on paska.

Mutta miten nyt on tuon Teemun tilanteen kanssa? Onko miestä nähty missään harjoittelemassa, vai keskittyykö nimmareiden jakeluun? Entä onko muita vielä tulossa?
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Viestin lähetti Vakio
Helmikuussa onkin sitten kokonaista kaksi (2) kotipeliä! Tässä ei ole mitään järkeä.

Juuri näin. Otteluruuhka ei voi olla vaikuttamatta katsojamääriin, enkä itsekään olisi varmasti ollut joka pelissä paikalla ellei ennakkoon paikka katsomossa olisi ollut maksettuna.

On uskomatonta kuinka meillä voi helmikuussa olla vain kaksi kotipeliä tammikuun kahdeksaa vastaan. Millähän järjellä näitä aikatauluja oikein sorvataan?

p.s. Cobol: koska odotamme sopimusuutisia saapuvaksi?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Tomppa#74
p.s. Cobol: koska odotamme sopimusuutisia saapuvaksi?

Jos NHL jää väliin - joka ei ole lainkaan varmaa - tältä kaudelta, helmikuun puolivälissä Jokereissa pelaa Selänne ja uusi vahvistus. Jos HJV pääsee vahvistuksesta yksimielisyyteen. Mikä ei sekään ole vielä varma asia. Katsellaan nyt, ei tässä muutakaan voi.
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti cobol
Jos NHL jää väliin - joka ei ole lainkaan varmaa - tältä kaudelta, helmikuun puolivälissä Jokereissa pelaa Selänne ja uusi vahvistus. Jos HJV pääsee vahvistuksesta yksimielisyyteen. Mikä ei sekään ole vielä varma asia. Katsellaan nyt, ei tässä muutakaan voi.

Eikös tässä tule kiire kun siirtoikkuna umpeutuu 31.1.2005? Sopparit pitäisi tehdä sitä ennen. Lähteekö Häkkinen ja tilalle tulee se nimi joka ei yllätä ketään. Vai onko Jortikka jo leppynyt?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Stolk-2
Eikös tässä tule kiire kun siirtoikkuna umpeutuu 31.1.2005? Sopparit pitäisi tehdä sitä ennen. Lähteekö Häkkinen ja tilalle tulee se nimi joka ei yllätä ketään. Vai onko Jortikka jo leppynyt?

Kyllä se umpeutuu. Mutta mulla on sellainen kutina, että J haluaa pelaajan ensin harjoittelevan joukkueen kanssa. Tätähän J painotti Ossinkin kohdalla. Eli kun vahvistus saadaan helmikuun alkupäivinä Helsinkiin ja hänet opastetaan paikalliseen kulttuuriin (kaukosäädin, josta löytyy kanavia jne) ja treenataan pikkaisen painoa alas, ollaan hyvinkin päivässä 15.2. 2005. Tuskin Jokeritkaan uutta vahvistusta peluuttaa ensin vierasottelussa? Kotiotteluita ei ole ennen tuota (kuin 25.1).

En ole päässyt päivittämään dataa Häkkisen tapauksesta. Sitä ei ole ollut tarjolla. Viittaa siis siihen, että näillä mennään sittenkin.
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti cobol
Kyllä se umpeutuu. Mutta mulla on sellainen kutina, että J haluaa pelaajan ensin harjoittelevan joukkueen kanssa. Tätähän J painotti Ossinkin kohdalla. Eli kun vahvistus saadaan helmikuun alkupäivinä Helsinkiin ja hänet opastetaan paikalliseen kulttuuriin (kaukosäädin, josta löytyy kanavia jne) ja treenataan pikkaisen painoa alas, ollaan hyvinkin päivässä 15.2. 2005. Tuskin Jokeritkaan uutta vahvistusta peluuttaa ensin vierasottelussa? Kotiotteluita ei ole ennen tuota (kuin 25.1).

En ole päässyt päivittämään dataa Häkkisen tapauksesta. Sitä ei ole ollut tarjolla. Viittaa siis siihen, että näillä mennään sittenkin.

Kiitokset vain selvennyksestä. Tosin eikö sopimukset tule rekisteröidä sm-liiga elimelle ennen siirtorajaa? Muuten olen samaa mieltä 15.2 on hyvä esiintulopäivä. Jää runkosarjaa kymmenkunta peliä ja pleijarit.
 

Teacup

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Stolk-2
Kiitokset vain selvennyksestä. Tosin eikö sopimukset tule rekisteröidä sm-liiga elimelle ennen siirtorajaa? Muuten olen samaa mieltä 15.2 on hyvä esiintulopäivä. Jää runkosarjaa kymmenkunta peliä ja pleijarit.

Tuosta kun laskee, niin Teemulla olisi jo jonkin verran pelituntumaa Jokereiden saapuessa lappeen Rantaan runkosarjan päätöskierroksella 9.3. Taidan siis nähdä kautta aikain eniten arvostamani ja parhaana pitämäni urheilijan jo hyvässä vireessä täällä paikanpäällä. Ei hullummin, ei hullummin... :-)

*odottaa ajan kulumista malttamattomana ja laskee lippua alas seinältä valmiiksi*
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Iltalehden mukaan Teemu tulisi Suomeen keskiviikkona. Tarkoittivatko tätä päivää vai ensi viikkoa?
 

Stadin kundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielestäni kaikkien vahvistusten pitää nimenomaan olla maassa tuolloin siirtoikkunan sulkeutuessa eikä riitä että vain nimet on paperilla. Tällöin ensiviikon keskiviikko olisi liian myöhänen saapumisaika Teemulle.

Onki mitään tietoa Teemun jatkosta mahdollisen NHL kauden vielä alkaessa tälläkaudella?
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti Stadin kundi
Mielestäni kaikkien vahvistusten pitää nimenomaan olla maassa tuolloin siirtoikkunan sulkeutuessa eikä riitä että vain nimet on paperilla. Tällöin ensiviikon keskiviikko olisi liian myöhänen saapumisaika Teemulle.
Teemun asiat SM-liigan suhteen ovat jo kunnossa eli mies tulee tänne sitten kun on joukkueharkkojen/pelien aika.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Stadin kundi
Onki mitään tietoa Teemun jatkosta mahdollisen NHL kauden vielä alkaessa tälläkaudella?

NHL luultavasti alkaa ensi kuussa, mutta Teemu pelaa silti Jokereissa lähes 100 prosentin varmuudella. Vasta kun SM-liiga on ohi, Selänne katsoo muita vaihtoehtoja. Teemulle on eduksi vetää hyvät pelit Jokereissa ja antaa riittävät näytöt. Sen vuoksi hän veti erittäin tehokasta voimaharjoittelua USA:ssa ja jatkaa seuraavaksi jäätreenejä Jokereiden kanssa.

Vaikka NHL-kaudesta ei ehkä saada päätöstä ennen SM-liigan siirtoajan umpeutumista, NHL alkaa hyvin todennäköisesti tällä kaudella. Jos niin käy, saamme hyvästellä Ossin ja Campbellin. Jokereihin ei ole enää tulossa ketään uutta NHL-pelaajaa Pohjois-Amerikasta, sillä neuvottelut Pohjois-Amerikassa ovat edenneet ja sopimus on kauden aloittamisesta on suhteellisen lähellä. Pelaajat eivät enää lähde sieltä Eurooppaan ainakaan tammikuun aikana. Tällä hetkellä on siis todennäköisempää se, että kausi alkaa kuin että se ei ala ja se merkitsee sitä, että Jokerit tekevät järjestelyjä 31.1. 2005 mennessä korvatakseen Ossin ja kampelan mm. nostamalla Kaltevan takaisin liigajoukkueeseen.


edit: sana
 
Viimeksi muokattu:

Makelele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti cobol
Eli kun vahvistus saadaan helmikuun alkupäivinä Helsinkiin ja hänet opastetaan paikalliseen kulttuuriin (kaukosäädin, josta löytyy kanavia jne) ja treenataan pikkaisen painoa alas, ollaan hyvinkin päivässä 15.2. 2005. Tuskin Jokeritkaan uutta vahvistusta peluuttaa ensin vierasottelussa? Kotiotteluita ei ole ennen tuota (kuin 25.1).


Siis tuleeko se vahvistus sieltä maanantaina? Edellisessä viestissä sä sanot, että vahvistuksia ei enää ole tulossa? Vai tarkottaako tää sitä, että sopimus on tehty jo, mutta tämän vahvistuksen lisäksi ketään ei ole tulossa enää?
 

tilkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Capitals, Bruins, #19
Viestin lähetti Makelele
Siis tuleeko se vahvistus sieltä maanantaina? Edellisessä viestissä sä sanot, että vahvistuksia ei enää ole tulossa? Vai tarkottaako tää sitä, että sopimus on tehty jo, mutta tämän vahvistuksen lisäksi ketään ei ole tulossa enää?

Ainakin itse niin ymmärsin, että ei ole tehty sopimusta, eikä tehdä, kun pelaajat eivät halua tulla Eurooppaan, koska NHL:n alkaminen on todella lähellä. Tähän voidaan sanoa, että harmi, ettei kokeiltu jotain Tie Domia muutamassa kotipelissä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti snailcake
Ainakin itse niin ymmärsin, että ei ole tehty sopimusta, eikä tehdä, kun pelaajat eivät halua tulla Eurooppaan, koska NHL:n alkaminen on todella lähellä. Tähän voidaan sanoa, että harmi, ettei kokeiltu jotain Tie Domia muutamassa kotipelissä.

Näin juuri. Se juna taisi mennä jo. Asiat muuttuvat jatkuvasti, koska tilanne työsulun suhteen elää myös. Teemun lisäksi Euroopassa jo valmiiksi pelaavat NHL-miehet ovat asia erikseen, mutta Jokerit ei enää aio minun tietääkseni riskeerata koko kauden pelaamattomana olleen pohjois-amerikkalaisen pelaajan hankkimisella rosteriin kenties viikon ajaksi.
 

tilkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Capitals, Bruins, #19
Viestin lähetti cobol
Jokerit ei enää aio minun tietääkseni riskeerata koko kauden pelaamattomana olleen pohjois-amerikkalaisen pelaajan hankkimisella rosteriin kenties viikon ajaksi.

Ei tarkoitin tällä sitä, kun Jokereilla oli tammikuun alussa liuta kotipelejä, niin oltaisiin kokeiltu jotain Domia/tai vastaavaa Hanckin tilalla. Kuten sanoit juna meni jo ohi.

Tosin olisihan SM-Liigassa jo valmiita pelimiehiä, joita NHL:n työsulku ei kosketa millään tavalla. Esim SaiPan Frank Banham. Olisi kunnossa ja ei lähtisi NHL:n käynnistyessä, mutta ilmeisesti Hanck pelaa meillä koko kauden. Joten se siitä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti snailcake
tarkoitin tällä sitä, kun Jokereilla oli tammikuun alussa liuta kotipelejä, niin oltaisiin kokeiltu jotain Domia/tai vastaavaa Hanckin tilalla.

Jep, tätä samaa esitin itsekin muutaman kerran viime vuonna. No, Jokereiden peleissä on käynyt katsojia paremmin paikalla kuin aikoihin ja virallinen keskiarvo kotona on peräti 9 346. Ilmaa katsojaluvuissa on vähemmän kuin kahtena edelliskautena, joten kun Jortikka ei halunnut Domia neljän-kahdeksan ottelun sopimuksella, Hjalliksella ja Virmasella ei ollut oikein intressejä painostaakaan asiassa.

Ja kuten kirjoitat itsekin, niin sitä ei pirukaan toistaiseksi vielä tiedä, saako HJV päähänsä hankkia viikonlopun aikana jonkun Suomessa tai Ruotsissa pelaavan vahvistuksen Jokereihin. Meillähän on perinteitä viime hetken värväyksistä eikä tuo keväällä esitelty tämän kauden rosterikaan ollut kaikilta silloisilta osiltaan selvä vielä muutamaa päivää aiemmin :)
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti cobol
joten kun Jortikka ei halunnut Domia neljän-kahdeksan ottelun sopimuksella

Olenko aivan hakoteillä, jos muistan sinun kirjoittaneen tuolla Domi-ketjussa jotain sen tyyppistä, että olet täysin varma Jortikan tahdosta saada Domi Jokereihin?
Vai tarkoititko sitä, että Jortikka haluaisi Domin Jokereihin sillä ehdolla, että kaveri olisi täällä myös koko loppukauden, eikä vain mainitsemaasi neljää-kahdeksaa ottelua.

No joo, kaikki selviää varmaankin parin päivän sisällä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Gepardi
Olenko aivan hakoteillä, jos muistan sinun kirjoittaneen tuolla Domi-ketjussa jotain sen tyyppistä, että olet täysin varma Jortikan tahdosta saada Domi Jokereihin?
Vai tarkoititko sitä, että Jortikka haluaisi Domin Jokereihin sillä ehdolla, että kaveri olisi täällä myös koko loppukauden, eikä vain mainitsemaasi neljää-kahdeksaa ottelua.

No joo, kaikki selviää varmaankin parin päivän sisällä.

Jortikka ei ole koskaan arvostanut poliisimiehiä, mutta kunnioittaa ainakin eräitä heistä ammattilaisina. Jos Jortikka saa valita taitopelaajan ja poliisin välillä, valinta kohdistuu taitopelaajaan. Yhdelle asialle Jortikka on kuitenkin omien sanojensa mukaan heikko. Jos pelaaja antaa itsensä kokonaan jääkiekolle ja omaa siihen ammattimaisen suhtautumisen, myös ei-jortikkamaiset pelaajat saattavat läpäistä hänen seulansa. Domi on yksi tällainen pelaaja ja kun hänet asetetaan vastakkain Hanckin kanssa, Domi on vahvoilla. Avaamani ketjun ajatus oli juuri korvata Hanck Domilla, koska se olisi ketjun avaajan eli minun mielestä paras ratkaisu Jokereiden kannalta monessa suhteessa ainakin siinä tapauksessa, jos NHL ei lähes varmasti ala.

Koska Jortikka on sanonut sivullekirjoittaneelle kunnioittavansa ammattimaista suhtaumista kiekkoon yli kaiken ja sen olevan tärkeintä pelaajssa, täyttää Domi tässä suhteessa Jortikan kriteerit. Tämän perusteella kirjoitin, että Domi sopii myös Jortikan vaatimuksiin ja vieläpä kirkkaasti, jos vertailuna on Hancock. Jos taas vertailupelaajana olisi joku hyvä NHL-tason taitopelaaja, Jortikka valitsisi taitopelaajan. Vielä erikseen nostin esille sen, että en ole puhunut Jortikan kanssa Domista, vaan tuo keskustelu käytiin ilman konkreettisia nimiä. Keskustelu on myös minulla nauhalla.

Domi ja useampi muukin pelaaja oli esillä Jokereihin. Yksi vaihtoehto oli sopimus muutaman ottelun kuten 4-8 ottelun ajaksi esimerkiksi tuohon tammikuun kotiotteluputkeen. Jortikka ei lämmennyt näille ajatuksille, koska hän ilmeisesti pelkäsi niiden haittaavan joukkueen keskittymistä ja valmentautumista peleihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös