Team FINLAND - Team CANADA Ke 15.09. klo 01.45

  • 86 497
  • 752

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
40 minuuttia lähetyksen alkuun ja nyt alkaa jännitys kohoamaan sellaisiin mittasuhteisiin, ettei tiedä miten päin olis. Peruspessimistinä luulen, että Suomen mahdollisuudet ovat hyvin vähissä, mutta vasta peli tulee näyttämään miten mennään. Ottelun alun merkitystä ei voi liikaa korostaa. Lähes pakollinen tulosveikkaus on 4-1 Kanadalle, mutta toivottavasti voin pelin jälkeen taas nauraa pessimistisyydelleni. Nyt kaikki mahdollinen ja mahdoton peliin!!!
 
Suosikkijoukkue
Hifk, Jokerit, Roosters, Philadelphia Flyers, Dall
PELISYSTEEMIT KUNNIAAN SUOMEN PALLOILUSSA

Toivottavasti Suomen pelikuri pitää. Nyt on ne ajat käsillä, että leivotaan taas uusia kansallissankareita, joiden perään itketään 20 vuoden päästä. Suomen historian ensimmäistä kertaa palloilujoukkue pääsee näin pitkälle maailman parhaita pelaajia vastaan. Toivottavasti he eivät itsekään vielä tajua mitä ovat jo tehneet ja tekemässä. Suomi vie ottelun jatkoajalla ja tekee voitosta todella makean.

Ihmettelen vain aikaisempia vuosia esim. suomalaiset jääkiekkoilijat olivat suhteessa maailman kärkeen 5 vuotta sitten vielä parempia kuin nyt. Päällimäisenä tulee mieleen mitä suomalaiset valmentajagurut mm. Aravirta, Muurinen, Lindström ja muistaakseni Tamminenkin ovat sanoneet. "Pelisysteemeillä ja niiden orjallisella noudattamisella ei otteluita voiteta." Hölmö lause minun mielestäni, koska toimiva pelisysteemi ja sen lähes orjallinen noudattaminen on kaikkien todella menestyneiden joukkueiden mottona ollut kautta aikojen lajissa kuin lajissa. Pelisysteemit luodaan omien vahvuuksien ja heikkouksien mukaan niin, että voittoja tulee niin usein kuin mahdollista. Kreikka oli viimeinen hyvä esimerkki siitä. (Totta kai on olemassa palloilujoukkueita, jotka ovat niin ylivoimaisia kuten Brasilia aikoinaan ja esim. Real Madrid viime vuosina, ettei pelisysteemit siellä ole varmaan ihan päällimmäisenä valmentajankaan painotuslistoilla)

Suomen pelisysteemi perustuu huippumaalivahdin ympärille muodostetun aktiivisen 1-1-2-1 karvaukseen (modified left wing lock), jossa 1 ja 2 karvaajat antavat vuorotellen painetta oikealta tai nopean avauksen puolelta sulkien nopean avauksen mahdollisuuden pakottaen pakkipakkiin tai hitaaseen controlloituun avaukseen. Sentteri ottaa vasemman laidan kiinni sekä oikea pakki oikean. Vasen pakki varmistaa. Näyttää toimivan todella hyvin.
 

Riesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Lukko, Sex Pistols, Kärpät, Chicago BH
Ennen USA-peliä sain alkuillasta otettua pienet torkut, mutta tänään ei toivoakaan. Puolenpäivän aikaan sitä alkoi vilkuilemaan kelloa ja laskemaan että kuinkas monta tuntia vielä.

Hermostuttaako...

Salaisella matemaattisella ja tilastotieteeseen väljästi perustuvalla kaavalla laskettuna tuo peli tulee päättymään Suomen 7-2 voittoon. Olin itsekin kovin hämmästynyt tuosta tuloksesta, mutta uskottava se on, ennenkuin vääräksi todistetaan. En ole vielä katsonut paljonko Tulosvedosta voitan 2€ panoksella, mutta kaipa se satasia on kuitenkin.
 

C.Moreno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & ISO-K Fan Club
Viestin lähetti ehcszteiN
Mulla on vähän sellanen fiilis, että se ei ollut viimeinen kerta, kun tänä yönä koira pääsee ulos...

Jos hyvin käy puen piskille Suomi-paidan päälle ja lähetään juoksee Espoon slummeihin huutamaan hulluna Suomea.Espoon slummeissa se on tosin niin jokapäiväistä,että kukaan ei kiinnitä siihen edes huomiota.

Hyvä fiilistellä vikat minuutit usa-pelistä,kun ne jäi enemmän tai vähemmän sekavaks sillon ensimmäisellä kerralla.
 

Ramses

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pimeetä odotusta

Joo on kylllä itselläkin ollut tosta ilta kahdeksasta asti sellanen jännitys päällä ettei mitään rajaa. Kyllähän se Brodeur maalissa , ainahan noi pohjois-amerikkalaiset noita kokoonpanoja vehtaa. Tuskin tää homma tulee veskareihin tulee kaatumaan. Nyt vaan Suomen pojat kestäkää se alkurynnistys mikä on odotettavissa. Huudetaan sitten yön ja aamun pimeinä tunteina hereille ne naapurit ketkä eivät valvo tänä Suomen jääkiekon tärkeimpänä yönä . Nyt kun ollaan näin pitkälle pästy niin voitto kotiin.

alkais jo , alkais jo .....
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Jaahas alle tunti aikaa.

Teemu taklaa ja Suomi voittaa!

No pääasia että ette anna tuumaakaan periksi, siihen olen jo tyytyväinen.
(eikä ainuttakaan "turhaa" jäähyä)

Perkele, näyttäkää niille heidän Kanada-kovuutensa ja valmiiksi
punamatolle suunnittelemansa kisat!!
 

pkl75

Jäsen
Suosikkijoukkue
JyP, Red Wings
ENÄÄ 40 MINSAA!!!!!!!!!!

Voi hyvä sylvi. Pää ihan sekaisin jo nyt valvomisesta ja tästä kokopäiväisestä tärinästä joka ollut päällä!

Suomi -97 pelipaita päällä, vasta korkattu havana club -rommipullo lämmittämään näinä jäätävinä tunteina ja elämäni ensimmäinen sikari odottamassa Suomen voittoa!!

Huominen työpäiväkin on, mutta sillä nyt ei ole paljon väliä.

Jos Suomi voittaa, voi vain kuvitella mikä riemu siitä repeää!!

Tehdäänkö tänä yönä uusia sinivalkoisia legendoja...
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Jännitykset vittuun ja KIPPIS!!! Pokaali viedään niitten ylimielisten kanukkien nenän edestä.
Kipasen vielä kerran pika pikaa bastussa ja sitten olen valmis katsomaan suomen suurinta urheilusaavutusta.

GO FINLAND GO !!!
 
Viimeksi muokattu:

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Huh huh

Ruoholahti kuittaa. Saatiin mukavasti nukuttua muutama tunti. Aika monessa ikkunassa on valot, kansa valmistautuu. Olemme simuloineet jäähallioloja: hotdogeja kaikilla mausteilla ja olutta muovituopeista. Jos simulaatiota haluaa todenmukaisemmaksi, heittelen viiden euron seteleitä ikkunasta ja eväät nautitaan erätauolla alakerrassa hirveellä kiireellä :)

On tämä karmeaa touhua. Hyvä että näyttävät lämmittelyksi tätä jenkkiteurastusta. AAGRH! Yritä nyt tässä sanoa jotain järkevää. En yritä, on aika korkata hodaripaketti!
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No niin, puolisen tuntia vielä ja sitten se alkaa! Toivottavasti Kanada ei saa heti alkuun nopeaa maalia vaan avausmaalin tekisi Suomi. Tämä toisi lisää paineita Kanadalle, joka voisi sitten hakata päätään Miikka Kiprusoff nimiseen seinään. Suomen isoimmaksi pelaajaksi uskon nousevan Kiprun ohella joko Olli Jokisen tai Saku Koivun ja näiden herrojen harteilla on myös hyvin pitkälti Suomen maalinteko ja maalipaikkojen luominen muille pelaajille. Mutta mitäs tässä sen enempää jaarittelemaan, taidanpa heittää ison mällin nuuskaa huuleen ja jatkaa jännittämistä...on tämä touhua!
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvin lähellä

Nyt alkaa kohta...10 minuuttia lähetyksen alkuun. 24 minuuttia ja kansallislaulut raikaa, n. 30 min ja kiekko putoo jäähän.

USA:lainen tuomari. täytyypä toivoa, että kaverilla olisi jotain kanukkeja vastaan...:o)

Hyvää jatkoiltaa hyvät veljet ja siskot. En tiedä milloin palaan ja millä mielellä. Nyt siirryn TV ääreen, ja jännittää niin maan p.....esti

Mikäköhän on mieliala ekan erän jälkeen ? Jotenkin ei ole mitään aavistustakaan miten tämä ottelu menee. Kaikki on mahdollista.....
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Noniin. Nyt ei enää tarvitse kauaa ihmetellä, kun tositoimet alkavat. Pienet nokoset teki terää ja nyt lähtee taas. Jellonat!
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Tämän kämpän kisastudio on valmiina. Juomat ja sipsit valmiina. Enään peli puuttuu! JELLONAT VOITTOON!
 
Suosikkijoukkue
Hifk, Jokerit, Roosters, Philadelphia Flyers, Dall
HULLU FIILIS. VATSA SEKAISIN. KAUHEAT PAINEET OLTAVA NOILLA SUOMALAISILLA. HUH HUH. MITÄHÄN TÄSTÄ VIELÄ TULEE.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Jännittää niin helvetisti. Ei ole todellista että aikuinen mies jännittää jotain jääkiekko-peliä toiselta puolen Atlantia keskellä yötä. Noh, ei olisi muutenkaan nukkunut. Kiprsusoff pitää kaksi erää nollan jonka jälkeen kanukit hermostuu ja ottavat tyhmän jäähyn jonka aikana Suomi rankaisee. Lopputulos 2-0. Torilla tavataan. Järvenpää kuittaa.

- Tinke-80
 

Ruutiveijari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nyt kahvia, pitkäviineri, iso lasi maitoa ja hiton outo valmiiksi laatikkoon poksahtelevan popcorn.

Antaa tulla perkele, on täällä jo odotettukin.
 

Old School

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt se alkaa!

Mielenkiintoinen nähdä mitä tuomarityöskentely on tänään, tuomarit menneet kisojen edetessä mielestäni huonompaan suuntaan.

Stemppiä leijonat!
 

Fläppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Let's go! Luu kurkkuun...
 

jlahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tänä iltana minä luotan kurpitsapäähän. Hänen mukanaan Suomi joko kaatuu tai voittaa. Uskon Ollin ratkaisevan tämän pelin kahdella maalillaan.
 

Santtu

Jäsen
ONNEA SUOMI

Tsemppiä koko joukkueelle, painakaa loppuun saakka antamatta mitään ilmaiseksi!

Hyvää peliä kaikille teille jatkoajan lukijat!
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Äijät!!!

Tapellaan se 3-2 voitto.

Torilla tavataan. (Hämeenlinnan)
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
The one and only Robert Pomakov!

Me ei voida hävitä tätä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös