Tarvitseeko Jokerit vahvistuksia puolustukseen - siis oikeasti?

  • 131 484
  • 453
Tila
Viestiketju on suljettu.

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Ilman vaihtokauppaa tämä sainaus tulisi unohtaa heti ja ehkä muutenkin. Eikös viime kaudellakin täällä ollut puhetta kaverin uskomattoman suuresta hintalapusta, jonka johdosta Virmanen jätti hänet pois laskuista. Jos todella halvalla saa niin mikäs siinä mutta muuten, ei kiitos!

Ihannetilanne olisi Rontti (ja todella vähän rahaa päälle.) <-> Ströbä
 

jeke

Jäsen
Tässä on ainakin epäsuorasti jotkut antaneet ymmärtää, että Jokereiden pitäisi tehdä vaihtokauppaa tai maksaa KalPalle Strömbergistä. Näinhän ei ole, sillä miehellä on vain joulutaukoon ulottuva sopimus Kuopioon. Mies tulee Jokereihin, jos niin haluaa, pelkällä sopimuspaperilla ilman mitään välirahoja tai vaihtokauppoja. KalPassakin epäilemättä ollaan edes sen verran fiksuja, ettei aleta mitään Rontteja joukkueeseen ottaa.
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tässä on ainakin epäsuorasti jotkut antaneet ymmärtää, että Jokereiden pitäisi tehdä vaihtokauppaa tai maksaa KalPalle Strömbergistä. Näinhän ei ole, sillä miehellä on vain joulutaukoon ulottuva sopimus Kuopioon. Mies tulee Jokereihin, jos niin haluaa, pelkällä sopimuspaperilla ilman mitään välirahoja tai vaihtokauppoja.
Samaa tässä itse ihmettelin.

Tuntuu, että jengi vähän yliarvioisi Röllin kyvyt. Ihan OK jos tulee, mutta ei tuo puolustus todellakaan huuda mitään Rölliä, vaikka moni tuntuu sitä mieltä olevan. Varsinkin jos hintalappu on sitä luokkaa mistä on puhuttu, niin jääköön Kuopioon hakemaan sitä 13. sijaa jos ei kasvattajaseurassa mestaruudesta taisteleminen kiinnosta. Tietysti ymmärrettävää, että viimeisiltä kausilta halutaan vähän ylimääräistä massia sukan varteen, mutta toivottavasti ainakaan Jokerit ei rupea miehelle mitään huippupakin palkkaa maksamaan.
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voe mahoton, että tästäkin saadaan monimutkainen näytös. Viimeksi Jokeri-visiitillä Mika ei ollut vahvistus. Nyt kuitenkin peli ilmeisesti kulkee, mutta onko mies aidosti voinut viime kerrasta parantua?

Ensinnäkin: viime visiitillään Mika oli joukkueen kahden parhaan pakin joukossa pleiareissa, mun mielestä paras (kuka olis ollut parempi, Järventie?). Vaikka runkkari meni hieman heikommin, mahtui silti heittämällä joukkueeseen, jopa veturiosastoon. Toisekseen: liigan puolustajien taso on tänä vuonna niin heikko, että Mika voi olla siihen verrattuna kovempi tekijä kuin oli viimeksi sen ajan pakistoihin verrattuna.

Ströba vaan on näyttänyt tuon pleiaritaitonsa myös viime kaudella Kerhossa, jossa oli jälleen avainpuolustaja kevään koittaessa, vaikka runkkari heikommin sujuikin. Nyt näyttää sujuvan runkosarjassakin.

Ei muuta kuin Jarret ja Rontti pihalle, Strömberg sisään ja Jarretin ulkkaripaikalle voidaan sitten ottaa hyökkääjä, jos loukkaantumistilanne niin vaatii.
 

Sape28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eihän tähän pitäis olla kahta sanaa, Rölli himaan ilman muuta! Tämän hetkiseen puolutustukseen olisi todellakin vahvistus kun kattoo kaikenmaailman Jarretteja tahi Pentikäisiä..
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Eihän tähän pitäis olla kahta sanaa, Rölli himaan ilman muuta! Tämän hetkiseen puolutustukseen olisi todellakin vahvistus kun kattoo kaikenmaailman Jarretteja tahi Pentikäisiä..

Itse en lähtisi ulkoistamaan Jarrettia niin hätäisesti. Vaikutti ihan vahvistukselle maanantain perusteella. Toki sitten, jos hyökkäykseen olisi tarjolla kovan luokan ulkkaria, niin asiaa voidaan katsoa uudelleen.

Mikko Jokela <--> Mika Strömberg, miltäs kuulostaisi? Jokela vaikuttaa nykyisin jäällä lähinnä luistelevalta katastrofilta, jolle sattuu 1-2 virhettä joka vaihdossaan. Saisi KalPa samalla yhden oman kasvatin kotiin...
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikko Jokela <--> Mika Strömberg, miltäs kuulostaisi?
Kuulostaa epäillyttävältä. Jokelassa on kuitenkin potentiaalia runkopakiksi joten mokistaan huolimatta ei kannata ulkoistaa. Ronttiin voisi huoletta vaihtaa, Jarretin kanssa taas odottelisin rauhassa. Jostakin syystä edelleen uskon, että ainesta on liigan top 10 pakkien joukkoon ja jopa parempaankin.
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Pentikäinen takaisin Tapparaan, Rontti kyydään kerholle ja Strömberg sisään!

Amen.
Atte on muutenkin vain tuuraaja ja Rontti istuu vaihtopenkkiä kuluttamassa.

Näillä vedoilla pakistomme olisi terveenä ollessaan:

Tuulola-Kuparinen
Kauppinen-Jokela
Kantor-Strömberg
Jarrett-Kalteva
Helenius

NAM! Kyllä maittais...
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pentikäinen takaisin Tapparaan, Rontti kyydään kerholle ja Strömberg sisään!

Itse olisin kyllä valmis Pentikäisen loppukauden sopimukseen Jokereissa.Rontin voisi kyllä laittaa menemään jonnekkin muualle.
Kauppinen on parantanut huomattavasti otteittaan. Samoin myös Mikko Jokela.Positiivisin mielin eteenpäin.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Jokeripuolustuksen peliminuutit HIFK -ottelussa.

Jokela 22.42
Kauppinen 22.42
Kalteva 19.07
Kantor 17.20
Jarrett 15.14
Pentikäinen 13.21
Helenius 4.07

Heleniuksen peliminuutit ovat siis romahtaneet Jarrettin ja Kantorin liityttyä joukkueeseen. Jos Tuulola ja Kuparinen ovat vielä ensi vuoden puolella tulossa mukaan kokoonpanoon menee peliminuuttien jako jo erittäin vaikeaksi, koska ainakin itse olisin valmis pitämään Jarrettin. Pentikäiselle ei roolia joukkueesta löydy Kuparisen tultua takaisin. Strömbergin voi mielestäni unohtaa heti nykyisessä tilanteessa. Erehtymättömästi Mr. Jäähyaitiota muistuttava Strömberg kuuluu ehdottomiin suosikkipelaajiini, mutta sopivaa roolia ei vain nykyisessä Jokeripuolustuksessa ole vapaana. Jos Tuulola ei enää tällä kaudella pelaa, niin olen valmis muuttamaan mielipiteeni.
 
Viimeksi muokattu:

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Pentikäiselle ei roolia joukkueesta löydy Kuparisen tultua takaisin.

Itse pitäisin joukkueessa kaikki kolme hätävahvistusta, Jarrettin, Pentikäisen ja Kantorin - tosin Kantorin voisin vaihtaa Rölliin. Pentikäisen pitäisin joukkueessa varamiehenä jos Atte vain tänne haluaa pienillä peliminuuteilla jäädä. Jarrettin pitäisin ehdottomasti meillä.
 

Dominator131

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokeripuolustuksen peliminuutit HIFK -ottelussa.

Jokela 22.42
Kauppinen 22.42
Kalteva 19.07
Kantor 17.20
Jarrett 15.14
Pentikäinen 13.21
Helenius 4.07

Vähän kyllä turhaakin kritiikkiä tullut Jokereiden pakiston suuntaan tässä viime aikoina. HIFK-ottelu oli puolustukselta loistosuoritus, joten hieman ihmetyttää tämä esim Kantorin dissaus täällä. Mieshän pelasi oman ruutunsa moitteetta ja pari kertaa pääsi tykittämään oikein kunnolla viivalta kohti maalia, tosin huonolla menestyksellä.

Muut pakit pelasivat HIFK-ottelussa hyvin, ja ovat pelanneet muutenkin viime aikoina mielestäni ihan mukiinmenevästi. Jokela on ollut toki hieman epävarman oloinen ja tehoja ei ole tullut, mutta hän ei ole mikään kiekollinen pakki vaan enemmänkin defensiivinen. Kauppistakin on parjattu paljon ja itse ainakin olen aina pitänyt hänen pelityylistään ja Kauppinenhan on puolustajien pistepörssissä sijalla 4., aika huonosti eikö?
Kalteva on vähentänyt viime kausista kaatuilujaan ja useimmiten syöttää omille, mitä nyt välillä pari nukahdusta tullut, mutta kuitenkin hänenkin otteensa ovat olleet hyviä.

Jarretilta HIFK-ottelu oli hyvä ja mies on parantanut peli peliltä otteitaan Jokeripaidassa. Pentikäisestä en itse myöskään haluisi luopua, sillä Atesta on tullut minulle ainakin hieman puskista Kuparisen oloinen defensiivinen pakki, joka on myös parantanut vastuun ja peliajan lisääntyessä otteitaan (HIFK-ottelussa esim oli 3v5 alivoimassa Kaltevan ja Wilmin kanssa ja pelasi hyvin). Laukauskin lähtee suht hyvin aina kun on paikka.
Helenius hoitaa oman 7. puolustajan roolinsa mielestäni moitteetta, vaikka vähän aikaa sitten osoitti olevansa myös pelimies.

Sikäli mikäli Tuulola ja Kuparinen palaavat kokoonpanoon tuossa tammi-helmikuussa tai myöhemmin, niin en kyllä itse ainakaan luopuisi yhdestäkään puolustajasta, vaan laittaisin kaikille loppukauden sopimukset. Rontti tosin saisi lähteä, sillä hänestä ei kyllä ole mitään hyötyä pienellä peliajalla ja vastuulla. Lisää puolustajia ei tarvita mikäli Jarrett & Pentikäinen jatkavat loppukauden ja Tuulola & Kuparinen palaavat pelaamaan.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Haluaisin muuten kiinnittää huomiota Mikko Kaltevan viimeaikojen otteisiin. Mies pelaa kolmanneksi suurimpia minuutteja, +/- tilastoissa lukemilla +10 eli meidän toiseksi parhaana puolustajana. Hän on myös karsinut virheitä pelistään huomattavasti sekä on tuplannut koko kauden pistesaldonsa neljässä viime pelissä. Huikeaa, mies!
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Puolustuksellisesti Jokerit pelasi eilen ihan hyvän pelin. Sinne ei kaivata mielestäni lisää miehiä enää, paitsi jos saadaan Rontti muualle ja Ströba kotiin niin kaikki olisi sitten ok.

Keskityttäisiin enempi pelitavan hiomiseen, varsinkin ali-ja ylivoimaan. Pitkäaikaispotilaiden palatessa puolustus ei nimien perusteella ole yhtään heikko. Sitten voidaan luopua näistä ylijäämämiehistä a la Rontti, Pentikäinen.
 

Tumppii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, Leijonat
Vastaukseni on: Ei enää.

Jarrett pelasi eilen hyvän pelin IFK:ta vastaan. Kunhan kaveri tottuu pelisysteemiin (?) niin, en näkisi mitään vikaa hänen nousta Jokereissa liigan eliittipuolustajiin. Annetaan myös Kantorille aikaa ja tuomitaan vasta sitten. Itse ainakin olen optimistin asemassa Kantoria ajatellessa. Ja niin kuin muuan Cobol sanoi niin viisaaseen, mutta yksinkertaiseen tyyliin: "Kantor tuo monipuolisuutta YV-peliin."

Atte on yllättänyt myös allekirjoittaneen! Dogi on antanut vastuuta ja Atte on esiintynyt todella hyvin. Kysymys kuuluu, tarvitaanko Attea olettaen, että Jarrett saa loppukautta kattavan sopimuksen, ja että Tuulola ja Kuparinen palaavat tammikuussa. Mutta Atte taisi ollakin vain pelkkä Kuparisen stuntti.

Puolustus voisi näyttää tältä:

Jokela - Kauppinen
Tuulola - Kuparinen
Kalteva - Jarrett
Helenius - Kantor

Pahalta näyttää myös Röllin kohtalo Jokereita ajatellen. Kahdeksan pakkia on aivan tarpeeksi yhdelle joukkueelle. Vaikka tulisi loukkaantumisia meiltä löytyy Rontit ja omia junnuja stunttaamaan. Mahdollisiin treidauksiin en ota kantaa.
 

Brad

Jäsen
Kantor on ollut surkea, ei mitään käyttöä enään. Tuulola ja Ströba ovat kiekollisesti huippuja, mutta kun vastustaja tulee kovaa päälle niin äijillä ei liike riitä. Helenius on katastrofi, pelasi tänään aivan liikaa ja oli kusessa jatkuvasti.

Mikäs Jokelalla on, ei pelannut tänään. Jos on pitkään poissa niin vahvistusta tarvitaan.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Sheddenin kommentit pelin jälkeen olivat varsin mielenkiintoisia.

Puolustuksemme ei ollut paikoin kovin järkevä. Olen pettynyt, sillä pelasimme ilman Leksaa ja olisin halunnut nähdä muutaman pelaajan nostavan tasoaan. Liian moni kuitenkin petti joukkuekaverinsa tänään. Pudotuspeleissä jäällä on oltava sellaisia pelaajia, joiden voi luottaa tekevän oikeita ratkaisuja”, Shedden tiivisti.

Sitten vielä kommentti Kantorin harhasyötöstä...

”’Bobby’ astui esiin: Oliko hänen pakko antaa se syöttö? Hän ei lukenut peliä kovin hyvin, vaan tarjoili heille pitsan kolminkertaisella juustolla. Se oli täysin anteeksiantamatonta”, Shedden pauhasi.

www.jokerit.com
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Sheddenin kommentit pelin jälkeen olivat varsin mielenkiintoisia.

Puolustuksemme ei ollut paikoin kovin järkevä. Olen pettynyt, sillä pelasimme ilman Leksaa ja olisin halunnut nähdä muutaman pelaajan nostavan tasoaan. Liian moni kuitenkin petti joukkuekaverinsa tänään. Pudotuspeleissä jäällä on oltava sellaisia pelaajia, joiden voi luottaa tekevän oikeita ratkaisuja”, Shedden tiivisti.

Ketä vitu Leksaa? Onko Masa vetänyt viimeisen ässän hihasta ja hommannut meille Leo Komarovin?!
 

E V

Jäsen
Oisko Leo Jokela. Oli sellainen helvetin iso mustapartainen äijänköriläs.

Off topiccia, mutta : Leo Jokela elikkäs G. Pula-Aho ym, ym. ei ollut mikään iso köriläs. http://fi.wikipedia.org/wiki/Leo_Jokela

Se iso mustapartahan on siis Leo Lastumäki http://fi.wikipedia.org/wiki/Leo_Lastumäki

Ja kuvat löytyypi vaikka täältä http://www.aamulehti.fi/vastaa/parasnayttelija/. Jokela numerolla 18 ja Lastumäki ompi numero 29.

Ja asiaan jos Kantorin polla on noin jumissa ja sairastuvalta ei tervehdytä niin eipä yhdestä pätevästä pakista ainakaan haittaa olisi.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Sattuipa ikävästi Jokelan loukkaantuminen. Masahan kyllä sanoi Jarrettin poistumisen yhteydessä, ettei loukkaantumisiin voi aina etukäteen varautua ja Kuparisen tervehdyttyä meillä olisi kahdeksan perusvarmaa liigatason puolustajaa.

www.jokerit.com -sivuston otteluennakon mukaan Jokelan tilannetta seurataan päivittäin ja Kuparinen on yhä edelleen pitkäaikais huom. pitkäaikaispotilas. Nämä ei kuullosta yhtään hyvältä. Eli meillä olisi nyt minun mielestäni tasan kuin kaksi perusvarmaa liigatason puolustajaa käytettävissä, joista molempiin voi luottaa 100% eli Tuulola ja Kalteva. Tai tietenkin kolmas olisi Ströba, mutta hänellekin tulee ajoittain hasardeja...

Siispä Matti yksi puolustaja ei olisi ollut pahitteeksi säilyttää joukkueessa...
 

Dominator131

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sattuipa ikävästi Jokelan loukkaantuminen. Masahan kyllä sanoi Jarrettin poistumisen yhteydessä, ettei loukkaantumisiin voi aina etukäteen varautua ja Kuparisen tervehdyttyä meillä olisi kahdeksan perusvarmaa liigatason puolustajaa.

Jos olisit lukenut ennakon(?) edellisestä pelistä niin olisit huomannut että Jokela oli sivussa vatsaflunssan takia. Tänään ainakin sm-liigan sivujen mukaan kokoonpanossa..
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Jos olisit lukenut ennakon(?) edellisestä pelistä niin olisit huomannut että Jokela oli sivussa vatsaflunssan takia. Tänään ainakin sm-liigan sivujen mukaan kokoonpanossa..

No ehkä ilmaisin pikkuisen väärin tuon "loukkaantumisen", mutta tarkoitin lähinnä tuota tämän päiväisen Jokerit-HIFK -ottelun ennakkoa, jossa kyllä lukee ihan täsmällisesti, että Jokelan tilannetta seurataan päivittäin ja ottaen huomioon ajankohdan milloin lähetin edellisen viestin, niin Jokelan peluusta ainakaan minulla ei ollut siinä vaiheessa mitään varmuutta. Mutta hyvä kuitenkin, että hän on nyt mukana pelissä.
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jullimatsin jälkeen lienee vain ajan kysymys koska meille palkataan ylivoimapakki !
Ei Tuulola, Strömberg, Kantor, Kauppinen riitä, edes alkuun.

5-3 yv.... viidellä hyökkääjällä. Yksi laukaus maalia kohti 95 sekunnissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös