Tarmo Reunanen

  • 385 569
  • 2 282

Wormatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks
Ihmettelen kovasti jos Sveitsi ei vie tulevaksi kaudeksi pois.

Tasaisuuden puutetta ja huonoja päiviä on tullut parjattua itsekin. Mutta on se myös fakta, että jos Tare pelaisi parhaan päivän tasollaan tasaisemmin niin olisi hän tälläkin hetkellä tarunhohtoisessa eikä Raumalla, ei kysymystäkään.

Jos jatkaa edelleen Raumalla niin on se Keisarilta hauiksen näyttö ja on omakin seuraava pelipaitaostos aikalailla päätetty.
 

RaumTiger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kolla/Rauma Tigers, New York Rangers
Ei se varmaan Tarea lohduta mutta huumorilla kun ottaa niin ei tule Tare olemaan ainoa ketä saa uusia legoja joululahjaksi. Tilannetta en tuosta nähnyt kun Riparadion kautta ei tuoteta (ainakaan toistaiseksi) kuvaa että oliko pelkästään legojen irtoamisesta kyse mutta toivottavasti ei mitään pahempaa ainakaan käynyt.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Peli NHL:ssä on todella nopeaa, mutta simppeliä, mikä sopii tyyliini.

Simppeli peli ei ole eka asia mikä mulle tulee Taresta mieleen.. Naaman ja legojen kunnosta ei ollut mitään juttua. Olikohan jo aiemmin tehty pyhäpäivien varastojuttu.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Puuttuu siitä välistä ainakin se HPK:n valmentaja, se jonka ansiosta Reunanen onkin HPK-taustainen pelaaja.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Pitkän aikaa ollut jo se 1-2 veiviä liikaa jokaisessa tilanteessa. Viimeisessä 10 ottelussa tehot 0+1. Kiekollinen pelaaminen surkeaa tällä hetkellä. Kevättä kohden tulee kuitenkin olemaan taas joukkueen parhaita pelaajia, joten ei huolta sen suhteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös