Tarmo Reunanen

  • 385 610
  • 2 282

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tarmolla oli tänään yhdessä vaihdossa aika kova yritys saada syöttöpinna tilille. Ensin Stenqvistille takatolpille, sitten Tieksolalle maalinedustalle ja vielä vaihdon päätteeksi Repo läpiajoon. Kaikki mahdolliset syöttösuunnat yhteen vaihtoon.

Huikeaa kiekkoa pelaa Brookin vierellä tällä hetkellä. Edelleen taso heittelee, mutta perustaso on noussut paljon.

Vähintään kerran viikossa voi odottaa täydellistä dominanssia. Jostain syystä nämä pelit osuvat yleensä kotiyleisön eteen lauantai-illoille. Kelpaa.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mahtaako olla tällä hetkellä liigan paras pakki? Vastaan: mielestäni kyllä.
Kyllä se on Niku, jos jyväskyläläisiltä kysytään. No joo, eiku vituttaa vaan, kun pelasin eilen Nikun maalia, mutten tänään.
 

Zaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lämsä viltitti? Saan nähdä istuuko siellä loppu pelin, vai pääseekö vielä kentällä. Edelleenkään ei vaan tiedä kuka Reunanen koskakin peliin tulee. Sieltä voi tulla se Liigan top 3 pakkia, tai sitten täysin turhake. Ei olla enää missään junnuiässä että luulisi nyt pikkuhiljaa saavan tasaisuutta peliin.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Vilttiin pisti Tomi.
Voisi jättää suoraan koppiin.
Ketolan Vellu olisi käskenyt kotiin jo kesken erän.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Ihan saatanan saamaton ollut nää kaksi peliä. Elekieli on ollut sellainen ettei nappaa yhtään. Ja syyllisiä etsinyt muualta kuin peilistä. Omiin menneiden maalien jälkeen lapsellista pään pyörittelyä jne.
Kasvais vittu aikuiseksi jo.
 

Kepakko

Jäsen
Tuo viimeinen lause oikeastaan syy miksen koskaan jaksa syttyä tarelle
Minä taas rakastan sen, miten aidosti Tare elää pelille. Kauden alusta osasi valjastaa sen pelille edukkaaksi. Nyt on sitten nähty sitä ihan toista puolta. Tuntuu, että tietynlainen hyvä aggressio tai draivi puuttuu ja se on muuttunut nyt tuollaiseksi turhaksi pörräämiseksi.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Mitäs tää kaveri jutteli Äijiensuo-podcastissa? Mun puolelta ei vuoda eikä pääse helpolla maalin tekoon. Kierretty tällä kaudella varmaan 30 kertaa vastaavalla tavalla kuin Leppänen äsken alivoimalla. Ei mitään asiaa Liigaa isompiin liigoihin tuolla asenteella.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Jotain hämärää tässä nyt on. Ohi mennään ihan tuosta vaan ja mikä pahinta, ei edes yritä paikata virheitään vaan suoristaa selkänsä jättäen hommat muiden hoidettaviksi.

Viikonlopun back-to-back matseihin ei pitäisi olla mitään asiaa kokoonpanoon. Harmi vaan kun Ervasti on pois, korvaavaa puolustajaa ei taida olla käytössä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko, Lämsän kaljaveikot
Vituttaa katsoa kun hautoo kiekkoa itsellään ja siihen päälle yrittää jotain kummallista kikkaa joka menee kuitenkin ihan päin persettä. Ja siihen päälle vielä kiukuttelee.
 

Dani55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tänään koko joukkue oli aivan paska mutta Tarmo oli varmasti ihan kärkipäätä. Mentiin ohi vasemmalta ja oikealta. Neppailua ja muutenkin surkeita ratkaisuja. Todella löysää pelaamista. Jotain on pielessä puolustuksessa kun keskiviikon Sport pelissä täytyy peluuttaa 27min vaikka on aivan tuuliajolla.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mä myönnän että jos olisin valkku, niin Tare olisi mennyt vilttiin sen 1-1 maalin jälkeen. Miten voi niin löysästi pelata. Voi vaan. Reunasen jonkinlainen heikkous tuo vauhtierojen tunnistus takaperinluistelussa ja sitten koittaa jollain susikäden tuuppaisulla pysäyttää vastustajan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös