Tarmo Reunanen

  • 385 768
  • 2 282

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Onnea Liiga!

Teillä on nyt ihan perkeleellinen savotta pysyä luomassanne viitekehyksessä.

Tarmo Reunasen puolesta olen sikäli pahoillani siitä että koko mediamylläkkä rasismisyytöksineen on ollut täysin kohtuutonta ottaen huomioon mitä tapahtui. Koulukiusaaja jonneilua joo mutta ei tälläisen myrskyn arvoista.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt kun liigan kurinpito ei ilmeisesti saa tätä edes käsiteltyä ennen kierrosta, niin tarkoittaa automaattista yhden ottelun pelikieltoa. Se puolestaan tarkoittaa Reunaselle rahallista tappiota...

Mää ymmärrän ulosajon, vaikkakin en itse olisi samalla kannalla. En ymmärrä pelikieltoa. En ymmärrä tätä liigan hiljaisuutta?!?

Liigan johtoporras on kasattu paskahousuisista vastuun välttelijöistä. Viimeisimpänä haettiin Markkanen sinne Liigalle töihin kun sai ensin oman seuransa lähes kokonaan upotettua.

LIIGA, wake the fuck up!
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tästä pitää kyllä vaatia kunnon selitys, että miksi pelaaja kuulutettiin jonkun "vitun hintin" takia rasistiksi kesken ottelutapahtuman. Täysin irrallinen ja sääntökirjan ulkopuolinen kuulutus. Miksi?

En pidättele henkitystä sen suhteen, että myöntävät virheensä. Ihan vitunmoinen vahinko tästä amatöörien puuhastelusta ainakin aiheutui.
 

Kuopionkukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Red Wings, ManU, Kups
Kenen syy tämä nyt lopulta sitten on? Tuomarien? KalPan kuuluttajan? Onko Liiga antanut jotain kommentteja tästä? Liigahan viaksi tätä on vaikea sanoa, jos ei olla otettu kantaa tapaukseen. Ulos tiedotteella tottakai pitää tulla ja selkeyttää medialle tämä.

Lukko teki kyllä todella suuren virheen Twitterissä. Ei voi alkaa omaa pelaajaa heittämään bussin alle kesken pelin, kun faktoja tapauksesta ei ole tiedossa.

Todella harmillinen tilanne Reunaselle.
Jos tuomari ilmoittaa kuuluttajalle jäähyn rasistisesta huutelusta niin mitä kuuluttajan olisi pitänyt tehdä?
 

Micol

Jäsen
Tuomareilta oikea ratkaisu. Ei kuulu kentälle tuollaiset puheet.

Toivottavasti Reunanen ottaa opiksi ja pitää suunsa jatkossa.

Eteenpäin.
Niin, että oli oikein heittää ulos rasismin takia? Ulosajo 20min "pelkästään" epäurheilijamaisesta käytöksestä olisi ollut varmaankin ok hänen kommenttinsa takia, mutta linjatuomari päätti vetää kuitenkin koko homman aivan vituiksi.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Kyllä nyt pitää liigan tulla esiin ja sanoa julkisesti että rasismista ei ole mitään viitteitä ja kyseinen tuomari on toistaiseksi hyllytetty tehtävistään. Sen verran iso virhe ja päässyt julkisuuteen jo NHL:ää myöten.
 

raisionjoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja mitäköhän tasan tarkkaan enää tässä vaiheessa joku Liigan, kuuluttajan, somepersoonan, tuomareiden tai kenenkään muunkaan anteeksipyyntö tässä vaiheessa auttaa. Paska valui housuihin ja levisi siitä mm. rapakon taakse alle 20 tunnissa joten sitä ei enää kerättyä saa jollain Sori siitä ja thoughts and prayers oksennuksella. Sitä paitsi kaikkitietävä liiga todennäköisesti joka tapauksessa nostaisi tikunnokkaan tämän sinänsä syrjivän heiton ja kääntäisi kulman niin että sekä syrjivät että rasistiset lausunnot ovat erittäin tuomittavia ja nyt tahdottiin tehdä ennakkotapaus vaikka valitettavasti terminologia meni "vähän" sekaisin. Jostain oikaisusta ja korjaavasta lausunnosta kun ei saa a) raflaavia otsikoita tai b) yhteistä vihollista maalitettavaksi, niin en usko että levikki tai mielenkiinto on läheskään niin suurta tai nopeaa kuin tällä alkuperäisellä vahingolla.
Valitettavasti Reunanen voi laskea sen varaan että jokaisessa ottelussa jonka kotimaassa tästedes pelaa, löytyy kaikkien jengien katsomosta aina joku tarpeeksi juntti, jonka silmissä "tää oli se rasistijätkä" ja jutusta on aiheellista muistittaa ääneen, jolloin juttu jatkaa elämistään.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Liiga ja sen amatöörituomarit voivat haistaa paskaisen perseen.

Linja on siis vedetty ja siinä pitää pysyä sitten kanssa. Montakohan pelaajaa on pelin lopussa enää kentällä, kun nuo kaikki poimitaan?

Ja Lukon media ansaitsee myös "kunniamaininnan". Munatonta toimintaa.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit

Näin tämä nykyään valitettavasti toimii. Sometuomioistuimet tuottaa tuomioita ja omatkin viskoo sen kuuluisan bussin alle. Ja kuten joku kirjoitti hyvin edellä niin kuuluttaja julistaa ihmisen rasistiksi tuhansille katsojille.

Meiltä puuttuu nykyään syyttömyysolettama kokonaan kun kiireessä on päästävä "reagoimaan" niin kommentaattoreiden kuin mahdollisen rikkeen tehneen yhteisönkin toimesta.

Aivan kipeää touhua. Tarmolle tsemppiä.
 

Parthicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuomareilta oikea ratkaisu. Ei kuulu kentälle tuollaiset puheet.

Toivottavasti Reunanen ottaa opiksi ja pitää suunsa jatkossa.

Eteenpäin.

Edelleen voi perustellusti kysyä, miksi juuri Reunasen kohdalla tämä napsaistiin pois. Tuo huuto on kiekkopeleissä todella yleinen tapahtuma ollut jo vuosikausia ja ihan lähihistoriassakin.
 

Kaik o mänt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mielenkiintoista tulee olemaan juridinen puoli tässä asiassa. On tämä lausuttu lausahdus vähän eri asia mitä annettiin ymmärtää olevan. Ja myöskin asian seuraukset pelaajan maineelle suuremmat mitä lausahduksesta pitäisi olla. T Reunanen ei ole ensimmäinen eikä viimeinen urheilija joka vastaavanlaisen sammakon päästää suustaan.
 
Suosikkijoukkue
Lukko, Lämsän kaljaveikot
Edelleen voi perustellusti kysyä, miksi juuri Reunasen kohdalla tämä napsaistiin pois. Tuo huuto on kiekkopeleissä todella yleinen tapahtuma ollut jo vuosikausia ja ihan lähihistoriassakin.
Se on juurikin näin. Ja kun ei tämä kotoinen Liiga edes tule ulos kyseisen asian kanssa. On mennyt kukkahattutätien puuhaksi tämä. Kyllä siellä huudellaan ties mitä mauttomuuksia niin kentällä kuin vaihtoaitioiden välillä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olen katsonut useamman vuoden ajan lähes kaikki Ässien pelit. En ole törmännyt kertaakaan homotteluun tai muihinkaan sääntöjen vastaiseen huuteluun. En tiedä mihin sarjoihin tai aikakauteen viittaavat ne kirjoittajat, jotka väittävät homottelun olevan kovinkin yleistä kaukalossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös