Tarmo Reunanen

  • 385 805
  • 2 282

Kuopionkukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Red Wings, ManU, Kups
Tarmon sijassa nostaisin syytteen kunnianloukkauksesta KalPalaista linjuria, päätuomaria ja kuuluttajaa vastaan. Missä on pelaajayhdistys, kun yhtä pelaajaa rummutetaan väärään tuomioon liittyen?
Tähän tartun sen verran että kuuluttaja kuuluttaa sanatarkasti sen mitä tuomari sieltä sanoo. Ei sentään meidän tapania suolata tästä
 

LuKi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, LuKi-82
Tähän solvaavaan ja rasistiseen käytökseen on tälle kaudella säädetty melkonen nollatoleranssi. Viime kaudellahan toi ois ollut varmaan kymppi, mutta nyt ei tuomarilla ole mitään muuta mahdollisuutta kuin heittää pihalle.
Solvaava TAI rasistinen käytös, kaikki solvaava ei todellakaan ole rasismia. Jos rasismi ei enää määräydy etnisyyden/syntyperän mukaan niin varmaan oikeasti se kannattaisi määritellä virallisesti uudelleen. Muuten se on kuin ampuisi haulikolla ilmakiväärin taulua, hauleja on helkutisti ilmassa, Osumia tulee, mutta perhanasti menee ohi. Tarkkuus, eli tässä tapauksessa todellisten asennevammojen kitkeminen menettää merkityksensä. R-sanasta tulee ase, joka saa kohteet leimattua pahoiksi ja pyytelemään julkiseksi anteeksi kaikkia sanomisiaan hiekkalaatikon ämpäritaisteluista lähtien.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Tähän tartun sen verran että kuuluttaja kuuluttaa sanatarkasti sen mitä tuomari sieltä sanoo. Ei sentään meidän tapania suolata tästä
Mistä sinä sen tiedät? Joka tapauksessa jompikumpi on tehnyt katastrofaalisen virheen ja toivon mukaan joutuu siitä vastuuseen.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Selittäkää nyt joku minulle miksi täällä ollaan vihaisia Lukon sometiimille? He reagoivat sen hetkiseen tietoon täysin oikein. Rasismille pitää olla ehdoton nolmatoleranssi ja jäähyn syy ilmoitettiin rasistisena käytöksenä. Olisiko tuon tiedotteen kanssa voinut odottaa siihen asti, että saa Reunaselta lisäkommentit? Ehkä. Väärin rasismin tuomitseminen heti ei kuitenkaan ole.

Kyllä tässä on vika Liigan tuomareissa kun heittävät jostain ”vitun homo” lausahduksesta ulos ja syynä rasistinen käytös. Tuo on todella perseestä ja loukkaavaa mikäli Reunanen ei ole käyttänyt rasistista kielenkäyttöä. Rauman Lukon sometiimi reagoi vain tietoon ja teki sen mielestäni täysin oikein.

Jälkiviisaana on helppo huutaa ja myönnän että itsekkin ihmettelin sometiimin toimintaa? Aina voidaan spekuloida, että olisiko voinut hetken odottaa. Olisiko tilanne muuttunut, jos olisi odotettu, että peli päättyy.
Nyt elettiin siinä hetkessä ja toimittiin sen hetkisen tiedon mukaan. Nyt se ei ollut oikea tapa?

Mutta twiitin olisi voinut myös tehdä tyyliin.
"Pelaajamme toiminta illan ottelussa ei edusta sitä toimintaa seura edustaa"
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olisiko tuon tiedotteen kanssa voinut odottaa siihen asti, että saa Reunaselta lisäkommentit? Ehkä.
Jos olisi odoteltu hetki, olisivat melko varmasti saaneet asijan_tuntioilta kritiikkiä hitaudesta. Nyt eivät odotelleet ja kritiikkiä tulee nopeudesta. Catch-22.
 

Kepakko

Jäsen
Kuinka lähelle ottelua nämä kurinpitopäätökset jätetään? Joukkueenjohtajan kommenttien perusteella kakkua siis tulossa, joka omasta mielestä on suuri vääryys.
 

RaumTiger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kolla/Rauma Tigers, New York Rangers
Reunanen ei siis huudellut mitään rasistista mutta koko saatanan kansan silmissä hänet leimattiin jo rasistiksi... Suurin kärsijä tässä koko keississä on Tare tietenkin ja olkoon nyt huudellut mitä vaan mutta kyllä tää koko homma meni täysin vituiksi...

Tuomarit tän koko paskan alotti jos heittävät ulosajon syyksi "rasistisen käytöksen" ja se sitten kuulutettiin koko kansan kuullen vaikka syynä on epäurheilijamainen käytös niin jos minä olisin Tare niin vaatisin kyllä aivan helvetilliset anteeksipyynnöt ja jotkut kunnon korvaukset kylkeen koska aikamoista mainehaittaa tästä koituu vaikket ole mitään rasismiin viittavaa edes jumalauta tehnyt...

Seuraavassa kotipelissä täytyy sitten osoittaa kyllä tukea Tarelle koska hän on tässä se suurin kärsijä ja ne ketkä tämän koko paskan on aiheuttanut niin saavat kyllä pistää kunnon anteeksipyynnöt Tarelle ja joka aamu huokaista syvään samalla kun katsovat itseään peilistä ja miettiä että mitäköhän tuli tehtyä väärin...
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Jos olisi odoteltu hetki, olisivat melko varmasti saaneet asijan_tuntioilta kritiikkiä hitaudesta. Nyt eivät odotelleet ja kritiikkiä tulee nopeudesta. Catch-22.
Tässä on nopeudessa ollut paniikkinappula päällä ja paniikkinappula aiheuttanut Iltapulujen lööpit, median lainaukset jutuissa ja julkisuus on osaltaan vaikuttamassa pelikieltoonkin. Tänään kyllä tuote Rauman Lukko on aika paniikissa. Joskus olisi hyvä myös hetkeksi pysähtyä Lukossakin ja miettiä tekemisiä ja seurauksia
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Onkohan jääkiekkopiirit pikkaisen varpasillaan tällä hetkellä tai vähintäänkin "mitä vittua" fiiliksellä?

Miettikää, että sut voidaan yht'äkkiä julistaa rasistiksi kuulutusten kera tuhatpäiselle yleisölle ihan vain linjatuomarin kuulopuheiden ja parin minuutin mietinnän jälkeen. Ei edes sääntökirjasta löytynyt tällaista syytä, "mutta nyt sitten perjantaina kävi näin".

Ihan oikein, että mauttomiin solvauksiin puututaan, mutta pitäisikö hieman himmailla ja tutkia ensin? Sen rasismikortin ehtii vetämään kyllä sinne kurinpitopäätökseen, kun vähän tutkitaan ensin ja jos aihetta löytyy.
 

Dipalyn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä siellä kentällä tulee sponttaanisti sanottua kaikkea, mitä loppupeleissä ei ole ollut tarkoituskaan. Yleensä pelin jälkeen kätellään ja kaikki on ohi. Jos pilkkua aletaan nusuttamaan, niin sanoi Kalpan mieskin maalia yrittäessä, että mitä vittua! Ei tämmöinen kielenkäyttö ole suotavaa, kun katsomossa on nuoria? Etiäp päin, sanois Juti tähän asiaan!
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Selittäkää nyt joku minulle miksi täällä ollaan vihaisia Lukon sometiimille? He reagoivat sen hetkiseen tietoon täysin oikein. Rasismille pitää olla ehdoton nolmatoleranssi ja jäähyn syy ilmoitettiin rasistisena käytöksenä.
Rasistisesta käytöksestä syyttäminen on sen verran kova syytös, että vaikea uskoa tuomarin reagoivan tuolla tavalla heppoisin perustein. Jos Reunanen huutanut "vitun homo" tms. niin tuomarit vetäneet vihkoon ja isosti varsinkin, kun näitä asioita ja linjauksia varmuudella käsitelty kauden alla tuomarien palaverissa.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tässä on nopeudessa ollut paniikkinappula päällä ja paniikkinappula aiheuttanut Iltapulujen lööpit...
Varmasti näin, mutta ymmärrän tai ainakin pyrin ymmärtämään paniikkinappulan painajaa, kuka se on sitten ollutkin. On varmasti vaikeaa ellei mahdotonta toimia juuri oikeassa välissä, ei liian nopeasti eikä liian hitaasti ja mitäs sitten teet, kun asia on ollut reagoidessasi faktaa ja minuutti tästä eteenpäin se fakta onkin jo fiktiota, tai lähesfiktiota.

Niin tai näin, jaxuhalit ja tsemppipeukut Reunaselle ja eritysesti kaikille, joiden tunteisiin tämä syystä tai toisesta meni, ei se varmaankaan siitä.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Onko täällä edes ajateltu vaihtoehtoa että Reunanen on käyttänyt rasistista kieltä mutta päättänyt kieltää näin tehneensä erittäin pitkän pelikiellon ja rasistin leiman pelossa? Eiköhän asia tänään selviä.
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onko täällä edes ajateltu vaihtoehtoa että Reunanen on käyttänyt rasistista kieltä mutta päättänyt kieltää näin tehneensä erittäin pitkän pelikiellon ja rasistin leiman pelossa? Eiköhän asia tänään selviä.
Miksi ihmeessä näin tekisi kun asianomaisilla on tiedossa mitä on sanonut? Tämä on farssi.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Reunanen pyysi miehekkäästi anteeksi käytöstään. Ihmiset ei ole täydellisiä, mutta jos osaa pyytää anteeksi verbaalista ylilyöntiään niin silloin mun papereissa menneet on menneitä ja asia käsitelty.

Rasismia tuskin oli koska Reunanen on uskottava anteeksi pyynnössään, toisin kuin vaikka Riikka Purra
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös