Tarmo Reunanen

  • 385 870
  • 2 282

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Reunanen on siitä erikoinen pelaaja, että muun joukkueen ilme ei oikeastaan vaikuta häneen. Puolustuspeli on ollut koko kauden ihan hyvää. Kun Lukolla kulki niin kiekolliset hidastelut ja turhat kikat erottui negatiivisesti, mutta nyt kun muu joukkue rämpii niin Reunanen erottuu lähes poikkeuksetta positiivisesti myös kiekollisesti.
 

Petru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Vaihtopenkkien takaa kun peliä tänään seurasi niin Reunanen vaikutti olevan ainoa pelaaja joka HALUSI tänään pelata, ja oli tunteella mukana.

Koko muu joukkue oli täysin hengetön ja alistunut mutta Tarmolle iso plussa että oikeasti välittää.
Tämä on se syy, minkä takia olen koko kauden ajan tykännyt Tarmosta enkä kertaakaan lähtenyt tuohon kritiikkijunaan mukaan vaikka se on välillä muodikasta täällä ollutkin. Tarmo sentään oikeasti joka pelissä yrittää ja pelaa tunteella, vaikkakin se välillä aiheuttaa virheitä ja kiekon menetyksiä yms., mutta yrityksestä ei todellakaan jää kiinni niinkuin monella muulla.
 

PäätyynAsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuo maali jos mikä toi peli-ilon takaisin joukkueelle. Niin tyylipuhdas lacrosse kuin voi, ihana. Jotenkin tuntuu, että tänään nähdään lisää viihdettä Tarmolta, anna palaa!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo

Nurangätine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olipahan maali, meni itselläkin hetki prosessoida mitä tapahtui ensi alkuun ja sitten täyttä kurkkua huutoa ja kädet ilmaan. Motin osoittelee et hei ottakaas toi toinen kulma, kun putoaa pois Taren karusellin kyydistä ja sitten onkin jo myöhäistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös