Tarmo Reunanen

  • 385 318
  • 2 282

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Reunaselta todella munakas esitys tänään ja varsinkin juuri ennen ulosajoa. Sytyn.
Ei tuo ulosajo siihen poikkeusta tehnyt. Haki kovaa pommia, mutta vastustaja sukelsi jäätä kohden, minkä takia osuma päähän eikä kroppaan.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Ehkä taklauksessa hieman tunne vei miestä. Mielestäni tosin vitonen tuosta oli aika kova.
 

J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
Oli kieltämättä melkonen antikliimaksi tuo ulosajo. Sitä edelsi aivan saatanan seksikäs blokki. Muutoinkin oli puolustuspään kunkku taas. Todella varmaa puolustustyötä Tarelta. Harmittaa kyllä tuo ulosajo. Ei auta kuin toivoa että ei tapahtuisi oikeusmurhaa jälkiseuraamuksina.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vartotaanpas, niin eiköhän ne vielä pelikieltoakin Tarelle tosta mätkäise kaupanpäälliseksi.

Mutta oli kyllä hyvä peli Reunaselta muuten.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Eipä tuota edes aina tajua, miten helvetisti Reunanen syö kiekkoja ja pelaa alivoimaa. Waheeb muistutti tänään hyvin, että Reunanen on liigan kärki noissa tilastoissa.
 

Rannikkotykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Antaa tulla vaan jos viisaammat niin päättävät. Keskitytään me täällä ennemmin vaikka siihen, millä sykkeellä tää jätkä vetää meirän logolle hei! Kuka blokkaa kuteja ton määrän, mut ampuu myös toisessa päässä tohon tahtiin? Eikä ammu muuten ekoihin polkkareihin.
 

Meripoikk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Oli kyllä hyvä peli Tarmolta ja jatkumoa edellisiin peleihin. Kuten yllä sanottiin, tunne vei hieman miestä taklauksessa ja antoi tuomarille mahdollisuuden viheltää.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos nyt oikein muistan niin Tare on ensimmäinen ja ainoa pelaaja joka on tämän kauden Lukosta lentänyt suihkuun kesken pelin. Ei noita kyllä paljon Lukolle satu ja toivottavasti ei satu jatkossakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös