Ilmoitukset

Nimimerkki Räpylätassu on asetettu viikon pelikieltoon mainostamisesta ja oman taloudellisen edun tavoittelusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Tappelut NHL:ssä kaudella 2017-2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 29.09.2017 klo 20.08.

 1. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона, РоПС
 2. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Chris Thorburn vs Antoine Roussel Mar 3, 2018 - YouTube

  Tämä on jo melkein pari viikkoa vanha tappelu, mutta laitetaan silti tännekin. Chris Thorburn heittää koodit romukoppaan kun vastassa on vähintäänkin yhtä vähän koodeista perustava, NHL:n tämän hetken ykkösagitaattori Dallasin Antoine Roussel. Melkein voisi sanoa että Throburn hermostuu.
   
 3. MeeVee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Micheal ei Michael :-) Kaverista muistuu itselle parhaiten mieleen tappelu tai tappeluyritys Islanders paidassa Penguinsin veskarin Brent Johnsonin kanssa
   
 4. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 5. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 6. Pica Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pässit ja Karhut
  Nostetaas tappeluketjua tuolta kolmossivulta päivänvaloon.

  Bruinsin alakerran mörköjen kausi on ollut melko hiljainen ja näin fanina toivoisi aktiivisempaa otetta näihin ojennushommiin. Kaikenlaista pikkusikaa ja rottailua nähdään nuorisoa ja tähtipelaaja kohtaan miltei joka pelissä ja nyky-NHL:n tyyliin kuittivihko on ollut kateissa. Puolet Bostonin top-6 paketista kuuluu liigan kovanyrkkisimpiin eikä tule vastaavaa tasoa mieleen muista jengeistä joten resursseja nähtyä kovempaan peliin on olemassa.
  Tässä hyvä matsi männäviikolta jossa Floridan Haley pyrkii herättelemään joukkuettaan taistelemaan pudotuspelipaikasta ja McQuaid on välittömästi juonessa mukana. Hatunnoston molemmille, yksi kauden parhaista Bruins-tappeluista.