Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Tappelut NHL:ssä kaudella 2017-2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 29.09.2017 klo 20.08.

 1. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Flyersin Nolan Patrick otti viime yönä mittaa Krejcin kanssa, mielenkiintoista nähdä näiden jengien kohtaamisia tulevalla kaudella. Jos Bruins on yhtään vanha tuttu big bad Bruins niin siellä ei varmasti tykätty tuosta Patrickin toiminnasta kun taas Nolan alkaa valloittamaan jo Flyers-fanien sydämiä. Linkki alla tuohon tappeluun...

  Nolan Patrick fires up fans with first fight after Flyers tussle with Bruins - YouTube
   
 2. Pica Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pässit ja Karhut
  Nuori poika haluaa pelata sellaista kiekkoa kuin Phillyssä tahdotaan nähdä. Hienoa! Sama homma Bruinsissa jossa myös taitopelaajan pitää omata oikea luonne ja asenne että pääsee yleisön suosioon. Näin se minun mielestä menee, tuloksella ei ole väliä kunhan on tosissaan mukana.
  Tapaus lienee jo unohtunut eikä aiheuta mitään jälkipuinteja. Miller ja Simmonds sen sijaan tulevat törmäämään kauden aikana.
   
 3. jahaj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, New York Rangers
 4. sumuinen suo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 5. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 6. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Pakko antaa kumminkin arvostusta Buralle, että oli valmis tiputtamaan hanskat kun koki joukkuekaverin kokeneen vääryyttä. Tuommoiset asiat nostattavat joukkuehenkeä ihan varmasti vaikka tuli sitten itselle turpaan.
   
 7. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson
  Lainaus:
  Coleman vaikutti lähinnä räsynukelta. Hän ei ole uransa aikana tainnut montaa matsia ottaa, toisin kuin Wilson joka on ammattimies myllyttämisessä.
   
 8. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Haula vs. Tatar viime yöltä. Melko harvinaista herkkua ovat kyllä suomalaisten nekkailut nykyisin.
   
 9. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
 10. tiilk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
 11. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Aiheeseen liittyvä loistava dokumentti netflixissä! Kannattaa kaikkien katsoa joilla tuonne on oikeudet!
  Ice Guardians | Netflix
   
 12. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
 13. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 14. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 15. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
 16. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 17. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
 18. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Detroit - Calgary matsissa heiluteltiin teepusseja vähän isommalla porukalla: Youtube-linkki. Jäähyjä tuosta mainoskatkon aikana sattuneesta kahakasta laskujeni mukaan 99 minuuttia. Pahimpaan koloon joutui Hamonic, joka kaatui Manthan kanssa myllyttäessään luukusta selälleen, jonka jälkeen Mantha sai miehekkäästi naputella puolustuskyvytöntä Hamonicia nuppiin useampaan otteeseen ennen kuin malttoi rauhoittua.

  Sanktioita tulossa taatusti. Kuvittelisin, että ainakin Witkowskille, Tkachukille ja kenties Manthalle.
   
 19. Henzik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Töölön Vesa, HJK, Real Madrid, Arsenal
  Calgaryn pojat sai sitä mitä halusi
   
 20. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Vähemmän yllättäen Tkachuk oli kaveri joka koko homman aloitti :D Ai että mä tykkään tosta pojasta!
   
 21. passenger Jäsen

  Lainaus:
  Keihästäminen ja sitten pyöritteli jostain selän takaa vastustajan maalivahdin kypärän pois päästä. Ja koko homma sillä lailla hienosti omien "suojista". On kyllä kerta kaikkiaan hieno mies.
   
 22. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mä tykkään tuosta pojasta heti, kun joku tai jotkut hakkaavat siltä joka ikisen hampaan suusta. Toivottavin lopputulema tällaisessa skenaariossa olisi ns. kolmen suora:
  1. Loppuu se vitun hammassuojan pureskelu
  2. Loppuu se suun soittaminen
  3. Oppii ehkä olemaan muutenkin

  Aivan täysi ihmisjäte. Tulee mieleen Marchand, mutta ei ole likellekään yhtä hyvä pelaamaan jääkiekkoa.
   
 23. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Tuli tuosta tempusta mieleen sellaiset pikkupojat, jotka on jossain rappukäytävässä ja huutelevat sieltä ohikulkeville jotain ja sitten pakenevat sinne takaisin. Kun tyyppi on mennyt ohi, niin huutavat vielä perään jotain ja jäävät polleana kadulle seisomaan.
   
 24. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Lainaus:
  Tuo keihästäminen nyt ei ole mitään muuta kuin saivartelua siinä vaiheessa kun videosta ei varmuudella pysty sanomaan että oliko se edes lavan kärki mikä pohkeeseen tai nilkoille osui. Yhdellä kädellä heilautettuna.
   
 25. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Hyvää duunia Tkachukilta, taas yksi kuumakalle saatiin täysin raivon partaalle noin pienellä provosoinnilla, mitä ei ainakaan voida minään vahingoittamisyrityksenä pitää. Sen verran turhaa retuutusta Witkowskilta tuon selkeän mismatchin jälkeenkin (aikaisemmin pelissä olisi ollut tarjolla vähän korkeampaa painoluokkaa vastustajaksi), että Tkachukille propsit, että sai ko. jyrälle ison kakun (jos sääntöihin luottaa). Tkachukille itselle tuosta nyt on aika vaikea nähdä pelikieltoa tulevan, mutta jos tulee, niin eiköhän Mantha saa sitten vähintään saman verran. "Keihästäminen" näkyi Sportsnetin pätkässä, ja Tkachuk siis hipaisi/kopautti Witkowskia oikeaan luistimeen sinne nilkan seutuville. Oli joo tahallinen, turha kontakti penkillä olleeseen pelaajaan, mutta jos lopputulos onkin 10 matsin kakku Witkowskille, niin nähdäkseni kiva tulosta tuonut sohaisu mehiläispesään se oli.

  Pikemminkin Ferland ja Athanasiou sakoille/pannaan, kun penkillä taisivat hiukan myllyttää (Ferland ainakin löi pari kertaa). Ja ei tuo Howardin retuutus itseäni yllättänyt, kun löi aikaisemmin kolmannen erän aikana Tkachukia aika lujaa mailalla, ja Howard itse sinne riensi maalilta asti Tkachukin lähelle.

  Ymmärrän erittäin hyvin henkilöt, joita Tkachuk vituttaa. Mutta kun pelaa omassa jengissä, niin silkkaa nautintoa aiheuttaa, kun porukalla menee tunteisiin. Raja toki vedettävä myös siihen, ettei mitään järkyttäviä sikailuja tee, mutta viime yön kaltainen ratkaisu ei mua ainakaan harmittanut. Ja V-G-:n vertauksesta Marchandiin vielä sen verran, että "likellekään" oli turha/ylimääräinen sana tuossa arviossa. Vaikka se mies teitä vituttaa, niin on meinaan aika hyvä pelaamaan kiekkoa. :)