Tappelut kaudella 2003-2004

  • 172 711
  • 920

JoeyKocur#26

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Hki Punx
Fedoruk

Kun täällä ei vielä infoa ollut niin laitetaampa tähän, eli Todd Fedoruk mursi poskiluunsa tapellessaan Eric Cairnsia vastaan.Sairasloman pituudesta ei voi vielä kun arvailla, mutta toivotaan pikaista paranemista. Kyllä ''Fridgeä'' mielummin katselee kuin Brashearia.On muuten Cairnssilla aika murskaava oikea.
Lisää aiheesta: http://www.philadelphiaflyers.com/pressbox/archive/1279.asp
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tosiaan Fedoruk on poissa kaukaloista jonku aikaa. Pelaamaan hän varmaan pystyy jo muutaman viikon päästä mutta on eriasia milloin hän pystyy taas tappelemaan säännöllisesti. Tuossa Fedoruk vs Cairns tappelussa Cairns sai yhden iskun sisään kunnolla ja se teki pahaa jälkeä. Isku ei näyttänyt kovin pahalta mutta näköjään se teki tuhoa Fridgen kasvoissa. Cairnsin oikea on tosiaan aika kova kun se osuu kunnolla kohdalle ja eipä Fedoruk ollut ensimmäinen jonka kasvot menivät uuteen uskoon. Itse tuossa tappelussa Fedoruk oli niskanpäällä kunnes pommi putos ja sitten Fedoruk kaatoi Cairnsin jäähän. 20 ens kuuta Flyers ja Islanders kohtaavat Canal+ ottelussa ja varmasti silloin on kuuma peli tulossa. Fedoruk todennäköisesti on jo mukana silloin mutta pystyykö yrittämään revanssia Cairnsia kohtaan on eriasia. Sen näemme sitten.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Hmmm.. missä ovat kaikki tappeluiden ystävät?! Tämä ketju ei oikein elä vanhaan malliin.. :(

- Georges Laraque'sta ei oikein kuulu mitään. Onko loukkaantunut?!
- Peter Worrellilla on tietääkseni joku polvivamma..
- Garreth Burnett on taas päässyt pelaamaan. Hävisi Dallas-ottelussa Erskinelle. Burnett vs Erskine
- Oliwa sai kahden ottelun pelikiellon lyötyään Langdonia sääntöjen vastaisesti.Langdon vs Oliwa
- Exelby voitti Odeleinin.
- Bootland tappeli David Lingiä vastaan (katso..), karsittuaan 17 minuutin jäähyn vielä Sydoriä vastaan.
- Jody Shelley kahden maalin jälkeen pelaa nykyään vähintään 10 minuuttia/ottelu ja viime pelissä yli 14...
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tosiaan Laraqueta ei ole nähty tappeluissa vähään aikaan johtuen siitä että miehen sormivamma on osoittautunut aika pahaksi. Pelaaminen ensi yönä Montrealia vastaan on epävarma. Olis kyllä kieltämättä mahtava nähdä Laraque vs Langdon mylly 56 000 katsojan edessä. Worrelin paluu kaukaloihin on kuulemma enään päivien kysymys. sitten Coloradolla on kasassa melko fyysinen pelaajalista. Cummins, McA, Worrell jne. Ei paha.

Burnett on pysynyt yllättävän kauan ylhäällä mutta uskon että viimeistään vuoden loppuun mennessä mies on takaisin siellä missä pitäisikin olla eli farmissa.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Cummins tippui Dimaiolle tuossa menneellä viikolla joten hän yhtä surkea mitä on ollut koko uransa.
Hyvä tappelu viikolla oli myös Brownin ja Vandermeerin pitkä tanssi jos Brown oli alussa niskanpäällä mutta Vandermeer näytti taas kovan luonteensa ja oli lopussa ahkerampi.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Jim Cummins menee mun laskuissa samoille viivoille Jeff Odgersin ja Mark Janssensin kanssa. Kaikki 3 ovat/olivat todellasia fightereita. Heidän voittoprosenttinsa on ehkä luokkaa 30. Mutta heidän tappelunsa ovat aina viihdyttäviä. Ei suojausta vaan antaa mennä vain. Heistä ei voi olla pitämättä. Mä katson aina mieluummin Cumminsin tappeluita kuin Brashearin. Kuka voi sanoa että pitää ennemmin Brashearin tyylistä kuin Cumminsin tyylistä tapella? Ottaisin aina ennemmin Jimmy boyn joukkueeseeni kuin Huggybearin.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Brashear on paljon parempi jääkiekkoilija kuin Jim Cummins ja muutenkin osaa muutakin kuin hanskata.
Cumminsin ja Brashearin vastustajat ovat hieman eri luokkaa ainakin osittain ja tiedän että jos Dimaio olisi ollut Brashearia vastassa niin melko varmasti Brashear olisi tiputtanut kaverin.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Cummins ja Brashear tappelevat suurinpiirtein samojen kanssa. Siitä ei pääse mihinkään. Ja jos Brashear olisi hanskannut DiMaion kanssa niin hän olis vaan yrittänyt sitoa ja iskeä silloin tällöin. eikä hän olis lähtenyt mihinkään toe-toe-toe matsiin. Milloin viimeksi Donald on lähtenyt lyöntikilpailuun? ei koskaan. Cummins on voittanut esim Purintonin mutta Brashear on hävinnyt Purintonille. Jos noin aletaan aatella niin Cummins on kovempi mutta kun NHL tappeluissa kaikki on mahdollista. Joskus häviää ja joskus voittaa. Brashearin tyyli on sellainen että hän ei paljon häviä. Mutta jos hän lähtisi jonku kans kunnon toe-toe-toe vääntöön niin aivan varmasti joku hänet puottaisi mutta kun hän ei "uskalla" lähtä. Jokainen voi hyvänä päivänä voittaa kenet tahansa.
Brashear on parempi kiekkoilija kuin Cummins. Se on kyllä ihan totta. Siitä ei pääse mihinkään.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Se nyt vaan on niin että nämä toe-toe miehet harvemmin on ihan niitä parhaita sillä saa tappelussa käyttää järkeäkin.
Joe Kocur oli hyvä esimerkki kun otti toisella kiinni paidasta ja sitten katsottiin mihin lyödään ja lyötiin niin lujaa että mies useasti tippuu.
Nämä hosujat taas pistään päänsä rintaa vasten ja sitten lyödään mihin sattuu.Suuri yleisö tykkää mutta itse tykkään enemmän "viisaista" tappelijoista.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
no näinhän se on että toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Itse vahvasti kallistun sille viihdyttävän tappelun puolella kuin nyhjäämisen puolella. Ja kyllä niissä toe-toe-toe matseissa yleensä ne lyönnit sinne pään seudulle menee. Mutta kuten sanoin niin makunsa kullakin. Millaisia mielipiteitä/ajatuksia muilla fighter faneilla on? Toe-toe-toe matsi vaikko Huggybearin tyyli?
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Sen verran vielä ettei totuus unohdu niin onhan Brashear hirveä sitoja ja painija ei siinä mitään mutta kyllä kaverissa potentiaalia on ihan hirveästi mutta tuolla samalla tyylillä hän on paninut koko uransa.Ja silloin ei kyllä helpolla häviä kun pelaa varman päälle.
 

Soulreaper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves ja Boston Bruins
Ja jos Cummins häviäisikin Dimaiolle, niin entäs sitten? Ei Dimaio todellakaan ole mikään huono hanskaaja, vaikka ei sitä vakituistaan tee.
Viime kaudella tiputti kookkaamman Rick Berryn ja joskus aikoinaan 90-luvun alkupuolella pieksi ja tyrmäsi todella verisesti jonkun kovanaaman. Olikos Alan May tms? Löytyy ainakin Best Bloody Fights and Knockout -filmiltä.

Ja mitä tulee tuohon halimis ja toe-to-toe väittelyyn, niin kyllä itseäni alkaa tosissaan haukotuttamaan ja tympäsemään nuo Brashin ja jotkut Matt Johnsonin väännöt. Innolla odottaa ja lopuksi v*ituttaa.
 
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers,ManU,jääkiekko,Brittifutis
onkos kukaan nähnyt Tie Domin ja Brashearin tappelua muutama kausi sitten? Siinä Domi onnistuneesti esittää ennen tappelua Brashearin tyyliä. Hauskan näköstä joo. En oo nyt hirveesti jaksanut seurata tappeluita mutta tietääkö kukaan onko Nashville Predatorsin ihmiskuula Jordin Tootoo vielä joutunut hanskaamaan? Jakelee kuulemma aikamoisia pommeja kokoonsa nähden.
 

45shelley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ihan sama, kunhan tapellaan!
Viestin lähetti Parker27
. Millaisia mielipiteitä/ajatuksia muilla fighter faneilla on? Toe-toe-toe matsi vaikko Huggybearin tyyli?

Kyllä noi toe-toe matsit on paljon hauskempaa katsottavaa, kuin jonkun Huggybearin matsit.Välillä alkaa se sitominen jo vi...!
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Soulreaper

Cummins ärsyttää minua lähinnä sen takia että aina se pääsee johonkin pelaamaan (taitaa olla 8 nhl seura menossa) ja aina se on yhtä surkea tappeluissa.
Ja jos kaverilla on ainoana tehtävänä kentällä hanskaaminen niin kyllä silloin pitäisi voittaa nämä Dimaiot jotka ovat paljon pienempiä ja hanskaavatkin melko harvoin.
Parker27 kertoi että Cumminsin voittoprosentti on ehkä 30 luokkaa mutta tosiasissa 10 prosenttia taitaa olla oikeampi.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Juuri katsoin muutaman viime vuoden Cumminsin tappelut ja sain voittoprosentiksi 28%. Joten aika lähelle sitä kolmeakymmentä mennään.

Godard vs Shelley matsi todellakin oli hyvä. Yks tämän kauden parhaista yhdessä Brown vs Vandermeer tappelun kanssa. Toe-toe-toe vääntöä alusta loppuun. Shelleyn naama oli aika hyvässä kunnossa... Mutta tasuri kuitenkin Godard vs Shelley matsiin. Vaikea hakea voittajaa koska lyönnit meni aika tasan.
 
Viimeksi muokattu:

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Parker27
no näinhän se on että toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Itse vahvasti kallistun sille viihdyttävän tappelun puolella kuin nyhjäämisen puolella. Ja kyllä niissä toe-toe-toe matseissa yleensä ne lyönnit sinne pään seudulle menee. Mutta kuten sanoin niin makunsa kullakin. Millaisia mielipiteitä/ajatuksia muilla fighter faneilla on? Toe-toe-toe matsi vaikko Huggybearin tyyli?

Vaikka nyt en itse mikään tappelufriikki olekaan niin täytyy tunnustaa, että mielummin sitä katsoo sellaista matsia jossa äijät antavat kunnolla palaa. Toisinaan nämä toe-toe-toet menevät kyllä vähän heilumiseksi ja huitomiseksi josta tyyli on kaukana mutta... tulos on tärkeintä.

Toisaalta, jos joku on opetellut/oppinut jonkun tietyn tyylin erinomaisenhyvin niin tottahan sillä kannattaa homma hoitaa alusta loppuun - viis siitä mitä jotkut fanit tuumivat. Pisteet ja toisten pelaajien kunnioitus on tärkeintä. Tärkeää on myös se, että viesti menee perille - olipa tyyli mikä tahansa.

No, tämähän on vain minun mielipiteeni asiasta. Sorry, kun tulin ammattilaisten varpaille hyppimään..

vlad#16.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti Broad Street Bullie
En oo nyt hirveesti jaksanut seurata tappeluita mutta tietääkö kukaan onko Nashville Predatorsin ihmiskuula Jordin Tootoo vielä joutunut hanskaamaan? Jakelee kuulemma aikamoisia pommeja kokoonsa nähden.

Tootoolta löytyy kolme figting majoria tältä kaudelta. Myös harjoituspeleistä taisi olle kolme merkintää.

Tootoon kanssa painimaan ovat päässeet tällä kaudella Mike Danton St. Louis, Mathieu Dandenault Detroit ja Mark Bell Chicago.

Matseja en ole nähnyt, mutta hockeyfights.com :in mukaan ainakin kaksi noista kolmesta tappelusta ovat alkaneet Tootoon taklauksen jäljiltä. Itse pidän todella paljon näistä pienikokoisemmista kavereista jotka eivät pälkää mitään. Tosin Tootoo ei ole vielä joutunut kohtaamaan mitään todellista "alan miestä", mutta tuksin Jordi perääntyisi jos kutsu käy.

Ja oma mielipiteeni tähän tappelu tyyli asiaan on se, että aivan sama miten lyödään, kunhan lyönnit menevät perille. Minunkin mielestä on tyylikkäämpää, kun hieman katsotaan mihin löynnit menevät. Törkeän näköistä kun äijät vetävät pään alas ja rupeavavat vain huiskimaan "sinne päin". Sitten toinen menettää tasapainonsa ja tuomarit rynnivät väliin eikä kumpikaan ole saanut kunnon pommia sisään kertaakaan.

Katsokaapa www.hockey-fights.com ja sieltä Classic Fight Video of the Week Probert vs. Coxe. Siinä tosiaan lyöntejä satelee oikein urakalla, mutta niitä menee myös perille saakka.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tootoo on ollut hyvä tällä kaudella. On jakanut sellaisia taklauksia vastustajille että alta pois ja tosiaan on hanskannut 3 kertaa tällä kaudella. Ja kaikki niistä ovat olleet suht hyviä matseja. Tootoo on tappelutyyliltää hyvin samanlainen Rob DiMaion kanssa. mutta ei kuitenkaan niin hyvä. Ainakaan vielä. Ja kuten Shejbal sanoi niin Tootoo ei varmasti pärjäisi jotain isoa ja vahvaa tappelijaa vastaan mutta eipä miehen tartte niiden kanssa etes tapella. Siitä pitää huolen Nashvillen "isot" miehet McKenzie ja Brookbank. Jotka hoitavat toisten joukkueiden heavywieght miehet.


Probert vs Coxe on kyllä niitä legendaaria vääntöjä mitä on koskaan nähty. Loistava tappelu ja loistavia pommeja puolin ja toisin.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Olihan Shelley-Godard melkoista ilotulitusta mutta edelleen odotan että nää todella isot miehet pystyis lyömään myös niitä tyrmäys iskuja mitä nähtiin paljon Dave Brownilta,Probetilta varsinkin 10 vuotta sitten ja varsinkin Joe Kocurilta.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Hyviä uutisia tappeluiden ystäville on kuulunut nyt parin päivän sisällä. Florida Panthers kutsui Grant McNeilin farmista tuossa pari päivää sitten. Ja tänään NY Rangers kutsui Richard Scottin farmista. Hieno homma. Dudley tais hokata ettei pelkkä Odeleinin oleminen joukkueessa riitä. Hordy on poissa viikkoja jalkavamman takia. Ja Rangers kutsui Scottin ylös koska LaCouture on loukkaantuneiden kirjoissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös