Tappelut kaudella 2002-2003

  • 94 471
  • 694

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kyllä minulta löytyy nuo Domi ja Probertin matsit ja tiedän hyvin että Probert vei seuraavan selvästi mutta Domi vei ekan selvästi ja sillä siisti.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Downey vs. Boulerice

Enpä ole ennen nähnyt moista tyrmäystä. Boulerice teki kardinaalivirheen, kun yritti huitaista Downeyn unille yhdellä iskulla. Hutikuti tiesi matkaa mummolaan. Downeyn ja Modanon kommentit matsista:

“I was prepared to fight him, if I had to in my mind,” Downey said. “It was a lucky punch. I caught him and he’s a very tough customer. …No disrespect to him, he’s knows the job and he’s a great guy. It’s just one of those things. It could happen to anybody. If you’re not prepared bad things can happen, so be prepared.”
“I don’t think anyone wants to see a guy get knocked out,” Downey said. “We’re all men here. No one wants to see a guy get hurt, period.”

“I haven’t seen one of those fights like that in a long time,” said Mike Modano “The kid went for the big home run and he missed. And he opened himself up.”

Hämmästynyt oli kyllä nähtyäni Todd Fedoruk vs Matt Johnsson -matsinkin. Mitä ihmettä Johnsson mahtoi ajatella? Kyllä jos menee lyöntietäisyydelle, on syytä omien hanskojen olla pudotettuna ja olla valmiina. Nukkumatti tuli kylään.
 

Goonies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Dallas
Belak

Belak alkaa olla mielestäni samaa luokkaa kuin Dale Purington. Molemmat onvat kehittyneet pugilisteina. Erityisesti Belak on ollut tällä kaudella parempi kuin koskaan aiemmin.

Se mikä kavereita yhdistää on kusipäisyys. Viime yönä Belak hakkasi Edmontonin Dan Clearyltä nenän auki. Pitäähän se joukkueen pienin kaveri piestä ensin.

Onneksi Laraque laittoi Belakin kanveesiin mukavan näköisellä vasemman käden spudari koukulla.

Ps. mainiot tyrmäykset Downeyltä ja Fridgeltä
 

M10

Jäsen
Diesel!!!

Mahtavaa työtä Downeyltä! Ei olla nähty Starsin paidassa näin hyvin muita heawy-weightejä vastaan pärjäävää tappelijaa sitten Churlan..
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
BELAK VS LARAQUE

tuosta matsista sen verran että tappelu oli tosi tasainen jossa ei paljon halittu. Lopussa Laraque painoi Belakin jäähän. Mutta Belak ei pudonnut Laraquen koukun ansiosta vaan Laraque painoi miehen jäähän. Belak on kyllä nostanut tasoaan tappelijana entisestään. Mies on mielestäni aina ollut hyvä tappelija mutta tällä kaudella hän on parantanut paljon otteitaan. Tappelee ketä tahansa vastaan ja milloin tahansa. Kuten nähtiin Laraque tappelussa niin mies ei paljon peruuttele. Antoi kyytiä Clearylle ensin ja tiesi että kun hän tämän tekee niin hänen on PAKKO tapella Big Georgen kanssa.

Miehen tämän kauden tappelulista on aika vakuuttaavaa luettavaa. Vaikka listalla on muutamia aika heppoisia nimiä raskaansarjalaiselle niin silti listalla on kaks tämän hetken kovinta miestä Brasherin ohelle. Eli Worrell ja Laraque. Joten kyllä mies pystyy tappelemaan ketä tahansa vastaan.

- Georges Laraque
- Peter Worrell
- Jesse Boulerice
- Randy McKay
- Sandy McCarthy
- P.J.Stock #2
- Sean Brown
- Steve McKenna
- Krysztof Oliwa
- Jeff Cowan
- P.J.Stock
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
täältä löytyy parempi laatuinen clippi tuosta Downey vs Boulerice matsista: ja kuunnelkaa yleisön reaktio :-) Toivottavasti Bettman katsoo myös tämän clipin:

http://web2.airmail.net/spears67/
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Vandermeer ja Marshall matsasivat viime yönä ja hyvin Phillyn kaveri pysyi mukana vaikka Marshall on suhteellisen kokenut kaveri näissä hommissa.
Tanssin lopussa Marshall näyttää kuin hänellä olisi jotain ongelmaa ja kun tuomarit tulevat väliin lyö yhtääkkiä.Hieman mautonta touhua kaverilta.
 

Pitbull

Jäsen
Suosikkijoukkue
Taistelukiekko
Vandermeer vs Marshall

Jos katsot Marshallin ja Vandyn matsin uudestaan huomaat että Marshall lopetti iskemisen jo muutamia sekuntteja aikaisemmin ja kääntöi lähes selkänsä Vandermeerille viittilöiden linjatuomareita lopettamaan matsin. Vandermeer jatkoi muutamalla heikolla vasurilla Marshallin takaraivoon jolloin Marshall tulistui ja pisti aika tulisen vasemman koukun tuomareiden jo puolittain ollessa välissä...

Oli muuten aika kumman näköistä miten Marshallilla oli koko matsin ajan hammassuoja suussa poikittain, puolittain ulkona roikkuen... Tasuri, molemmilta tuli hilloo klyyvarista! ;)
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Viime yön dallas/calgary pelissä oli paljon tunnetta. Heidän viimeisimmän kohtaamisen jälkeen oli puhuttu paljon siitä että tänään on sota päällä. Itse en sitä uskonut eikä sitä sotaa nähtykään. Vaikka pelissä olikin todella paljon vauhtia ja taklauksia. Kuitenkin yks tappelu nähtiin. Boughner oli sanonut edellisen kohtaamisen jälkeen että hän ei käy Dallasin "kovien" poikien päälle vaan ottaa Dallasin tähdet tähtäimeen.
Mies piti kyllä puheensa ja taklasi toisessa erässä Mike Modanon rajusti pää edellä laitaan. Bill Guerin tulee heti apuun ja hyökkää Boughnerin kimppuun. Guerin saa vahvan alun tappelussa ja iskee 5 vasuria heti alkuun. Yks näistä osuu hyvin Boughneriin jonka huuli aukeaa. Sitten miehet vähän sitovat ja Boughnerkin saa pari osumaa sisään. Myös Guerin antaa vielä pari iskua. Sitten miehet kaatuvat jäähän. Boughnerin naama on verillä. Voitto Guerinille. Mutta Bougher antoi ihan hyvän vastuksen. Guerinille myös pojot siitä että tuli heti apuun kun sitä tarvittiin. Ja pojot myös Bob Boughnerille siitä että miehessä on munaa ja hän piti sen minkä oli aikaisemmin sanonut eikä lähtenyt peruuttelemaan.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Heh... onpahan Kuznetsov löytänyt itselleen sopivan parin yön ottelussa Oilerseja vastaan otettuaan matsin Laraquen kanssa. Voittajasta ei lienee epäselvyyttä, mutta kättä lippaan Maximille. Asennetta ainakin riittää!

Samaisessa ottelussa Maltby otti matsia Fergusonin kanssa kolmannen erän puolivälin kieppeillä.

Asiantuntijamme, kommetteja kyseisistä matseista, olivatko Wings-pelurit totaalisia vastaantulijoita, vai olisiko sopivampi termi tässä tapauksessa nyrkkeilysäkkejä?

vlad#16.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Maximilla alkaa olla vakuuttava lista tällä kaudella tappeluissa :-)

Reed Low ja nyt Georges Laraque.

Kummassakaan tappelussa ei tapahtunut oikeastaan mitään. Laraque antoi pari iskua kun Kuznetsov sitoi ja se oli siinä.

Ferguson antoi myös pari iskua Maltbyyn ja sitten miehet kaatuivat jäähän.

Joten ei mitään elämää suurempia vääntöjä olleet :-)
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Outoa, viime yön kierroksella monta tappelua mm. Ruutu-Ling, mutta tänne ei ole kukaan kirjoitellut mitään, mitä matseissa on käynyt? asiantuntijoilla arkisia kiireitä?
 

Ferris

Jäsen
Dwyer ja Peat ottivat parin minuutin jälkeen jo matsia. Habs-kommentaattorit kehuivat hyväksi matsiksi, ei halailua vaan kunnon iskujen vaihtoa. Kumpikaan ei tippunut, vaikka iskuja meni perille.
 
Viimeksi muokattu:

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ruutu vs Ling matsissa ei paljon tapahtunut. Ling antoi pari iskua ja se oli siinä. Ei ihmeitä.


Peat vs Dwyer oli todella hyvä tappelu. On hienoa nähdä taas Stephen Peat tappelemassa. Ja Dwyerista on paljon paljon enemmän hyötyä montrealille kuin Sylvain Blounista. Dwyer todellakin pystyy tappelemaan ketä tahansa vastaan.

Toivottavasti keskiviikon Canal+ ottelussa Peat ja Boulton kohtaavat. Boulton on vihdoinkin saanut luvan taas tapella ja tätä matsia olen odottanut. Toivottavasti odotus palkitaan :-)
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Tämä ei ole ketjun otsikon mukainen, mutta en viitsi uutta ketjua avata. Mikä sen kaverin nimi oli joka joskus kiipesi katsomoon asti tappelemaan fanin kanssa? fani taisi heittää jotain valmentajan tai muiden pelaajien niskaan.

Kyseessä ei siis todellakaan ole Domi, joka Philadelhiassa hieman halaili jonkun katsojan kanssa, vaan joku ihan farmi-pelaaja, joka oli pelillisesti täysin lahjaton tappelija. Olisikohan pelannut Calgaryssä...?
 

kirovits

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Canadiens
Calgaryn pelaaja

Jos en nyt ihan väärin muista, joka sekin on mahdollista. Niin arvelisin että tämä Calgaryssa pelannut kaveri oli Sasha Lakovic.
Korjatkaa jos olen väärässä, mutta semmoinen muistikuva minulla on.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti dana77
Tämä ei ole ketjun otsikon mukainen, mutta en viitsi uutta ketjua avata. Mikä sen kaverin nimi oli joka joskus kiipesi katsomoon asti tappelemaan fanin kanssa? fani taisi heittää jotain valmentajan tai muiden pelaajien niskaan.

Olisiko kyseessä Sasha Lukovic tjsp.

edit: kirovits ehti ensin, kyseessä tosiaan taitaa olla Sasha-boy. Hänhän oli muutenkin varsin värikäs persoona, kiekkoilija sydänjuuriaan myöten. Sukunimikin taitaa olla Lakovic eikä Lukovic kuten kirjoitin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Urheiluruudussa näkyi hyvä pätkä tuosta tapahtumasta, joka oli kaudella 1996-97. Peli taisi olla Edmontonin ja Calgaryn matsi, ja joku katsoja kaatoi Calgaryn valmentajan niskaan juomaa, jolloin Lakovic oikopäätä hyppäsi vaihtopenkille seisomaan ja kurotti pleksin yli katsojan kimppuun.

Lakovic pelasi alkukauden QSPHL-liigassa St. Jean Mission-nimisessä porukassa tehopisteillä 15. 0+4=4. 151. Enää hän ei joukkueessa pelaa eikä koko liigassa, nykyisestä työpaikasta ei ole tietoa.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kylläpä se Sasha Lakovic oli joka hyppäsi katsomoon tappelemaan ja kyseessä oli juuri kuuluisa Calgary vs Edmonton peli. Katsoin tuon tilanteen juuri kasetilta ja aina se on yhtä mukana :-)

Aivan kuten Roku sanoi niin joku tyyppi kaataa limua tai jotain calgaryn apuvalmentajan niskaan ja soppa on valmis. Omat pelaajat saavat pidettyä Lakovicin jotenkin kurissa ja näin yleistä mellakkaa ei pääse syntymään.
 

Pitbull

Jäsen
Suosikkijoukkue
Taistelukiekko
Jepjep, kyseessä oli Sasha "Pitbull" Lakovic, ja kyseinen valmentajan niskaan kaadettu neste oli Sashan omien sanojen mukaan olutta. Hieno mies, ei kummoinen lätkäpelaaja, mutta kova asenne ja terrierimäinen luonne, mahtava yleisön viihdyttäjä, loi monta hieno tarinaa käytöksellään. Toivottavasti pelaa vielä jossain.

PS. Eipä tullut valitettavasti Peat vs Boulton-päähänlyöntikisaa (Peat oli "scratch"), mutta sen sijaan hieno Brian Sutherbyn ja Adam Mairin matsi, kaverit vaihto vuorotellen kovia vasureita, ja molemmat lähti sen jälkeen huoltoon. Lisäksi Alex Hendry vs Eric Boulton ja Denis Hamel vs Rick Berry.
 
Viimeksi muokattu:

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Olipahan kerrankin hyvä canal+ peli parin tylsän matsin jälkeen. Kyllä capsin ja Buffalon pelejä on mukavampi seurata kuin "Marion" joukkueen pelejä. Pettymys oli aika paha kun huomasin että Stephen Peat ei pelaa. Aika yllättävää kyllä. Olis ollut hienoa nähdä kunnon Boulton vs Peat tappelu. Mutta onneksi nähtiin kuitenkin 3 matsia joista yks oli todella jees matsi. Adam Mair ja Brian Sutherby antoivat mennä oikein kunnolla. Sutherby oli aikaisemmin kohdellut kaltoin Mairia ja Mair halusi revanssin ja sitä se kyllä oli. Aivan mahtava vääntö jossa jaettiin kunnon pommeja. Kummankin naamat oli verillä ja pukukopit kutsuivat.
Oli Myös hienoa nähdä että Eric Boulton pudottaa jälleen hanskat. Toivottavasti loukkaantumiset ovat nyt takana ja mies pääsee taas kunnon vauhtiin. Muuten tuo Boulton vs Henry matsi oli aika turha. Kumpikin iski yhdet iskut ja Boulton kaatui jäähän.

Lisää tälläisia pelejä televisiosta. Todella hienoa viihdettä. Varsinkin kun nähtiin tuollainen mahtava tappelu.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Hiito, pitää alkaa nauhottelemaan noi yön pelit. Etukäteen ajattelin että on tylsä peli, mutta jos siellä tapellaan, niin voisi sitten kelata edes tappelut. Ai niin mutta uusintahan taitaa tulla siniseltä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös