Tappelut kaudella 2002-2003

  • 94 334
  • 694

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kumpikin noista viime yön matseista oli aika tylsiä vääntöjä. Nazarovin ja Oliwan vääntö oli melkolailla tasuri. Ei mitään suurta iskujen vaihtoa tapahtunut. Oliwa on kyllä ollut todella kova pettymys parin kauden ajan. Paha loukkaantuminen tuossa vähän aikaa sitten ilmeisesti pilasi miehen tappelijahommat. Mies on ollut kuin varjo siitä mitä oli Devils aikana. Ennen hän olisi pieksänyt Nazarovin. Tällä kaudella hän ei pärjää hänellä ja McKennakin voittaa hänet. Ei mene miehellä hyvin.
Kevin Sawyer voitti viime yönä Tie Domin heidän matsissaan. Tämä on Domin kauden ensimmäinen tappelu ja heti tuli takkiin. Sawyerille voitto mutta pienellä erolla. Hän sai iskettyä enenmmän osumia Domiin kun taas Domi keskittyi vaan pyörimiseen.
 
Viimeksi muokattu:

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ensi yönä sitten Washington kohtaa Bostonin Canal+ ottelussa. Monet varmasti toivoisivat viime kauden uusintaa eli Peat vs Stock matsia. Mutta Stock ei oikein ole tällä hetkellä tappelukunnossa vaikka todennäköisesti pelaakin. Joten tuo matsi voidaan siis heti unohtaa. Mutta paljon muita mahdollisia pareja löytyy sit enemmänkin.
Washington: Chris Simon, Rick Berry, Brendan Witt, Stephen Peat, Alex Henry.
Boston: Sean Brown, Nock Boynton, Sean O'Donnell, Joe Thornton, Hal Gill :-)


Odotettavissa siis kuuma peli joten pistäkääpä kellot herättämään vähän ennen kahta...
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Sieltähän se Peat vs. Stock-matsi kuitenkin saatiin. Ja Stockille samassa rytäkässä ylimääräinen kakkonen kyynärpäätaklauksesta. Ihan hyvä yhteenotto, vaikka meinasi venyä turhan pitkäksi. Stockille pisteet siitä, että pystyi noinkin hyvin Peatin haastamaan. Aika tasainen matsi, mutta Stock taisi saada muutaman osuman enemmän.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
En olisi ennen peliä uskonut näkeväni Peat vs Stock matsia. Koska luulin että Stock joutuisi vielä pitämään pleksiä kypärässä kasvovammansa takia. Mutta toisin kävin ja hyvä niin. Hiton hyvä matsi joka kesti yli minuutin kevyesti. Ensin aloitettiin vähän hitaasti mut kun päästiin vauhtiin niin kumpikin sai annettua tosi paljon hyviä iskuja. Ei voi verratta tätä kuitenkaan viime kauden matsiin joka oli paras pitkiin aikoihin. Mutta tämän tappelun voi laittaa kyllä hyvin tämän kauden top-5 listalle. Kumpikin mies osoitti loistavaa asennetta ja kestävyyttä. Ja lopussa miehet hymyilivät toisilleen ja kumpikin tiesi tehneensä työnsä pelissä. Heidän välillään ei ole mitään vihanpitoa vaan kumpikin teki työnsä.
Melko selvä tasuri oli. Kumpikin pääsi antamaan hyviä iskuja..
 
Viimeksi muokattu:

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Stock 0+2

Eikä kannata unohtaa että tappelunsa lisäksi P.J keräsi myös kaksi syöttöpistettä! Ei kovin yleistä tälle kaverille.

Stock-Peat matsi oli tosiaan mukavaa katseltavaa sen alun nyhjäämisen jälkeen.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Väänäselle kauden toinen matsi, vastassa änärin kovin gooni Mark Recchi! Tosin onhan Rechhi tainnu joskus ennenkin tiputtaa hanskansa..mistäköhän matsi sai alkunsa? Toivottavasti Ossi pärjäs paremmin kuin Wrightiä vastaan.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Jostain luin että Recchi olis voittanut Ossin.Ei se tosin ihme ole sillä viime kaudellakin REcchi matsas kolme kertaa ja tuloksena kolme voittoa.Vastustajat eivät tosin ihmeellisiä olleet mutta kun muistaa että Recchi on pienikokoinen taitopelaaja niin hyvin on kaveri osansa hoitanut.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ehkä Recchin vastustajat ovat aliarvioineet Markin tappelutaidot, tai sitten Recchiltä löytyy vaan sisua ja v-tutusta vetää kaveri kanveesiin.
 

donkey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Muistan yhden Recchin matsin Montrealin ajoilta, jolloin vastassa oli Chelios!(ei siis mikään nyrkkeilysäkki) Silloin tais tulla tasuri, eikä Chelioskaan ihan helpolla päässyt. Että kyllä Markissa puhtia piisaa, kun sille päälle sattuu.

Kumma homma nuo Väänäsen tappelut, kun aina on vaan ottavana osapuolena (en ole kyllä itse nähnyt). Kokoa on, mutta olisikohan homma kiinni päästä. Veikkaan ettei taida uskaltaa laskea vastustajan paidasta irti ja alkaa itse lyömään, vaan pitää päätään piilossa ja toivoo ettei kaverikaan osu. Miten on, onko joku nähnyt?
 

vza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia!
Ossi oli kyynärpäällä taklannut Rexiä päähän. Siitä Rex oli hermostunut ja mennyt Väänäsen kimppuun.. Ihme ettei saanut ylimääräistä kakkosta aloittajan roolista!? Rexille votto, luetun perusteella..

Lisäksi Nazarov ja Brashear olivat painineet, Brash oli pari iskua lyönyt.. Muuten pelkkää WWE:tä..
 

JMK81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Aston Villa
Viestin lähetti vza
Ossi oli kyynärpäällä taklannut Rexiä päähän. Siitä Rex oli hermostunut ja mennyt Väänäsen kimppuun.. Ihme ettei saanut ylimääräistä kakkosta aloittajan roolista!? Rexille votto, luetun perusteella..

Ei kai Recchi ny saa tappelun aloittamisesta mitään koska sehän on taito/tähtipelaaja.
 

chandler

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,NY RANGERS
Tietääköhän joku asioista paremmin selvillä oleva,että missä pelaa nykyään Sasha Lacovic(?) pelasi ainakin pari vuotta sitten New jersey Devilsissä ja oli aika kova ottamaan matsia, ainakin oli erittäin halukas tappelemaan.Eli pelaako vielä ja jos niin missä?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sasha Lakovic

Sasha Lakovic kiekkoilee nykyään QSPHL:ssä. Joukkueen nimi on St. Jean Mission. Lakovic on pelannut Missionin riveissä tällä kaudella 10 peliä saldolla 0+2=2 ja jäähyjä hän on kerännyt noissa peleissä 125 minuuttia.

QSPHL:n St. Jean Mission houkutteli muuten myös Troy Crowderin takaisin kaukaloon. Crowder on pelannut vasta 4 peliä eikä ole vielä tapellut kertaakaan, itse asiassa tehopisteitä on jo 2 ja jäähyminuuttien määrä puhdas 0.

Link Gaetz, Joel Theriault, Daniel Shank, Ken Tasker ja monta muuta kovanaamaa pitää tälläkin kaudella taitojaan yllä tuossa puoliammattilaisliigassa.

www.lhspq.com on liigan sivuston osoite.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Muutamia treidejä tuolla tappelupuolella. Eli Vancouver sai sitten vihdoinkin kaipaamansa tappelijan joka pystyy suojelemaan canucksin eurooppalaisia pelaajia :-) Toivottavasti Marc Crawford vaan antaa miehelle peliaikaa eikä vain pidä katsomossa koko ajan.

Chris Simon oli sitten toinen pelaaja joka vaihtoi maisemaa. Simon tuo kokoa chicagon joukkueeseen ja pystyy myös matsaamaan aika paljon. Ei ole kyllä parhaiden päiviensä veroinen tappelija enään mut ihan hyvä hankinta chicagolle. Ja kun Bob Probert on poissa ties kuinka kauan niin Chicago tarvitsi vähän voimaa tuonne hyökkäykseen. Tämä kauppa tiesi sitä että Louie DeBruskin tie vei sitten farmisarjaan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Crowder

Kun tuosta QSPHL:stä tuli juttua, niin jatkan vielä hiukan aiheesta. Viime yönä Suomen aikaa Laval Chiefs ja St. Jean Mission ottivat yhteen oikein kunnolla pelissä, jonka St. Jean voitti jatkoaikamaalilla 7-6. Pelissä oli 11 tappelua, mutta Troy Crowder ei vieläkään osallistunut. Miehen maine lienee niin kova, että kukaan QSPHL:n tappelijoista ei häntä uskalla haastaa hanskaukseen.

Joka tapauksessa 11 tappelua pelissä oli, ja kaikki kahden ensimmäisen erän aikana. Sasha Lakovic muiden muassa tappeli kahdesti ja lensi jälimmäisestä suihkuun ajassa 33.36.

http://www.rds.ca/semipro/ligue/som_saison02/box108.html
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Juuri tässä kattelen samalla Canal+ ZAPin ottelua New Jersey vs Chicago Blackhawks. Ottelussa nähtiin varmaan tämän kauden yks surkeimmista tappeluista. McKenzie ja Thonrton ottivat yhteen. Matsissa ei annettua yhtään iskua vaan pojat vain sitoivat toisiaan. Thornton sentään yritti vähän lyödä ja oli aktiivisempi. Jimmy Boy vain sitoi ja paini..äh..hitto mikä nyhjäys :-(
 

chandler

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,NY RANGERS
Mahtavaa pitkästä aikaa näin Dale Purintonin myllyn.Viime yön ottelussa Rangers-ST.Louis Purinton tappeli Reed Lowen kanssa ,Rangers meni 1-0 johtoon ja seuraavassa vaihdossa Low kävi haastamassa Purintonin,aluksi sidottiin mutta molemmat pyrki lyömään. Vähän ajan jälkeen Dale sai tosi hyvän otteen Lowsta ja sai sidottua tämän hyvin samalla antaen itse kovan yläkoukun lowlle,tämän jälkeen molemmat saivat lyötyä vielä muutaman kerran ei kuitenkaan mitään hyviä osumia kunnes Dale paini Lown jäähän ja kaatuessaan sai lyötyä vielä kerran tätä naamaan.Tasainen matsi josta kuitenkin pistevoitto Purintonille

Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä tapahtuu kuun lopulla näytettävässä Rangers-Islanders pelissä...
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Pahoin pelkään että yhden kaikkien aikojen top-10 tappelijan ura olisi ohitse. Todella harmi juttu miten Chicago on miestä kohdellut. Mut tätä on tämä nykypäivän NHL. Ikävää vaan Probertin puolesta et ura loppui tällä tavalla..
 
"Kumma homma nuo Väänäsen tappelut, kun aina on vaan ottavana osapuolena"

Niinpä. Luulisi kaverin vähitellen miehistyvän, onhan menossa jo kolmas kausi NHL:ssä. Recchillä ja Väänäsellä on pituuseroa n. 15 senttiä, painoeroa kymmenisen kiloa. Väänänen kertoi Veikkaajassa, että ei tiennyt minkätasoinen tappelija Recchi on, joten katseli varovasti, ettei tule ikäviä yllätyksiä. Siis hitto, Recchi on hyttynen Väänäseen verrattuna, kyllä tuollaista kaveria pitäisi tempaista turpaan, kun kimppuun tulee. NHL:ssä näillä asioilla on tapana levitä nopeasti ja kun vastustajat kuulevat, että Väänänen on "pussy", joka tappelee visiiri päässä ja ottaa Recchiltä turpaan, ajavat he taklaukset entistä voimakkaammin loppuun siinä uskossa, että Väänänen alkaa pelätä ja tekee virheitä.

Tulee mieleen Aki Berg, joka oli myös uransa alussa isosta koostaan huolimatta hieman neitimäinen. Berg on kuitenkin miehistynyt sen verran, että vastustajat ottavat hänet tosissaan. Tosin Berg`kin voisi käyttää kokoaan ja olemustaan vielä paremmin hyväksi.

Asiasta kolmanteen, olisi kysymys tappeluharrastajille:
Sain äskettäin katsottavaksi NHL-videon, joka on ilmeisesti jonkinlainen bootleg-kooste Don Cherryn varhaisimmista Rock `em Sock `em-videoista. Videossa on hauska pätkä luullakseni 70-luvun puolivälin paikkeilta. Vastakkain Toronto ja St. Louis, kentällä menossa pienimuotoinen joukkotappelu/-nenänniistäminen. Kolme St. Louisin pelaajaa jahtaa Topronton numeroa 23 ja tämä viiksekäs mies luikkii karkuun ympäri kenttää kuin henkensä edestä. Kaiken kaikkiaan huvittava tilanne, vaikuttaako tutulta? Kysymykseni onkin, kuka on tämä Leafs-pelaaja, voisiko olla itse Inge "kananmunat housuissa" Hammarström?

Samassa videossa on koominen kohtaus, jossa Wayne Gretzky ja joku Kings-pelaaja (Kingsillä vielä ruotsalaistyylinen sinikeltainen peliasu) hieman repivät toisiaan paidasta ja yrittävät ottaa isällistä nisakalenkkiä toisistaan. Jari Kurri säntää "apuun" ja vähän kaulailee Kings-pelaajan kanssa ja tätä jatkuu sitten minuutin, parin verran. Melko nolo tilanne Kurrin kannalta, Gretxkyäkin näyttää vähän tilanne hävettävän. Kaksi Oilers-pelaajaa painii yhden melko pienikokoisen Kings-pelurin kanssa, mutta ovat miesylivoimastaan huolimatta melkoisissa vaikeuksissa.
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Viva Torremolinos
Niinpä. Luulisi kaverin vähitellen miehistyvän, onhan menossa jo kolmas kausi NHL:ssä. Recchillä ja Väänäsellä on pituuseroa n. 15 senttiä, painoeroa kymmenisen kiloa.
EI Recchille häviäminen ole mikään häpeä. Recchi on melkoinen patukka lyhyydestään huolimatta ja vaikka tappelee harvoin, on pistänyt päähän kyllä Väänästä paljonkin kovempia miehiä. Ikinä en muista Recchin hävinneen tappelua. Muistaako joku muu?
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Viva Torremolinos
Asiasta kolmanteen, olisi kysymys tappeluharrastajille:
Sain äskettäin katsottavaksi NHL-videon, joka on ilmeisesti jonkinlainen bootleg-kooste Don Cherryn varhaisimmista Rock `em Sock `em-videoista. Videossa on hauska pätkä luullakseni 70-luvun puolivälin paikkeilta. Vastakkain Toronto ja St. Louis, kentällä menossa pienimuotoinen joukkotappelu/-nenänniistäminen. Kolme St. Louisin pelaajaa jahtaa Topronton numeroa 23 ja tämä viiksekäs mies luikkii karkuun ympäri kenttää kuin henkensä edestä. Kaiken kaikkiaan huvittava tilanne, vaikuttaako tutulta? Kysymykseni onkin, kuka on tämä Leafs-pelaaja, voisiko olla itse Inge "kananmunat housuissa" Hammarström?

Tätä pätkää ei löydy kyllä Suomessa myydyistä Don Cherryn videoista. Kuulostaa kyllä Hammarströmin touhulta tuo karkuunluikkiminen, mutta olisiko mies edes kyseisessä tilanteessa uskaltanut kaukaloon jäädä?

Viestin lähetti Viva Torremolinos
Samassa videossa on koominen kohtaus, jossa Wayne Gretzky ja joku Kings-pelaaja (Kingsillä vielä ruotsalaistyylinen sinikeltainen peliasu) hieman repivät toisiaan paidasta ja yrittävät ottaa isällistä nisakalenkkiä toisistaan. Jari Kurri säntää "apuun" ja vähän kaulailee Kings-pelaajan kanssa ja tätä jatkuu sitten minuutin, parin verran. Melko nolo tilanne Kurrin kannalta, Gretxkyäkin näyttää vähän tilanne hävettävän. Kaksi Oilers-pelaajaa painii yhden melko pienikokoisen Kings-pelurin kanssa, mutta ovat miesylivoimastaan huolimatta melkoisissa vaikeuksissa.

Tämä puolestaan kyllä löytyy ensimmäiseltä Don Cherryn videolta. Kingsin pelaaja on #7 Phil Sykes, joka hontelosta varrestaan huolimatta oli melkoinen sisupussi pelaajaurallaan. Cherryn mukaan kyseinen "tappelu" oli Wayne Gretzkyn ensimmäinen ja Jari Kurrin viimeinen...
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Who`s in, who`s out

Tuossa on aika hyvä juttu tappelijoista. Siinä asiantuntijat kertovat ketkä gooneista voisivat pelillisten taitojensa puolesta mahtua NHL-joukkueeseen ja ketkä taas eivät. Valitettavan moni näistä hemmoista voisi tosiaan siirtyä kehään jos tulisi vastaan tilanne jossa tappelut vähenisivät radikaalisti tai jopa katoaisivat. Kun heillä ei muuta käyttöä ole.

http://msn.espn.go.com/nhl/s/2002/1106/1456699.html
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Kyllä siinä on lista pelaajista, mutta suinkaan kaikki eivät ole tappelijoita. Sielä oli miehiä jotka eivät välttämättä pelkästään tappela, mutta pelaavat muuten vaan kovaa.

Piti itte pistää sama linkki, mutta kerkisit ensin ;)
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
No onhan joukossa myös sellaisia jotka eivät ole pelkkiä tappelijoita. Ne ovatkin suurinpiirtein sitten he joilla voisi olla tulevaisuutta liigassa ilman tappeluitakin. Muuten siinä on paljon pelaajia jotka eivät tosiaan saa kiekkoa edes seinään vaikka saisi ampua suoraan edestä. Suosikkini on muistaakseni kommentti Sawyerista; "Can`t score in emty net" tms!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös