Tappelut kaudella 2002-2003

  • 94 325
  • 694

Dingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dingman+Helenius+Luodes
Kyllä, mielenkiintoinen kaveri tämä YURI MOSCEVSKY. Voisi olla ainesta tulevaisuudessa kovaksi NHL-kaukaloiden poliisiksi. Tiedä sitä, mutta raamit ja taidot taitavat olla kohdallaan. Toki viime kausi meni vielä ECHL liigan puolella, mutta viime yönä poika tappeli Sharksien paidassa Kevin Sawyeriä vastaan. Tuskin San Jose vielä tällä kaudella Yurille peliaikaa tarjoaa, mutta kannattaa kaveria pitää silmällä.
Moscevskyn pelimäärä ei viime kaudella mikään hirmuinen ollut, mutta otteli hän silti useampaan otteeseen kovia kavereita vastaan.

Yuri Moscevsky

01-02 ECHL
Yuri Moscevsky (Toledo) vs. Ken Tasker (Wheeling) 14.10.2001
Yuri Moscevsky (Toledo) vs. Jason Spence (Johnstown) 07.12.2001
Yuri Moscevsky (Toledo) vs. Dan Kopec (Wheeling) 21.12.2001
Yuri Moscevsky (Toledo) vs. Ken Tasker (Wheeling) 21.12.2001
Yuri Moscevsky (Mississippi) vs. Shawn Skiehar (Louisiana) 08.02.2002
Yuri Moscevsky (Mississippi) vs. Jesse Rezansoff (Mobile) 09.02.2002
Yuri Moscevsky (Mississippi) vs. Jesse Rezansoff (Mobile) 09.02.2002
Yuri Moscevsky (Mississippi) vs. Dave Stewart (Jackson) 19.02.2002
Yuri Moscevsky (Mississippi) vs. Steve Cheredaryk (New Orleans) 01.03.2002
Yuri Moscevsky (Mississippi) vs. Garnet Jacobson (Baton Rouge) 02.03.2002
Yuri Moscevsky (Mississippi) vs. Jesse Rezansoff (Mobile) 03.03.2002
Yuri Moscevsky (Mississippi) vs. Mitch Fritz (Columbus) 10.03.2002
Yuri Moscevsky (Mississippi) vs. Shawn Skiehar (Louisiana) 16.03.2002
Yuri Moscevsky (Mississippi) vs. Dave Stewart (Jackson) 17.03.2002
 

Kyri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Atlanta Thrashers
no niin, seuraava suomalaismolari on päässy kokeilemaan Potvinin "pehmeyden"

M Kiprusoff, San (goalie
leaving crease served by M Zalesak), 13:37; J Cheechoo, San (double
minor roughing), 13:37; T Harvey, San (unsportsmanlike cond), 13:37; M
Cammalleri, Los (double minor roughing), 13:37; F Potvin, Los (attempt
to injure match), 13:37; T Harvey, San (interference), 13:37; T
Harvey, San (attempt to injure match), 13:37;

Palffy's power-play goal gave the Kings a 3-2 lead shortly after
goaltenders Felix Potvin and Miikka Kiprusoff engaged in a
brawl.
The fight began when Sharks right wing Todd Harvey collided with
Potvin in the crease and began pushing and shoving. Harvey
tore off Potvin's mask and Kiprusoff rushed in and grabbed
Potvin from the back.


Hienoa, taas suomalaismokke lähtenyt puolustamaan omiaan. Tosin kovin kova tappelu tuskin on ollut kysymyksessä, koska Miikkaa ei ole ajettu kentältä...
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Viime yön matseja:

Brantt Myhres BOS vs D.Purinton NYR
Steve McKenna PIT vs Jody Shelley CBS
Steve McKenna PIT vs Jody Shelley CBS II
Ryan Vandenbussche CHI vs Nick Greenough DET
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Eihän sitä nyt sovi noin suuren sopimuksen tehnyttä pelaajaa rangaista, etenkin kun on yksi liigan suuremmista tähdistä. Sehän tarkoittaisi sitä, että liigassa on sikoja tähtipelaajia. Jos pelaaja tienaa alle 7 miljoonaa, silloin voi rangaista.

Toivottavasti Marchment vähän kouluttaa paskahousu-billyä. Ellei sitten Yuri Moscevsky...

*s. 'nuf sed.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
vilpertti,

hame päälle nyt ja sassiin, vai otetaanko rematch yyterin tapahtumista? =D Tuomarina voisi olla lajin legenda JanJ ;)

Mitä, Dale Purintonkin voitti? ;) Hmm... on jännä katsoa kauden aikana mitä Rangers keksii, heillä kun on "vain" Barnaby, McCarthy, Oliwa, Purinton ja Karpa miehistössään.


Loppunootti:

kai mun on pakko kirjoittaa hyvä sana Purintonista fight-ennakkoon
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Guerillan tekoa ei voi puolustella, vaikka jopa Draney itse on julkisesti sanonut, ettei teko ollut niin paha kuin se näytää. (Mitä muuta hän olisi voinut sanoa??!!) Se, ettei liiga pysty (halua) puuttua harjoitusleiritapahtumiin, ei olisi estänyt Stars-organisaatiota vaikkapa sakottamasta Guerinia. Mitä uhoon "meidän gooni kouluttaa sitä" tulee, niin Billy osaa huolehtia itsestään, jos kakka lentää tuulettimeen, paitsi jos tuo Marchmentin koulutus tarkoittaa polvisuojien teroittamista kuten yleensä?
 

odgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Viestin lähetti Parker27


En nyt sanois että Purinton vei Myhresiä kuin märkää rättiä. Myhres antoi hyvin takaisin ja aika hyvä matsi oli. Purintonille kuitenkin etu tässä matsissa. Mutta ei mikään selvä voitto.


Löytyykö tuosta matsista videopätkää jostakin päin nettiä?
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ilmoitan heti kun linkki löytyy mistä saatte tuon Myhres vs Purinton matsin.

Kuten jo tuolta San Jose otsikon alta on voitu lukea niin Sharks lähetti Matt Carknerin ja Rob Davisonin farmiin. Aika iso yllätys varsinkin tuo Carknerin lähettäminen. koska ennemmin olisin nähnyt Yuri Moscevsky lähtevän sinne. Mies tuli kuin puun takaa sharks leirille ja hyvin on kyllä pelannut. Mutta kyllä minusta Carknerille olisi voitu antaa näyttöpaikka 7 pakkina. Mies on erittäin hyvä tappelemaan. jos loukkaantumisia tulee niin varmasti saa kutsun kauden aikana ylös ja riippuu tietenkin siitä et tekeekö Brad Stuart milloin sen uuden sopimuksen...
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Multa löytyy tuo matsi kasetilta, ja täytyy myöntää, että ehkä hieman ylireagoin. Tosiasia kuitenkin on, että Myhres oli pienessä pulassa Dalen kanssa, osasyyllisenä se, että Purinton sai revittyä Myhresin paidan pois tämän päältä.

Kuten (Erica) Cairns jo mainitsikin, meiltä tosiaankin löytyy iskuvoimaa, joskin Sandy on parina viime kautena selvästi menettänyt suosiotaan goonina. Barnaby saa turpaansa kerta toisensa jälkeen. Niinpä toiveeni ovatkin Oliwassa. Karpa saanee lähtöpassit waiver draftissa.

Hartfordista löytyisi vielä kovanyrkkinen Richard Scott, mutta Ricky mursi kätensä tuossa vähän aikaa sitten ja joutunee olemaan sivussa aina marraskuun loppuun asti.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Mä en ollut kuullutkaan tuosta R.Scottin loukkaantumisesta. Aika ikävä homma koska miehellä on asennetta! Ja ehdottomasti tulevaisuuden rymistelijä NHL:ssä. Miten se loukkaantuminen tapahtui? tappelussa?

Itse hieman epäilyttää tuo oliwan tilanne. Mies kyllä tappelee mutta on vähän kadottanut iskuaan. Viime kausi meni totaalisesti penkin alle. Toivottavasti tämä kausi sujuisi paremmin koska Oliwa kuuluu ehdottomiin suosikkeihini....
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Otetaanpas sanoja sen verran takaisin, että Scott saattaa palata jo lokakuun lopulla. Murtuman syytä en tiedä, mutta näin Hartfordista päin juteltiin.

Oliwan tilanne on todellakin hieman kiusallinen. Sandylta ja Barnylta löytyy roimasti enemmän taitoa kuin Oliwalta, ja varsinkin Trottsin suunnitelmiin Oliwan on tällöin vaikea mahtua. Pahimmassa tapauksessa saattaa käydä niin, että Oliwa lähtee myös kävelemään waiver draftin yhteydessä.

Oliwa tienaa about $1M ja ei ole oikein lunastanut odotuksia pre-seasonilla.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Viime yönä tapeltiin sitten oikein kunnolla Flyers vs Rangers pelissä. ottelussa jaettiin muistaakseni 159 min jäähyjä. illan matseja olivat:

Brashear vs Oliwa
Brashear vs Sandyman
Fedoruk vs Oliwa
Therien vs Barnaby
Brashear vs Purinton..

JLand kerrohan mitä tappeluissa oikein tapahtui jos vain satuit näkemään ne...lukemani ja kuulemani perusteella Oliwa voitti ensin Brashearin pisteillä. Ja sandyman oli kuittaillut tappelun jälkeen jotain Brashearille jolloin Brashear oli sanonut että sinä ja minä seuraavana. Myöhemmin Brashear ja Sandy sitten kohtasivat ja McCarthy sai kylmää kyytiä ja joutui paikattavaksi pukukoppiin. Brashearille selvä 10-0 voitto!! Sen jälkeen Fedoruk otti mittaa Oliwasta. Voitto Fedorukille. mahtava homma. Sen jälkeen tapahtui se että purinton teki taas sen mitä hän teki viime kaudella ja monesti farmissa. Hyökkäsi Brasherin päälle takaapäin ja alkoi murjoa tätä. Purinton on tunnettu näistä raukkamaisista otteista aina välillä. Purinton on yrittänyt haastaa Brashearia matsiin monta kertaa ja kun mies ei suostunut niin purinton teki tämän ratkaisun. Samaan aikaan Therien matsasi Barnabyn kanssa. kuuleman mukaan voitto Barnabylle. Mutta JLand kerro sinä lisää tästä kun tiedät varmasti paljon sellaista mitä minä en tiedä tuosta ottelusta. Nämä ovat vain lukemien juttujen perusteella kirjoitettu...


EDIT: luin myös jostain että Sandymanin kypärä meni halki Brasherin iskujen voimasta? voitko JLand vahvistaa tätä? Tälläistä kuulin paristakin lähteestä...

ja FC:ssä oli tälläinen sitaatti:

From the Philadelphia Flyers Website referring to the Brashear/McCarthy tilt:

Brashear's beating actually broke McCarthy's helmet in half."

Talk about punching power. Mark my words: Brashear will go with Laraque on opening night to establish himself as the clear-cut number one in the NHL!!
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Ja "Fridgen" piti rauhoittua, vähentää tappeluita koska Ken Hitchcock näkee hänessä potentiaalia. Noh, mies on kuitenkin ollut TODELLA aktiivinen peleissään:

Todd Fedoruk vs. Jason Doig 19/09/02 [WIN]
Todd Fedoruk vs. Stephen Peat 19/09/02 [LOSS]
Todd Fedoruk vs. Dale Purinton 22/09/02 [DRAW]
Todd Fedoruk vs. Krzystof Oliwa 22/09/02 [DRAW]
Todd Fedoruk vs. Krzystof Oliwa 01/10/02 [WIN]

Pidän itse kirjaa todella tarkasti Fedorukin urasta. Hän sai tosin pahan turpasaunan Stephen Peatilta 19.9. pelatussa ottelussa, mutta jokin tuossa kaverissa vain "vetää puoleensa".

Kypärät on isketty ennenkin halki. Dean Ewen takoi joltain IHL:ssä kypärän halki (tämän olen nähnyt nauhaltakin, aika rajun näköistä, kypärä oli samanlainen Messierin malli kuin McCarthylläkin, sellaiseen kypärään en mielelläni itse löisi koska pinta on niin epätasainen) ja, jälleen kerran, Doug Smith hakkasi ensin erään vastustajan kaverin ja sitten vikalla lyönnillä kun äijä laittoi päätään alas samalla kun Smith oli päästämässä pommia niin kypärä halkesi iskun voimasta. Smithillä oli itsellään tapana "hakata" sahalla tms. terävällä kypäränsä pintaa rosoiseksi jotta vastustajat eivät siihen löisi...ajatelkaa muovisuikaleita jotka sojottavat (kaunis ilmaisu) joka suuntaan ja jos siihen lyö ns.vastapalloon...tekee gutaa rystysille.

Ok, Barnaby, Fedoruk ja Hirschovits rock! =D
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Tjooh.... luin juuri sähköpostin johon tuttuni oli koonnut tuon NYR vs. PHI matsin fight-kommentteja.... ja tota...mitä nyt sanoisin muutakuin että Dale Purinton on täysi ämmä, idiootti ja kuten joku kirjoittikin siellä jo "a minor-leaguer"...

Luistelee puolkenttää Brashearin perään ja hyökkää takaapäin kimppuun ja vielä lopussa "kicked Brashear to head" ....

More than a joke? =/
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Minua myös ihmetyttää tuo purintonin käytös. Juuri tuolleen hän on käyttäytynyt aina. Ei sitä kunnioitusta ainakaan noin ansaita. Tuollaisia temppuja hän on tehnyt farmin puolella aikaisemminki. Ja aina pitää hyökätä takaapäin kimppuun..ei ymmärrä..

tässä muutamia kuvia:

Sandy McCarthy

http://sports.yahoo.com/nhl/gallery/20021001/1033520945rangers_flyers_pxc105.html

Todd Fedoruk vs Krzysztof Oliwa

http://sports.yahoo.com/nhl/gallery/20021001/1033520766rangers_flyers_pxc104.html

Jarome Iginla vs Eric Brewer

http://sports.yahoo.com/nhl/gallery/20020930/1033439590flames_oilers_edm103.html
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL

Siis mitä ihmettä tuossa tilanteessa tapahtui? Leikkimielinen Kendo-matsi? Jumaliste että puistattaa vieläkin tuo viikate suoraan niskaan. Hyvä Guerin, Dallasin tuleva huippukausi on saamassa ainakin joukkuehenkeä nostattavan off-seasonin.

Tuosta JanJ:n linkistä ei enää löytynyt videota, mutta täällä se vielä on saatavilla. http://msn.espn.go.com/nhl/tc2002/index.html#
 
Viimeksi muokattu:

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Jesse Boulerice on vakiinnuttamassa paikkaansa Carolina hyökkäyksessä. Mahtava uutinen tälle entiselle Flyersin farmi tappelijalle. Hän on pelannut hyvät harjoituspelit ja näin ollen on tunkemassa itseään pelaavaan kokoonpanoon. Mutta mitä tapahtuu sen jälkeen Darren Langdonille? se on kysymysmerkki..


Viime yönä taas hanskattiin..tässä tappelut:

Ryan Vandenbussche CHI vs Steve McLaren STL
Denis Gauthier CAL vs Ethan Moreau EDM
Scott Nichol CAL vs Mike Comrie EDM
Scott Nichol CAL vs Daniel Cleary EDM
Chris Clark CAL vs Kari Haakana EDM
Kevin Sawyer ANA vs Andrei Nazarov PHO
Kevin Sawyer ANA vs Darcy Hordichuk PHO
Dan Bylsma ANA vs Todd Simpson PHO


tässä vielä vähän kuvia:

Brown taklaa Laraquen

http://sports.yahoo.com/nhl/gallery/20021003/1033694832oilers_wild_mnpb102.html

Steve McLaren vs Ryan Vandenbussche

http://sports.yahoo.com/nhl/gallery/20021004/1033779975blackhawks_blues_stk101.html

Dale Purinton rusikoi Olli Jokista

http://sports.yahoo.com/nhl/gallery/20021004/1033781050rangers_panthers_odc103.html

Ethan Moreau vs Denis Gauthier

http://sports.yahoo.com/nhl/gallery/20021004/1033786986flames_oilers_edm101.html

Battle of Alberta

http://sports.yahoo.com/nhl/gallery/20021004/1033787353flames_oilers_edm102.html

Andrei Nazarov vs Kevin Sawyer

http://sports.yahoo.com/nhl/gallery/20021004/1033790765coyotes_mighty_ducks_ana102.html
 
Viimeksi muokattu:

chandler

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,NY RANGERS
Onko tietoa tosta Haakanan myllystä,miten kävi jne.
prkl mitä jätkät täällä oikein moittii Dale Purintonia,mies on asenne jätkä ja ei ole tällä kaudella hävinnyt matsiakaan.Mies yritti haastaa Brasheria moneen otteeseen mutta ei Donald lähtenyt millään mukaan,ja sitten siitä tuli hirvee haloo kun Dale hyökkäsi sen raukan kimppuun,ei herranenaika,ottais sen haasteen vastaan ni ei kävis noin vai eikä Brashier uskalla ottaa Dalen kanssa matsia?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös