Tappeluketju 2006-07

  • 488 912
  • 2 038

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
jarne kirjoitti:
no kestipä kauan 1.13 peliä pelattu ja jätkät otti yhteen kuulemma suoraan aloituksesta, Rhino kuulemma vei lievästi mutta se sitten niistä Pasin tsekki nivusista. Pasi olet kurko.
Hieno homma, ainakin saavat iltapäivälehdet huomenna lööpin aihetta ja jeesustelua. Enemmän tämmösiä liigaan.

Pahus kun Canal+ näyttää väärää peliä. Toivottavasti jostain tulisi tuo tappelu ruutuun kuitenkin.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
mynthon kirjoitti:
Hienoa Pasi! Kyllä täytyy kunnioittaa jätkää, että uskaltaa tosiaan kohdata kenet vain. Tuo luultavasti nähdään telkkaristakin.

Kyllä, Pasi piti sanansa, hatun nosto siitä!! Kyllä tuo varmasti illalla tulee!!
 

lennox

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK
Pasille propsit, että uskalsi lähteä tanssiin, vaikka vastassa oli selvästi kovempi kaveri. Toivottavasti klippiä saadaan jossakin vaiheessa tai urheilu/tulosruudussa kuvamateriaalia tapahtuneesta. Huomenna iltapulut itkevät. Hienoa työtä Vandy ja THE Pasi.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
yllytyshullu

Tää on kiva palsta, kun tätä kautta voi ohjailla tarpeeksi tyhmiä kiekkoilijoita tekemään tällaisiakin temppuja. No, nyt on arvatenkin nokka sitten The Pasilla kipeä, mutta olo on varmasti voittaja, koska hän näytti kaikille palstalaisille uskaltavansa tapella ketä vastaan vaan. On se kova, vittu se on.
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Raporttia hallilta.

Kaverille soitin tuossa erätauolla, ja väitti, että Vandy olisi vienyt pisteillä. Kummatkin kestivät pystyssä loppuun asti, ja Pasi kuulemma antanut ihan kunnon vastuksen.

Toivottavasti tuo illalla telkkarista tulee.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Vain viiden minuutin jäähy tappelemisesta

Nyt kun kerran taklauksia ollaan ajamassa alas jääkiekosta, tulisi tappeluista määrätä vain 5 minuutin rangaistus. Saataisiin jotain väriä liigaan, kun pelaajat uskaltaisivat tapella vähän useammin, koska sen takia ei tarvitsisi huilia yhtä peliä. Uskoisin katsojienkin löytävän tiensä hallille nykyistä paremmin, jos otteluihin saataisiin pientä lisäjännitystä tappeluiden muodossa. Sovitut tappelut ovat toki mielestäni pellehommia, mutta spontaanit väännöt ovat hyvin viihdyttäviä.

Tämänpäiväiseen tappeluun liittyen: olisipa Nielikäinen ottanut kunnolla kuokkaan, ärsyttävä äijä.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Kissojenvihaaja kirjoitti:
Tämänpäiväiseen tappeluun liittyen: olisipa Nielikäinen ottanut kunnolla kuokkaan, ärsyttävä äijä.

Miksi näin? Onhan se mukavaa, että meidän kotimaiset "goonit" pärjäävät maailman parhaille.

Pasille mitali Suomalaisten puolustamisesta....
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Niin, kaikkia ei voi miellyttää - eikä kaikista voi pitää. Ja mielipiteensä saa tuoda julki, ainakin anonyymeilla keskustelupalstoilla - silläkin uhalla että joutuu rehellisyytensä takia anonyymisti lynkatuksi tai jälkiviisastelun kohteeksi.

Mutta hienoa että odotukset palkittiin, Pasi lähti mukaan, matsi oli ollut liigatasolle kohtalainen, tuomiot olivat pelirankut...Vandy taitaa otella sangen yleisöystävällisellä tavalla, muttei taida olla kuitenkaan sellanen hirviö jota ei jotkut vielä tässä liigassa haastaisi. Siis jos pelaa Suomessa koko kauden.
 

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mahtava homma! Nyt saa hypettää! Pojat ottivat yhteen juuri niinkuin lehdissä on jo ehditty hehkuttamaan. Ja vielä heti matsin alkuun. Tervetuloa ottamaan Raumalle mittaa meidän tsekkipelotteesta! Minun mielestäni tämä kuvaa hyvin sm-liigan kehityssuunnasta NHL-tyyppisempään kun ilmeisesti taas tuli vain 5+PRK. Näin kuuluukin. Vielä kun saataisiin nuo PRK:kin muutettua pelkiksi vitosiksi, ehkä jo ensi kaudeksi? Jonkun lehden pitäisi tehdä tutkimus asiassta, että mitä mieltä seurajohtajat, valmentajat ja ennenkaikkea pelaajat olisivat NHL-tyyppisestä rangaistuskäytännöstä. Kelpaisi varmaan Suomessa aika suurelle osalle paitsi Tanja Saarelalle, Liisa Hyssälälle, Kari Elorannalle ja mitä muita jeesustelijoita niitä nyt onkaan. Saavat taas kukkatädit illalla ihmetellä, kun tuo matsi tulee aika satavarmasti joka tv-kanavan urheilu-uutisissa.
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Myös P.Sihvonen on ehtinyt antamaan kommenttinsa UL:n nettisivuille:
http://www.urheilulehti.fi/jaakiekko/uutiset/article133276-1.html

Hienoa että miehet on ottanu toisistaan mittaa. Se lämmittää myöskin että tuli vain pelirangaustus,kuten Henry vs Crombeen. Tätä suvaitsisi näkevän,saas nähdä mikä on nyt liigan kanta sitten tulevaisuudessa kun nyrkit ovat alkaneet heilua viime kierroksilla,ja jos sama tahti jatkuu niin keskustelua taas luvassa. Eli toivottavasti tässä ei "kukkahattutädit" ala sitten vaatimaan kovempia rangaistuksia tulevaisuudessa tapahtuvista tappeluista.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
D-Kiekko, Teräs-Kiekko, Eka-Kiekko

Reds

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Liverpool FC
friikki kirjoitti:
Minun mielestäni tämä kuvaa hyvin sm-liigan kehityssuunnasta NHL-tyyppisempään kun ilmeisesti taas tuli vain 5+PRK. Näin kuuluukin.

Samaa mieltä. Aivan oikein ettei anneta jokaisesta matsista suoraan ottelurangaistusta. IS Veikkaaja uutisoikin tänään ennen kauden alkua sovitusta suuntauksesta, jonka mukaan tappelusta ei tulisi aina suoraan ottelurangaistusta. Taisi olla vaan ensimmäinen kerta kun tätä sääntöä sovelletaan. Ei tule ainakaan tilannetta mieleen, jossa aiemmin tappeluista on selvinnyt pelkällä pelirangaistuksella. Torstainakin Schnabelin ja Heleniuksen ottaessa yhteen molemmille OR ja yhden ottelun pelikielto.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Matikainenkin rutisee aina haastatteluissa sm -liigan korkeaa palkkatasoa. Turhaan rutisee niin kauan kuin hifk:lla on varaa pitää palkkalistoilla tällaisia pellejä, jotka elättävät itseään iltapäivälehtien jorinoilla. Antaisivat nämäkin rahat Punaisen Ristin hätäapuun - paljon parempaan osoitteeseen menisivät.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Hieno homma kaikenkaikkiaan. Nielikäinen todisti, että suomalaisetkin raskaan sarjan miehet pärjäävät. Vandy on kivikova kaveri ja kova tappelija, mutta kuitenkin kooltaan sen verran pieni, ettei häntä aivan superraskaaseen sarjaan voi lukea. Uskoisin esim. Mäkiahon pärjäävän Vandya vastaan hyvinkin.

Muistan Vandenbusschen Blackhawksin ajoilta itsensä Bob Probertin kakkosmiehenä. Kaveri on aina ollut myös kansainvälisten tappelufoorumeiden suosikki. Mitään pelkäämätön kaveri, välilla ottaa ja välillä antaa. Niin sen pitää mennäkin.

Positiivisena asiana, ja SM-liigan tappelukulttuurin kehittymisenä näen myös sen, että hävinnyttäkin osapuolta arvostetaan ja kunniotetaan.

Lisää reiluja matseja... ja vähemmän raukkamaista jälkipeliä. PR reiluista myllyistä on oikea suunta!
 

mazapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
kristian kirjoitti:
Muistan Vandenbusschen Blackhawksin ajoilta itsensä Bob Probertin kakkosmiehenä. Kaveri on aina ollut myös kansainvälisten tappelufoorumeiden suosikki. Mitään pelkäämätön kaveri, välilla ottaa ja välillä antaa. Niin sen pitää mennäkin.!
Kyllä. Tappeluista näkee kaverin huikean asenteen ja joukkueelle pelaamisen. Myös Ässä-ottelussa vaikutti pelillisestikin ihan mukiin menevältä kaverilta.

Mielenkiinnolla odotan tappelun näkemistä medioista.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Äsken tossa nelosella näyttivät ton matsin urheilu-uutisissa. Aika tasaisen näköstä tosiaan, VdB pääs alussa lyömään, mutta Nielikäinenkin sai juonesta kiinni ja sitten homma alkoikin jo loppua... Lopussa iskut meni aikalailla vuorotahtiin. VdB kaikkiaan sai iskuja enemmän, vaikea sanoa miten moni sitten meni läpi, mutta aikalailla tasuriksi tuon voisi laskea.

Itsekin kuvittelin että Pasi saisi jopa kunnolla turpaan, mutta hyvin pääsi mukaan, eikä missään hirveissä vaikeuksissa ollut, kun sai sidottua VdB:n
kohtuu hyvin loppua kohden..

Toisen kerran kun ton kattoo, niin kyllähän tuo vandy iskuja hyvin perille toimittaa!! Vandylle pistevoitto, mutta Pasikin voi olla aikalailla ylpeä tosta matsista!
 
Viimeksi muokattu:

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
http://rapidshare.de/files/35370927/Vandenbussche_vs._Nielikaeinen__03.10.2006..avi.html

Siinä nelosen clippi. Löytyi Nyrkkiä leukaperiin foorumilta.

Kyllähän Vandenbussche tuota vie aikas lailla selvästikin, mutta hyvin ottaa Nielikäinen moukaria vastaan ja pysyy tolpillaan. Propsit molemmille!

Tuomarille myös hatunnosto ettei tullut ottelurangaistuksia.

EDIT: Mahtoikohan Pasi unohtaa että se on nimenomaan se vasuri mikä tikkaa. Toisaalta hyvä näin, nähtiin avoin iskujenvaihto painimatsin sijaan.
 
Viimeksi muokattu:

lennox

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK
Yllättävän hyvin Pasi pärjäsi, odotin kunnon selkäsaunaa. Toki Vandy oli vienyt matsia (kaverin tekstarin perusteella). Mutta hienoa, että THE PASI näytti kaikille kukkahattutädeille/jatkoajan itkijöille tshekkiläiset nivukset. Pasi on kova äijä, vaikka niukka tappio tulikin. Tästä on hyvä jatkaa. Ryanilla on vaan niin enemmän kokemusta. Round II:sta odotellessa. Ehkä nyt Pasi saa ansaitsemasta arvostuksen. Kuten aikaisemmin olen sanonut, voittajasta ei ole väliä, kunhan uskaltaa ottaa matsia. THE Pasi on kannuksensa ansainnut. Helgeä lukuun ottamatta, kuka ottaa matsia Ryanin kanssa? Hienoa Nivalan Cowboy!
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
peno kirjoitti:
http://rapidshare.de/files/35370927/Vandenbussche_vs._Nielikaeinen__03.10.2006..avi.html

Siinä nelosen clippi. Löytyi Nyrkkiä leukaperiin foorumilta.

Kyllähän Vandenbussche tuota vie aikas lailla selvästikin, mutta hyvin ottaa Nielikäinen moukaria vastaan, ja pysyy tolpillaan. Propsit molemmille!

Kiitti klipistä!! Kyllä Vandylle selkeä voitto! Paremmin kaveri osui!! Mutta loistavaa nähdä tällainen tappelu toteutuvan, jota oli jo kunnolla "hypetetty"!! Juuri näin yle:n pätkän ja loistavaa nähdä ettei seeprat rynnänny väliin!! Loistavaa!!!!
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
JimmyMac kirjoitti:
Sihvoselta taas hyviä kommentteja. Mukava, että suomalaiseen kiekkojournalismiin on löytynyt edes yksi ihminen, joka oikeasti ymmärtää jääkiekkoa.

Sihvonen myös osaa nykyään myydä juttujaan. Voihan se olla, että oikeasti perustaa noista "tappeluista".
 

#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä mielestäni Vandy oli koko ajan hieman niskan päällä matsissa. Jos osumia alkaa laskemaan niin Vandy sai huomattavasti enemmän aikaseksi iskuja kuin Nielikäinen. Kummatkin pysyivät silti pystyssä, mutta pisteet jäi areenalle tästä nyrkkikoitoksesta.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Pasi on sanojensa mittainen mies. Nyrkkiäleukaperiin klipissä + urheiluruudun kuvassa Vandy kyllä vie tota myllyä, koska iskuja satelee enemmän sisään. Onko se voitto sitten termeillä edge, kun ei ollut mikään täysin selvä voitto win. Tasuria en tosta kyllä saa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös