Tapparan puhtaat pulmuset teloivat Variksen, Koiviston ja Luotosen

  • 1 964
  • 60

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ei sattuisi alla olevalla olemaan mitään yhteyttä siihen, että Westerlund haukkui tuomarit ja Jokereiden pelaajat kävivät kuumina kuin hellankoukut?
<BR>
<BR>Ilmeisesti Tapparan kannattajat ovat sitä mieltä, että vierasjoukkue sikaili ja kaiken lisäksi vielä vahingoitti omia pelaajiaan?
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>Lainaus Jokerit-comista:
<BR>
<BR>\"Jokereiden 23-vuotiaan puolustajan Tuomas Luotosen kausi päättyi torstaina ottelussa Tappara-Jokerit. Luotosen olkapää meni sijoiltaan ottelun ensimmäisessä erässä Tapparan pelaajan työnnettyä hänet päin maalia. Olkapäätä ei saatu paikoilleen Tampereella ja Luotonen lähti kesken ottelun Jokerien lääkärin kanssa kohti Helsinkiä. Sairasloman pituudesta ei ole tietoa, mutta mitä todennäköisemmin Luotosen pelit ovat ohitse tältä kaudelta, sillä olkapäävammasta ei yleensä toivuta ihan hetkessä.
<BR>
<BR>Luotonen pelasi vasta uransa kolmatta SM-liigaottelua ja ensimmäistä sitten tammikuun alun. Hän aloitti kauden Kiekko-Vantaassa, jossa ehti pelata 31 ottelua ennen lopullista siirtoaan Jokereihin tammikuun lopussa.
<BR>
<BR>Jokereilta loukkaantuivat Tappara-ottelussa myös puolustaja Tom Koivisto sekä uransa parasta kautta pelaava Petri Varis. Koivistoa iskettiin mailalla nivusiin ensimmäisessä erässä eikä hän kyennyt jatkamaan peliä. Variksen vamma syntyi taasen ottelun lopussa, kun hänet kampitettiin ja hän liukui laitaa päin satuttaen sekä polvensa että selkänsä. Kummankaan vamman vakavuudesta ei ollut vielä torstaina tietoa.\"
<BR>
<BR>
 

jukkavuorio

Jäsen
Suosikkijoukkue
ilves, musta blokki
joo, ei noissa tampereen toisen joukkueen otteissa mitään uutta ole, maajoukkuetauosta lähtien joukkueella on ollut aika arveluttavaa halonhakkuuta. myös pelissä ilvestä vastaan.[addsig]
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Niin, ilmeisesti se pisti Jokereissa veren kiehumaan, että sekä Luotosen ja Koiviston telominen ensimmäisessä erässä pelikyvyttömiksi ei ollut edes jäähyn arvoinen rike. Kapteeni Törmänen kävi purnaamassa Haajaselle näistäkin, mutta ainoa tulos oli se, että Törmänen lähti purnauksesistaan jäähylle...Ilmeisesti siksi mopo karkasi Törmäsen käsistä.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Niin, en voi olla kun avoimesti vahingoniloinen jokereille, SITÄ NIITÄTTE MITÄ KYLVÄTTEKKIN, ainiin mutta ne kaikki jokereiden temput olikin pelkkiä \"vahinkoja\", olen tavattoman pahoillani että tällä tavalla soitin suutani...
<BR>
<BR>Että tältä pohjalta, kannattaa muistaa että joka telomisleikkeihin ryhtyy, niin se telomisleikit kestäköön.
<BR>
<BR>Täältä tähän
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: ervatsalo 2001-02-23 08:03 ]</font>
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ervatsalon pururata on kirjoituksen perusteella noin 1/4, kenties vain 1/8 Törmäsen vastaavasta, joka ei pitkä ole sekään... Itse taas en hetkeäkään usko, että Tapparan pelaajat halusivat vahingoittaa yhtään Jokereiden pelaajaa eli vahinkoja olivat. Mutta kenties jäähyt olisivat olleet sopivaa sovitustapoja.
<BR>
<BR>Kannattaa muuten huomata, että myös Tapparan sivujen mukaan ottelun tuomarointi epäonnistui.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-02-23 08:11, cobol kirjoitti:
<BR>
<BR>Ervatsalon pururata on kirjoituksen perusteella noin 1/4, kenties vain 1/8 Törmäsen vastaavasta, joka ei pitkä ole sekään... Itse taas en hetkeäkään usko, että Tapparan pelaajat halusivat vahingoittaa yhtään Jokereiden pelaajaa eli vahinkoja olivat. Mutta kenties jäähyt olisivat olleet sopivaa sovitustapoja.
<BR>
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Niin, ilmoitan mitä kohteliaimmin pyytäväni anteeksi että alennuin solvaamaan aiheetta jokereiden kyseenalaisia otteita, mitään vahingoittamisia / \"onnettomuuksia\" ei koskaan ole sattunut, kaikki sen suuntaiset huhut ovat lähtöisin kateellisten maakuntien miesten likaisesta mielikuvituksesta..
<BR>
<BR>Mitä nöyrimmiten, täältä tähän ;)
<BR>
<BR>
 

velho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiat HIFK:lle
Tähän aiheeseen kaipaisin ZZTOIPPARIN kommenttia.[addsig]
 

ZZTOIPPARI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampereelta
Verotarkastaja Jukka Vuorio:
<BR>
<BR>Olit ilmeisesti Hakametsän perinteikkäässä jäähallissa eilen paikalla todistamassa miten Mr Rautakorpi on aloittanut suomalaisen kiekkoilun rappion?
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Mitä tulee vahingoittamiseen, tuskinpa tosiaan tahallaan mitään tehtiin ja eihän se ole uutta että Haajanen&Kruus on kadoksissa, molemmat mielestäni liigan paskimpien tuomareitten joukossa. Että ei ihme jos kummankin joukkueen sikailut ovat menneet läpi. Tulokseen kuitenkaan tuomarilinja vaikutti, ainoastaan siihen mitä seurauksia siitä nyt oli(pelirangaistuksia varsinkin).
<BR>
<BR>Ja sitten Vuorion kommentti oli toivottavasti huonoa pilaa, nimittäin kyllä Ilves on moneen kertaan todettu kahvakiekossa(sisältää sen mailalla hakkauksen) ykkösjoukkueeksi. Ja nyt en itse puhu kokemuksesta vaan luetusta tekstitä(lähinnä pesän puolelta ja luettuna muitten joukkueiden fanien kirjoituksista). Eli ihan turha selittää mitään kuin Tappara pelaa sikaa ja Ilves taitokiekkoa. Mielestäni suurin ero että Tappara yrittää edes taklata, Ilveksessä ei moni sitäkään vertaa.
<BR>
<BR>Ja sitten vielä toipparista, noniin, turhahan edes kommentoida näitä \"fanin\" kommenttajasi... kun tiedetään että vaikka Tappara voittaisi mestaruuden 20 kertaa peräkkäin häviämättä yhtään peliä ja tekemällä joka ottelussa 200 maalia sekä pelaamatta ilman jäähyjä kaikki kaudet, sinä sanoisit \"ja kylläpäs on surkeata tämä Rautakorven työ valmentajana, kylläpäs oli surkeaa peli, kauheata kahvakiekkoa, jnejnejne\". Ihan turha jauhaa sitä samaa paskaa, ei kukaan jaksa sua tosissaan enään ottaa.
 

haukka44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara ja Kalevan Haukat
Niinpä niin isoon ja suureen Jokeriheimoon ei saa koskea. Kyllä se on vaan niin, että sitä saa mitä tilaa. Kyllä tossa pelissä molemmat joukkueet olivat juonessa mukana. Taitaa vaan se kaivella kun tuli turpaan joka osa-alueella.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Variksen polvi oli rikki jo ennen peliä ja nyt se vääntyi laitakahinassa, kun Luoman maila jäi kiinni Variksen luistimeen.
<BR>
<BR>Törmänen ei todellakaan lähtenyt purnauksistaan jäähylle vaan siksi, että yritti tulla vielä peliin aloitustilanteessa. Haajanen katsoi tilanteen pelin viivyttämiseksi.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tapparan joukkueessa on sen verran isoja miehiä, että en ihmettele, jos pienemmillä ei kahinoissa paikat kestä. Kovassa pelissä sattuu kolhuja. Se on elämää, se on jääkiekkoa.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Oletkos PP hyväkin kaveri Variksen kanssa kun tiesit polvensa olevan rikki jo ennen matsia. Ilmeisesti hän ei vain itse tiennyt siitä kun kuitenkin pelasi noinkin vakavan vamman kanssa.
<BR>Voi vain kuvitella mikä olisi itku ja parku, jos Tapparalta olisi loukkaantunut Ojanen, Grönvall ja vaikkapa Saravo. Ei sillä, että tilanteet olisivat olleet tahallisia, eivät varmaan olleet, vaikka toisinpäin aina ovatkin.
<BR>
<BR>Anyway. Toivon eilisen jälkeen vaikken paikalla ollutkaan, että nämä joukkueet pelaavat vastakkain vielä keväällä.
<BR>Minä haluan koston. Täydellisen ja koko arsenaalilla suoritettavan suloisen koston, jonka jälkeen Tapparasta ei ole kuin rauniot ja parkuvat hyvät ihmiset jäljellä. Tässähän on aineksia jääkiekkodraamaan tyyliin Jokerit-Lukko viime kaudella <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">[addsig]
 

axe

Jäsen
Tapparan otteluraportti tosiaan kertoo tuomareiden epäonnistuneen, mutta se ei todellakaan tarkoita ettäkö Jokerit olisivat linjasta kärsineet. Kärsijä oli jääkiekko kun yhtenä karkeimpana esimerkkinä Haajanen katseli neljän metrin päässä Rami Alangon törkeän poikittaisen mailan, mutta valitsi jättää sen viheltämättä kun Jokerit nyt sattui olemaan jo alivoimalla tilanteessa. Haajasellahan on kyllä taipumus jättää näkemättä todella törkeitäkin temppuja vaikka ne tapahtuisivat ihan silmän alla... Sellaisiin jo heti alusta lähtien puuttuen tuomarikaksikko olisi todennäköisesti voinut välttää lopun sekasorron. Viimeistään siinä kolmen-nollan jälkeen olisi pitänyt aistia mitä kentällä on tapahtumassa ja pistää Sankari Heiskasen lisäksi myös muita Jokereita aktiivisemmin boksiin. Kuka muuten opettaisi Heiskasen taklaamaan? Pojasta kun ei ikinä tiedä millainen väärä taklaus on kyseessä, kun jokainen on niin ihme vempautus polven, kyynärpään ja korkean mailan avulla, ettei juuri rumemmista väliä... tai ehkä sillä kropalla ei pysty oikein muuhun kuin tuollaisiin vääntökampituskontakteihin.
<BR>
<BR>Varmasti taas kerran jäi myös Tapparan rikkeitä viheltämättä, mutta jokaista sellaista kohtaan löytyi ainakin kolme viheltämättä jäänyttä Jokeri-rikettä. Minä olisin narrikannattajana hyvin hiljaa tuomareista ja kiittelisin ettei tarkempaa linjaa tosiaan ollut.
<BR>
<BR>Pasi Saarista kävi sääliksi viimeisellä minuutilla. Joku iso paha mies oli käskenyt mennä hakemaan tappelun aikaiseksi ja kun Saarista ei niin isommin näyttänyt asia kiinnostavan, mutta kun käsky on käynyt ja se yksi kohmo ei sellaisen tottelematta jättämistä katsele hyvällä. Haakana kyllä näytti kuinka tappelun saa aikaan, jos sellaisen todella haluaa (Coté on tökkijä ja ärsyttäjä mutta ei ole koko kauden aikana osoittanut minkäänlaista varsinaista tappeluhalukkuutta). Saarinen meni muodon vuoksi ja käskyn takia Mäkisen kimppuun. Varmaan sanoikin Makon korvaan, että \"oo nyt sen näköinen kuin mää koittaisin saada sua tappeleen ettei toi yks kahjo suutu\". Surullista jääkiekon rappeuttamista, kun pelimiehetkin valjastetaan tuollaiseen.
<BR>
<BR>Minä olisin pärjännyt hyvin myös ilman O\'Brienin poliisitoimiakin, nekään eivät kiekkoon kuulu. Mutta mikäs siinä. Törmänen tosiaan sai juuri sitä mitä tilasikin vaikka joutuikin tilaustaan odottelemaan hurjan kauan ja toistamaan tilauksensa moneen kertaan, eikä Tappara edes menetä mitään Conanin mahdollisessa pelikiellossa.
<BR>
<BR>Jos joku tuomaritoimintahenkilö on tänne asti jaksanut näitä jääkiekon sivutuotteita lukea, niin mikä se diili sen rankkarin kanssa oli? Tappara ylivoimalla, Tappara saa rankkarin, tekee maalin, Jokerien jäähy päättyy siihen? Siis sillä maalilla kuitattiin sekä se rankkarin aiheuttanut rike että se alkuperäinen ylivoima? Kaikenlaisia epäloogisuuksia nuo sääntöihmiset ovat kirjoihinsa pistäneet.[addsig]
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Myös minä haluan että Tappara ja Jokerit kohtaavat playoffeissa. Variksen loukkaantumiselle ei voi mitään, luultavasti se on Jokeri-fanille yhtä harmittava juttu kuin minulle oli tällä kaudella se kun Karri Kivi teloi Vertsin nilkan. Me seuraamme kuitenkin jääkiekkoa eikä ringetteä joten myös omaan joukkueessen kohdistuvat takaiskut on pakko kestää.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-02-23 09:35, Henkka kirjoitti:
<BR>
<BR>Tapparan joukkueessa on sen verran isoja miehiä, että en ihmettele, jos pienemmillä ei kahinoissa paikat kestä. Kovassa pelissä sattuu kolhuja. Se on elämää, se on jääkiekkoa.
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>No siinä on Henkalla terve asenne! Aivan kuten arvasinkin, sehän on aina Jokereiden vika kun kolhiintuvat. Ja jos Valtonen taklatessaan (Huom! Ei kampatessaan, työntäessään vastustajan päin maalikehikkoa tai lyömällä mailalla nivusille kuten nää loistavat tamperelaisurhot) osuu kenties pikkasen väärin, niin jo on kaikki maakuntamiehet liikkeellä, jotta Valtoselta pelilupa SM-liigaan kokonaan pois... Tai jos Haakana haastaa avoimesti ja edestä hippasille, odottaa että vastustaja saa päätettyä, lähteekö mukaan, niin kyllä on törkeää toimintaa Haakanalta.
<BR>
<BR>Eläkön värilliset lasit -<IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">
<BR>
<BR>
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Oletkos Mike sinä sitten niin hyvä kaveri Variksen kanssa, että tiedät tilanteen olleen \"noin vakavan\" tai että vammaa ei ollutkaan. Voit varmaan soittaa Petrille ja kysyä itseltään. On sitä meinaan pelaajat ennenkin pelanneet vammojen kanssa.
<BR>
<BR>Hienoa, että tulet tänne röyhistelemään jutuillasi, vaikka et ko. peliä edes nähnyt. Taisi nukkumaanmenoaikakin koittaa ennen Hockey Nightiä.
<BR>
<BR>Eilisen perusteella yksi joukkue pelasi jääkiekkoa, toinen teki mitä osasi. Jääkiekkoa pelannut joukkue voitti. Siten saa niitä pisteitä.
<BR>
<BR>Tappara näytti nyt helsinkiläisille, miten pelataan ja mikä tulee olemaan kevään mahdollisissa pleijarikohtaamisissa meininki.
<BR>
<BR>Axen kanssa samaa mieltä, eli tuomareiden olisi pitänyt ottaa Jokereiden pelaajia heti pois kentältä näiden sikailujen seurauksena. Nyt homma riistäytyi käsistä. Esimerkiksi Haakanan ja Côtén yhteenottoa edelsi hirvittävä huitomishetki Jokereiden jäähyaition edessä ja tilanne kärjistyi nähdyllä tavalla. Kun siitä olisi pahimmat huitojat saatu heti pois, olisi peli jatkunut samaan tahtiin: Tappara olisi tehnyt ylivoimamaaleja.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Nimenomaan TM. Olen harvinaisen yhtä mieltä kanssasi tästä. Mikään ei ole hienompaa kun playoff -sarja, joka on puhdasta sotaa ja missä sekä annetaan, että otetaan kolhuja vain ja ainoastaan voitto mielessä. Tunnetta peliin!
<BR>Kumpi on hienompaa, lähteä hallista normaalin pelin jälkeen, vai pelin mikä on ollut kauheaa sotaa alusta asti ja tunnet adrenaliinin kihisevän suonissasi vielä pitkään hallista poistumisen jälkeenkin. Minä valitsen jälkimmäisen.
<BR>Parhaat näkemäni sarjat koskaan ovat olleet Detroitin ja Coloradon kohtaamiset jokunen vuosi sitten. Ne olivat upeita pelejä, toivottavasti Suomessa nähtäisiin joskus edes jotain sinnepäin.
<BR>Jokerit-Tappara olisi unelmafinaali siinä mielessä, että joukkueiden välillä on kova jännite, selkeästi kovempi kuin muissa otteluissa tällä kaudella.
<BR>
<BR>Varis, Koivisto ja Luotonen loukkaantuivat. Paska juttu, mutta semmosta tää on. Tällit kuuluvat lajiin, vahinkoja sattuu, rapatessa roiskuu ja sillä hyvä. Toivottavasti ainakaan Pete ei ole koko kautta pois. Sääli jos elämänsä kausi loppuu ennen loppuhuipennusta.
<BR>[addsig]
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-02-23 07:47, cobol kirjoitti:
<BR>
<BR>Lainaus Jokerit-comista:
<BR>
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Whooa, jarrua vähän. Kaikkihan tiedämme, miten luotettavia joukkueden kotisivujen otteluraportit ovat tiedonlähteinä, jos halutaan saada puolueetonta tietoa tapahtumista.
<BR>[addsig]
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Röyhistelin jutuillani? Kysyin, että mistä tiedät hänen pelanneen loukkaantuneena kun missään ei ole semmoista mainittu?
<BR>Loput juttusi nukkumaanmenoista ym. jätän omaan arvoonsa.
<BR>
<BR>Ja onko koston haluamisessa jotain pahaa? Silmä silmästä ja hammas hampaasta. Jokerit jäi alakynteen eilen, mutta makselee toivottavasti korkojen kera takaisin kaikki seuraavassa pelissä. Näin kai jokainen ajattelee joukkueestaan. Parasta ei ole pelkkä voitto vaan sen lisäksi tarvitaan vastustajan täydellinen alistaminen ja nöyryytys. Jokerit jäi jyrän alle eilen, seuraavaksi mahdollisesti toisinpäin jne. Niin se homma etenee. [addsig]
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
\"Oletkos PP hyväkin kaveri Variksen kanssa kun tiesit polvensa olevan rikki jo ennen matsia. Ilmeisesti hän ei vain itse tiennyt siitä kun kuitenkin pelasi noinkin vakavan vamman kanssa.\"
<BR>
<BR>On sinulla ystävällinen tapa kysyä asioista. Ja kun ei missään asiasta kerrottu, niin esimerkiksi Aamulehti kertoo asiasta. Mutta sehän ilmestyykin Kehä III:n ulkopuolella. Saattaa sitä löytyä Helsingistäkin ja verkosta nyt viimeistään.
<BR>
<BR>Ja vielä korostan, että se Variksen loukkantuminen on valitettava asia. Tietenkään kukaan ei toivo sellaista kenellekään. Mies otti tietoisen riskin lähtiessään peliin mukaan.
<BR>
<BR>Samoin esimerkiksi Timo Vertala otti kipeällä jalallaan joulun molemmin puolin riskejä. Hänhän kokeili jalkaansa useissa peleissä. Onneksi vamma ei tuolloin pahentunut.
 

tsei_tsei

Jäsen
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-02-23 07:47, cobol kirjoitti:
<BR>
<BR>Lainaus Jokerit-comista:
<BR>
<BR>\"Jokereilta loukkaantuivat Tappara-ottelussa myös puolustaja Tom Koivisto sekä uransa parasta kautta pelaava Petri Varis. Koivistoa iskettiin mailalla nivusiin ensimmäisessä erässä eikä hän kyennyt jatkamaan peliä. Variksen vamma syntyi taasen ottelun lopussa, kun hänet kampitettiin ja hän liukui laitaa päin satuttaen sekä polvensa että selkänsä. Kummankaan vamman vakavuudesta ei ollut vielä torstaina tietoa.\"
<BR>
<BR>
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Jokerit.com tuntuukin olevan varsin puolueeton paikka. Kummasti saadaan Tapparasta paha poika, vaikka Jokerit itse esitti kolmannessa erässä jotain aivan muuta peliä kuin jääkiekkoa. Koiviston ja Luotosen tilannetta en nähnyt, mutta Variksen tilanteen näin hyvin, enkä kuvailisi sitä tuolla tavalla.
<BR>-----------------
<BR>Tsei Tsei
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: tsei_tsei 2001-02-23 11:30 ]</font>
 

tsei_tsei

Jäsen
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-02-23 07:58, cobol kirjoitti:
<BR>
<BR>Niin, ilmeisesti se pisti Jokereissa veren kiehumaan, että sekä Luotosen ja Koiviston telominen ensimmäisessä erässä pelikyvyttömiksi ei ollut edes jäähyn arvoinen rike. Kapteeni Törmänen kävi purnaamassa Haajaselle näistäkin, mutta ainoa tulos oli se, että Törmänen lähti purnauksesistaan jäähylle...Ilmeisesti siksi mopo karkasi Törmäsen käsistä.
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Törmänen sai purnauksesta jäähyn? Ei ainakaan eilisessä pelissä. Olitko edes paikalla. Törmänen kärsi kolme kakkosta ennen pelirangaistusta, estäminen, Jokereiden joukkuerangaistus ja korkea maila olivat syyt. Joukkuerangaistus tuomittiin jatkuvasta vaihtojen viivyttämisestä. Jokerit yrittivät vaihtaa useaan otteeseen Tapparan jälkeen ja venyttivät muutenkin pelaajien tuloa kentälle.
<BR>
<BR>Ja mitä tulee tuomaritoimintaan, niin Haajanen piti sallivaa linjaa (molemmat joukkueet saivat tehdä alivoimalla lähes mitä vaan), mutta vihelsi mielestäni linjansa mukaisesti. Kruus oli taasen välillä ihan hukassa ja jätti täysin selviä jäähyjä viheltämättä. Kruus ei tunnu näillä näytöillä kuuluvan SM-liigaan. Haajanen taasen pitää usein varsin sallivaa linjaa, ja ehkä siksi on huonon viheltäjän maineessa. Janeckyn luistinpotku ei paranna mainetta.
<BR>-----------------
<BR>Tsei Tsei
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: tsei_tsei 2001-02-23 11:33 ]</font>
 

AJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Koskahan Jokerit oppivat häviämisen jalon taidon? On naurettavaa, että joukkue joka keikkuu vuodesta toiseen liigan kärkisijoilla on tappion hetkellä kuin ääliölauma. Sikailu on todella rivoa kun peli on selkeästi menetetty. Mistä moinen johtuu?
<BR>En kuuna päivänä ole ainakaan Tapparan (tai minkään muunkaan itseään kunnioittavan joukkueen) sortuvan moiseen. Yksittäisiä ylilyöntejä sattuu kaikille joukkueille, mutta Jokereiden tappion tullessa harjoittama systemaattinen sikakiekko hakee vertaistaan.
<BR>
<BR>Tappelut on tappeluita, mutta pelitilanteissa jatkuvasti toistuvat korkeat mailat, korkeat kyynärpäät, mailalla ja nyrkillä tökkimiset kertovat todella alhaisesta pelimoraalista, vai olisikohan kyseessä jonkunasteinen käskytys?
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ainakin tämän joulukuun \"surullisen kuuluisan\" Ilves-Jokerit ottelun raportoinnin perusteella puolueettomuus on kaukana jokerit.comin kirjoittelussa. Sen isommin en tosin Jokereiden kotisivuja ole seuraillut ja olihan raportti turhia itkuja lukuunottamatta muuten ihan asiantuntevan oloinen. Tuo raportti vaan tuntui olevan aika iso provosoija jokerilaisten Ilves-hyökkäyksen aloittamisessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös