Tollanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Anteeksipyyntö lähinnä säälittävä yritys tehdä itsestään reilu kaveri.
Jos siis on jo sössinyt typerällä twiitiillä olisi ainoa oikea tapa pysytellä suoraselkäisesti sen takana loppuun asti. Tapolan olisi lisäksi julkisesti ilmoitettava tukensa Benille ja kaikille muillekin pelaajille mitä he sitten ikinä tulevatkaan somessa möläytelleeksi.
 
Viimeksi muokattu:

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Anteeksipyyntö lähinnä säälittävä yritys tehdä itsestään reilu kaveri.
Tapparassa ei ole selvästikään luettu kriisiviestinnän oppaita. Niissä aina kehoitetaan myöntämään kaikki, ja pyytämään anteeksi niin paljon kuin mahdollista. Jos epäonnistut anteeksipyynnössä, sinua (ja edustamaasi tahoa) tullaan aina syyttämään, että olet toiminut väärin kyseisen kriisin hoidossa. Jos kuvittelet, että käsillä oleva kriisi on jotenkin erilainen, eikä sitä tarvitsisi pyytää anteeksi 110% mittarissa, olet väärässä.

Eli peli on jo hävitty. Tapparaa ja Bloodia tullaan syyttämään väärässä olemisesta, niin pitkään kuin keskustelu kestää. Turpaan tuli jo, sitä ei voi estää.

Nyt pitää vain ottaa vastaan moitteet, kunnes asia unohtuu uusien kriisien alle.

Onneksi kyse ei oikeasti ole asiasta, jolla olisi jotain merkitystä...
 
"Hesalaisille ei sitten hävitä! Ei olla kymmeneen vuoteen hävitty!" - Tapparan Esko "Sulppi" Luostarinen nuorelle Kalevi Nummiselle vuonna 1957.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Aika multaa puistot.

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT Helsinki vuoteen 2013, Ässät, KooKoo
Kyllähän Numminen-Korpi on todella tärkeä kaksikko ollut Tapparan historiassa ja luoneet Tapparan suuruuden, ainakin urheilullisella puolella. Niillä pohjilla Tappara pelaa osin edelleen ja on varmasti myös 2020-luvulla yksi suurimmista seuroista ja suunnannäyttäjä.
 
"En ymmärrä, mitä joukkuehenkeä siinä tarvitaan, että hiihtää osuutensa täysillä ja läppää seuraavaa olkapäälle." Sami "Musti" Jauhojärven kommentti viestihiihdosta
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy