Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Tapparan markkinointi ja Tappara mediassa

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Oijennus, 10.09.2013 klo 11.34.

 1. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tällaista ketjua ei ole vielä täällä ollut ja mielestäni olisi mukava tänne vaihtaa kuulumiasia ja havaintoja myös siitä miten toimii Tapparan markkinointi ja miten Tappara näkyy eri medioissa.Tänne voisi tarvittaessa linkittää mielenkiintoisia juttuja eri medioista.

  Markkinoinnista olikin jo puhetta tuolla toisessa ketjussa, mutta otetaan tänne mukaan myös. Eli varmaan kaikki viime päivinä Tampereella liikkuneet ovat huomanneet katukuvaan ilmestyneet Tapparan logot. Voi melko hyvällä mielin sanoa, että katukuva on sinioranssi tällä hetkellä ympäri kaupunkia. Tuntuu olevan jokaisessa kaupunginosassa tolppamainokset vallattu ja laitettu pelkkä Tapparan logo esille ilman tekstejä.

  Omaan silmääni tämä tempaus on erittäin tyylikkäästi toteutettu ja näkyvyyttä tulee väkisinkin.

  Tässä vielä kuva mainoksesta: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1236300_10153220351875713_729092700_n.jpg
   
 2. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Eilen myös nuo bongasin, ja kyllä väkisinkin hymy nousi huulille. Hienoa, että Tappara näkyy myös kaduilla ja valtaväylillä. Hyvä tapa herätellä tamperelaisia kauteen. Tällaista soisi näkevän lisääkin pitkin kautta.

  Saas nähdä, miten käy - veikkaisin, että naapurin puoleltakin nähdään vastaus. Enpä ole vähään aikaan Tampereen katukuvassa nähnyt paljoakaan naapurin mainoksia, ovat keskittyneet enemmän tuonne pääkaupunkiseudulle...? ;)
   
 3. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tässä olisi MTV3:n ennakkoa Tapparasta.

  http://www.mtv3.fi/urheilu/jaakiekko/smliiga/uutiset.shtml/2013/09/1803074/esittelyssa-tappara---vahva-mestariehdokas

  Mielenkiintoinen oli teksti, että Tapacek ei ole vakuuttanut harjoitusotteluissa. Minut on ainakin vakuuttanut, todella hyvä hankinta. Ehkä en sitten vain ymmärrä tarpeeksi lajia. Totta tekstissä on, että Tapparalla ei ole kuin kuusi tasonsa todistanutta puolustajaa rosterissa. Tosin en näe tätä suurena peikkona, koska Mäkinen pystyy kyllä paikkaamaan tarvittaessa. Toki jos isoa loukkaantumista tulee, niin pakki kaupoilla ollaan.
   
 4. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 5. karotenoidi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Canucks, PYRY
  Lainaus:
  Lapsellista porukkaa nuo KOOVEE-fanit.

  *******************

  Tämän otsikon alle menee varmaan myös tiistain KalPa-ottelun yleisömäärä. Mikä selittää sen, että paikalla oli vaivaiset 4159 katsojaa, vaikka lippuja myytiin polkuhintaan? Olisiko ilman tähän peliin osunutta markkinointitempausta jääty peräti kolmosella alkavaan lukemaan?
   
 6. Setämies Jäsen

  Lainaus:
  Tiistai, alla 2 hävittyä ja KalPa (taitaa vetää vähiten porukkaa halliin heti SaiPan jälkeen). Esim. tuohon reilun viikon päästä pelattavaan Jokeri-matsiin on katsomokartan perusteella myyty nyt jo enemmän lippuja mitä Kalpa-peliin oli myyty 1h ennen peliä (silmämääräinen arvio).

  Jotenkin vaan tuntuu, että KalPa ja SaiPa vetävät kaikista vähiten porukkaa halliin Tampereella. Ei mitään dataa ole, mutta kuvittelisin kokemuksen perusteella sen olevan näin.
   
 7. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Jäätävän hyvä tämä valotolppamainostaminen. Yksinkertaisesti ja komeasti. Ihmettelinkin etteikö niitä tuhrita tms mutta tuo Moron juttu rikotuista mainoksista vaan lisää näkyvyyttä. Isot propsit markkinointiin.
   
 8. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Tämän ketjun alle kuuluu varmaan Hakametsässä ennen matsia valotaululta tuutatut videot.

  Se vanhastaan tuttu mestaruuskollaasi on ihan jees ja tämä uusi "Todellinen joukkue"-pätkäkin ihan pätevä, mutta se pelaajien esittelyvideo! Joku mystinen FPS-peli, jossa availlaan ovia, ja niiden takaa paljastuu pelaajien naamat geneerisen bassojumputuksen soidessa taustalla. Mielestäni aika kamala kokonaisuus. Viimevuotinen oli yksinkertaisuudessaan paljon parempi.
   
 9. Corkscrew Jäsen

  Esittelyvideo kertoo osaltaan siitä ettei Tapparan johtoa kovin paljon kiinnosta yleisölle tarjoamansa tuotteen yksityiskohdat. Sama heijastuu toimintaan sosiaalisessa mediassa, Facebook on kohtuuhyvin hallinnassa mutta Twitterin kohdalla olisi melkein parempi etteivät olisi sinne siirtyneet koska homma on niin karusti rempallaan. Menkää katsomaan viimeisiä twiitteja ja aikavälejä millä Tappara "aktivoituu" tuonne silloin kun jotain asiasta vastuussa olevaa henkilöä (vai onko sellaista edes olemassa?) sattuu kiinnostamaan. Nettisivu-uudistuskaan ei ole täysin onnistunut koska tuolta puuttuu paljon olennaista tietoa mitä sivuilla on aiemmin ollut saatavilla. Ne on selvästi ollut tarkoitus siirtää myös uusien sivujen alaisuuteen, mutta joku jossain on unohtanut tai jotain, kukaan ei tunnu olevan vastuussa joten hommat on hoidettu vähän sinne päin. On ymmärrettävää että noin käy silloin kun johtoa ei kovin paljon kiinnosta eikä tehtäviä ole jaettu jämäkästi jonkun hoidettavaksi. Tai sitten vastuullinen henkilö ei hoida hommiaan mutta ei sekään olisi mahdollista toimivan johdon alaisuudessa.

  Videosta vielä, todella hätäisesti tehdyn oloinen on pelaajien esittelyvideo tänä syksynä. Monotoninen jumputus taustalla ei nostata mitenkään tunnelmaa, tuo on kuin jostain vanhasta urheilupelistä sellaisesta kohdasta jossa valitaan kokoonpanoa tms. Cardiantin Kirves rinnassa-biisi on jätetty tylysti pois, vaikka sen on moni tapparalainen peleissä käyvä ottanut omakseen viime vuosien aikana. Onko Sankaritarinat eivät synny, ne tehdään -iskulause nyt vaan päätetty heittää roskikseen yhtäkkiä vai mistä tässä on kyse?
   
 10. ftr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
  Todellinen antikliimaksi tosiaan tuo jumppupaska pelaajaesittelyssä. Viime vuoden konsepti oli toimiva, pieni hienosäätö olisi riittänyt.

  Mainostukselle katukuvassa sen sijaan peukkua. Yksinkertaista ja toimivaa, noilta ei voi Tampereella kukaan välttyä.
   
 11. polvipetteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tapparan päivitys Facebookissa: "Väsyttääkö kiipeily kaupungin lyhtypylväisiin? Nyt Tapparan kohumainoksia saa ihan luvan kanssa Kissanmaankadun fanimyymälästä vaihtona viiden euron seteliä vastaan. Kokoa logojulisteella on 35 x 50 cm. On kuulemma käyttökelpoinen myös maalitauluna muillekin kuin Tappara-faneille, vaikkakaan emme sellaista käyttöä tietenkään suosittele."

  Missä vaiheessa Tapparan toimistolle on eksynyt huumorintajua?

  Mutta, hyvää touhua kaiken kaikkiaan. Eräitä tämäkin aktiivisuus tuntuu nyppivän, mikä tietysti riemastuttaa entistä enemmän.
   
 12. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 13. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tapparan markkinointi on päässyt nyt kuittaamaan takaisin Ilveksen Kummeli hassutteluja ym. markkinointitempauksia.

  Hakametsän liikennevaloissa Tapparan mainos:
  "MUIDEN PELIT LOPPUI JO
  MEIDÄN VASTA ALKAA"

  Toimii kyllä ihan pirun hyvin meikäläiselle.
   
 14. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Hieno veto Tapparalta tuo mainos..juuri oikeanlaista kettuilua.
  Alatte tässäkin pikkuhiljaa pääsemään Ilveksen tasolle, jatkakaa kopiointia :)
   
 15. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ai, oletteko te jo tämän ehtineet jossain välissä tehdä?
   
 16. Nännimäinen Jäsen

  Lainaus:
  Ilves on keksinyt mainokset.
   
 17. tombraider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Lainaus:
  En usko kopiointiin, koska nyky AD:t on 30-40 vuotiaita. Missä ne muka olis Ipan vastaavia nähnyt? Ai niin museossa
   
 18. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Jotenkin tuntuu, että playoffeihin ollaan terästäydytty. Hakametsässä kaiteita vedetään oranssiksi ja Tapparan lippuja roikkumaan pubeihin ja käytäville. Hyvää pöhinää toimistolta ja sellaista sopivaa herättelyä. Oranssia huivia tai jotain vielä jakoo C-päädylle, niin olisi tyylikästä.

  Tapparan some heräsi totaalisesta kuolemasta ja on nyt yllättävänkin aktiivinen, kuvaa tulee useampia samana päivänä, on haastatteluja, on videoita.

  Lisäksi nyt jatkossa myös RadioCity Tampere on ilmeisesti vain Tapparan.
   
 19. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Onko niitä Ipafanien terrorisoinnin kohteeksi joutuneita katuvalojen Tapparan logon sisältäviä mainoksia laitettu tänä keväänä? Ei ole ainkaan omaan silmään osunut keskustan alueella.
   
 20. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Syksyllä oli, mutta nyt en ole nähnyt.
   
 21. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Lainaus:
  Hervannan valtaväylällä on rivi ja jossain muualla yksittäisiä, mutta sellaista koko kaupungin kampanjaa ei ole.
   
 22. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 23. Minä ja Kirves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tapparan markkinointi jyskyttää tällä hetkellä niin isolla liekille etten ole koskaan nähnyt. Aamulehdessä hienomainos jälleen: HIFK:n "pudotuspelit" jatkuvat. Tästä tykkään!
   
 24. Rantsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Panthers, KalPa
  Tapparan otteluennakko oli kyllä jokseenkin karua luettavaa.
  Hienoa, että kerrotaan rehellisesti miten joukkue on ollut HIFKiä jäljessä käytännössä joka asiassa viimeisessä kahdessa pelissä. Mutta onko markkinoinnin puolesta kovinkaan imartelevaa tekstiä? Kannattaisiko jotain jättää kirjoittamatta, ja kertoa edes joku yksittäinen positiivinen asia Tapparasta, kyseessä kuitenkin seuran oma sivu, puolueellisuus ei olisi pahitteeksi - ainakaan markkinoinnin kannalta.

  Edit: Linkki otteluennakkoon:
  Tappara - Joko Tappara aloittaa playoff-pelaamisen?

  Linkki vie Tapparan viralliselle sivustolle.
   
 25. YOLO 1922 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Penguins
  Etsiessäni lehdistötilaisuutta illan pelistä (jota ei muuten ainakaan Tapparan Youtube-kanavalta löydy), päädyin katsomaan seuraavaa pätkää sieltä: Tulivoimaa takalinjoille - esittelyssä Nick Plastino! - YouTube

  Kyseessä siis Plastinon kautta edeltävä haastattelu. On pakko kysyä, että kuka henkilö oikein Plastinoa haastattelee ja eikö oikeasti Tapparan mediatiimistä löydy ketään, joka osaisi puhua edes kohtuu sujuvaa englantia? Aivan jäätävää rallienglantia, pahempaa kuin Häkkisen Mika puhuu. Ei Plastino edes saanut kaikista kysymyksistä selvää tämän johdosta. Se on jo melko noloa. Ja mä kun luulin, että Tepsin puolella haastatteluissa on ollut huonoa englantia puhuva kaveri...