Tappara-TPS 17.9.2004 klo 18.30, Hakametsä

  • 5 901
  • 50

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Avauspelissä molemmat joukkeet hävisivät. Tapparan teroitti tylsäksi Ilves rökälemäisellä 6-1 voitolla. Tapparan ainokaisen ottelussa teki Petri Kontiola. TPS puolestaan oli lievästi hallitseva osapuoli Bluesia vastaan, mutta joutui lopulta tunnustamaan Espoolaiset paremmiksi rankkarikisan jälkeen. TPS:n upotti hienolla maalilla Landon Wilson. TPS:n maalit ottelussa tekivät Antti Aalto ja Ville Vahalahti.

TPS saa varmasti kokea ärsyyntyneen Tapparan Hakametsässä. Murskatappio paikallisvastustajalle avauskierroksella korpeaa varmasti miestä Tamperelaisten leirissä. Voisi kuvitella Tapparan luistelevan otteluun hurjalla sykkeellä ja yrittävän luistella Tepsin kumoon heti avauserässä. TPS ei kuitenkaan myy nahkaansa helpolla. Bluesia vastaan joukkue taklasi mukavasti ja pelissä oli tekemisen meininkiä. Ykköskentässä pelannut Valicevic ei kummoisia esittänyt ja vaikuttikin huolestuttavasti keskenkuntoiselta pelaajalta. Toinen ulkomaan apu Zingoni ei pelannut ottelussa sekuntiakaan ja saanee lähtöpassit ripeästi joukkueesta.

Aalto, Nurminen, Alatalo, Vahalahti, Korpikoski, Tuokko ja Lius olivat pirteät hyökkääjät avauspelissä. Puolustus pelasi tasaisesti lukuunottamatta Schneiderin virhettä, joka johti Bluesin avausmaaliin. Tampereella TPS ei usein ole juhlinut viime vuosina Tapparan vieraana. Tiukka peli tiedossa. Toivottavasti joukkueet järjestävät mukavan perjantai-illan faneilleen.
 
Viimeksi muokattu:

kloever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Koivu Bros.
Itse odotan Korpikosken ensimmäistä SM-liigamaalia innolla. Aika tasurilta näyttää minun mielestäni.

LT: Tappara-TPS 0-0
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Juippi
Puolustus pelasi tasaisesti lukuunottamatta Schneiderin virhettä, joka johti Bluesin avausmaaliin.

Todettakoon edelleen, ettei Schneiderin virheet jääneet siihen yhteen harhasyöttöön vaan kiekonmenetyksiä sattui koko pelin ajan. Tämän ilmeisesti huomasi myös valmennus ja otti miehen vähäksi aikaa pois kentältä vaikka Tepsi joutui tämän jälkeen pelaamaan viidellä puolustajalla.

Viestin lähetti kloever

LT: Tappara-TPS 0-0

Pelit eivät voi tällä kaudella päättyä tasan.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Kiva nähdä kumpi joukkue palaa raiteilleen ensimmäisen kierroksen jälkeen. Jos tällaista ilmaisua nyt voidaan käyttää, jäihän Tepsille kuitenkin piste käteen Blues matsista. Tappara taas romahti Ilvestä vastaan. Jotenkin haisee tasapeliltä ( + rankkarit ) kuten aiemmatkin kirjoittajat ovat jo todenneet.

Mielenkiinnolla odotetaan tekeekö Valicevic Tampereella avausmaalinsa SM-liigassa, kuten myös sitä osuuko Chlubna Tepsiä vastaan. Molemmat liigan seuratuimpia ulkomaalaisia.

Veikkaus 3-3 varsinaisen peliajan jälkeen.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Toinen matsi sitten heti putkeen. Kumpikaan joukkueista ei eilen mitään kovin erikoista esittänyt, joten tuskinpa tänäänkään kummoista kiekkoa nähdään Hakametsässä. Toivottavasti olisin väärässä. Tappara pelasi harjoitusottelut paremmin, mitä nyt liigan aloitti, mutta otoskin on vielä varsin pieni. TPS on pelannut suhteellisen vaihtelevasti otteluita kesällä ja syksyllä, mutta kuntokäyrä on ollut nouseva. Hakametsä ei ole tällä vuosituhannella ollut kovin kiva paikka vierailla Palloseuralle, eikä sen kannattajille, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Tänäänkin tulee eksyttyä paikalle, jos ei linja-auto hajoa, mutta siitä tuskinpa on kovasti huolta.
 

Virén

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montréal Canadiens
Re: Re: Tappara-TPS 17.9.2004 klo 18.30, Hakametsä

Viestin lähetti Ohmi
Todettakoon edelleen, ettei Schneiderin virheet jääneet siihen yhteen harhasyöttöön vaan kiekonmenetyksiä sattui koko pelin ajan. Tämän ilmeisesti huomasi myös valmennus ja otti miehen vähäksi aikaa pois kentältä vaikka Tepsi joutui tämän jälkeen pelaamaan viidellä puolustajalla.
.

Itse ymmärsin, että Schneiderilla oli ongelmia luistintensa kanssa, lähes koko ottelun. Hän siis kävi välillä pukuhuoneessa ja seisoi sukksiltaan käytävllä.
 

Lust4life

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Saarisen Tappara ja työrauha

Tapparalla on kaikista puheista päätellen hyvä kesä alla. Reenattu on kovasti ja uusia tekijämiehiäkin on porukkaan roudattu Kanadaa myöten. Saarisella on ollut työrauha ja suotuisaa julkisuutta jo pitemmän aikaa.

Sitten Ilves nitisti Tapparan kuin torakan. Ilman että juuri viitsittiin vastaan potkia. Viimekauden kummitukset pölähtivät porukalla esiin ainakin joidenkin kannattajien (allekirjoittanut mukaanluettuna) pölyisillä vinteillä. Milläs ne saataisiin takaisin kaappeihinsa?

Murskaamalla TPS tietysti. Osoittamalla että eilinen oli työtapaturma, ei muuta. Esittämällä sitä "aktiivista ja hyökkäävää" jääkiekkoa mitä luvattiin.

Nyt on Saarisen Mikan etsikkoaika. Pari, kolme pikaista voittoa mukaanluettuna tämänpäiväinen huolellinen turkulaisten pöllytys takaavat lisää sitä työrauhaa. Muussa tapauksessa spekulointi siitä kuinka kauan Tappara on Saarisen Tappara roihahtaa.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei ole Zingonin poikaa sitten enää istumassa edes vaihtopenkillä, joten tervemenoa!

TPS

19 Juho Santanen, Maalivahti
35 Teemu Lassila, Maalivahti AK

1. kenttä

55 Antti Hulkkonen, Vasen puolustaja AK
2 Marko Kiprusoff, Oikea puolustaja AK
21 Kai Nurminen, Vasen laitahyökkääjä AK
14 Antti Aalto, Keskushyökkääjä AK
40 Robert Valicevic, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

12 Kimmo Eronen, Vasen puolustaja
24 David Schneider, Oikea puolustaja
28 Ville Vahalahti, Vasen laitahyökkääjä
18 Joni Lius, Keskushyökkääjä
30 Mika Alatalo, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

45 Markku Paukkunen, Vasen puolustaja
22 Markus Seikola, Oikea puolustaja
13 Marco Tuokko, Vasen laitahyökkääjä
15 Matias Metsäranta, Keskushyökkääjä
29 Lauri Korpikoski, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

8 Simon Backman, Vasen puolustaja
10 Tomi Sykkö, Oikea puolustaja
44 Matti Aho, Vasen laitahyökkääjä
31 Markus Ojala, Keskushyökkääjä
39 Arttu Virtanen, Oikea laitahyökkääjä
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Tappara lähtee peliin samalla kokoonpanolla kuin eilen:

Tappara

18 Pekka Tuokkola, Maalivahti
34 Mika Lehto, Maalivahti AK

1. kenttä

6 Pekka Saravo, Vasen puolustaja AK
50 Mikko Myllykoski, Oikea puolustaja AK
89 Tomas Chlubna, Vasen laitahyökkääjä AK
8 Janne Ojanen, Keskushyökkääjä AK
38 Sami Venäläinen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

33 Robert Kantor, Vasen puolustaja
21 Pasi Puistola, Oikea puolustaja
24 Marko Ojanen, Vasen laitahyökkääjä
41 Stefan Öhman, Keskushyökkääjä
92 Teemu Laine, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

12 Juha Gustafsson, Vasen puolustaja
23 Mikko Pukka, Oikea puolustaja
11 Kimmo Koskenkorva, Vasen laitahyökkääjä
19 Mika Viinanen, Keskushyökkääjä
10 Johannes Alanen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

5 Anssi Salmela, Oikea puolustaja
22 Jarkko Pyymäki, Hyökkääjä
30 Ville Nieminen, Vasen laitahyökkääjä
27 Petri Kontiola, Keskushyökkääjä
28 Marko Mäkinen, Oikea laitahyökkääjä

Lehdolle nollapeli, 3-0....
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Here we go again!

Sitten kutsuukin Hakametsän jääkiekkopyhättö TPS:ää ja faneja ja vastaan asettuu Tappara. Molemmat joukkueet ottivat käkeensä ensimmäisessä ottelussaan ja Tappara paljon selvemmin kuin TPS. Molemmat ovat varmasti sisuuntuneita tappiostaan ja haluavat ottaa kauden ensimmäisen voittonsa tästä ottelusta.

Saako Zingoni tässä pelissä peliaikaa vai saako hän lentolipun käteen ja SM-Liigan sivuilta löytyvän kokoonpanon mukaan saa lentolipun.

LT Tappara-TPS 1-4

Ei Klingonia kokoonpanossa eli lempinimeksi on varmistumassa KESSI.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Tappara jälleen koukkimassa kiekkoskenen vallankahvaa itselleen!

HMTT - Tamperusalem, sotakirveenvaihtaja muaddib raportoi

Suomalaisen Jääkiekkoskenen Pyhästä Kaupungista, Huikean Hokin Kuninkaiden Laaksosta, Hämeen Tarunhohtoisesta El Doradosta eli Tampereelta kuuluu jälleen hyvää, kun suomalainen jääkiekko ottaa jättiläismäisiä harppauksia taakse ja eteen. Suomalainen jääkiekko on jälleen kaivertamassa uuden tarunhohtoisen nimen kiekkofanien kollektiiviseen kivitauluun, kun Tapparan edustusjoukkueen päävalmentaja Mika Saarinen on luomassa uutta vallankumouksellista valmennustaktiikkaa, jolla saadaan vastustajien puntit tutisemaan.

Erikoistoimittajamme löysi Saarisen Tampereen pääkirjastosta Metsosta lukemassa ranskalaista sotastrategian ja pienyksikkötaktiikan perusteosta "Retreat, Defeat and Surrender: The Essential French Military Tactics" (1940, Jean-Paul Myásshándédtomé, Penguin Military Paperbacks).

Uudella taktiikalla uuteen kauteen
Silmät World Cup-valvonasta punoittaen Saarinen valottaa uuden mestarillisen strategiansa taustoja:"Tää on loppujen lopuksi tosi simppeli homma: päästetään vastustaja 6 maalia eteen ja aletaan sitten vasta pelata kunnolla. Tällä tavalla säästyy valtavan paljon energiaa: kun vastustaja johtaa 7-0 tai 6-0 ne lopettaa tosissaan pelaamisen ja me päästään puolivaloillakin tasoihin ja ohi! Eli 100% energian säästöllä saadaan 200% tulos! Tai jotain!

"Lehdon Mikalle tulee tietty aika ikävät tilastot mutta kyllä hänkin ymmärtää että joukkueenahan tässä pelataan. Ja on ainakin tilastomiehillä tekemistä kun ollaan runkosarjan lopussa päästetty yli 380 maalia!"


Akilleen kantapää Gordionin solmussa
Uteluhin taktiikan mahdollisista heikoista kohdista Saarinen vastaa tyynesti:"No meidän taktiikan heikko kohta on se että en pääse Kansanopiston tsekin kielen kursseille tarpeeksi usein että voin selittäää Chlubnalle että sen pitää tehdä 8-9 maalia per peli. Eilen se alotti jo Ilveksen iltareeneissä ihan hyvin, mutta kun ei meillä ole ikinä reeneissä linjatuomaria puhaltelemassa paitsioita niin sitä Chlubnan maalia ei jostain syystä sitten hyväksytty."

Saarinen ihmetteli muutenkin eilisiä Ilveksen viimeistelyharjoituksia (joita katsomaan Saarinen oli ilmaislipuilla tuonut Tapparan E-juniorit Teemu Laineen ja Ville Niemisen opastuksella) ennen tänään alkavaa SM-Liigaa:"En olis uskonu että Ilveksen reeneissä käy yli 6000 ihmistä, mutta onhan se Lasse Oksanen sen tason kaveri että uteliaita riittää."

Turku on Tuppukylä
Liiga-avausta Turun Palloseuraa vastaan Saarinen odottaa luottavaisin mielin:"Luulen, että kun TPS on 7 maalia edellä 3. erän alussa niin Nummelinilla, Sahlstedilla ja Keskisen Essillläkin hiipii tyytyväisyys puseroon ja päästään iskemään puskista ohi ja yli. Luulen että peli päättyy meille 9-8, jatkoaika 4-1 ja rankkarikisa 6-0."

Tappara-junnujen torstain vaisut esitykset Ilveksen maalintekoharjoituksissa eivät huolestuttaneet Saarista:"Ei saatu meidän poikia oikein alussa hereille ja Ilveksen F-junnut pääsi etuilemaan makkarajonossa jo ennen pelin alkua. Pojat oli vielä aika väsyneitä kun ne oli yötä myöten vahdanneet World Cuppia ja niillä oli osalla matematiikan kertotaulukokeet keskiviikkona. Turha tässä on hätääntyä, harjoituspelit meni kuitenkin sen verran hyvin että kerroin Chlubnalle ja Kantorillekin että saatiin niistä täydet sarjapisteet."

Hyvältä näyttää siis touhu Kirves-leirissä tälläkin kaudella!

muaddib
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Saarisen Tappara ja työrauha

Viestin lähetti Lust4life
Nyt on Saarisen Mikan etsikkoaika. Pari, kolme pikaista voittoa mukaanluettuna tämänpäiväinen huolellinen turkulaisten pöllytys takaavat lisää sitä työrauhaa. Muussa tapauksessa spekulointi siitä kuinka kauan Tappara on Saarisen Tappara roihahtaa.

TPS:llä on paketti vielä sekaisin. Joten jos isojen numeroiden tappiolinja Tampesterissa jatkuu, mättää jokin porkkanaleirissä oikeasti.

Paha sanoa kumpi voittaa tämän matsin. Tasuria pitkävetoon?

Meiltä kannattaa kuitenkin seurata Aaltoa, Vahalahtea, Alataloa ja Korpikoskea sillä silmällä. Eilen jälki oli tilanteeseen nähden hyvää.
 
Viimeksi muokattu:

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hemmetti, jotenkin vaan on niin varma olo voitosta, vaikka pitäisi olla jännittynyt. Tai kyllä vähän jo "jännittääkin", mutta voiton suhteen semmoista tunnetta ei juurikaan ole. Toivottavasti pelaajilla ei ole samanlaista tunnetta ;).

Tämmöistä tuli itsekin kirjoitettua Tapparan sivujen keskustelupalstalle ennen eilistä peliä. Nyt on jotenkin niin epätodellinen olo. Kaiken piti näyttää hyvältä, peli kulki harjoituspeleissä, Chlubna oli saatu mukaan vähän ennen liigan alkua, joukkueen peli oli muka valmista ja aktiivinen pelityyli oli sisäistetty. Kaiken lisäksi Ilves oli pelannut harjoitusottelut siihen malliin(Tampere-cup, tappio Ässille viimeisessä harjoitusoettelussa), että odotettavissa piti toki olla jonkinnäköiset murskalukemat, mutta toisin päin. Sitten, kun vielä tuli jäätyä kuuntelemaan 957:aa, niin ihan totta, vieläkään en oikein pysty käsittämään, miten eilinen peli meni, niin kuin meni. Toivottavasti tuo jääkin ikuiseksi arvoitukseksi ja tänään jäälle luistelee se Tappara, jonka harjoitusotteluissa näin. Eipä Tepsikään hääppöisesti aloittanut, joten odotettavissa on varmasti kahden sisuuntuneen joukkueen kamppailu.

Edit: Nyt, kun tuli mieleen, niin pitää mainita, että mihinkäs kauteen tällä kauden aloituksella on suuret yhtäläisyydet? 1999-2000, jolloin Tappara oli edellisestä kaudesta(jolloin jäi myös yhdeksänneksi) vahvistuneena pelannut vakuuttavat harjoitusottelut. Liigassa ensi hävittiin Ässille kotona 2-4, seuraavassa ottelussa tuli Pelicansilta 8-2 turpaan ja kolmannessa pelissä Ilves voitti 2-0. Jonkinlaisia valmennuksellisiakin yhtymäkohtia löytyy. Kyseessähän oli Rautakorven ensimmäinen kausi toisella valmentajakaudella.
 
Viimeksi muokattu:

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti PTS
Edit: Nyt, kun tuli mieleen, niin pitää mainita, että mihinkäs kauteen tällä kauden aloituksella on suuret yhtäläisyydet? 1999-2000, jolloin Tappara oli edellisestä kaudesta(jolloin jäi myös yhdeksänneksi) vahvistuneena pelannut vakuuttavat harjoitusottelut. Liigassa ensi hävittiin Ässille kotona 2-4, seuraavassa ottelussa tuli Pelicansilta 8-2 turpaan ja kolmannessa pelissä Ilves voitti 2-0. Jonkinlaisia valmennuksellisiakin yhtymäkohtia löytyy. Kyseessähän oli Rautakorven ensimmäinen kausi toisella valmentajakaudella.

Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat. Silti tekee mieli muistuttaa tietystä erosta: silloin syksyllä 1999 Tappara pelasi erittäin näyttävän ottelun Ässiä vastaan. Muistan, etten koskaan elämässäni ole ollut yhtä tyytyväinen hävityn pelin jälkeen kuin silloin. Ero pelityylissä edelliskauden rämpimiseen oli niin huikea, että silloin tiesi varmasti parempaa olevan tulossa. Niin käsittämättömän vauhdikasta ja taitavaa peliä Tappara esitti, että ainoastaa huono viimeistely esti voittamasta ottelua 10-4...

Eilistä peliä en nähnyt, mutta eniten huolestuttaa kommentit pelin aneemisuudesta. Kauden ensimmäinen oikea ottelu saa olla täynnä sähläystä, huonoja syöttöjä ja epätarkkaa viimeistelyä, mutta missään tapauksessa peli ei saa olla hengetöntä. Varsinkin kun pelataan vieläpä Ilvestä vastaan, niin vähintä mitä pelaajilta voidaan vaatia on, että he yrittävät tosissaan ja pelaavat täysillä - ei samanlaisella hengellä kuin omassa virastossani juuri tällä hetkellä, perjantai-iltapäivänä...

Ai niin, tämähän olikin Tappara-TPS -ketju? Pahoin pelkään, että yhdessä päivässä ei moni asia muutu, varsinkin kun ketjutkin ovat ihan samat. Periaatteessa Tapparan materiaalin leveyden pitäisi hyvin riittää hopeamitalistin haastamiseen. Meidän 3. ja 4. ketju ovat jopa parempia kuin TPS:n vastaavat! Silti luulen, että nyt tarvittaisiin Summasen kaltaista psyykkausta pelaajien herättelemiseksi...
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Hyvältä näyttää. 3-1 turpaan Tapparalta, joka puolestaan sai eilen turpaansa 6-1 Ilvekseltä.

Ei sinänsä tietenkään ihme, kun ottaa Tepsin loukkaantumistilanteen huomioon, mutta kyllä taas kieltämättä ihmetyttää, miksei Ruissalossa osata näihin reagoida. Kausi on aina perinteisesti hyvä aloittaa tappioputkella. Eikun sori, reagointiinhan me: koko kesänä ei haukia tarttunut seitteihin, mutta onneksi sitten saatiin paattiin viikoksi edes silli... joka ei tosin vaihtoakaan pelannut. Ei jumalauta tätä toimintaa.

Koska saa aloittaa hokemaan "tosipelit alkaa vasta maaliskuussa"- ja "kunhan ollaan X pelin jälkeen 8 joukossa niin homma kunnossa"-mantroja? Näillä esityksillä niihin kannattaa todella uskoa...

EDIT: Tapparan maalivahdilla 38 torjuntaa. Kliinistä viimeistelyä Tepsin jätkiltä, mutta onneksi kukaan ei esim. kesällä ihmetellyt maalintekijöiden puutetta ja kuuluttanut varman maalitykin hankinnan perään.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Tappara
3-1. Näin se maailma muuttuu. Eilisen jälkeen jo hätäisimmät olivat valmiit antamaan Saariselle kenkää. Samoin Lehto pudotettiin surkeiden veskareiden joukkoon.

Nyt voitto ja Ilves puolestaan hävisi 0-4. Näissä matseissa marginaalit ovat niin pieniä, että loppujen lopuksi aika pienet asiat ratkaisevat, jopa onni.

Eilinen otteluselostus Tapparan sivuilla alkoi: Tappara aloittaa liigan perjantai-iltana kävi todeksi.
 

Muerte

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näinhän siinä sitten kävi. Onneksi olkoon Tapparalle, hyvin kokositte joukkonne eilisen tappion jälkeen. Palloseuran kokoaminen jatkuu. Tiedän, ettei saa vetää johtopäätöksiä kahden ottelun jälkeen, mutta häviäminen ei ole kivaa.

Torjuntoja ollut Lehdolla kiitettävästi, kunhan joku osaisi myös tehdä maaleja niistä. Pientä hienosäätöä harjoituksiin, kiitos.
 

KimmoK

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko(Seinäjoki), TPS
Valicevic?

Mitenkäs tämä "huippuhankinta" Valicevic pelasi tänään? Oli se näköjään ainakin pari jäähyä ottanut. Eilisessä pelissä oli melko surkea. Kummastutti vaan nämä: "Verkot ovat vedessä, mutta lohia ei tunnu tulevan" kommentit ennen kauden alkua Narvanmaalta. Kyllä muut seurat vaan näitä lohia saivat saaliikseen jopa aivan kauden kynnyksellä. Olisikohan ollut hieman paremmat verkot vesillä..? En edelleenkään pidä Valiceviciä mitenkään hyvänä hankintana. Kannattaako joukkeeseen hankkia sellainen ykkösketjun pelaaja, joka tekee kaudessa ehkä max. 25 pistettä. Ei mielestäni, sillä moni pelaaja tekee kolmosketjussa samat tehot. Eikä Valicevic ole mikään Alatalon tasoinen haalarimies, eikä niin fyysinenkään kuin alussa hehkutettiin. Toki on vasta 2 peliä pelattu ja 54 vielä jäljellä. Niin ja playoffit tietenkin.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Also spracht Big Daddy, osa X

SM-liigan eniten "HIFK:n näköiselle" päävalmentajalle pärähti Reijo Ovikellolle vidduilusta 2 min tänään. Tilanne syntyi kun Valicevic sai kakkosen neutraalissa kamppailutilanteessa (lähde: Aallot).

Taistojen tauottua Big Daddy otti AA:n haastattelussa tilanteen omaan piikkiinsä "selvänä valmennuksen virheenä", ja myöhemmin Robbie ihmetteli haavi auki tilannetta Lontoon kielellä.

Eli: saatiin sentään viihdettä kehiin vaikka pataan tulikin. Hyvä Jukka, nosta ne seinälle!

EDIT: tilanne ollut kosolti erilainen kuin lähetyksessä alunperin kuvailtiin. Omat kommenttini tuonnempana.
 
Viimeksi muokattu:

Kaivanto

Jäsen
Re: Also spracht Big Daddy, osa X

Viestin lähetti Pressiboxi
Tilanne syntyi kun Valicevic sai kakkosen neutraalissa kamppailutilanteessa (lähde: Aallot).

Olen joskus asunut Auran aaltojen kuuluvuusalueella, joten osaan olla yllättymättä. Tämä "neutraali kamppailutilanne" oli sellainen, että Valisevic seurasi oman maalin takaa kiekon kanssa noussutta Tappara-pakkia, olisiko ollut Kantor, pari askelta jäljessä 7 metrin 43 sentin matkan ja yritti kolme-neljä kertaa nypätä mailalla kainalosta kumoon. Pakki räpiköi kaatumisen rajamailla mutta pysyi pystyssä. Aivan selvä jäähy kenelle tahansa paitsi ehkä juopuneelle Iku Viitaselle. Koivun jäähyn johtaneita elkeitä en huomannut katsoa ollenkaan.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Re: Also spracht Big Daddy, osa X

Viestin lähetti Kaivanto
Olen joskus asunut Auran aaltojen kuuluvuusalueella, joten osaan olla yllättymättä. Tämä "neutraali kamppailutilanne" oli sellainen, että Valisevic seurasi oman maalin takaa kiekon kanssa noussutta Tappara-pakkia, olisiko ollut Kantor, pari askelta jäljessä 7 metrin 43 sentin matkan ja yritti kolme-neljä kertaa nypätä mailalla kainalosta kumoon. Pakki räpiköi kaatumisen rajamailla mutta pysyi pystyssä. Aivan selvä jäähy kenelle tahansa paitsi ehkä juopuneelle Iku Viitaselle. Koivun jäähyn johtaneita elkeitä en huomannut katsoa ollenkaan.


Tarkennetaan hiukan. Valicevic sai siis kaksi jäähyä, joista ensimmäinen oli maestron itsensä mukaan "fair" koska "pelaaja kaatui mailaani" mutta jälkimmäisestä Robbie ei oikein päässyt selkoon. Sanoi vaan että pitää tottua enemmän täkäläisiin tuomareihin ilmeisesti. Koivu reagoi omalla tavallaan, kuten kuulemma hallin lehdistökin.
 

tony

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Southampton, Deutsches Afrika Korps
Ja se siitä. Yksi peli taas pois päiväjärjestyksestä tuntuu olevan ainakin alkukauden lause. Saarisen pojilta tuli siis turpaan, ja käsittääkseni ihan ansaitusti.
Fyysesti heikko puolustus, ei käsiä, miehet lasaretissa(ylläri), pelaajahankinnat mallia niin ja näin, eikös tämä jo anna kuvaa tämän hetken Palloseurasta.Ei kannata siiis odottaa maaleja eikä voittoja "suurista" joukkueista.
Kalamiehiä kun ollaan niin minä voin lahjoittaa helvetin hyvän ja todella kestävän verkon Jokkelle, saa kaupanpäälle vielä käytetyn kalamiehen sadeasun, eiköhän sitten rupea meilläkin Zidlickyjä näkymään.
 

Kaivanto

Jäsen
Re: Re: Re: Also spracht Big Daddy, osa X

Viestin lähetti Pressiboxi
Valicevic sai siis kaksi jäähyä, joista ensimmäinen oli maestron itsensä mukaan "fair" koska "pelaaja kaatui mailaani" mutta jälkimmäisestä Robbie ei oikein päässyt selkoon.

Valisevicin ekaa jäähyä en huomannut, että siitä en osaa sanoa. Mutta toinen oli kyllä normaalin liigakäytännön puitteissa selvä jäähy, koska koukkua tuli niin pitkällä matkalla niin monta kertaa. Tossa vilahti äsken Tulosruudussa tilanteesta noin puolet (koukkiminen alkoi oikeasti jo maalin takaa).
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Re: Re: Re: Also spracht Big Daddy, osa X

Viestin lähetti Kaivanto
Valisevicin ekaa jäähyä en huomannut, että siitä en osaa sanoa. Mutta toinen oli kyllä normaalin liigakäytännön puitteissa selvä jäähy, koska koukkua tuli niin pitkällä matkalla niin monta kertaa. Tossa vilahti äsken Tulosruudussa tilanteesta noin puolet (koukkiminen alkoi oikeasti jo maalin takaa).

Kyllä joo, AA oli taas ulkona tilanteesta, kuten turhan usein muutenkin. Selvä vesihiihtojäähyhän tuo oli.

Turkulaisittain elettiin muutenkin jännityksen hetkiä lähetyksessä: "... ja nnnnnyt Nurminen pääsee maalintekopaikkaan, mutta pahuksen pahus, Lassila torjuu eleettömästi tuonkin tilanteen".

Kesäterässä tunnutaan olevan tuollakin suunnalla vielä.
 
Viimeksi muokattu:

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti tony
eiköhän sitten rupea meilläkin Zidlickyjä näkymään.

Ei löydy, ei meillä ole tuon tyyppiselle pelaajalle mitään käyttöä. Plus ei se ole edes turkulainen joten ei me sitä oteta. Eikä se taida olla edes lohi tai hauki, liekö kala ollenkaan?. Biologin raportti tosin vielä on tulematta.

Olisi kyllä ollut kiva taas päästä vertaamaan A. Aallon rytmiorkesterin mölinöitä aitoihin tapahtumiin, radion kautta kuultuna taas kerran kuulosti Tepsin suvereenilta hallinnalta, mutta Tapparan maalivahti pelasi vuosituhannen pelin. Mitenköhän todellisuudessa?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös