Tappara - Pelicans la 4.2.2006

  • 8 738
  • 65
Tila
Viestiketju on suljettu.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Avataan nyt tällekin ketju. Tapparalle taas perinteinen vaikea kotivastus tulossa selvästi sarjataulukkoa alempaa. Löytyykö asennetta kapteenin edelleen puuttuessa kokoonpanosta?

Pelsut ovat olleet viime peleissä vahvassa liidossa, joten helpolla Tappara ei tule missään nimessä pääsemään. Lahden katastrofiottelu olisi hyvä nyt kuitata pelaamalla koko 60min kunnolla ja kurinalaisesti.

Kokoonpano täysin sama mitä Jyväskylässä.

Vertala - Viinanen - Kontiola
Stutzel - Hancock - Venäläinen
MOjanen - Öhman - Laine
Nurmi - Töykkälä - Mäkinen
(Pyymäki)

Grönvall - Mäntylä
Kauppinen - Puistola
Pukka - White
Mäntymaa

Lehto
(Tuokkola)
 

Näätä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,Calgary
Avataan illan matsista ketju. Mielenkiintonen ottelu tulossa, Tappara ei ole pystynyt parhaimpaansa Pelicansia vastaan tällä kaudella, mutta nähdäänkö tänää muutos sen suhteen?

Illan kokoonpanot:
Tappara

34 Mika Lehto AK
58 Pekka Tuokkola

55 Janne Grönvall AK
18 Tuukka Mäntylä AK
37 Timo Vertala AK
27 Petri Kontiola AK
19 Mika Viinanen AK

6 Marko Kauppinen
21 Pasi Puistola
20 Mike Stutzel
44 Quinn Hancock
38 Sami Venäläinen

23 Mikko Pukka
4 Brian White
24 Marko Ojanen
41 Stefan Öhman
92 Teemu Laine

9 Ville Mäntymaa
22 Jarkko Pyymäki
17 Teemu Nurmi
12 Joni Töykkälä
28 Marko Mäkinen


Pelicans

33 Antti Niemi AK
75 Tommi Satosaari

36 Jarkko Glad AK
4 Esa Saksinen AK
15 Santeri Heiskanen AK
24 Toni Sihvonen AK
9 Olli Julkunen AK

92 Erik Kakko
2 Anssi Salmela
28 Kari Sihvonen
26 Henri Heino
25 Lasse Jämsen

8 Kimmo Pikkarainen
6 Olli Korkeavuori
39 Tommi Turunen
5 Matias Loppi
16 Karo Koivunen

22 Sami Helenius
20 Tuomas Santavuori
94 Toni Koivunen
10 Jesse Saarinen
 
Viimeksi muokattu:

Näätä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,Calgary
Legwand#11 kirjoitti:
OIJJOIJOI
59.56 Anssi Salmela 0-1 (Karo Koivunen, Toni Koivunen)

Mahtaa porkkanapöksyjä nakertaa...
Ilmeisen tasainen peli oli.
Upeeta!!

Taas puri oma koira.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
On se niin saakelin kumma, että tuo Tapparan velttoilu ei lopu. Neljä sekuntia olisi pitänyt kestää, niin oltaisi oltu sarjassa kakkospaikalla, mutta ei... Kohta menee Ässätkin ohi, jos ei ala vähän runkosarjasijoituksetkin kiinnostaa.

Vaikka kuinka mentäisiin kohti kevättä, niin kyllä pikkuisen pitäisi kiinnostaa. Onko se Janne Ojanen NOIN tärkeä?

Pelicans vain odotti, että playoff-mahdollisuudet menivät ja nyt aletaan taas voittamaan.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Se "oma koira" puraisi kipeästi Tapparaa

Nämä Pelicansin pelit Tapparaa vastaan ovat tällä kaudella olleet yleensä vähämaalisia - sitä viimeksi täällä Lahdessa pelattua matsia lukuunottamatta.
Siinäkin mielessä tämän pelin lopputulos 0 - 1 sopii hyvin "raameihin".
Loppulukemat olisi saattaneet keikahtaa myös toisin päin mutta kiitos Andy Niemen ja uhrautuvien kenttäpelaajien. Kenttätapahtumat lienee olleet melko tasaväkisiä, jäähyjäkin jaettiin molemmille. Tappara taisi tosin pelata enemmän YV:tä kuin Pelsut.

Ratkaisijoina siis viime hetkillä maalintehnyt Anssi Salmela ja syöttöpisteet Koivusen "veljeksille" Karolle ja Tonille. Sitten vielä lopuksi kiitokset nollapelistä "Andy" Niemelle !
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Hmm, tästä pelistä ei tiedä että itkeäkö vai nauraa. Sen verran ilmeisesti heikkopäinen olen, että naurun puolelle se lopulta katsomossa meni.

Tapparan äijiä ei kiinnostanut yrittää sitten pätkän vertaa mitä aiemmin. Hyökkäyksessä ei minkäänlaista juonikkuutta ja tahto tekemisestä puuttui täysin. Puolustuspaketti sen sijaan pysyi puolivaloillakin kasassa ja siinäkin Pelicansin saamattomuus oli suurin syy ja pelastaja. Pelicans oli yllättävän vaisu siihen edelliseen Lahden peliin verrattuna, eikä saanut aikaiseksi oikeastaan mitään. Täytyy myöntää, etten ehkä ole koskaan turhemmassa jääkiekko-ottelussa käynyt. Siellä ei tapahtunut yksinkertaisesti mitään.

Tappara sai ihan pientä otetta 45-55 minuutin välissä, mutta silloin taas tuomaria ei kiinnostanut enää viheltää jäähyjä. Uskomattomia 10 sekunnin mailastakiinnipitämisiä meni aivan Huohvanaisen silmien alla lävitse. Tappara tuskin siinä hirveästi kärsi, vaikkei ylivoimalle päässytkään, yhtä vaikeaa se maalinteko olisi ollut joka tapauksessa. Muuten ottelussa ei juuri edes kahvattu, koska kumpiakaan ei kiinnostanut tehdä mitään.

Jatkoajan keskustelua ei kiinnostanut, yleisöä ei kiinnostanut, Tapparaa ei kiinnostanut, Pelicansia ei kiinnostanut. Missä vika? Molareita ja Anssi Salmelaa sen sijaan kiinnosti, joten ansaitut tähdet heille.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
En muista haluttomampaa Tapparaa nähneeni koskaan, en edes Saarisen aikana. Oli Tapparan onni ettei vastustaajaakaan tuntunut pelaaminen kiinnostavan, muuten olisi voinut numerot revetä rumiksi.

Ihan hyvä oli loppujen lopuksi että Salmela kävin yhden tekemässä ettei tarvinnut enää jatkoaikaa ja rankkareita kituuttaa.

Ottelun tähdet:
*** Anssi Salmela
** Kuuluttaja
* Zambonikuski
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
vintsukka kirjoitti:
En muista haluttomampaa Tapparaa nähneeni koskaan, en edes Saarisen aikana. Oli Tapparan onni ettei vastustaajaakaan tuntunut pelaaminen kiinnostavan, muuten olisi voinut numerot revetä rumiksi.

Ihan hyvä oli loppujen lopuksi että Salmela kävin yhden tekemässä ettei tarvinnut enää jatkoaikaa ja rankkareita kituuttaa.

Ottelun tähdet:
*** Anssi Salmela
** Kuuluttaja
* Zambonikuski

Ei muuten tuntunut kiinnostavan sitä Zambonikuskiakaan, koska hän jätti tokalla erätauolla pitkän kaistaleen ajamatta sieltä A3-katsomon kohdilta.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Tämä oli paskin peli, mitä olen 2000-luvulla Hakametsässä nähnyt. Kun tällä kaudella on halliin mennyt ja kuvitellut kauden huonoimman pelin olleen jo takana, niin mitä vielä. Jostain syystä myös Pelicans oli melkoisessa yössä. Paremmalla pelillä lahtelaiset olisivat ratkaisseet pelin jo hyvissä ajoin ennen viimeistä erää. Muutaman kerran vierailla oli maukkaita paikkoja 3-1, jopa 4-1 vastaiskuun, mutta kiekko heitettiin suosiolla mahdollisimman nopeasti päätyyn. Maksavana katsojana alkaa vähitellen vituttaa Tapparan otteet kotipeleissä. Jotain pitäisi kentällä tapahtua, että katsomossa pysyttäisiin hereillä. Ylivoiman surkeus ei voi olla kiinni pelkästään Janne Ojasesta. Ainoa mies, joka YV:llä yritti ja meni säännöllisesti maalin eteen hakattavaksi, oli uusi mies Stutzel. Kukaan ei vain laukonut miehen tehdessä arvokasta maskityötä.

Tyhmä pää ei voi aina ymmärtää, että noin puolet runkosarjan kotipeleistä surffaillaan puolittaisella asenteella ja yritetään selvitä kaikesta mahdollisimman vähällä. Sama surffausvaihe oli myös katsomossa, josta eniten erottuivat vihellykset saamattomalle kotijoukkueelle. Ollaanko me sitten niin hyviä keväällä?
 

Hakkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
Tappara tavoittelee TAAS 5. sijaa ??

Aika pitkään on Tappara jo saanut runkosarjassa lepsuilla. Ekat noin 15 peliä pelattiin "tosissaan", mutta hyvän alun jälkeen Tappara on hyvin harvoin pelaillut kuten edes 8 parhaan joukkoon kuuluvan joukkueen tasoisesti. Mitäs siitä, jos joskus voitetaan varamiehinen ja raihnainen HPK tai Kärpät. Kyllä nuo joukkueet ovat välillä kaatuneet ihan hännänhuipullekin.

Täytyy nyt vaan tosiaan toivoa, että playoffien alkaminen saa Tapparan "automaattisesti" laittamaan ihan uuden vaihteen silmään. Tosin pelkään, ettei tuollaista automaattia ole olemassakaan. Kyllä se tahto ja osaaminen pitää ihan itse saada esille. Ja se ei aina ole niin helppoa...

Oli tällä Pelicans-tappiolla ainakin se hyvä puoli, että nyt on ensi tiistain pelissä panosta enemmän. Mutta paljon saa sitten tapahtua muutosta Tapparassa, sillä vastustaja on sitten myös luokkaa kovempi. Kaipa tuo koitos nyt sitten täytyy ihan itse lähteä katsomaan.

Mutta on se tosiaan kumma, että kun playoff-haaveet käytännössä ovat kariutuneet ja suurin hyökkääjätähti kaupattu pois, niin nyt sitten Pelicans taas alkoi kerätä pinnoja. No, lahtelaisille ihan hyvä tavoite vois olla vielä vaikka Lukon jättäminen selän taakse. Ehkei sitten kuitenkaan 10 joukkoon meneminen ollut kuitenkaan minkään tason realismia?? Onhan siinä TPS:llä ja Jokereillakin tekemistä ihan tarpeeksi.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vitutti varmaan aika montaa muutakin istua hallissa, varsinkin kun oli vielä maksanut lystistä ihan kunnolla. Yksinkertaisesti tuon tasoinen esitys kotijoukkueelta ei ole hyväksyttävää, yleisö ei saanut rahoilleen tai käyttämälleen vapaa-ajalle juuri minkäänlaista vastinetta. Turha ihmetellä tulevaisuudessa menestyksestä huolimatta pieneneviä yleisömääriä - jos joukkue ei anna edes lähellekään parastaan suuressa osassa kotiotteluita, niin ei jaksa syttyä yleisökään. Fanikatsomo oli hallin ryhdikkäin osasto tänään, kun kaikki muut kaukalossa olleet mukaanlukien vain haukottelivat ja odottelivat loppusummeria.

Stutzel ei vakuuta, vaikea nähdä mitä hän tuo mitaleita(?) tavoittelevan joukkueen vahvuuteen playoffeja silmälläpitäen.

Grönvall näytti tänään miksei hän kuulu ylivoimalla kaukaloon. Ainakaan silloin kun peli ei kulje muutenkaan.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Mazza kirjoitti:
Stutzel ei vakuuta, vaikea nähdä mitä hän tuo mitaleita(?) tavoittelevan joukkueen vahvuuteen playoffeja silmälläpitäen.
ainakin Stutzel oli ainoa joka yv:llä teki edes jotain, eli seisoi maskissa. Ei vaan ollut siitäkään hyötyä kun muut eivät saaneet kiekkoa maalille.
 

firsov

Jäsen
Assa Ulter kirjoitti:
On otteluraportin kirjoittajaa vituttanut oikein kunnolla. Vitun hyvät pisteet!

Voiko tuota selkeämmin kertoa. Surkeaa puusilmäistä tarinaa ilman minkäänlaista kunnioitusta ottelun voittajaa kohtaan. Pelin nähneenä voi sanoa että lahtelaiset pelasivat loistavan vieraspelin. Tappara ei valitettavasti pystynyt todella vaarallisia paikkoja luomaan mutta tästäkin suuri kunnia kuuluu Pelicansille, joka pelasi simppeliä vieraskiekkoa. Pelicans teki Tapparasta heikon ja siitä kunnia lahtelaisille.

Ja vielä Ilkka Virjon kirjoituksesta. Aika moni lukee näitä raportteja ja pitää ihmetellä Ilkan järkyttävää fanityyliä. Lahtelaiset oli tänään hyviä mutta sää olit Ilkka sukka.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No eipä taida Pelicans sitten kaksinen porukka ollakaan, jos tämäniltainen oli loistavaa vieraspelaamista. Erehdyin jo pitämään lahtelaisia pätevänä nippuna, mutta firsovin kommentin jälkeen lienee uudelleenarvioinnin paikka. Tunnetusti hyvä joukkue voittaa joskus huonommallakin pelillä, ja näin kuvittelin Pelicansin tänään tehneen. Mutta se olikin loistava vierasesitys..
 

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Mazza kirjoitti:
No eipä taida Pelicans sitten kaksinen porukka ollakaan, jos tämäniltainen oli loistavaa vieraspelaamista. Erehdyin jo pitämään lahtelaisia pätevänä nippuna, mutta firsovin kommentin jälkeen lienee uudelleenarvioinnin paikka. Tunnetusti hyvä joukkue voittaa joskus huonommallakin pelillä, ja näin kuvittelin Pelicansin tänään tehneen. Mutta se olikin loistava vierasesitys..

Lueppa Ilkan upean raportin sisältä Aravirran kommentit. Tuntui olevan aika tyytyväinen tulokseen ja tapaan jolla lahteen pisteet veivät. Yritä nähdä tuskasi läpi faktat. Ei Aravirta varmaankaan tullut tamperelaisia viihdyttämään vaan hakemaan pisteet fiksulla pelillä.

edit:Viimeinen pois, oli heikko.
 
Viimeksi muokattu:

Keyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC
Voi teitä Pelikaanit. jos lahtelaiset olisivat tänään pelanneet hyvin, Tappara olisi kaatunut about 0-10.

Mä luulin jo kaiken Tapparalta nähneeni, mutta enpä muista Saarisenkaan ajalta tällaista paskaa. Kyllä se on niin ettei ne katsojatkaan ihan mitä tahansa suvaitse. Hei äijät, se asenne näkyy oikeasti sinne katsomoon asti...

Minä kyllä kestän vaikka kuinka monen maalin tappion mille joukkueelle tahansa, jos oma jengi pelaisi niin kuin se oikealla asenteella pystyisi. Tänään nähty paska on kuitenkin liikaa!

Onnittelut Pelicansille pisteistä ja varsinkin Salmelan Anssille komeasta maalista.

Kohta ei muuten selitykset kovasta treenistä enää auta...
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ihan turha tuosta Virjon raportista on lahtelaisten valittaa. Kaikki joidenka kanssa olen pelin jälkeen jutellut, ovat yhtyneet täysin tuon raportin kertomuksiin ja samalla linjalla oli myös Tapparan nettisivujen raportti.

Pelicans pystyy ehdottomasti parempaan pelin mitä tuo edellinen oli, sitä olen viimeeksi nähnyt nimenomaan Lahdessa Tapparaa vastaan. Tappara oli tänään niin surkea, että kunnon pelillä Pelicans olisi ehdottomasti voittanut yhtä suurilla luvuilla mitä Lahdessa. Mutta heikkoa oli hyökkäyspeli sieltäkin suunnalta. Puolustuspää taasen toimi hyvin ja siitä Ara oli syystäkin tyytyväinen.

Ja sitten toiseen asiaan.

Näitä viime pelien päreiden polttamisia en kyllä ymmärrä. Kyseessä siis Vertalan ja Laineen protestoinnit tuomareille. Laineen ulosajoa yleisö prostestoi kovasti, mutta itse pistäisin koko episodin lähinnä valmennusjohdon ja miehen itsensä idioottimaisuuden piikkiin. On se kumma, ettei näiden kahden "vatipään", eli Vertalan ja Laineen protestointeja saada kuriin.

Kun se jäähy tulee, niin se tulee, ei niitä tarvi käydä prostestoimaan, sitä varten meillä on se jäätävä alivoima. Helvetin typerä temppu taas Laineelta ja ihan vain omaa tyhmyyttä. Ei ole mitään järkeä käydä prostestoimaan tuossa vaiheessa peliä. Sen sitten ymmärrän jos ollaan tappiolla ja saadaan kevyt jäähy 58 minuutin kohdalla, mutta ei perkele 6 minuutin jälkeen. Rautakorven pitää laittaa hermokontrolli näiltä kahdelta nyt kuntoon.

Tähän asiaan liittyen tuli canalilta sopivasti katsottua Detroit-Colorado, jossa Kris Draper sai myös helpohkon jäähyn vastaavanlaisesta kampittamisesta mitä Laine. Mies luisteli suoraan jäähyaitioon ja siinä se. Se on ammattimaisuutta, josta Laine&Vertala voivat ottaa oppia.

Tämänpäiväinen naurettava lapsellinen urputus, pellehypyt ja mielenosoitukset päälle oli kyllä aika surkuhupaisaa toihua Laineelta. Tätä hermojen hallitsemattomuutta on nyt jo tapahtunut niin monta kertaa, että en ole yllättynyt, jos Laine pelaa sopimuksen viimeisen kautensa jossain muualla. Jukka on varsin tarkka siitä, että sooloilijoita ei tässä joukkueessa kauaa katsota. Sen takia Anssi pelaa nyt siellä Lahdessa ja taitaa ensi kaudellakin pelata jossain muualla kuin Tampereella.
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olen ennenkin ihmetellyt, että onko Tapparalla oikeasti varaa loukata yleisöään näin voimakkaasti. Tappara on ansaitusti sarjataulukossa korkeammalla, kuin kannattamani toinen tamperelaisseura, mutta näkemissäni Ilveksen peleissä on lähes aina ollut todellakin yritystä, vaikka aina tulos ei niin positiivinen olekkaan.

Minulla on useita tapparalaisia kavereita, jotka ovat jättäneet otteluita urakalla väliin tuon "tehdään juuri ja juuri välttävä työmäärä, jos sitäkään" asenteen vuoksi, mitä joukkue esittää lähes joka pelissä. Tiedän hyvin, että "tosipelit" alkavat vasta keväämmällä, mutta mitä joukkue menettäisi, jos asenne runkosarjassakin olisi parempi? Minusta ei mitään ja siten katsojamäärät kasvaisivat ja kassaan tulisi roppakaupalla lisää rahaa.
 
F

Flonaldo

firsov kirjoitti:
Voiko tuota selkeämmin kertoa. Surkeaa puusilmäistä tarinaa ilman minkäänlaista kunnioitusta ottelun voittajaa kohtaan. Pelin nähneenä voi sanoa että lahtelaiset pelasivat loistavan vieraspelin. Tappara ei valitettavasti pystynyt todella vaarallisia paikkoja luomaan mutta tästäkin suuri kunnia kuuluu Pelicansille, joka pelasi simppeliä vieraskiekkoa. Pelicans teki Tapparasta heikon ja siitä kunnia lahtelaisille.
En tiedä mitä peliä olit katsomassa, mutta täyttä sontaahan tuo oli molemmilta joukkueilta.

Kumpikaan ei saanut aikaan maalipaikkoja ollenkaan. Pelsuilla oli se Saarisen paikka ja yksi tolppa, Tapparalla taas hyvä jos senkään vertaa. Tuskaista surffailua kahden huonon joukkueen välillä.

Pelicans ei tehnyt Tapparasta huonoa, Tappara oli sitä ihan muutenkin. Loisteliaisuus on myös hyvin väärä termi kuvaamaan Pelicansin peliä. Olen nähnyt Kaanien pelaavan hyvinkin (esim. kuukauden takainen Ilves-peli), mutta tänään tuollaista en huomannut. Lahtelaiset kuitenkin jaksoivat yrittää ja tsempata, jota ei kotijoukkueesta voi sanoa.

Kyllä olisi vituttanut, jos olisin maksanut tuosta tai kannattaisin jompaa kumpaa jengeistä. Nyt tuo meni peli vähän taustamelu-kategoriaan, jossa enin mielenkiinto keskittyi vieruskaverin kanssa höpöttämiseen ja kahvinjuontiin.
 

Ezama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olet oikeassa.

Flonaldo kirjoitti:
Kyllä olisi vituttanut, jos olisin maksanut tuosta tai kannattaisin jompaa kumpaa jengeistä.

Kannatan Pelicansia. Huh huh ja kylläpä nyt vituttaa, kun Tappara voitettiin Hakametsässä. Kyllä sinuakin varmaan vituttaisi, jos joutuis olemaan tällä hetkellä minun asemassani. Otan osaa itseni puolesta ja kaikkien muidenkin. Voi meitä.
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Elämä on ja paska haisee.

Huono peli kaikesta päätellen. Ei siinä mitään. On hienoa että runkosarjan 13. voittaa pelejä surkealla esityksellä. Sehän kertoo vain liigan taisaisuudesta, eikös.

No nelosen välähdyksen perusteella Pelicansilla oli paikkoja ja Tapparalla ei. Pisteet meni siis oikeaan suuntaan?

Hakametsä taitaa olla halli jossa lahtelaiset pelaavat aina kauden surkeimmat matsit. Oli se muutama viikko sitten ollut Ilvesmatsi niin huono ja jos nyt samaa rataa. Poistan siis tästä rokkimiehen aikaiset pelit.

Ottelussa on 60 täyttä minuuttia.
 

firsov

Jäsen
Flonaldo kirjoitti:
En tiedä mitä peliä olit katsomassa, mutta täyttä sontaahan tuo oli molemmilta joukkueilta.

Kumpikaan ei saanut aikaan maalipaikkoja ollenkaan. Pelsuilla oli se Saarisen paikka ja yksi tolppa, Tapparalla taas hyvä jos senkään vertaa. Tuskaista surffailua kahden huonon joukkueen välillä.

Pelicans ei tehnyt Tapparasta huonoa, Tappara oli sitä ihan muutenkin. Loisteliaisuus on myös hyvin väärä termi kuvaamaan Pelicansin peliä.
Kyllä olisi vituttanut, jos olisin maksanut tuosta tai kannattaisin jompaa kumpaa jengeistä.

En "kannata" kumpaakaan.

Kuitenkin jos toiseksi viimeisenä oleva joukkue voittaa runkosarjan voitosta pelaavan joukkueen vieraissa, voi puhua loisteliaasta vieraspelistä. Tappara ui kiinni Pelicansin pikku lippaan ja pysyi siinä koko pelin. Tosi varovainen taktiikka toimi. Se ettei Tappara peliin innostunut ei varmaankaan ollut lahtelaisten vika.

Jos joku arvostelee Jatkoaikaa toimittajineen, nousee samat marionetit aina esiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös