peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Crystal Palace
Onko näin?

Itse en välitä kyllä yhtään vaikka äänestäisivät kaikki SKDL:ää, kunhan eivät aiheuta somekohuja ja peli kulkee. Blood ja etenkin Hrachovina oli vissiin vähän riski omaan päähän niissä joissakin ulostuloissaan,ja keskittyminen pääasiaan kärsi. Jos uudet punavihreät hankinnat on kaikki niin poliittisesti korrektia sakkia, ettei kohuja synny, niin kaikki voi keskittyä jääkiekkoon, ja se kuulostaa hyvältä.
Olihan Hracovina tällä kaudella huono ja Pena tippui kokoonpanosta. Kummasti alkaa näitä kengänkuvia peppuun tulla pelaajaosastolla ja sit toisessa päässä munitaan Kontiola ym.

Kai Jori Lehteräkin menee ipaan kun sinne on näköjään tunkua.
 
Kesä

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Täydellinen muutos tiedossa. Liike jalalla ja kiekollisena nopeutuu ennen kaikkea. Kaksi rightin pakkia tulossa tavoitteissa.
Bloodin sopimuksen purku onneksi jo julkistettiin. Kaksi pakkia siis tulossa ja toisen näistä kärkirooliin nimenomaan ylivoimalla. Toisen pakin saapuminen voi mennä hyvinkin pitkälle. Hamara ja Pärssinen pääsevät kokeilemaan luultavasti.

Hienoon suuntaan menee Tapparan kokoonpano. Juuri sellaisia muutoksia, joita tarvittiin viime kauden jälkeen.
 

Eeyore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparan pakiston totaalinen uudistuminen jatkuu, kun Rouhiainen suuntasi Ranskaan. Mielenkiintoinen ratkaisu. Tarjolla lienee ainakin huomattavasti enemmän peliaikaa ja mahdollisuuksia kehittää kiekollista peliään. Onnea Jerelle jatkoon.
 
1959 1961 1964 1975 1977 1979 1982 1984 1986 1987 1988 2003 2016 2017

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Rightin pakiksi siis Otso Rantakari. Olisi tuohon varmaan aina monta huonompaakin löytynyt. Ei tarvitse miettiä sopeutumisia yms kaukalon ulkopuolisia asioita. Kiekollisena ehkä napsun Kemiläistä heikompi, mutta liike parempaa. Ja Rantakarikin paukuttaa sen 30 pisteen keskiarvolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy