Tappara - Jokerit

  • 8 348
  • 96

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Vakio
Saattaa meikäläisen kausikortit jäädä uusimatta.

Kulman takaa tirkistellen vaklaan taas Vakion sanavalintoja.

Hyvä Vakio, ei noin voi sanoa. Et sanonut sitä, ethän? Älä ehdollista kausariasi millään. Se olkoon pysyvä arvo, joka säilyy 'penailuista' huolimatta. Eikä teillä edes osata 'penailla', joten luottavaisin mielin kausarikauppaan vaan vuodesta toiseen, eikö niin? Silmäniskuhymiö.

Hienoa nähdä, että Laine on kehittynyt. Vielä kun toinen 'suosikkipelaajani' Tomek V saadaan kehiin, on minullakin Terranin ohella seurattavat kasassa.

Grunn on meillä ollut loistava esimerkki nuoren lupauksen läpimurrosta alkukaudella. Tosin Mike huom!: hänkin aloitti ''nelosessa'', mutta tulosten kautta nelosesta tulikin jopa 'ykkönen'. Ei niillä numeroilla liene niin väliä, pääasia, että saisi Laineenne peliaikaa myös hyökkäävässä kentässä, jotta näyttöjä tulee. Laineessa on ainesta, tunnetta (tuuletukset halaamaan Lehtosta!) ja asennetta! Hyvä teille, pitäkää kiinni.
 

Lust4life

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eilen nähdyn perusteella kehotan näin julkisesti Leinos-Mikkiä ottamaan torikoppansa kauniiseen käteen ja lähtemään ostoksille. Nimittäin tällä lössillä ei keväällä juhlita.

Ensimmäisenä Mikki voisi kerätä koppaansa reippaan kokoisen, oitis mistä hyvänsä laukovan laitahyökkääjän, joka on keitetty monissa liemissä mielellään Atlantin takana. Semmoisen hölmöksi hakatun joka ei tajua lopettaa pelaamista vaikka muilta on selkäranka poikki.

Mikäli Mikillä vielä on taskunpohjalla oiroja tämän jälkeen, niin sitten hän voisi poimia yhden kappaleen avaamiseen erikoistunutta pakkia. Tämä kaveri laitetaan metrisellä narulla kiinni oman maalin tolppaan ja hänen ainoa, toistan AINOA tehtävänsä on jakaa AlainCotemaisia jäänuoliaisia punaviivan yli. Tietysti jos aikaa jää voisi hän pyrkiä rusikoimaan kaikkia jotka Lehdon eteen pyrkivät, siellä kun tuppaa noissa tiukemmissa peleissä olemaan tungosta Tapparan "kolossimaisen" kävelevän henkarin eli Reten siivotessa maalinedustaa.

Ja vielä Mikille kaino pyyntö: Jutelkaa edes kaverin kanssa ennen palkkaamista, se faxista tulostuva rulla ei VÄLTTÄMÄTTÄ kerro ihan koko totuutta kyseisestä pelimiehestä.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Jokerit haki sitten 2 pistettä tyypillisellä vieraspelaamisella ja hyvän onnen avustamana. Se siitä. Paras keskittyä omaan suosikkiin.

Hankintoja tarvitaan. Jo viime keväänä kaivattiin puolustukseen kiekollista pakkia. Nyt varsinkin ylivoimapeli huutaa sitä. Samoin hyökkäyspelin piristämiseksi tarvittaisiin maaliahnetta laituria jonka myötä myös muiden itseluottamus ja pelillinen taso lähtisi nousuun. Tietojen mukaan verkot ovat vesillä ja eiköhän jotain uutta ole pian näköpiirissä. Ainakin toivottavasti. Kunhan tuloksena ei ole mikään jämäkanukki koeajalle. Jeff Williams ja vastaavat ovat vielä liian hyvin muistissa.

Ei ylivoimapelin huonontuminen voi kuitenkaan yhden miehen lähdöstä johtua. Ketsuppipullon toivoisi avautuvan kohta kunnolla....
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Lust4life

Ensimmäisenä Mikki voisi kerätä koppaansa reippaan kokoisen, oitis mistä hyvänsä laukovan laitahyökkääjän, joka on keitetty monissa liemissä mielellään Atlantin takana.

Mikäli Mikillä vielä on taskunpohjalla oiroja tämän jälkeen, niin sitten hän voisi poimia yhden kappaleen avaamiseen erikoistunutta pakkia.

Ja vielä Mikille kaino pyyntö: Jutelkaa edes kaverin kanssa ennen palkkaamista, se faxista tulostuva rulla ei VÄLTTÄMÄTTÄ kerro ihan koko totuutta kyseisestä pelimiehestä.

Uskon että Mikki on kartoittanut parhaansa mukaan pelaajamarkkinoita että verohelpotusrajan jälkeen sitten Tapparalla olisi esitellä uusi hyökkääjä ja nimenomaan sellainen hyökkääjä joka todella on vahvistus. Mikki mainitsi ennen kauden alkua että joukkueessa tapahtuu vielä vaihtuvuutta. Rivien välistä pystyi päättelemään että toivotaan toivotaan vahvistuksia ei ole tarkoitus esitellä vaan todellinen vahvistus.

Mitä tulee pakkien hankintaan niin ottaen huomioon Tapparan taloudellisesti tarkan linjan, olettaisin että joku tämän hetken kokoonpanossa olevista pakeista siirtyisi siinä tapauksessa muualle kunhan vain sopiva ottaja löytyisi.

Kuulin jo ennen kauden alkua luotettavasta lähteestä sellaista tietoa että Tappara olisi neuvotellut hyökkääjän kanssa jolla on AHL kokemusta ja aika hyvät tehotkin siellä. Pelaaja oli mukana nyt NHL seuransa testipeleissäkin. Otin yhteyttä lähteeseeni tämän viikon alussa ja lisätietoja odottelen, vieläkö kyseinen pelaaja on Tapparan suunnitelmissa.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Kiitos Mazza ja eh!

Otsikon kavereille kiitoksia raporteistaan. Kuvan muodostaminen pelista on näköjään tänään hankalaa. Valtakunnan ykköslehden toimittaja oli tainnut kysellä jälkeenpäin kavereiltaan pelitapahtumista, tai oli muuten vaan hitaana, ja tämäkin ketju on paikallaolleiden osalta enimmäkseen samaa itkemistä kuin aina vastaavissa tilanteissa.

Paikallaolleemattomana on tiedonjanoni illan tapahtumien kulusta luonnollisesti huipussaan. Tätäkin ketjua lukiessa meinasi epätoivo iskeä puseroon, mutta sinnikäs kyynelvirrassa kahlaaminen palkittiin lopulta. Työ tekijäänsä kiittää ja ahkeruus kovan onnenkin voittaa.

Eri puolilta tihkuneiden tietojen perusteella rohkenisin tehdä seuraavanlaisia johtopäätöksiä:

-Peli ei ollut kovin hienoa. Tässä vaiheessa kautta asia on Summasen joukkueelle itsestään selvyys. Miehistö on muuttunut taas aika paljon. Tapparalla vaihtuvuus on ollut pienempää.

-Jos peli olisi nyt täysin uomissaan, voisi olla varma että se ei sitä olisi sitten joskus keväällä.

-Tappara pelasi sairaan paljon ylivoimaa, mm. pariin otteeseen viidellä kolmea vastaan. Jos ei tuollaisella YV-määrällä saa mitään aikaan on kyllä turha syyttää ainakaan tuomareita. Eivät raitapaidat niitä maaleja sentään saa kenenkään puolesta tehdä.

-Lehtonen ja Peltonen olivat Jokereista hyviä. Saapa nähdä pitääkö nuoren Lehtosen ote läpi pitkän talven, vai tuleeko Uuden vuoden jälkeen selkeä notkahdus, kuten männä kaudella. Peltonenkaan ei ole kuolematon, eli loukkaantumaton.

-''Kiekkoasiantuntijan'' pienin yhteinen nimittäjä on näköjään Terran Sandwithin haukkuminen. Tällä hetkellä helpoin tapa osoittaa tietämyksensä jääkiekosta on haukkua kaveria suureen ääneen. Omaperäistä. Tässä alkaa olemaan pikkuhiljaa kasassa kaikki Gagnon-Haakana-Brooks -tyyppisen menestystarinan ainekset kasassa. Paitsi että Terranista uhkaa tulla se suurin ihme.



No niin. Kausi on vasta alussa. Ei vielä voi tehdä kovin suuria johtopäätöksiä. Joukkueiden sisäinen kemia tai kuntokäyrä saattavat (koskee siis kaikkia SM-liigajoukkueita) lähteä yllättäviin suuntiin pitkän talven mittaan. Pari sopivaa vahvistusta tai ikävää loukkaantumista mille tahansa joukkueelle saattaa vielä muuttaa suhdanteita kummasti. Lisäksi pleijarit ovat taas aivan oma maailmansa.

Jos Banhamin peli ei aukea missään vaiheessa kautta, voi Jokereilta odottaa pleijareissa maaleja lähinnä Peltoselta ja ehkä Aallolta. Jos näistä kahdesta toinen mies jostain syystä sivussa loppukeväällä, niin Jokereiden on voitetttava pleijareissa kaikki pelit yksi-nolla, koska yhtä maalia enempää ei itse saada taatusti tehtyä. No, tappiota parempi sekin.

Tapparan tilanne on kai suht sama kuin aina ennenkin. Mukavasti menestynyt joukkue jatkaa melko samoin eväin. Kaikki ovat vuoden vanhempia ja viisaampia tai vuoden kankeampia, miten vaan. Hassisen menetys taisi olla todella paha menetys. Mäkiahosta olisi mielestäni edelleenkin ainesta Rautakorpi-tyypppiseksi voimalaituriksi. Toivottavasti jaksaa löytää vielä itsensä pelaajana, parin kauden lonkan vetämisen jälkeen.

Ilmeisesti en kuitenkaan hirveän paljon menettänyt kun en paikalla ollut.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kun Mazza vielä jatkoi Koskenkorvasta, niin teen minäkin. Kirjoitin jo kauden alussa Tapparan palstalla siitä, kuinka miehen potentiaali on hukattu Tapparassa täysin ja eilinen peli oli tuota konkreettisimmillaan.

Rautakorven johtamana Tapparan peli on mielikuvituksetonta puurtamista. Mitään luovaa ei kentällä nähdä, sitä samaa avauskuviotakin vedetään nyt kolmatta vuotta. Tosin yksi asia muistuu mieleen, mutta sekin viime kauden alussa käyttöön otettu hieno ylivoimakuvio, joka päättyi aina maaliin, hylättiin yllättäen kesken kauden! Korven Ranea arvosteltiin mestaruusvuosien jälkeen samasta syystä, eli pelaajat eivät saaneet mitään vapauksia, vaan kiekko piti viedä alueelle tietyssä arvojärjestyksessä, kun niin oli papereihin piirretty. Mestaruusvuosina homma toimi vielä toisin.

Sivuraiteille poikettuani jatketaan vielä Koskenkorvasta. Miehelle ei saada vauhtiin yhtään ainutta pitkää syöttöä, vaan mies puurtaa päin siniviivalla odottelevaa vastustajan puolustusryhmittymää vaihdosta toiseen. Miksikö? Vaikkapa siksi, että Tapparan avauspeli lähtee AINA maalin takaa pakilta kulmauksessa odottavalle toiselle pakille ja siitä keskielueelle koohottavalle hyökkääjälle. Tämä etenee siniviivalle ja lyö jarrut kiinni. Sitten annetaan syöttö selän takaa kaverin löytämisen toivossa ja palataan omalle alueelle em. syötön epäonnistuttua.

Tapparan suunnanvaihdospeli on kuin valtamerilaivaa käännettäisiin satama-altaassa: keula- ja perämoottori ruksuttavat eri suuntiin hiljalleen ja puolen tunnin kulutua kuvio on valmis. Vastustaja vaihtaa tällä välin miehistön ja on valmiin vastaanottaman hyökkäyksen, joko kahden miehen karvauksella ja kolmen miehen siniviivaryhmittymällä tai vastaavasti 1+4 -vaihtoehdolla. Syöttele siinä sitten tuulennopealle Koskenkorvalle!
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Kiitos Mazza ja eh!

Viestin lähetti Lapanen

Saapa nähdä pitääkö nuoren Lehtosen ote läpi pitkän talven, vai tuleeko Uuden vuoden jälkeen selkeä notkahdus, kuten männä kaudella.

Lehtonenhan suorittaa inttiä, joka päättyy heti vuoden vaihteen jälkeen, jolloin se 'olevinaan häiriötekijä' treenauksessa ja peleissä on historiaa.

Omasta mielestäni, 'naapuriseurasta' katsottuna, Lehtonen on lähinnä alkukauden ollut viiltävä ja varmasti liigan paras veskari. Tekee viilipyttymäisen olemuksen takaa torjuntoihin vain juuri tarvittavat liikkeet. Liikkuu hyvin eteen ja sivuille, osallistuu peliin ja on tasainen illasta toiseen. Peittää varsinkin alhaalta hyvin ja haluaa pelata paljon. Helvetin hyvä kaveri, jonka ohittamiseen on löydettävä lääkkeet eri keinoista, kuin muille.

Selvästi ja ehdottomasti yksi Jokereiden kulmakivi kauden alun menestykseen, jonka tasaiseen suorittamiseen uskon kauden edetessäkin. Maajoukkuekamaa nykysuorituksella kotimaassa pelaavista veskareista. Naapurista joutuu lähinnä kommentoimaan: paskamaisen hyvä kassari väärässä seurassa :)
 

conti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Mike
Laineelle Jatkoajan raportissa kaksi tähteä, vaikka jäähyjen vuoksi ei neloselle ole arvatenkaan montaa laatuminuuttia peliaikaa herahtanut.
Aijai Raimo, aijaijaijai. Päästäkää perkele poika pelaamaan. Onko se ainoa ihminen, joka ei näe kuka on The Man.


Jep, jep. Samaa mieltä täälläkin. Eikö Laine muuten pelannut alkukaudesta parissa matsissa ( taisi olla harjoitus sellaisia ) Villen ja Pakaslahden vierellä? Joka tapauksessa sitä voisi kokeilla vaikkapa jo heti lauantaina!

Kakkoseen pistäisin Aallon laidoille Vertalan ja Hentusen. Vaikka Vertalan alkukausi ei kovin näyttävä ole ollutkaan, niin hän pystyy kuitenkin pitämään kiekkoa ja sitä kautta rakentamaan paikkoja, joista sitten Hentunen voi napsia maaleja.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Viestin lähetti conti



Jep, jep. Samaa mieltä täälläkin. Eikö Laine muuten pelannut alkukaudesta parissa matsissa ( taisi olla harjoitus sellaisia ) Villen ja Pakaslahden vierellä? Joka tapauksessa sitä voisi kokeilla vaikkapa jo heti lauantaina!


Kyllä pelasi. Marski Cupissa Kouvolassa molemmissa peleissä. Niitä esityksiä ei tietenkään voi rinnastaa tämän hetken tilanteeseen, mutta kokeilemisen arvoinen kolmikko se olisi jälleen, kun ei roudarista ole apuja.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Viestin lähetti Senior


Älä ehdollista kausariasi millään. Se olkoon pysyvä arvo, joka säilyy 'penailuista' huolimatta. Eikä teillä edes osata 'penailla', joten luottavaisin mielin kausarikauppaan vaan vuodesta toiseen, eikö niin? Silmäniskuhymiö.

Hienoa nähdä, että Laine on kehittynyt. Vielä kun toinen 'suosikkipelaajani' Tomek V saadaan kehiin, on minullakin Terranin ohella seurattavat kasassa.


Hysss... Ei tuota saa sanoa ääneen tai protestiltani menee pohja pois.

Tomek V ei muuten halua mennä leikkaukseen, vaikka poskipäähän saattaa jäädä pysyvä esteettinen haitta. Toisaalta mitäpä se tuossa naamassa haittaa.

Eli asian tässä valossa Tomek pelaa ensi viikon lauantaina häkki päässä. Jess.

Tomekin asioista tiesi kertoa toinen päivän iltapäivälehdistä, muistaakseni Ilta-Sanomat.
 

Phillyflu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, Rangers
Lehtosesta vielä

Viestin lähetti susi
Joo.
Ihmepoju Lehtoselta ei erikoinen peli, toki piti Jokerit pelissä mukana ja pelasi voiton Jokereille. Mutta ei oikein yhtään varsinaista haamupelastusta, koska Tapparan pojat päättivät ampua joko kaksi metriä ohi maalin tai suoraan Lehtosen syliin.

Usein ns. "haamutorjunta" johtuu maalivahdin hieman väärästä sijoittumisesta. Siksi tällainen torjunta näyttää komealta ja tehoaa katsojiin. Tällaisia torjuntoja tekee usein Pasi Nurmisen ja Jarmo Myllyksen kaltaiset "koohottajat".

Lehtosen nerokkuus on nimenomaan sijoittumisessa ja pelinlukemisessa. Hän peittää kulmat ja ennakoi (lukee) tilanteet niin hyvin, että laukaukset näyttävät kaikki menevän syliin. Johtuu siitä, että laukoja ei paljoa tyhjää verkkoa näe.

Kaikki tämä taas johtaa laukojien uskonpuutteeseen, jolloin kudit rupeavat lähtemään silmät kiinni mihin sattuu.
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Torsti
Lehtonen oli kyllä mies paikallaan, mutta kohtuu helpolla pääsi. Napsi siniseltä tulleet vedot ilman maskia (siis kypärä oli päässä) Tapparalaisten ollessa kykenemättömiä/haluttomia murtamaan Jokeri-alueen mailaviidakkoa. Ja jos kakkoskiekoille jostain syystä päästiin ohjkautuivat laukaukset ohi tai Jokeripelaaja pääsi kopauttamaan juuri ratkaisevalla hetkellä. Eli väitän siis Jokereiden pelanneen välillä jopa räikeätä mailapeliä ottamatta kuitenkaan kantaa Tapparan mailapeliin, sillä en sitä tietenkään taikalasieni vuoksi nähnyt.

Musiikkia korvilleni! Miinuksena tietysti kova jäähymäärä mutta juuri näin vittumaista pitää Jokerimaalilla ollakin, ehdottomasti.

Pasi Nurmisen pelatessa Jokereiden maalilla oli Nupella usein torjuntoja matsissa 40-50 ja silti Jokerit voitti ottelun juuri esimerkiksi 1-3. Tokihan Nupe loistovahti on ja muutenkin mainio kaveri mutta W&S:n puolustus systeemin toimiessa tulee vastustajan laukaukset juuri sellaisista paikoista, että molari ehtii nähdä vedot hyvin ja puolustajat ovat raivanneet maskimiehet pois. Summanen on jatkanut tätä linjaa ja hyvin tuntuu toimivan.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Nappulasta

Viestin lähetti Senior
Maajoukkuekamaa nykysuorituksella kotimaassa pelaavista veskareista. ...

Niimpä, mutta!

Vaikka Nappula Lehtonen ei päästäisi enää maalin maalia loppukaudella, niin arvaa olisiko hän maajoukkueen ykkösvahti keväällä?

Aivan oikein! Ei olisi.

Hänellä on kuitenkin niin vähän maajoukkuenäyttöjä ja arvokisakokemusta, ettei Aravirran papereissa nykyisillä ansioilla nousta kotikisojen ykkösvahdiksi.

Aravirralla on Aravirran metodit.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Nappulasta

Viestin lähetti Lapanen


Niimpä, mutta!

Vaikka Nappula Lehtonen ei päästäisi enää maalin maalia loppukaudella, niin arvaa olisiko hän maajoukkueen ykkösvahti keväällä?

Aivan oikein! Ei olisi.

Hänellä on kuitenkin niin vähän maajoukkuenäyttöjä ja arvokisakokemusta, ettei Aravirran papereissa nykyisillä ansioilla nousta kotikisojen ykkösvahdiksi.

Aravirralla on Aravirran metodit.

Terävä jannu, löysit 'jutun'. Siksi nimittäin kirjoitin nimenomaan 'maajoukkuekamaa', koska ei liene epäselvää, että omissa kisoissa torjuu joku saunakaveri... :o
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Toivottavasti Aravirta ei todista tyhmyyttänsä. Siis tuossa Kari Lehtosessa on jotain todella maagista. Paras koskaan livenä näkemäni maalivahti. En tiedä miksi minulle tulee aina mieleen Patrick Roy, mutta se vaan tulee. Isokokoinen ja eleetön torjuja, peittää hyvin ja juuri turhauttaa vastustajan. Jotenkin niin paljon samaa. Mies pitäisi ehdottomasti hyödyntää ensi kevään MM-kisoissa, en keksi ketään parempaa suomalaista molaria nyt tilalle, en sitten millään. Ara, sehän pelaa Jokereissa, miksi ei kelpaisi? Ikä on vain numero. Ensi kevään jälkeen miestä ei sitten enää nähdäkkään, vaan sitten alkaa Atlantan nousu kohti NHL:n kärkeä.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Henkka
Toivottavasti Aravirta ei todista tyhmyyttänsä. Siis tuossa Kari Lehtosessa on jotain todella maagista. Paras koskaan livenä näkemäni maalivahti. En tiedä miksi minulle tulee aina mieleen Patrick Roy, mutta se vaan tulee. Isokokoinen ja eleetön torjuja, peittää hyvin ja juuri turhauttaa vastustajan. Jotenkin niin paljon samaa. Mies pitäisi ehdottomasti hyödyntää ensi kevään MM-kisoissa, en keksi ketään parempaa suomalaista molaria nyt tilalle, en sitten millään. Ara, sehän pelaa Jokereissa, miksi ei kelpaisi? Ikä on vain numero. Ensi kevään jälkeen miestä ei sitten enää nähdäkkään, vaan sitten alkaa Atlantan nousu kohti NHL:n kärkeä.

Tietty Ara seuraa sitä miten NHL:ssä pelaavilla veskareilla kausi sujuu mutta seuraa se myöskin Lehtosta varmasti tarkkaan. Minulle kelpaisi kyllä se että Lehtonen on jellonien ykkösveskari kotikisoissa. Mitä minä olen ehtinyt Lehtosta seurata niin kyllä siinä on Suomen kaikkien aikojen lupaavin maalivahti jolla on aivan huikea ura odottamassa NHL:ssä. Pelkästään Jokereillekin Lehtonen on yli puoli joukkuetta yhtään väheksymättä niitä muita Jokereiden tähtipelaajia. Esim. armeija ei näytä yhtään haittavaan Lehtosta, monia muita veskareita se on haitannut mutta Lehtonen onkin jostain ihan toiselta planeetalta verrattuna muihin.
 

Battleaxe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Itseäni otti päähän vapaalipun tuhlaaminen tuohon otteluun ja Barkovin poistot aloituksista.

Ei muuta!
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Tuomareita turha syytellä mistään, mutta turha puhua että tuomareilla olisi mitään linjaa, kun puhalletaan vain yhdellä. Naurettava jäähyn tuomiotta jättäminen 3-1 tilannetta ennen ja heti perään "kuittaus" Banhamille olemattomasta korkeasta mailasta vie uskottavuuden tähän yhden miehen linjallisuuteen. kahdella ihan yhtä epäselvää ja ainakin saataisiin pois turhat koiruudet.

Jokerit puolusti koko ottelun aika hyvin, tosin ~10minuuttia se oli jyrän alla kolmannen erän alussa, mutta Kruus keksi Luomalle jäähyn missä vastustaja tuli selän takaa ja törmäsi Mikkoon. Kuitenkaan tuomareihin homma ei kaatunut, vaan siihen että ei pelattu kuin kolmannen erän alussa, Jokerit pelasi 60minuuttia suhteellisen hyvin, parempaankin olisivat pystyneet varmasti, mutta ei tarvinut noin surkeata Tapparaa vastaan.

Ylivoimalla kiekkoa ei saatu alueelle, kuvio ei pyörinyt, ei maalintekopaikkoja. Keskimäärin paska peli Tapparalta ja vielä maksoin tuosta, kyllä itkettää. Jotain positiivistakin löytyi. Ensinnäkin Tuukka on selvästi parempi kuin viime vuonna samaan aikaan, Lehto on suhteellisen varma maalissa. Ei tuota ongelmia. Ja mielestäni Pirnes oli positiivinen yllätys, otti vastuuta jonkun verran, jatkossa saisi ottaa enemmänkin kiekollista vastuuta.

Lehtonen on selvästi liigan paras maalivahti, jos armeija ei vie mehuja, niin hyvä tulee.

Niin ja episodi Barkovin aloitukset, kyllä on naurettavaa kun ei saa vastustajan mailaa pelata pois vaikka se tunkee sen ns. vastustajan alueelle. Ihan oikeaoppisesti aloittaa mielestäni, mutta ilmeisesti liigassa pitää vain huitoa kiekkoa kohti mailalla, eikä toiseen mailaan saa missään vaiheessa koskea.
 

huihai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti susi
Kolmas maali olikin sitten jo räikeän selvä tuomarivirhe. Tappara-pelaaja kaadettiin, josta sitten syntyi 3-1 tilanne toiseen päätyyn. No, tätä sitten Kruuks yritti hyvittää antamalla heti maalin jälkeen Banhamille jäähyn, mutta se oli enää laiha lohtu. Vahinko oli jo tapahtunut.

Muita huomionarvoisia asioita pelistä:

Sandwith todellakin niin paska kuin joka puolella on kerrottu.


Samanlaisia tuomarivirheitä tapahtui toisessa erässä pari kolme: Jokerien lähtiessä ylivoimahyökkäykseen Jokerien kiekoton pelaaja vedettiin keskialueella nurin. Ei niistäkään vihelletty ainuttakaan jäähyä!

Sandwith näyttää todellakin olevan tosi paska: 9 ottelun jälkeen vain yksi takaisku tasakentällisin ja mies on plussan puolella.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Viestin lähetti huihai


Sandwith näyttää todellakin olevan tosi paska: 9 ottelun jälkeen vain yksi takaisku tasakentällisin ja mies on plussan puolella.

+3 ja -2 on Sandwithin saldo. Eipä Jokereista ole kukaan miinuksella, sen verran hyviä lopputuloksia ovat kauden aikana keränneet.
 

susi

Jäsen
Viestin lähetti huihai



Samanlaisia tuomarivirheitä tapahtui toisessa erässä pari kolme: Jokerien lähtiessä ylivoimahyökkäykseen Jokerien kiekoton pelaaja vedettiin keskialueella nurin. Ei niistäkään vihelletty ainuttakaan jäähyä!

Sandwith näyttää todellakin olevan tosi paska: 9 ottelun jälkeen vain yksi takaisku tasakentällisin ja mies on plussan puolella.

Joo, ei mulla mitään väliä ole mitä pelaajia teillä pelaa. Jos Sandwith on teidän mielestänne oikea vahvistus joukkueeseenne niin siitä vaan. Tiedän kyllä oikean syyn miksi tämä Terran narripaitaan on hankittu, kuten tietää myös Rami. No, joka tapauksessa vaikuttaa aika köyhän miehen Gagnonilta.
 

huihai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Henkka

+3 ja -2 on Sandwithin saldo. Eipä Jokereista ole kukaan miinuksella, sen verran hyviä lopputuloksia ovat kauden aikana keränneet.

Jos Sandwith olisi niin totaalisen paska kuin väitetään, tuskin Jokerit olisi kerännyt niin hyviä lopputuloksia, vaan ainakin Sandwith olisi pahasti miinuksilla. Kaikki vaikuttaa aina kaikkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös