Tappara-Jokerit 7.1. Hakametsä.

  • 4 122
  • 43

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Viime kevään finalistit kohtaavat kolmannen kerran tällä kaudella. Aiemman ottelut on niukasti mennyt Jokereille, joka pitää hallussaan liigan piikkipaikkaa. Jokerit on pelannut viimeaikoina ehkä hivenen vaisusti, mutta joukkueen materiaali on sitä luokkaa, että pisteitä tulee hunollakin pelillä. Puolustus ja maalivahtipeli on liigan parasta. Hyökkäyspäähänkin löytyy maan kovimmat yhdistelmät, mutta maaleja ei toistaiseksi ole tullut odotettuun tapaan.

Tapparan peli on ollut vähintäänkin ailahtelevaa. Välillä on tiivis ja hyvä puolustus ja välillä on totaaliset avoimetovet. Maalinteko on ollut takkuista koko kauden ja tehoja odotellaan lisää moneltakin pelaajalta. Tapparalla on ollut ominaista se, että lähes jokaisessa pelissä on ollut jokin akileen kantapää johon Tappara on kaatunut. Välillä se on ollut maalivahtipel, välillä puolustus, mutta useimmiten se on hyvästä hallinnasta hulimatta ollut maalinteko. Tapparalle ei ole ehjää ottelua ollut kovin montaa, ennen viime Kärppä peliä. Potenttiaalie on neljän sakkiin, mutta jostain syystä se on jäänyt käyttämättä. Josko Tapparan kipsi olisi edes vähän helpottanut voiton myötä, peli oli ainakin vapautuneempaa, mitä se on aikaisemmin ollut.

Jokerit on aina ollut tapparalle vaikea ja Hakamehtässä ei helpolla narreja tälläkään kertaa voiteta. Tapparan pitää pelata vähintäänkin sunnuntain tasolla ja jättää turha neppailu pois. Jos Tappara ei pidä vauhtia, tulee pelistä tylsä tapparan pään hakkaaminen jokeri puolustukseen ja mitä todennäköisemmin jokerit tekee ne muutamat tarvittavat maalit ja korjaa pisteet. Jos tapparalla on vauhti päällä voi pisteet jäädä Tampereelle jopa selvin lukemin.
 

Fester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aina Tappara. Myös Hifk.
Nousu alkaa?

Vakaasti uskon, että Tapparan nousu neljän sakkiin alkoi eilisestä Kärppä-voitosta.

Pakka pysyi hyvin kasassa ja luistin kulki täydet 60 minuuttia. Paras peli Tapparalta koko kaudella.

Tappara-Jokerit 5-2
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Tasaista

minun puolestani Tappara saakin aloittaa nousunsa, kunhan ei vielä tiistaisessa ottelussa ;)

Niin, tiistaina kohtaavat Tampereen Hakametsän pyhätössä viime kauden finalistit Tappara ja Jokerit. Hakametsä ei ole viime kausina ollut Jokereille kovinkaan paha paikka pelata. Tällä kaudella Tappara on jo kerran Tampereella kaadettu, miksei nytkin? Lähes tasan vuosi sitten Jokerit löi Tapparan 0-3 vieraskentällä suvereenin esityksen jälkeen, toistaako historia itseään?

Jokerit lähtee huomisen ottelun jälkeen Italiaan Continental Cupiin ja pitää viikon tauon liigapeleistä. Voitto mukana olisi mukava lähteä Euroopan mestaruutta tavoittelemaan.

Jokerit joutuu tulemaan toimeen ilman Kari Lehtosta vielä huomenna, mutta siihen Jokerit tuskin kaatuu, sillä HElanen on pelannut hienosti yli 95 % prosentilla joulutauon jälkeiset pelinsä.

Tappara - Jokerit 2-4 (0-1, 2-1, 0-2)

0-1 17.03 Peltonen (Pakaslahti, Laine)
1-1 22.14 M.Ojanen (Barkov, Välivaara)yv
2-1 23.46 Kuki (Mäkinen)
2-2 37.10 Pakaslahti (Laine, Niemi)yv
2-3 49.30 Aalto (Nemirovsky, Vertala)
2-4 51.50 Vertala (Aalto)yv
 

sakke555

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal
Jokereiden ketjut otteluun sm-liiga.fi:stä:

1 Tommi Niemelä, Maalivahti
31 Markus Helanen, Maalivahti AK

1. kenttä

6 Ilkka Mikkola, Vasen puolustaja AK
7 Antti-Jussi Niemi, Oikea puolustaja AK

16 Ville Peltonen, Vasen laitahyökkääjä AK
20 Petri Pakaslahti, Keskushyökkääjä AK
92 Teemu Laine, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

3 Ari Vallin, Vasen puolustaja
26 Mika Strömberg, Oikea puolustaja

37 Timo Vertala, Vasen laitahyökkääjä
14 Antti Aalto, Keskushyökkääjä
33 David Nemirovsky, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

2 Arto Tukio, Vasen puolustaja
12 Markus Kankaanperä, Oikea puolustaja

40 Tommi Turunen, Vasen laitahyökkääjä
9 Jukka Voutilainen, Keskushyökkääjä
29 Jussi Pesonen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

77 Terran Sandwith, Vasen puolustaja
4 Samuli Jalkanen, Oikea puolustaja

11 Tomek Valtonen, Vasen laitahyökkääjä
28 Toni Sihvonen, Keskushyökkääjä
35 Tommi Hannus, Oikea laitahyökkääjä

Eli ei ilmeisesti muutoksia viime ottelusta.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Eipäs noissa kokoonpanoissa kauheasti moitteensijaa löydy, noilla voitettiin TPS vaivattomasti lauantaina ja eiköhän pärjätä tänäänkin.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Tappara tänään:

1 Pasi Kuivalainen, Maalivahti AK
34 Mika Lehto, Maalivahti

1. kenttä
55 Janne Grönvall, Vasen puolustaja AK
5 Mikko Luoma, Oikea puolustaja AK

24 Marko Ojanen, Vasen laitahyökkääjä AK
16 Aleksandr Barkov, Keskushyökkääjä AK
20 Jussi Tarvainen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
6 Pekka Saravo, Vasen puolustaja
18 Tuukka Mäntylä, Oikea puolustaja

11 Kimmo Koskenkorva, Vasen laitahyökkääjä
10 Esa Pirnes, Keskushyökkääjä
27 Tom Bissett, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

39 Jyrki Välivaara, Vasen puolustaja
33 Miska Kangasniemi, Oikea puolustaja

40 Jaakko Uhlbäck, Vasen laitahyökkääjä
8 Janne Ojanen, Keskushyökkääjä
29 Johannes Alanen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

21 Pasi Puistola, Vasen puolustaja

38 Sami Venäläinen, Vasen laitahyökkääjä
81 Arto Kuki, Keskushyökkääjä
28 Marko Mäkinen, Oikea laitahyökkääjä

36 Ville Hämäläinen, Ylimääräinen hyökkääjä


Kuivalainen edelleen maalissa. Eikö Lehto ole vieläkään kunnossa?
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Joulun alennusmyynnit

- Päivää ja tervetuloa tänne Pelaajien Vaihtorulettipöydän äärelle! Asettakaa panoksenne olkaa hyvä, ja sama ranskaksi! Mitäs teille saisi olla?

- No tota tuossa linnanjuhlien jälkeen mietittiin vaimon kanssa, että pitäisi varmaan taas ruveta katselemaan noita vahvistuksia, noin niin kuin kevättä ajatellen. Sen verran heikkoa on peli ollut, että kyllä jotain tarvitaan.. Niin että mitäs teiltä löytyy?

- Jaahas jaahas, no katsotaan ensiksi täältä Vaikeastilausuttavien osastolta, eli --

- Ei ei, tämä on kyllä ihan paikallisvastustajan heiniä ja me ei kyllä haluta brändäytyä miksikään kravattikaulaisten suomenruotsalaisten ekonomien idrottsföreningeniksi! Niillä on jo kaikki vaikeastilausuttavat nimet rosterissa, Hirs... ja Mrz... ja Z...!Ja onhan meilläkin yksi puolalainen jo. Ja semmonen pitää olla, että maalaiset ei voi huudella mitään Ugh-ugh -huutoja.

- Mutta sen puolalaisenkin etunimessä on kaksi vokaalia. No, katsotaan täältä Komeasti Kalskahtavat Sekä Sankarilliset -nimet osastolta, jos vaikka täältä--

- Joo, meidän faniklubilta tuli semmoista palautetta, että joku Harry Potter on kuulemma kova luutimaan ja huispaamaan. Vai onkos sekin jo HPK:ssa?

- Ei semmoista kyllä valitettavasti löydy edes HPK:stä. Meillä olisi tämmöiset Brendan Shanahan ja Maxim Afinogenov ja Markus Nääslund, siinäpä vasta komeasti kalskahtavia nimiä! Kelpaisiko nämä..?

- Hmmm... toi Nääslundi ei ainakaan meille kelpaa, sopis paremmin johonkin Tapparaan...meillä on kyllä jo kauniin runollinen ja muutenkin sankarillinen ja hyvältä kuulostava Terran Sandwith... no voi voi. Pitäisikö pelata varman päälle ja ottaa semmonen, jonka nimestä ei maakuntien irvileuat saa väännettyä mitään haukkumanimeä tai muuten vaan pahaa sanottavaa - niin kuin Antti Aalto ja A-J Niemi?

- Onpas tämä nyt vaikeaa! Katsotaan nyt vielä täältä Liigantasoituslaarista... kas kas, meillä on täällä vielä yksi ylijäämä-Machulda ja tarjous-Tenkrat--

- Ei ei ja ei! Landet alkaa heti vääntämään jotain skottivitsiä ja Tenkura-solkotusta, se ei sovi laatuun! Tässä haetaan urbaaneille, laatutietoisille laatuyleisömarkkinoille sopivaa laatuvahvistusta! Ihmiset haluaa tulla halliin katsomaan hienolta kuulostavia ja näyttäviä tähtipelaajia eikä mitään markkutähtisiä ja ericperrinejä!

- Tämä on kyllä aivan liian vaikeaa. Tehdäänkö niin, että varaamme teille HPK:sta vaikka SMS-ketjun ensi kaudeksi? Soitamme sitten, kun voitte tulla noutamaan. Käykö näin?

- Okei, mutta olisi se ollut kiva kevääksikin ja jo täksi illaksikin saada jotain vahvistuksia... Pahalta näyttää kyllä tämä meidän tilanne, ei varmaan neljää maalia enempää nähdä koko iltana, kun Tappara taas kahvaa ja huitoo!

- Kulta, saithan sinä sen uuden Jofan kypärän ja ne polvisuojatkin joululahjaksi - kysy Ramilta jos pääset vaikka alivoimakenttään.

- Äääh, taitaa olla parempi että soitan kavereille, että ne muuttaa sääntöjä sen verran, että Strömbergille tulee enemmän läpiajoja, niin saadaan enemmän maaleja ja peli viihdyttävämmäksi.

- Kulta, sano samalla Ramille että on kiltisti lehdistötilaisuudessa.

- Joo joo, sanon sanon...

muaddib
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Viime kaudella tähän aikaan juuri kukaan ei veikannut Jokereitten voittoa Tapparasta Halametsässä, mutta niin vain kävi. Tänään homma voi vaan mennä toisin päin. Jokerit on tuloksellisesti pelannut omalla tasollaan tällä kaudella, kun taas Tappara on kontannut. Silti Tapparan materiaalilla pitää pystyä parempaan varsinkin jos maalivahtisekoilut ovat historiaa.

Vähämaalinen matsi, jonka Jokerit vie mikäli Helanen jatkaa loistosuorituksiaan. Villeltä ja Nemolta odotetaan maaleja.
 

Banhammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Mystinen mies
Mielenkiintoista nähdä, oliko Kärpät-voitto sattumaa, vai valoa tunnelin päässä. Se nähdään tänään. Jos ottelu oli tuuria, Jokerit kerää 1-3 voiton, mutta jos ei, niin asia on toistepäin.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Sniper Terror?

Terrorin ensimmäinen maali antaa odottaa itseään... Kuulemma tepsiä vastaan mies viimeisessä erässä ainakin laukoi vaarallisesti kerran? Kyllä se sieltä tulee... Ehkä jo tässä matsissa?

Ja voiko vastustajaa enempää nöyryyttää, kuin Terrorin maalilla? ;)
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Finaalistit lyövät yhteen!

Aika rientää, kolmas kohtaaminen Jokerilla ja Tapparalla(edel.pelit:3-1,2-1 Jokereille). Jokerit on pelannut hyvin Tapparaa vastaan ja Tappara on tehnyt peleistä aika tiukat voitot Jokereille. Tietääks joku koska pronssijengi tulee takas Suomeen?

Toivottavasti Jokerit ja Tappara tekee tänään myös maaleja, edellisissä peleissä maalit on jäänny vähiin. Jokerit sai mukavat 3 maalia TPS:siä vastaan mutta ässiä vastaan vain kaksi maalia. Pientä parannusta näkyy Jokereiden pelissä, viidessä edellisessä ellei enemmän(?) on tullut pisteitä ja nyt kolmen pelin voittoputki menossa. Voittoja on syytä tulla, HPK tulee vauhdilla ja menee varmasti lähipäivinä Jokereiden ohi; 4 pistettä eroa, Jokereilla 2 peliä enemmän ja HPK pelaa tänään helppoa jumboa vastaan, Ilves eli sieltä tulee varmat kaksi pistettä.

Helanen maalissa...Viimeisiä pelejä viedään varmasti Helasella ellei Kari "Kärppä" Lehtonen ole pahastikkin väsynyt nuorten MM-kisoista. Sillä ei ole varsinaisesti väliä. Markus Helanen on pelannut loistavasti.

Jos hieman katsoo tuota Tapparan tilannetta, jolla näyttää olevan sama tappioputki kun Jokereilla Joulua ennen. Edellisestä pelistä Tappara on kuitenkin ottanut täydet pojot. Sarjataulukossa Tapparan ohi on mennyt 4-5 joukkuetta. Hmm..Toivottavasti Tappara ei tuu Jokereita vastaan play offeissa =/.

(Edit: tuleeks SpÖr`T `FM`:lT`Ä ottelu?)
(editedit) hifkin matsi spÖrtilta :(
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Aika odottavalla mielellä illan matsin suhteen. Nyt sen Tapparan nousun ois pikkuhiljaa alettava, kohta alkaa olla liian myöhäistä. Kärppä-peli tosiaan oli merkki paremmasta, mutta aina paha vastus Hakametsässä ollut Jokerit on vielä parempi mittari. Voitto tästä pelistä todistaisi ainakin pelaajille että kyllä Tappara pystyy vielä kaatamaan kenet tahansa pelin kulkiessa. Alkukaudesta pelit ovat olleet ihmeellistä sekoilua, hyvällä pelillä on hävitty ja huonolla voitettu. Saas nähdä miten tänään. Toivelistassa ois tietysti voitto hyvällä esityksellä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti PeteX
Viime kaudella tähän aikaan juuri kukaan ei veikannut Jokereitten voittoa Tapparasta Halametsässä, mutta niin vain kävi. Tänään homma voi vaan mennä toisin päin.

Sama on pelko, sillä vähän liioitellen voisi sanoa, että tässä on kaksi joukkuetta, joille ei suosikin asema aina sovi: Tappara ja Jokerit. Juuri silloin kun kaikki näyttää suhtellisen hyvältä, kummatkin osaavat hävitä. Ja Jokereiden tappiottomien putki on jo 7 ottelun mittainen, joten oisko se parempi nollata ennen Continentalia?
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Voi perrr... sanon minä! HIFK ja HPK juhlivat maaleilla omissa otteluissaan, mitä tekee liigan "kovimman" materiaalin omaava joukkue. Nuhjaa vähämaalisia pelejä illasta toiseen. Tänäänkään ei varmasti tehdä yli kolmea maalia! Nyt verkot heilumaan, spagettikädet!
 

Banhammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Mystinen mies
Ei taas näytä hyvältä. Onneks Vilpertti pääs kaventaa melkein heti Kahvaran maalin jälkeen. Joko me tarvitaan sniper, tai sitten Ramin kannattais miettiä saako meidän "tähdistä" irti tarpeeksi hänen pelitaktiikalla.

Edit: Paka perkele. Perun sanani =) 2-2
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
ohoh, äijäthän tekas oikein kunnon pikanousun. 2-3 kahden erän jälkeen, Ville, Paka ja Tukio maalaajina. Kolmas erä pitäisi vielä hoitaa kunnialla.
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Luoma vissii tossa 2-3 maalissa otti kiekkoa kädellä alas ja toi kiekko ois muuten mennyt yli maalin ni maaliinha se Luoman ansiosta meni...
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jooh, eli voitto siitä tuli alkuvaikeuksien jälkeen :) Hieno nousu todellakin jätkiltä. Ville 1+1, Tukion maali lämmitti ja Pakan myös. Olipas makoisa voitto! Kun voitto tuli, niin ei tuo Kerhon voitto tunnu kovin pahalta ;)
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Joopa joo. Hyvää peliä odotin ja paska peli tuli. Turpaankin sitten vielä. Tappara oli taas totutun aneeminen ja Jokerit myös. Jokereille riitti 4 minuuttia yritystä tasoitukseen ja sitten Luoma pisti voittomaalin kädellä omiin. Heikkoa on, heikkoa on. Fanikatosomokin alkoi oikeutetusti viheltää omille siinä viimeisten minuuttien surkeassa räpellyksessä. Onnittelut vaan sinne Helssinkin suuntaan.
 

Markku

Jäsen
1 maali Tapparalle liikaa, 3064,15 € ohi suun. Monivedosta kyse, HIFK - Kärpät tulos meni oikein. Sanotaanko että hiukan harmittaa.

Mutta onnea vaan Jokereille.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pysyi taas paketti hieman yli erän kasassa. Jokereilla ei ollut koko pelissä oikein vaarallisia paikkoja, mutta kolme maalia onnistuivat silti tekaisemaan. Jälleen kerran Tapparan peli loppui vastustajan tekemään maaliin. Siihen asti Tappara vei peliä välillä jopa suvereenisti tai siltä se ainakin tuntui. Sitten tapahtui yksi pieni merkkausvirhe ja Mikkolan sutaisulta näyttänyt hieno syöttö löysi Peltosen maalin kulmalta. Seuraava maali olikin oikea painajainen. Puhdas aloitusvoitto, Mäntylä siirtää kiekon Koskenkorvalle, joka räpeltää kiekon siniviivalle Teemu Laineelle. Tämä kääntyy ja sutaisee kohti maalia, Mäntylä saa mailansa väliin, jolloin kiekko ajautuu Saravon lavan kautta tämän jalkoihin ja Pakaslahti napauttaa siitä takakulmaan. Voittomaalissa Tapparan "nopea" alivoima juoksee kiekon perässä ja lopulta kiekko pelataan viivalle unohtuneelle Tukiolle. Tämä laittaa "Lökimäisen" ruuhkaan, josta Luoma ohjaa kiekon kauniisti kädellään verkkoon. Kiekko olisi luultavasti mennyt ohi tai yli ilman kohtalon (ts. Luoman) kättä.

Viime pelissä kiekko pomppi meille, tänään kaverille. Kolmannessa erässä Tappara ei saanut Pirneksen paikkaa lukuunottamatta mitään aikaan. Mikä tuli Koskenkorvalle? Ojanen pelasi miehen paikalla loput n. 10min? Tapahtuiko siellä laidassa Koskenkorvalle jotain, kun fanikatsomo protestoi vai mikä miehelle tuli?
Mainittavan arvoinen oli pelin ainoa taklaus, jossa Miska Kangasniemi pääsi tööttäämään keskialueella puun takaa Tomek Valtosta kylkeen.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Joo eipä voi kun voivotella. Tappara pelasi ensimmäisen ja toisesta puolet hyvin, kunnes Jokerit teki sen mitä koko ajan pelkäsin. Jokerit on kova. Jos niille antaa kaksi maali paikkaa, niin ne tekee kolme ja se riitti tänään pisteisiin.

Ottelu oli aivan hirveää katseltavaa. Pelkkää painimista estämistä ja koukkimista. Päätuomari Levonen oli täysin hukassa ja näytti siltä, että kolmannessa erässä oli sääntökirjasta hävinneet kohdat: estäminen, kiinnipitäminen ja mailastakiinnipitäminen.

Tapparalta oli tänään yössä Tarvainen ja J. Ojanen. Ojasen ketjusta ei kannata edes keskustella ja Tarvainen teki loistavia ratkaisuja, kuten ensimmäisessä erässä siirtää vielä maalin teko paikasta kiekko thjään tilaan. Siis totaalisesti tyhjään tilaan, siinä ei ollut ketään. Barkov oli tulessa. Kahden maalin lisäksi jatkuvasti namupasseja mm. Tarvaiselle. Kaikesta huolimatta Tappara yritti hyvin koko pelin. Seuraavista peleistä pitää korjata täysijä pistepotteja, muuten: bye, bye, playoffit.

Fani katsomon vihellys konsertti täysin aiheellinen ja tervetullut.

Jokereilta pelasi normaalia kiekkoa ainostaan Peltosen kenttä, eli yritti välillä edes hyökätä. Muut keskittyivät tähän loputtomaan kilpikonna puolustukseen, joka täysin oikeutetusti toi kaksi pistettä. Minä vaan toivon, että kaikki kiekkojumalat suojelevat Suomen jääkiekkoa rakastavaa kansaa siltä, ettei Summanen istuttaa tämän iltaisen peli tyylin maajoukkueeseen. Peli näytti varsinkin kolmannessa erässä enemmän vapaapainin alkeilta, kuin jääkiekolta ja tuntui oudolta katsoa esim Nemoa peliä rikkovassa roolissa.

edit.
ai, niin. Ströbän pelasti tänään pitemmältä pelikiellolta se, että Tappara pelaaja ei loukkaantunut hänen poikittaisesta/korkeastamailasta. Tässä liigassa vain seuraus ratkaisee, ei teko. No tulihan tästäkin 2+2, mutta on helpommallakin pitempiä sanktioita tullut.
 
Viimeksi muokattu:

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti TBK
edit.
ai, niin. Ströbän pelasti tänään pitemmältä pelikiellolta se, että Tappara pelaaja ei loukkaantunut hänen poikittaisesta/korkeastamailasta. Tässä liigassa vain seuraus ratkaisee, ei teko. No tulihan tästäkin 2+2, mutta on helpommallakin pitempiä sanktioita tullut.

Aivan. Jos Miska olisi jäänyt jäähän makoilemaan tai mennyt pukusuojaan leukaansa pidellen, olisi Ströba lentänyt pihalle ja ennakkotapauksen mukaan saanut vielä 5 peliä pelikieltoa (vrt. Santala-Aalto). Jokeripelaajien korkeat mailat jäivät myös viheltämättä (2 kpl). Tai siis jäivät tuomarilta viheltämättä, katsomo kyllä reagoi. Harmi vaan, kun Tapparalaiset eivät jää jäähän makaamaan tällaisten tilanteiden jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös