Tappara - Ilves 25.10

  • 4 586
  • 62

TwilightZone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Kun lauantain Ilves-Jokerit matsistakin on jo ketju, niin avataan nyt tästäkin.
Eli : Ilveksellä ja tapparalla kummallakin hienot voitot alla, mutta Ipa joutui maksamaan omastaan kovan hinnan, sillä Nikko joutui taas kerran sairastuvalle.
Pelkäänpä pahoin, että tappara löysi taas alkukauden rytminsä, ja vie ottelun 6:2
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Nikon puuttuminen on Ipalle (taas) kova isku mutta eipä
isketä kir.. tapparaa kiveen ihan vielä;)
Kyllähän Tappara tai siis Jyppara kun ottaa huomioon tapparan kasvattajaseuran:D (ei saa suuttua pikku herjasta) otti TODELLA
vakuuttavan voiton Lukosta ja pelipäälle sattuessaan ryhmä on sm-liigassa
voittamaton. Itse odottaisin pelistä kuitenkin tasaisempaa kuin aiemmin
ja Ex-lukko veskareista riippuen ehkä myös erittäin maalirikasta.
En tiedä Raipen peliminuutteja IFK pelistä mutta kun kentällisiä katsoo
niin selvästi on yritetty jakaa vastuuta myös muille:)
Jos tuppura saa dieselinsä käyntiin niin sitee ollaan helisemässä mutta jos ei onnistumisia tule heti alkuun ja turhautuminen iskee niin siinä on Ipan paikka iskeä!
 

susi

Jäsen
Tapparan pelityyli

Valitukset ja vitsailut Tapparan pelityylistä ja ennenkaikkea siitä surullisen kuuluisasta kahvauksesta voi laittaa myöskin tähän ketjuun jo hyvissä ajoin ennen ottelua.

Edit: Ja pitipä sanoa myös, että niitä hauskoja nimiväännöksiäkin voi alkaa tässä myöskin heittelemään. Helikopteri se tuossa jo ehtikin tämän sarjan aloittamaan.
 

Hakkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
Itsekin odotan pelistä tasaisempaa kuin viimeksi. Silloinhan Ilves voitti selvästi Tapparan kovasta kahvauksesta huolimatta. Toisaalta Tappara on kyllä viimeaikoina pystynyt kehittämään kahvauksensa vieläkin korkeammalle tasolle. Tästä hyvänä esimerkkinä oli eilinen Lukko-peli, jossa Lukko sentään yritti pelata kiekkoa. Mutta minkäs teet kun Iso Dieseli on reppuselässä tai kahva kainalossa...

Tapparalla on jonkinlainen mahdollisuus ottelussa vain jos tuomarit ovat täysin sokeita, jolloin Raipe ja Veikko voidaan ehkä saada kuriin kahden ison roikaleen roikkuessa kummankin sankaripelaajan käsivarressa. Muutoin nämä taiturit pyörittävät ihan kahdestaan koko kirvesrintapoppoon niin sekaisin, ettei he osaa tauon alettua edes pukukoppiinsa. Veikon mahtavat jalkakikat saavat sukat luistimissa pyörimään tapparalaisilla jopa vaihtoaitiota myöten.

Raipe hämmästyttää vastustajat spurteillaan ja ylipitkillä 5 minuutin vaihdoillaan. Raipen saadessa tai yleensä ryövätessä kiekon suvereenisti Tapparalta kaikki kentällä olevat pelaajat, varsinkin vastustajat, järjestätyvät riviin kunnioittavalle vähintään 5 metrin etäisyydelle maestrosta. Sieltä he sitten silmät suurina ja suut ammollaan ihastelevat mestarin kiekkoon kohdistuvaa leipomista. Raipe jaksaakin kiitettävästi esitellä taitojaan. Minuutti siinä vierähtää suurenmoisesti. Mutta sitten pian Raipe heittää tottuneesti mukavan lättysyötön jollekin joukkuetoverilleen, yleensä maagiselle Veikolle tai nuorelle Ilveksen staraluokkaan kouluttamalle Tonylle, joka sitten jälleen kerran erehtymättömästi sysää kiekon vastustajan maalin perukoille. Draperin suuta on jo Raipen maagiset vispaukset ruvenneet niin kuivamaan, että mies on siirtynyt maaliltaan hieman kauemmas naukkailemaan virvokkeita. Hoitaa kuitenkin roolinsa asiaankuuluvalla tavalla eli punalampun sytyttyä napauttaa pari kertaa kiukkua näytellen mailallaan jäähän...

Jos tuomarit unensa läpi havaitsevat Tapparan laittavan ottelussa liikaa hanttiin, niin varmuuden vuoksi pidetään yksi tai kaksi Tapparaa jäähyaitiossa jostakin väkivaltaisuudesta tms., sillä eihän niin isot miehet vielä kun on keppi kädessäkin, voi mitenkään pelata kiekkoa rehellisesti ja rikkeettä. Se on fakta. Raipe ei kuitenkaan oikein tykkää tämmöisestä, sillä nyt on lähettyvillä vähemmän tapparalaisia ihailevia silmäpareja. Ja sehän on esiintyvälle tähdelle kauhistus. Raipe käykin jututtamassa tuomareita, mutta Tampereen murre ei ole kuin paikallinen yleiskieli... Näin tuomari käsittää asian aivan väärin ja määrää lisää tapparalaisia jäähypenkille. Raipe alkaa jo pikkuisen hermostua ja onnistuu puhumaan itselleen kympin. Iso Kasi ymmärtää taiteilijan tuskan ja käy sanomassa muutaman lohduttavan sanan Maestrolle. Sieltä nyt Raipe joutuu aitiosta katselemaan kun 2.erän loppuminuuteiksi Veikko astuu kentän kuninkaan rooliin. Puolihuolimattomasti Veikko kiepauttelee vielä parit maalit ja kaikki ovat niin iloisia. Tietystikään aivan raipemaiselle tasolle nuo esitykset eivät mitenkään voi yltää. Mutta Hollywoodissa niistäkin puhutaan seuraavat viikot hyvin tiiviisti. Elokuvasuunnitelmia syntyy. New York Rangers haluaa ehdottomasti Veikon. Raipe jätetään jalustalleen saavuttamattomana. Raipe on kertakaikkiaan liian hyvä. Rapakon takana hänen peliesityksiään ei voida esittää kuin pätkittäin: sekunti kieputusta, 10 sekuntia rauhoittavaa pimeyttä. Muutoin katsojat ja koko maa sekoaisivat...

Jottei Bruce Racinen aika kävisi pitkäksi, niin lähinnä Raipe ja Veikko, joskus Matt Smith tai Pettinen, tarjoilevat tapparalaisille vapaita maalintekotilaisuuksia melko runsainmitoin. Ja vastustajassa ei tuolloin riiputa, vaan hänelle annetaan kaikki vapaan miehen nautintaoikeudet laukoa kohti Brucea. "Big R" on todellakin jaksanut pysytellä maalillaan, vaikka joskus hyvät juttukaverit Vesku ja Vopat ovatkin häntä taajaan viittoilleet turinoimaan aition puolelle. Siellä olis mukavampaa... Bruce on kuitenkin vastuullinen vahti ja pitää tunnontarkkaa huolta rysänsä koskemattomuudesta. Maskin takana viivähtää hieno hymyn väre hänen torjuessaan vaivatta mutta näyttävästi pikkuvarpaallaan kovimmatkin Tapparan tykitykset. Kaikki aplodeeraavat. Tapparat nyökyttelevät hyväksyvästi päätään ja murahtelevat "hyvä Bruce" hammassuojiensa takaa. Kaikilla on hyvä olla.

Kaukalon Ilves-fanien päädyssä Roman Vopat antaa henkilökohtaista nyrkkeily- ja painikoulutusta. Tapparalaiset eivät vaan oikein ole ymmärtäneet noiden jalojen taistelulajien arvoa ja tuntuvat pitäytyvän vanhaan mielilajiinsa: miekkailuun mailoilla. Ja sitten joskus hieman pelailuun, kun vaan joku Ilveksen supermiehistä heille välillä hieman suostuu kiekkoa lainaamaan. Turhautunut Roman tyrmää koko kaukalon päädyn nurin ja ottelu joudutaan keskeyttämään toviksi. Tämä kovin harmittaa Raipea, sillä hän on ehtinyt pelaamaan normaalivaihdostaan vasta 3 minuuttia tehollista peliaikaa. Harmin paikka. Ei oikein viälä edes hikeen päässy... No, onneksi valmentaja ymmärtää yskän ja Raipe saa keskeytyksen jälkeen pelata ottelun loppuun keskeytyksettä. Voi sitä iloa!!

Valitettavasti vaan kaikki päättyy aikanaan, niin tämäkin ottelu. Ilves tietenkin voitti. Vasta ottelun päätyttyä kaikki Tapparan pelaajat ryntäsivät hakemaan Raipelta ja Veikolta nimmareita. Muutamat myös Veskulta, Tonylta ja Brucelta. Mutta huomatkaa, että kurinalaisesti toimien vasta ottelun päätyttyä. Kunnia heille. Ja sitten palkinnot: Viisi ilvesläistä sai kolme tähteä. Heidän joukossaan Bruce. Veikko sai vaan neljä, mutta Raipe sitten viisi. Ei mennyt aivan nappiin. Edellisessä pelissä tuli seitsemän... Tapparakin voitti, sillä halliin oli tapparalaisten lisäksi ahtautunut 7000 Ilveksen kannattajaa, jotka kaikki vapaaehtoisesti maksoivat lipuistaan tuplahinnan. Vähintään. Olihan kyseessä paikallispeli ja jäällä omat suuret idolit. Mm. Raipe ja Veikko. Sekä Bruce.

Herätys!!!! Untako tämä olikin. Kaikki lähti liikkeelle ylempänä olleen postauksen sananväännöksistä ja muista sellaisista tuppuroista. Sieltä siis sikisi tuo äskeinen turhuus. Koettakaa kestää. Raipe on loistava pelaaja, mutta täytyy sanoa, että minun mielestäni kaikki Ilves-fanit eivät ole hänen arvoisiaan. Ehkä joskus olisikin parempi kirjoittaa "fanit".
:confused:
 
Viimeksi muokattu:

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Niin, tuskin Tapparalla on muuta mahdollisuutta, kuin kahvata Helmiseltä, Niemiseltä ja muilta Ilveksen pikakiitureilta vauhti pois. Mutta koska tästä törkeästä kahvaamisesta ei kuitenkaan vihelletä jäähyjä, on Tapparalla myös pieni mahdollisuus voittoon....
 

Becks

Jäsen
Hakkuri

Loistava kirjoitus, Hakkuri. En ole aikoihin nauranut noin paljoa. Tää kahvauskeskustelu on meinaan pikkasen riistäytynyt käsistä..


Antakaa poikien pelata.
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Ja ajassa yksi ja viisitoista rangaistuksia, Tappara Miska Kangasniemi
syy: iso mies ilman kiakkoo :D :D

Kylläpä nauratti, mutta kuten mainoksessa sanotaan
älä ota sitä vakavasti.

Mikä sinä jonka nimimerkkikin on munansaannos KAHVARASTA :D olet
muille sanomaan että emme ole suuresti ihailemamme pelaajan arvoisia:confused:
Ehkä se on vain vaikea ymmärtää kun omasta joukkueesta ei Jutin jälkeen
vastaavaa legendaa ole löytynyt...
Noh, tuollaisia kommentteja saa kuulla paljon ja jos kaikista ottaisi itteensä niin....
Joka tapauksessa kirjoituksesi ansiosta tämä päivä lähtee liikkeelle hymyssä suin ja radiossa J.Juntunenkin veikkaili Ipan voittoa vaikka TAPPARAn mies onkin kuulemma:)
 

Kukko

Jäsen
Mahtava kirjoitus Hakkurilta Kiitos Kiitos. Tälläisiä piristysruiskeita tylsät työpäivät toimistossa todella tarvitsevat. :)
 

Hakkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
Mukava, että sentään edes muutamat pitivät tuosta tarinastani. Korjasin siinä juuri muutamia puutteita, olinpa syyllistynyt kirjoittamaan Ilveksenkin kertaalleen pienellä. Pahoittelen, se oli silkkaa huolimattomuutta.
:cool:
 

Allu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Peli päättyy tänään (toivottavasti) 5-0.. on sellanen kutina, että Ipa on jäässä tänään ja Tappara tulessa.. lauantaina Ilves voittaa sitten Jokerit oikein kunnolla. Veikkaisin siitä ottelusta lopputulosta 4-1. Saa nähdä!
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Viestin lähetti Hakkuri
Mukava, että sentään edes muutamat pitivät tuosta tarinastani. Korjasin siinä juuri muutamia puutteita, olinpa syyllistynyt kirjoittamaan Ilveksenkin kertaalleen pienellä. Pahoittelen, se oli silkkaa huolimattomuutta.
:cool:

;)
 

Rike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ennakosta poimittua :

"Hetken aikaa mediassa ehdittiin veivata sitä, kumpiko parivaljakosta Mika Pietilä - Antero Niittymäki paikkansa Racinelle luovuttaa."

Jos kaksikko olisi ollut tuo niin mitään maalivahtia ei olisi tarvinnut hankkia.

"Tomi Pettinen, Ilves
Tärkeitä maaleja tärkeisiin paikkoihin. Yksi tärkeimmistä lenkeistä ylivoimalla."

Onhan Pera tosiaan jo 2 maalia tehnytkin, melkoinen ylivoimapelote. Ässiä vastaan pääsi oikeastaan ensimmäistä kertaa pelaamaan ylivoimaa.

Taitaa olla Tapparan mies joka tuon on kirjoittanu, todellinen asiantuntija...

Rike
 

Tapparammiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ilves - ja kuinka se palautetaan päiväjärjestykseen

Hakkurille kiitos erinomaisesta kirjoitelmasta, sinulla on selvästikin verbaalia lahjakkuutta! Postasin kirjoitelman heti kaikille tuntemilleni Ipa - faneille, mm. vaimolleni...

No niin, jos minulta kysyttäisiin (mitä kuitenkaan kukaan ei tee, mutta kuitenkin) niin sanoisin, että tänään Tappara jatkaa siitä mihinkä Lukko-ottelussa jäi. Kipsi on murrettu ja Tarvainen & Barkovkin tuntuvat saaneen pistepussinsa ohjelmoitua karttumisvaihteelle.

Toki mihinkään leijumiseen ei saa syyllistyä, silloin alkaa omissa soida. Luulisin kuitenkin, että näin ei tule käymään, sillä lunta ehti tulla tupaan jo aika lailla, melkein liikaakin. Mailakädet alkoivat tutisemaan ja Lukon surkea esitys tuli kuin taivaanlahjana Tappara-kansalle ja saattoi pelastaa enemmän kuin moni kuvitteleekaan. Ottelussa oli selkeä pyrkimys paluuseen kiakon perusolemukseen ilman mitään krumeluureja. Tämä onnistui, vaikkakin (muistaakseni) ajassa 1.25 kansa jo huokaili väärää vaihtoa seuranneen jäähyn vuoksi. Onneksi koko joukkue kesti ja em. filosofiaa päästiin toteuttamaan. Sasullakaan ei lipsunut, vaikka tosiasiaa puhuakseni, pahoja paikkoja ei juuri ollut. Laukaukset tulivat ilman maskia ja joukkue sitoutui kokonaisuudessaan Sasun nollaan. Miksi teksti-tv ei muuten laita Sasun tilastoa maalivahtipörssiin..:cool: Vastustaako Hjallis?

No joo. Tänään ei varmaankaan nähdä Hovia maalin tolppien välissä. Todennäköisesti maalia vartioi Draper, jonka ongelmat ovat toivottavasti huuhdotut pois samalla colonic-menetelmällä, mitä muuhunkin joukkueeseen on käytetty. Tom vihaa haviämistä, ja luulisin, että halu näyttää on kova. Bluesin kirous ei ole siirtynyt pelikassissa Tampereelle. Se jäi Calounin kypärään.

Nyt siis kaikki hallille kirveet tanassa. Ilves nyljetään tänään ja kunnolla. En edes jaksa uskoa tiukkaan ja vähämaaliseen peliin.

Reilun pelin puolesta,

Tapparammiäs
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Rike: Itselleni tuli mieleen tuosta Pettisen esiinnostamisesta, että eikös se Nikko ole pois kokoonpanosta ja eivätkö nuo ottelut monesti ratkea erikoistilannepelaamiseen? Että keitä pakkeja Ilves sitten peluuttaakaan ylivoimalla (erikoistilanne), kun Nikko on poissa?

Vaikka sama se. Minusta Pettisen kohdalla olisi voinut lukea:"erinomainen selästätaklaaja".
 

Rike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Polvipeten surkeaan provosointiyritykseen tarttumatta totean vain, että ainakin herrat Tukio, Bruun, Majesky ja Smith ovat pelanneet ylivoimaa enemmän kuin Pera.

Rike
 

TwilightZone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Hienoa, kadehtittavan puhdasta kiekkoa pelannut tappara vei Ilvestä mennen tullen. Ilves keskittyi ainoastaan rikkomaan tapparan taiteilijoita, jotka loivat hienoja kuviota kuin liukuhihnalta. Ne vähät kerrat, kun Ilveksen hyökkääjät saivat kiekon tapparan puolustusalueelle, se vietiin heiltä kauniisti pois.
Ja hieman faktaa tämä tarun loppuun : tappara voitti.
Välillä sitä vaan haluais potkia roskiksia.
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Komeita loikkia nähtiin Ilveksen pojilta tänään. Kyllähän sinne joukkoon muutama aiheellinenkin jäähy mahtui, mutta uskomattomimpia olivat kyllä ne Ilves-leiriin viheltämättä jääneet. Mutta för all del, nähkää te mitä näette kun kerran nähdä haluatte. (Luulisi silti ettei voisi rutista kun kerran jäähyjä ainakin Tapparalle vihellettiin niin maan perkeleesti).

Kliimaksi nähtiin kun Ilveksen pelaajat paukuttivat vihastuksissaan kaukaloa "peliä viivyttävälle" Tapparalle, jolla oli 4 miestä jäällä valmiina aloitukseen samoin kuin Ilveksellä. Sääntöjen mukaan peli jatkui sitten Ilveksen 5-4-ylivoimalla, kunhan viides mies oli saatu paukuttelujen jälkeen askiin.

Kysymys kaikille jotka luulevat asiasta jotain tietävänsä: miksi tässä tilanteessa odotettiin Ilveksen viidettä miestä jäälle, kun näin ei tehty aikaisemmin Tapparan ylivoiman alkaessa ja Tapparan pelatessa epähuomiossa neljällä pelaajalla? Lisätietona mainittakoon että molemmissa tapauksissa "vapaaehtoisesti vajaalla" aloituksessa olleen joukkueen vaihtoaitio oli aloituslinjan oikealla puolella, eli siitä ero ei voi johtua.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Hemmetin hienoja oli kyllä Hassisen järkkäämä Venäläisen osuma ja Niemisen syöttö maalin kulmalle. Lisää noita! :)
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Muutama hajahuomio illan pelistä,

-Jyrki Välivaara iski kauden kahdeksannen (8), Mikko Luoma kuudennen (6) osumansa. Tällä tahdilla kaverukset murskaavat ennätyksiä, mutta kyllähän tuollainen 15 verkkoakin mieheen kauden päätteeksi olisi aika sensaatiomainen lukema.

-Sami Venäläinen polki ja kikkaili Janne Ojasen rinnalla kuin vanha tekijä, ja trion kolmas jäsen, Jani Hassinen tarjoilikin päätöserässä nuorukaiselle tyhjän maalin, johon "Venu" tälläsi tärkeän 3-1-osuman.

-Christian Sjögren koko matsin ajan viltissä, ainoastaan miehen kypärä käväisi kentällä Tarvaisen hukattua omansa Ilves-kulmaukseen ja lainattua ruotsalaisen päähinettä. Lähtölaskenta alkanut?

-Ensimmäinen Dreipper-Rasiin-mittelö meni Tomin nimiin. Vaikka tokkopa miehet tällaista vastakkainasettelua ennen ottelua edes ajattelivat. Katsomossa tällaisia taistelupareja on kuitenkin hauska miettiä erätaukojen iloksi.

-Vesa Viitakoski oli oudon vaisu, maalinedustapunnerrus oli aneemista eikä Vesku tuntunut pääsevän missään vaiheessa tavanomaiseen "vääntöönsä".

-Ville Koistinen iski liigauransa avausosuman, ja saikin kohtalaisesti luottoa valmennusjohdolta. Taitava kiekottoman miehen blokkaaja.

-Ilvekselle tarjoiltiin päätöserässä runsaasti ylivoimatilanteita, joista se sitten erän puolenvälin jälkeen rankaisikin. Tuomaristo tiukensi linjaa ottelun loppua kohden, mikä toikin sitten lievää jännitystä loppuminuuteille.

-Ringside-paikoilta näkee yllättävän hyvin.

-Ottelu oli jotenkin vaisu.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mahtavaa Sami Venäläinen!

Ai jai kun teki nannaa Venun onnistuminen tärkeään paikkaan ja kiekko Racinen taakse. Enää ne kädet eivät jäätyneet siinä ratkaisevassa paikassa vaan loppuun asti Venu hoiti homman ja punainen paloi Racinen takana. Hieno juttu kun Venuun on jaksettu luottaa Tapparassa, jo kesän aikana kuului sellaista että tämä lahjakas nuori hyökkääjä on harpannut Rautakorven koulussa kunnon askeleita eteenpäin ja tänään jo sitten oikein tosipaikassakin kantti kesti.

Muuten peli oli tyypillinen paikallisvääntö jossa ei mitään suuria hienouksia nähty. Luoma vei Tapparan nopeasti johtoon Racinen sen salliessa mutta ei Draperkään kovin suurta riemua nostattanut ensimmäisellä erätauolla kun Ipa pääsi tasoihin helpohkosti. Sen sijaan Välivaara veivasi upeasti sen maalinsa ja Majesky ei pystynyt Väliä pitämään aisoissa kuten kaikki näkikin. :D Eka erä ei ollut Tapparaa parhaimmillaan mutta toisessa erässä jo Tappara vähitellen alkoi saada juonesta kiinni. Kolmas erä menettelee, varsinkin kun Tappara joutui kestämään niin paljon alivoimaa. Ipan tekemästä kavennuksesta 3-2een en oikein voi Tapparasta nimetä ketään syllistä sillä alivoimaa oli jo ennen sitä kavennustakin joutunut Tappara pelaamaan tilanteisiin nähden vähän liikaakin. Onneksi kuitenkin Tappara kesti loppuun asti ja sitä Ipan tasuria ei enää nähty.
 

axe

Jäsen
Niin väsyttää ettei jaksa pahemmin kirjottaa. Sitä paitsi eipä tuosta muuta kirjotettavaa pelistä paljon jäänyt kuin Venäläisen maali ja umpisurkee tuomaritoiminta.

Ilves oli sitten keksinyt oivan lääkkeen kahvaamiseen -- siis sen karmean vastakahvaamisen lisäksi. Nyt oli otettu sitten aseeksi oikein mallikas uimahyppypelaaminen. Surkeeta pomppimista, johon ei tietenkään edes puututtu.

Edit: Äh, ei kehtaa jättää tuollaiseksi. Tahallista paskaahan toi yläpuolella on joo. Vastaaviin ruikutuksiin kun on jo niin turtunut että alkaa tarttua.
 
Viimeksi muokattu:

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kerrassaan surkuhupaisa oli se näky, kun ankkakaksikko Helminen-Viitakoski marssi vaihto toisensa jälkeen kentälle molempien päätuomareiden kautta, kaakattaen näille kuin henkensä hädässä.

Ilveksen pelaajien esitys oli kaikessa alhaisuudessaan niin luokaton, että itse kanaemokin olisi koko lajinsa puolesta häveten pudottanut sulkansa ja paennut hallista silmänsä peittäen. Jatkuvia pellehyppyjä ja niiden vastapainoksi uskomattomia kahvauksia, mailalla huitomisia ja kamppeja.
Vai oliko se sitten Tappara se valko-mustassa asussa esiintynyt tiimi, sillä Ilveksen kehutaan (ainakin joukkueen fanien toimesta) pelaavan taitokiekkoa ja Tappara saman porukan mukaan on kahvakiekkojoukkue.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös