Tappara-HPK 28.01

  • 10 266
  • 80

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
SMS-ketju on viime peleissä tuhrannut monta maalipaikkaa turhalla neppailulla. Toivotaan että neppailu on tänään jätetty HML:nnan jäähallin kuivaushuoneeseen tai heitetään pihalle viimeistään Pirkanhovin kohdalla. Veikaanpa, että Tapparan puolustus saa tältä kentältä aikamoista haipakkaa.

Toki Tapparasta löytyy hyökkäyspäästä monia ratkaisijoita, joita on syytä varoa. HPK kaataakin Tapparan tänään yllätys yllätys luistelulla. Tappara on iso kokoinen, mutta ei järin nopea joukkue, jonka pakit saadaan pulaan jatkuvalla liikkeellä.

Tästä johtuen en näkisikään mitään syytä, miksi Kerho ei voittaisi tänään. Tosin HPK:n ja Tapparan pelit ovat aina tilannerikkaita, joten illallahan tuo pahnoilta nähdään.

Niiiiih!
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Tilataan yksi (1) kpl muilutuksia

Niin, mainittakoon tähän alkuun sellainen pointti, että vaadin nimimerkki muaddibin kaapattavaksi Hakametsästä poistuttaessa jonkun kerholaisen noppacorollan takaloosteriin.

Tämän jälkeen ajetaan Hämeenlinnan lähistöllä sijaitsevalle erään äärikerholaisjärjestön ylläpitämälle "Loistavan kevään-oikaisukasvatusleirille" jossa ko. henkilöön istutetaan viimeisen päälle Rítarihenki ja oikea sysikerholaisuus harhauskoisen ja ellei jopa kerettiläisen tapparalaisuuden tilalle.

Perusteluna tälle on ko. henkilön jäätävä näppäimistönkäsittely, jonka avulla viimeistään saadaan Kerhon finaalivastustajan kannattajille jauhot suuhun siinä keväänkorvalla.

Täältä tähän
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
mtv3.fi:

"Manselaisten peli kulkee tällä hetkellä siihen malliin, mitä koko kausi on odoteltu. Ennen kauden alkua moni liiga-valmentaja nosti Tapparan lähes varmaksi finalistiksi. Alkukauden ontuminen ehti jo herättää epäilyjä joukkueen iskukyvystä, mutta nyt Jukka Rautakorpi osoittaa hallitsevansa homman."

Niin kyllähän kirvesrintojen peli kulkee, mutta on se nyt jumankauta valovuoden päässä viime kaudesta. Erikoinen hehkutus ruvennut käymään tuolla kiekkoyön toimituksessa. Toimittajat katsovat ilmeisesti pelkkiä tuloksia ja vetävät niistä johtopäätöksensä joukkueen iskukyvystä. Heti kun tappara rupesi voittamaan, alkoi mtv3:n urheilutoimituksessa käymään jumalaton hehkutus, tapparan iskukyvystä. Tätä nyt voisi kansanomaisesti mediapeliksi kutsua.
 

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HPK tänään tutussa kokoonpanossa ja Jonin vuoro pelata maalissa...

Joni Puurula, Maalivahti

1. kenttä

Marko Tuulola, Vasen puolustaja

Martin Strbak, Oikea puolustaja

Antti Miettinen, Vasen laitahyökkääjä

Tommi Santala, Keskushyökkääjä

Eero Somervuori, Oikea laitahyökkääjä

2. kenttä

Vladimir Sicak, Vasen puolustaja

Aki Heino, Oikea puolustaja

Janne Laakkonen, Vasen laitahyökkääjä

Tomas Kucharcik, Keskushyökkääjä

Jan Pardavy, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

Olli Korkeavuori, Vasen puolustaja

Tuomas Immonen, Oikea puolustaja

Tero Lehterä, Vasen laitahyökkääjä

Max Kenig, Keskushyökkääjä

Jyrki Louhi, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

Harri Suutarinen, Hyökkääjä

Tuukka Mäkelä, Vasen laitahyökkääjä

Juhamatti Yli-Junnila, Keskushyökkääjä

Olli Sillanpää, Oikea laitahyökkääjä


Itse ottelusta veikkaan äärimmäisen tasaista, joka päättyy 65minuutin pelaamisen jälkeen 3-3 lukemiin.
Kaikista maaleistamme vastaa 2kenttä, Kuhalle, Pardavylle ja Laakkoselle maali mieheen.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti HOOPEEKOO
Tuukka Mäkelä, Vasen laitahyökkääjä
Loistavaa, Jukka. Vallattoman loistavaa. Omasta mielestäni Mäkelä sopii huomattavasti paremmin laitahyökkääjän tontille kuin pakiksi ainakin sen vähäisen ottelumäärän perusteella, jonka Tuukka on laidassa pelannut. Vielä kun saisivat tuon Heinon ujutettua pois kokoonpanosta, niin hyvältä näyttää.

Illan tulokseksi voin tässä vaiheessa kertoa sen enempiä löpinöitä 1-6. Tappara on ollut nousukiidossa, mutta terä tylsyy haarniskaa vasten - valitettavasti tamperelaisten kannalta. TPS kouluttaa Jokereita Ilmalassa, ja ávot...
 

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Harmi, ettei Balastik pelaa tänään. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä mihin ketjuun Jalonen miehen ujuttaa....mielestäni se on törkeätä, jos kaverille annetaan ilman mitään näyttöjä esim. loistavasti pelanneen Janne Laakkosen paikka kakkosketjusta.
 

Lipton

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti kimmo
Harmi, ettei Balastik pelaa tänään. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä mihin ketjuun Jalonen miehen ujuttaa....mielestäni se on törkeätä, jos kaverille annetaan ilman mitään näyttöjä esim. loistavasti pelanneen Janne Laakkosen paikka kakkosketjusta.

Itseänikin hieman harmittaa Laakkosen tippuminen kolmoseen. Olen kuitenkin sitä mieltä, että Balalle on ehdottomasti annettava näyttöpaikka nimenomaan hyvästä ketjusta, ei toisinpäin tyyliin ensin näytöt nelosessa ja sitten sen perusteella päätökset nostamisesta ykköseen tai kakkoseen.

Kokoonpanot tulevat varmasti elämään vielä jonkin aikaa ilman loukkaantumisiakin, joten eri kombinaatioita on helppo kokeilla kauden tässä vaiheessa ennen ratkaisupelien alkamista.

Eiköhän tilanne ole tiukan paikan tullen se, että ne miehet pelaavat, joilla kulkee. Silloin ei nimi selässä paljon paina.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Haarniskan lommottaja tänään:

Tappara
1 Pasi Kuivalainen, Maalivahti
34 Mika Lehto, Maalivahti AK

1. kenttä

55 Janne Grönvall, Vasen puolustaja AK
5 Mikko Luoma, Oikea puolustaja AK

24 Marko Ojanen, Vasen laitahyökkääjä AK
16 Aleksandr Barkov, Keskushyökkääjä AK
20 Jussi Tarvainen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

6 Pekka Saravo, Vasen puolustaja
18 Tuukka Mäntylä, Oikea puolustaja

11 Kimmo Koskenkorva, Vasen laitahyökkääjä
10 Esa Pirnes, Keskushyökkääjä
27 Tom Bissett, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

21 Pasi Puistola, Vasen puolustaja
33 Miska Kangasniemi, Oikea puolustaja

40 Jaakko Uhlbäck, Vasen laitahyökkääjä
8 Janne Ojanen, Keskushyökkääjä
29 Johannes Alanen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

12 Ville Mäntymaa, Vasen puolustaja

38 Sami Venäläinen, Vasen laitahyökkääjä
81 Arto Kuki, Keskushyökkääjä
28 Marko Mäkinen, Oikea laitahyökkääjä

36 Ville Hämäläinen, Ylimääräinen hyökkääjä

Lehto maalissa ja Mako takaisin kokoonpanoon pelikiellosta. Siinä suurimmat muutokset kirvesrintoje kokoonpanoon viime pelistä.
 

susi

Jäsen
Tänään en hallille pääse joten taitaa jäädä tuo tuo HPK:n käsittämättömän upea ja huikea vire näkemättä, mutta mielenkiinnolla odottelen johko taas pelaajat ja tuomarit kokoontuvat sinne Hpk:n vaihtoaitoon ihmettelemään Somervuoren pikkusormen haljennutta kynttä.

Pelistä sen verran että sellainen fiilis ja kutina on, että Tappara jyrää tänään pallokerhon pojat. SMS-pojat jäävät ilman namuja ja tämäkös näitä suututtaa. Kurachick (mites se oikeen lausutaan?) ja Pardavy tekevät kuitenkin ne pari pakollista SM-ei-saa-taklata-liigaa selkeästi johtaville hoopeekoolaisille. Se ei auta koska Pomo Ojanen tekee hattutempun, Tarvaisen avustaessa 1+1 saldoilla, Barkovin 0+4 ollessa mukana jokaisessa maalissa. Mäkinen taas mukana pelissä joten Rautakorven sanoin "Nyt saa hakea halvalla".

Pelin jälkeen Jalonen selittelee, että hävittiin koska Tapparalla on helvetin karsean väriset pelipaidat. Tuo sinisen ja oranssin yhdistelmä otti niin pahasti hämeenlinnalaisten silmään että pelaamisesta ei tullut yhtikäs mitään. Jalonen sanookin että suorastaan vihaa oranssia väriä ja kaikkea siihen liittyvää. Mutta siis 4-2 tulos tänään, ja homma toimii. See you in playoffs!
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vallan ihastuneena vilkaisin kokoonpanoa ja etenkin neljättä hyökkäysketjua. Aallon Teme on näköjään vielä pipi, joten miestä ei kaukalossa nähdä. Sen sijaan Mäkelä nappasi Suutariselta paikan nelosen laidassa. Ilmeisesti syy on siinä että Tapparan sällit ovat isokokoisia. Tällöin olisi varsin holtitonta olla vastaamatta isokokoisilla miehillä, vallankin jos meiltä moisia löytyy.

Poissa siis edelleen Eskelinen, Rajumäki ja Aalto, Puurula maalissa. Kykeneekö jälleen nollaan? Tuskin vieraissa Tapsonia vastaan sentään..
 
Viimeksi muokattu:

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Re: Tilataan yksi (1) kpl muilutuksia

Vihamielinen dräftäys/muilutusyritys kesken kauden!

Mutta ei se mitään, olen täysin lahjottavissa ja muutenkin helposti korruptoitavissa, olettaen että Tapparan matka katkeaa jo playoffien 1. tai 2. kierroksella.

E.R.Waatsalu: valitettavasti joudun vielä harkitsemaan sinänsä houkuttelevaa tarjoustanne - olettaen että sieltä Corollan takakontista löytyy ylenpalttisia määriä esim. tummia tsekkioluita sekä perillä Hämeenlinnassa sen kauniimman sukupuolen nappiverkkarittomia versioita, ja mainitun uudelleenkoulutus- ja humalluttamisleirin ohjelmaan kuuluu ehkä myös esim. hra Jäyhän järjestämää traktorirallia Aulangon luonnonkauniissa maisemissa Helionin pauhatessa.

Muu ohjelma voisi sisältää esim. Hämeen linnan puolustamista humalaisia sikakatsomolaisia vastaan sekä panssarivaunuajelua ja -kovapanosammuntaa Pasilan ratapihan nurkilla.

Mutta HPK:n palkkapolitiikan tuntien, en nyt millään keksi mitä teen 16 säkillisellä perunoita ja tuhannella ervatsalon, Ossin, Designerin, Flonaldon ja Jakke Jäyhän leipomalla korvapuustilla, joten saatan joutua kallistumaan Virmasen tarjoukseen, johon sisältyy illallis- ja avantouintikortti Hjalliksen ja Jortikan kanssa sekä oma kolumni Ilta-Jokereissa.

muaddib
 

sivurauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat ylipäätään tamperelaiselle jääkie
Siirtomarkkinoiden kuuma nimi

Tässähän joutuu oikein tarkkailemaan mitä tuossa naapurin postilaatikossa lukee, kun SM-liigan siirtoaika loppuu torstai-iltana. Sunnuntai-iltana kun suoritin normaalia naapurin roskien penkomisia löysin sieltä Turun sinappi purkkien seasta monen kansainvälisestikkin tunnetun suomalaisen seuran logoilla varustettuja kirjekuoria. Sisällöistä ainoana, tosin mytättynä oli tallella jonkun Espoon Bues (täytyi olla Blues, mutta lampun paristoni himmenivät) epätoivoiset houkuttelut. Sen kummemmin ketään herkkähipiäistä kyseisen joukkueen kannattajaa loukkaamatta, en viitsi takertua viestin yksityiskohtiin. Tässä alkaa itsekkin epäilemään, että Muaddibille lähettämäni kopio ei ollut tarpeellinen lahjus, niinpä taidan korottaa panokseni hänen säilyttämiseksi tarjoamalla hänelle Matin ja Tepon kirjoittaman Turku-Suomi-Turku-sanakirjan, josta uskon olevan hänelle hyötyä? Lisäksi annan sinun vielä kerran voittaa pöytäjalkapallossa, kun taas tulen haastamaan. Lisäksi ehdotan; olettaen että molemmat? tamperelaiset? putoavat playoffien? ensimmäisellä kierroksella, että perustamme myötätunnosta takapihallemme Ritarikunnan, jonka nimeämisen syystä taikka toisesta uskon sinun käsiisi.
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eipä kauaa kestänyt...

Joksi sai justiinsa piuhatkin kiinni kun helähti jo. Kyseessä siis Miettinen, mies joka ei Tapparaa vastaan saa mitään aikaan.
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Hyvältä näyttää.

Toivottavasti kukaan muukaan "ei saa mitään aikaan" tänään.
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joksin selostuksen mukaan Tappara hallisee kenttätapahtumia jossain määrin, ja tulihan se tasoituskin sieltä. Toivottavasti vauhtia löytyy nyt lisää. Puurula on ollut mainiossa vireessä.

EDIT: No niin, olihan ihan mielenkiintoinen peli. Tappara painoi kovaa toisessa erässä, mutta Puurula pelasi hyvin. Harmittavasti Sicak osui tolppaan jatkoajalla, mutta eihän aina voi - eikä tarvitsekaan - voittaa. Ihan hyvä tulos tämäkin, jatkettiin sentään tappiottomien otteluiden putkea.
 
Viimeksi muokattu:

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Oli niin saamaton peli Kerholta ja heikkoa viimeistelyä Tapparalta, että en taida jaksaa kommentoida kuin Rönnin käsittämätöntä 2+10 Yli-Junnilalle normaalista avojään taklauksesta, joita näkee kymmenittäin joka kausi. Silkkaa pilkunnussintaa ilman mitään käsitystä päähän kohdistuvan taklauksen syvimmästä olemuksesta. Muuten oli iaka kohtuullista tuomaritoimintaa, mitä fanikatsomon mölinän perusteella ei olisi uskonut. Onneksi sentään kaikki muut sukellukset jätettiin noteeraamatta, paitsi tietysti MOjasen pakollinen kuvio jatkoajan alussa. Siinä on kanssa yks Jokiharju koko äijä.
 

axe

Jäsen
Ai MOjanenko sen jäähyn HPK:lle sitten kalastikin? Ja vielä vaihtoaitiosta! Mää kun luulin, että se annettiin siitä kun Alanen koukattiin nurin hyökkäysalueella. Siinä vaiheessa kun Rönn uskalsi taas jo jäähyn antaa, kun pisteitä oli tulossa molemmille. Kolmannen erän lopussahan mies jätti ensin satoja...kymmeniä... ehkä jopa muutaman päivänselvän jäähyn HPK:lle viheltämättä.

Uimahypyistä puheenollen... paljonko Aki Heino sai tyylipisteitä?

Niijja peli. Perkele että Tappara oli hyvä ja HPK ylimielinen. Perkele kun Tappara ei osaa tehdä maaleja.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
axe: Voi olla Alanenkin, luotin ifotan sanaan, jonka mukaan näyttävän dyykkauksen esitti #24. Hyppy eniwei

Ja kyllä Kerholaisetkin hyppivät pari kertaa ihan kuitiksi Tapparalle ;)
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Mielestäni tuo Yllin "taklaus" ei ollut taklaus. Paremminkin vahinkotökkäisy kyynärpäällä Tapparan pelaaja X:n päähän/kypärään. Juuri ja juuri jäähyn paikka, 10 minuutissa saman verran liikaa.
En tiedä mistä HPK:n huonous johtui, mutta Tapparan sähellystä maalipaikoissa kyllä ihmettelin. Tuotahan sattuu kyllä joka jengille, ei siinä mitään.

Heh, Tapparan fanikatsomon "hei!" -huudot tuomarille olivat hauskoja. Tosin hauskoja ovat varmasti sikakatsomon vastaavat Rinkulassakin. Muuta hauskaa ei sitten ollutkaan. Tylsä peli, mutta tulipahan piste. Erotuomari Jyri Rönn ei ottelua ratkaissut, mutta eipä erottunut edukseenkaan. ( Voiko tuomari erottua edukseen?) Ottelukin oli kutakuinkin siisti. jepjep.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tylsä peli ehkä Kerholaisille, mutta Tappara pelasi hyvin ja ottelu oli harvinaisen viihdyttävä. Varsinkin kolmannessa erässä Tappara painoi hyvin, eikä voittomaali ollut kaukana. Venäläisen maali oli hieno tahdonosoitus. Puurula taasen otti muutaman nätin kopin 3. erän lopussa ja esti Tapparan voiton.

Tuomari oli ilmeisesti hukannut pillinsä johonkin toisella erätauolla. Aivan käsittämättömästi linja muuttui täysin kolmanessa erässä. Jatkoajalla uskalsi sitten antaa jäähyn.

Koskahan muuten nähdään tilanne, että molemmat joukkueet pelaavat yhtä aikaa ilman maalivahtia? Tänään oli molemmilta pois eriaikaan, mutta kukaan ei saanut tyhjiin. Ainakin hyvää viihdettä toi jatkoaika on.

Tämän perusteella voisi sanoa, että Hpk tuskin haluaa Tapparaa vastaansa playoffseissa.
 

JJ69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuo ekan erän taklaus ei ollut paha, mutta kyynärpää kolahti kypärään. Tilanne oli puolittainen vahinko, mutta uusien sääntöjen mukaan se lienee automaattinen 2+10 min.

Kolmannessa erässä Tappara sai jäähyn heppoisimman näköisestä tilanteesta koko erässä ja Kerholle ei vihelly mitään, vaikka ne koukkivat ja roikkuivat koko ajan. Törkein oli poikittainen Tuukan leukaan. Rönni ei uskaltanut viheltää, munaton mies. Pelkäsi varmaan Kerhon vaihtoaition valitusta.

Puurulalla kävi monessa kohtaa melkoinen joulu, mies oli aina kiekon tiellä ja välillä kyllä ihan tuurillakin. Pomput menivät muutaman kerran hiuksenhienosti ohi ja kerran jopa tolppaan. Kerholle ei juuri maalipaikkoja siunaantunut ja varsinkin heidän avaukset ja oman pään peli oli aika saamatonta, ihmettelen että eivät häviä tolla pelillä. SMS-ketju oli suurimman osan ajasta aivan purjeessa omalla alueella.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti JJ69
Kolmannessa erässä Tappara sai jäähyn heppoisimman näköisestä tilanteesta koko erässä ja Kerholle ei vihelly mitään, vaikka ne koukkivat ja roikkuivat koko ajan. Törkein oli poikittainen Tuukan leukaan. Rönni ei uskaltanut viheltää, munaton mies. Pelkäsi varmaan Kerhon vaihtoaition valitusta.
Pitää paikkansa, että jäähy oli väärä tuomio tilanteessa. Mutta en tapparalaisena puhusi mitään tuosta koukkimisesta ja roikkumisesta. Kiekottoman miehen estäminen on nykyliigassa sallittua, valitettavasti. Tänään tuosta kärsi enemmän Kerho. Ja olipas harvinaisen nerokas kommentti tuo viimeinen, lienet tyytyväinen.
 

axheart

Jäsen
Ihmetellä täytyy, että noinko pelaa Suomen tällähetkellä parasta kiekkoa pelaileva porukka... Ainakin on turha puhua erityisesti Tapparan pelityylistä...
 

Oranssi69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
HPK suoritti kolmannen erän lopulla useita aivan selvän jäähyn arvoisia koukkaamisia, joihin illan päätuomarilla ei ollut uskallusta puuttua. Lopultakin jatkoajalla HPK:lle tuli ansaittu jäähy.

Onneksi saatiin sentään piste, vaikka jatkoajalla tyrkytettiin kahtakin.

Ja onnea Sami Venäläiselle upeasta maalista. Hieno tahtomaali vastustajan estelyistä (hirvittävä kahva) huolimatta.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Viestin lähetti Ossi

Mutta en tapparalaisena puhusi mitään tuosta koukkimisesta ja roikkumisesta. Kiekottoman miehen estäminen on nykyliigassa sallittua, valitettavasti. Tänään tuosta kärsi enemmän Kerho.

2+10 en puutu kun en tilannetta nähnyt/huomannut, mutta sellaista informaatioita sain, että se heppoisin perustein oli tullut.

Minä en nyt välttämä sanoisi kerhon kärsineen tästä kiekottoman miehen estämisestä, mielestäni Tappara oli aktiivisempi hyökkäyspäässä ja peliä pelattiin suurin osa kerhon kenttäpäädyssä. Mielestäni tänään rikkova osapuoli oli kerho ja mielestäni tätä roikkumista/kahvaamista/estämistä tuli enemmän kerhon puolelta, kuin tapparan puolelta. Varsinkin toisessa ja kolmannessa erässä, olisi ollut paikkoja viheltää useampi estämis jäähy kerholle.

Itseasiassa mietin halissa, että kehtaako joku tässä pelissä syyttää tapparaa kahvakiekosta. En olisi kyllä uskonyt, että se olet sinä Ossi.

En nyt jaksa kaivaa, mutta saiko Miettinen kolme tähteä? Jos sain, niin meni ihan väärään osoitteeseen. Kentän paras oli hpk:n tolppien välissä, Puurula pelasi pisteen hpk:lle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös