Tappara-HIFK La 11.12.2004

  • 29 882
  • 219
Tila
Viestiketju on suljettu.

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tappara-HIFK la 11.12 @Hakametsä

Hifk on pelannut nyt kaksi erittäin huonoa kotipeliä putkeen ja ansaitusti niistä tuli pisteitä pyöreät nolla. Tapparankin kone on yskinyt viime aikoina, tosin TPS:ää vastaan hieno nousu vielä jatkoajalle kolmen maalin takaa-ajo asemasta. Oulussa tuli tappio 1-0 ja Mika Lehto oli täystyöllistetty osoittaen samalla hyvyytensä.

Maalivahtipelissä Tappara on parempi. Puolustuksessa on IFK:lla ongelmia ja HPK:ta vastaan IFK joutui pelaamaan pitkään viidellä puolustajalla.

Odotettavissa on kahden väsyneen ja joulutaukoa odottelevan joukkueen taisto, mutta toivottavasti nähtäisiin kuitenkin kunnon jääkiekko-ottelu. Tappara lienee ennakkosuosikki ottelussa johtuen IFK:n huonoista otteista parissa viime ottelussa.

Luultavasti HIFK tulee puolustamaan ja yrittää jotenkin ottaa pisteitä, mutta Mika Lehto on aika vaikea ohittaa.

Katsellaan miten käy, kumpikin varmasti haluaisi lähteä tauolle voittopeli alla.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Olikin jo näköjään tullut samaan aikaan toinen ketju kun kirjoitin omaani mutta lisään tähän nyt oman versioni

Huomenna Tampereella kohtaavat viimeisessä pelissä ennen joulutaukoa Tappara ja Hifk.

Ottelusta on varmaankin tulossa todella mielenkiintoinen kamppailu. Mielenkiintoa lisää varmasti Helsinkiläisten määrä. Puskaraadiosta ym. on saanut kuulla, että heitä olisi tulossa Tampereelle jopa 500 henkilöä. Tapparan lauantailöylyissä on aiemmin ollut yli 6000 katsojaa, mutta nyt voidaan odottaa jopa 7000 katsojan rajan rikkoutumista. Ääntä Hesalaiset varmasti tuovat halliin, joka on ihan hyvä juttu.

Sit itse ottelusta. Molemmilla oli eilen peli ja kuten tiedämme takkiin tuli. Tappara hävisi yllättävän vähän Oulussa joka on positiivinen asia. 1-0 tappio sarjakärjelle on toisaalta hyvä, mutta negatiivistä on ettei joukkue saa tehtyä yhtään maalia.
Hifk sen sijaan hävisi ehkä hieman yllättäen Hpk:lle. En yhtään vähättele kerhoa, mutta Hifk:n materiaalia katsottaessa olisi pitänyt olla aika selviö, että Kerho kaatuu. No toisin kävi ja se on mennyttä. Hifk tulee varmaan huomenna sisuuntuneena Tampereelle ja Tappara saa olla todella varuillaan. Muistaakseni Hifk on ottanut 5 vieras voittoa putkeen ja kun Tappara puolestaan on ontunut viimeaikoina kotihallissaan on pienoinen etu Helsinkiläisillä.

Tapparan viime aikaiseen vuoristoratapeliin on nyt tultava muutos. Onneksi joulutauko tulee ja joukkueilla on aikaa hioa peliään kinkun suolaantumista odotellessa. Huomisella pelillä on kuitenkin vaikutusta millä mielellä tauolle lähdetään. Voittajana on aina kiva lähteä odottamaan sitä pukkia. Joulutauon aikana myös ratkeaa kuinka käy nhl lakon kanssa. Jos lakko jatkuu on Tapparan hankittava niitä vahvistuksia. Muuten voidaan toden totta unohtaa pääsy 6 joukkoon. Huomenna on myös Robert Tomikilla se viimeinen näytönpaikka.

Maalivahtipeli on jälleen tärkeässä roolissa. Lehto on aika ailahteleva kuten on huomattu. Tps pelissä mies oli aivan luokaton, kun taas eilen mies oli kuin toiselta planeetalta. Lehdolta vaaditaan huomennakin samanlaista esitystä kuin Oulussa.
Lundell on mitä ilmeisemmin hifk:n veräjän vartiana huomenna.

Puolustaminen: Tapparalla on ollut ailahtelevaisuutta myös tällä osastolla. Eilen kuitenkin miehet taisivat hoitaa tonttinsa hyvin koska omiin ei tullut kuin 1 maali. Huomenna on pystyttävä myös samaan. Löysäilyyn ei todellakaan ole varaa Hifk:n tasoista joukkuetta vastaan. Miehiin on ajettava kiinni ja heti!

Hyökkäys. No mitä tästä nyt voi sanoa. Tyhmempikin tietää, että hyökkäys on Tapparan pahimpia ongelmia. Materiaalia kyllä on mutta tahto puoli taitaa olla toinen asia. Maalinteko on edelleenkin harvojen herkkua ja se kyllä sitten näkyykin tuloksissa. Herrat Öhman ja Laine, teidän varaan taidetaan huomennakin joutua laskemaan maalin teko. Miten sitten vanha herra Ojanen syttyy kaksoisveljensä kanssa on arvoitus. Tomekilta odotetaan varmasti maaleja huomenna ja pystyykö mies tähän. Jos pari pörsää saa tehtyä uskoisin että paikka miehistössä on taattu. Muuten kyllä saa painua takaisin sinne mistä tulikin.

Matka kohti ärrää ja tulosvetoon 2-4 maalia tapsulle ja 2-5 maalia hifklle!
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huomenna allekirjoittanut näkee ensimmäisen kerran elämässään Hakametsän kiekkopyhätön. Täytyy vaan toivoa, että ottelukin olisi hyvä.

HIFK:n viime pelit ovat olleen sen verran ikäviä, että parannusta sen perusteella voisi ehkä odottaa. Noh... Ehkä tämä on vain toiveajattelua. :/
 

Keyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC
Re: Tappara-HIFK la 11.12 @Hakametsä

Viestin lähetti Wiltord
Tappara lienee ennakkosuosikki ottelussa johtuen IFK:n huonoista otteista parissa viime ottelussa.

IFK:n pari heikompaa peliä ei todellakaan tee Tapparasta ennakkosuosikkia.

Tällä hetkellä IFK:n materiaali on aivan eri planeetalta Tapparan vastaavaan verrattuna. Jo sen perusteella IFK on selvä suosikki.

Tapparalta on Niemisen lisäksi tödennäköisesti poissa Puistola, Mäntymaa ja Mäkinen. Myllykoski on aivan yössä ja Pukasta ei viitsi sanoa mitään, joten Tapparalla on huomenna neljä liigakelpoista puolustajaa, joista Gustafsson ja Salmela kuuluisivat seitsemännen pakin paikalle. Eli Saravo ja Kantor vastaavat Tapparan pakkiosaston osaamisesta. IFK:lla on puolestaan koossa huikea NHL & maajoukkuepuolustus.

Kaiken lisäksi Tapparan maalinteko"taito" on kaikkien tiedossa, joten vaikka vastustajalla olisi 3.divarin huonoin veskari maalissa, hän keräisi IS-tähtiä pelin jälkeen.

Käytännössä Tapparan mahdollisuudet lepäävät vain ja ainoastaan hirvittävässä taistelutahdossa. Sitä ei kuitenkaan ole Niemisen loukkaantumisen jälkeen juurikaan nähty. Lisäksi Lehdolta tarvitaan unelmapeli.

Vielä jos yhden tappion syyn keksisi, niin sekin vaikuttaa takuulla pelin kulkuun, että Aravirta vie taktisella osaamisellaan Saarista sata-nolla.

Kaikesta huolimatta hallissa ollaan ylpeänä kirvesrintana.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Jokavuotisen perinteen mukaisesti saavumme jälleen Tampesteriin pitkemmän kaavan mukaan; lauantaina ajoissa ilmoittautuminen hotelliin, kaupunkikierros, peliin ja sen jälkeen ruokailemaan + baarikierros ja sunnuntaina kotiin lepäämään.

Tällä kaudella on ollut Tampesterin kakkosjengissä havaittavissa lievää runsaampaa ja pidempää mestaruuskrapulaa. Taidettiin silloin joskus ottaa enemmänkin ja tasoittelut ovat tainneet mennä pitkäksi kun vieläkin huippaa.

Sitten jos ja kun isompia muutoksia tuskin tullee joukkueeseenne, niin aiempien matsien perusteella pari kommenttia niistä. IFKoon pelaajista tuskin kukaan jaksaa sanaakaan lukea, itkijä-ämmiä ja ihan paskoja kaikkityynni.

Noh, maalissa teillä pelannee se Aiempien aikojen pyhä, Mika Lehto. Mikas siinä, aika aikaansa kutakin. Parempi veskari kuitenkin kuin meillä.

1. Kantor - Myllykoski, Laine - Öhman - Tomik

Kantor on mukava nähdä livenä ja vaikka toivonkin hänen paukuttavan tykkejään runsaasti, niin toivon myös niiden suuntautuvan samaan suuntaan kuin ekalla kaudellaan IFKoossa, eli plekseihin. Laine on ilmeisesti polkija, Öhman pitäisi olla pelimies ja Tomik on ?

2. Saravo - Puistola, M.Ojanen - J.Ojanen - Venäläinen

Maajoukkuepakki ja ikuinen sellainen lupaus alhaalla, mutta sitten tehoketju meidän Hirsoja vastassa. Ojaset ja veli Venäläinen olivat aiemmilla kausilla paha tikki, mutta onko homma hyytymässä? Toivottavasti ainakin tässä pelissä.

3. Gustafsson - Anssi Salmela, Viinanen - Hutko - Mäkinen

Jämä-blegi ja nuori lupaus alhaalla, ketjuna erikoinen yhdistelmä jossa The Marko on ollut varjo parhaista vuosistaan. Onkos muuten tämä sentteri sukua Patrik Huckolle? Hämäläisittäin.

4. Mäntymaa, (Salmivirta) Koskenkorva - Alanen - Nurmi

Villestä jossain vaiheessa odottelin tekijää, saas nähdä kauanko pitää odotella. Oulun Kossu senkun parantaa, mitäs annoitte niin pitkän sopparin. Johannes on valunut neloseen, mutta Nurmia pitkia kontatessa nousu on mahdollista.

Sortsi, että piti nyt ilman parempaa tietoa antaa kommentit edellispelin perusteella, mutta eipä kai teillä ole tapana paljon näitä retuseerata. Meillä kun pannaan nyt kaikki ketjut uusiksi ja Sakke maaliin.

Isolla sydämellä peliin, kurkku täyteen huutoa ja IFK voittaa ylivoimaisesti 1-2 jatkoajalla.

Edit: "Mäntymaalla on mennyt sormi hajalle ja Puistola ei pysty pelaamaan niin jäljelle jää kuusi pakkia (Kantor, Myllykoski, Gustafsson, Salmela, Pukka, Saravo). Eli silloin seitsemäntenä pakkina vaihtopenkillä voisi istuskella esim. Matti Koistinen tai Mikko Jortikka." Tämmöistä tietoa löytyy Jälkipeleistä ja jatkoa seuraa: "Mäkinenkin saattaa olla sivussa huomenna kertoo etusivun ennakko".

No, silloinhan on tasapeli, ei meilläkään ole liikoja pakkeja kun Benysekkikin pantiin kävelemään.
 
Viimeksi muokattu:

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti fiftyeight

...Tampesterin kakkosjengissä...

Provo, jumalavita...

Kun Espoon suosituin jääkiekkojoukkue saapuu suomalaisen kiekkoilun kehtoon, on suosikin viitta tietenkin suuremman kaupingin pojilla. Toisin kuin IFK, Tappara tähtää menestyykseen keväällä, ja kokoonpanossa on vielä tilaa huippuvahvistuksille, joten siksi joudutaan tässä perussarjaottelussa antamaan tasoitusta sille joukkueelle, joka on jo lyönyt kaikki korttinsa tiskiin ja yrittää menestystä toisen luokan NHL -pelureiden avulla. Itse siis aion lyödä euroni (PAF:ille) IFK:n puolesta vaikka uskonkin, että keväällä joukkue on Tapparan takana sarjataulukossa, ja Madden Tomikin takana pistepörssissä - kuten on nytkin...
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Mieletöntä.Peli on 6 ja puolen tunnin kuluttua ja ennen tätä viestiä otteluketjussa hurjat 5 viestiä ,vaikka on lauantaimatsi ja kaiken lisäksi vielä meikäläisten megamatka.
Odotukset ovat tänään korkealla ,sillä luulisi Arajuuren pitäneen melkoiset madonluvut parin heikon kotimatsin jälkeen,tosin odotukset ovat ennen megamatkaa aina korkealla enkä ole siltikään nähnyt kuin huimat 4 maalia ja 0 pistettä.
Tänään tahti kuitenkin muuttuu ja IFK korjaa potin kotiin komealla 1-5 voitolla ja siitä on hyvä mieli lähteä kohti Tampereen keskustaa.
 

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
Jaahans. Että Tampesterin reissua pukkaa päälle.

Puhelin jo tossa käy kuumana kun kuulemma jossain pubissa pitäis olla jo voimajuomaa imuttamassa, mutta kun ajattelin tämän aamukahvin tässä ensin... No jaa, kai se on taas uhrauduttava Elämää Suuremman edessä ja lähdettävä liikenteeseen. Marttyyri kun olen.

Ai että tulosveikkaus? Ehei, näiden matsien tulokset tarkistetaan teksti-tv:stä seuraavana aamuna heti heräämisen jälkeen n. klo 16:30.

Ja onko sillä tuloksella väliä? No EI, koska "meillä oli hauskempaa sha-la-laa"!

Tinde vaikenee, mutta VAIN Jatkoajassa.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Näillä mennään:

HIFK
31 Jan Lundell, Maalivahti AK
75 Dave Stathos, Maalivahti

1. kenttä
26 Toni Söderholm, Vasen puolustaja AK
10 Jere Karalahti, Oikea puolustaja AK
32 Lennart Petrell, Vasen laitahyökkääjä AK
33 Brett Harkins, Keskushyökkääjä AK
9 Kimmo Kuhta, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
48 Hannu Pikkarainen, Vasen puolustaja
3 Marek Zidlicky, Oikea puolustaja
38 Roman Vopat, Vasen laitahyökkääjä
25 Jarkko Ruutu, Keskushyökkääjä
28 Mikko Laine, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
42 Mikko Kurvinen, Vasen puolustaja
2 Teemu Laakso, Oikea puolustaja
29 Arttu Luttinen, Vasen laitahyökkääjä
37 Eetu Holma, Keskushyökkääjä
18 Juha Fagerstedt, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
21 Jarno Kultanen, Vasen puolustaja
19 Turo Järvinen, Vasen laitahyökkääjä
4 Kim Hirschovits, Keskushyökkääjä
12 Joonas Vihko, Oikea laitahyökkääjä

Päätuomari Jari Levonen

Elikäs Madden poissa, tekikö Averyt vai huilaako muuten vaan?

Ja sitten kokka kohti Tampesteriä.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Ei jumalauta! Kattokaa tota meijän kokoonpanoa. Äijiä puuttuu ihan helvetisti. Madden, Pirjetä ja vanhat sairastuvan miehet. Ovatko herrat ottaneet jo suunnan kohti Amerikkaa?

Näköjään 58 ehti ensin.


HIFK
31
Jan Lundell, Maalivahti AK

75
Dave Stathos, Maalivahti


1. kenttä

26
Toni Söderholm, Vasen puolustaja AK

10
Jere Karalahti, Oikea puolustaja AK

32
Lennart Petrell, Vasen laitahyökkääjä AK

33
Brett Harkins, Keskushyökkääjä AK

9
Kimmo Kuhta, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

48
Hannu Pikkarainen, Vasen puolustaja

3
Marek Zidlicky, Oikea puolustaja

38
Roman Vopat, Vasen laitahyökkääjä

25
Jarkko Ruutu, Keskushyökkääjä

28
Mikko Laine, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

42
Mikko Kurvinen, Vasen puolustaja

2
Teemu Laakso, Oikea puolustaja

29
Arttu Luttinen, Vasen laitahyökkääjä

37
Eetu Holma, Keskushyökkääjä

18
Juha Fagerstedt, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

21
Jarno Kultanen, Vasen puolustaja

19
Turo Järvinen, Vasen laitahyökkääjä

4
Kim Hirschovits, Keskushyökkääjä

12
Joonas Vihko, Oikea laitahyökkääjä
 

MacTavish

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja ManU
Joo... eli Madden on poissa kokoonpanosta tänään, se merkitsee sitä että Harkinsin ja Kuhdan vieressä pelaa taas Lennu Petrell. Mikä mahtaa olla Maddenin tilanne? Vielä ei ainkaan löydy mitään tietoa asiasta.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Maddenista olisi tosiaan mielenkiintoista kuulla, olisiko Ara ollut niin pelimies, että jättää puolikuntoisen kaverin polkemaan fillaria vai onko tässä taustalla muutakin. Ja missä on Lasse Pirjetä? On sentään ollut yksi joukkueen parhaista viime peleissä.

Mahdollista toki, että lepuutetaan tiettyjä pelaajia ja annetaan nuorille peliaikaa syyskauden viimeisessä pelissä.
 

scholl

Jäsen
Taitaa flunssa jyllätä joukkueessa. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella HIFK ei saa täyttä 22 pelaajan kokoonpanoa kehiin.
 

Rapukäsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olo on kuin pikkupojalla ennen joulua. Näin paljon en ole yksittäistä jääkiekko-ottelua odottanut sitten kevään 2003. Hallilla paljon porukkaa, hyvä tunnelma, perinteikäs taistelupari kaukalossa eikä tarvitse itse olla tänään kuskina. Kahden jälkeen kokka kohti Tamperetta ja löylyihin. Aika paljon on HIFK:lta miehiä näköjään sivussa, saas nähdä miten meidän käy. Ainakin Puistola ja Mäkinen kysymysmerkkejä ja Mäntymaa taitaa olla sormivamman takia sivussa. No onneksi Konna palaa parin matsin jälkeen ruotuun armeija kiireiden jälkeen.

Tänäänkin taas jompi kumpi varmuudella voittaa,
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Aika paljon on kokoonpano elänyt taas.

Petrell-Harkins-Kuhta teki Espoossa Bluesia vastaan 5 maalia, joten uusi kokeilu tässä muodossa ei yllätys. Vopat-Ruutu-Laine ketjussa ei ole sentteriä ollenkaan, Jarkko on merkitty keskushyökkääjäksi. Hauska ketju, joka varmaan taklaa paljon. Kolmonen ja nelonen ovat säilyneet ennallaan.

Puolustus on samassa muodossa kuin kotipeleissä, Söderholmkin pelaa, hyvä juttu. Lundell jatkaa maalissa ja Daven flunssa on sen verran hellittänyt, että jaksaa availla jo vaihto-aition luukkua pelikavereille.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
HIFK.n tiedotus on taas niin mahtavaa, ei minkäänlaista ilmoitusta missään, miksi Madden ja Pirjetä eivät pelaa.
 

axe

Jäsen
SM-liigan loukkaantuneet -sivulla sanotaan Pirjetän poissaolon syyksi kuume ja tavoitepaluuajankohdaksi 13.12. Maddenista se ei mainitse. Ehkä ei vain arvokasta miestä haluttu uhrata Tapparan kahvaamisalttarilla.

Tappara puolestaan sai buranalla ja jeesusteipillä kokoon suunnilleen parhaan kokoonpanonsa paperilla.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Harmi, että IFK:n Madden ei ole kokoonpanossa. Häntä olisi ollut mielenkiintoista seurata, vaikka vielä pahasti keskenkuntoinen onkin. Muutenkin helsinkiläisten kokoonpano näyttää melko kapealta. Puolustus on kova, mutta hyökkäys ei nimien puolesta hirveästi pelota. Kolmos- ja nelosketjun pelaajista minulla ei ole tarkkaa käsitystä kuin parista pelaajasta. Lundell ei ole parissa viime pelissä tainnut onnistua parhaalla mahdollisella tavalla. Toisaalta Tappara onnistuu halutessaan tekemään maalivahdista kuin maalivahdista ottelun sankarin.

Tapparan kokoonpano on onneksi säilynyt lähes muuttumattomana. Vain Mäntymaa on poissa. Pukka ei todennäköisesti pelaa montaa vaihtoa ilman lisäloukkaantumisia. Puistolan nopea toipuminen oli todella hyvä juttu.

Tomikilla on tänään viimeinen mahdollisuus osoittaa olevansa jatkosopimuksen arvoinen. Yksi tehokas peli ei millään riitä loppukauden kattavaan sopimukseen, joten tänään pitää tulla maaleja. Hattutemppu saattaisi pelastaa Tomikin.

Vaikka HIFK pelaa vieraissa varovaisemmin kuin kotonaan, fyysisyyttä on todennäköisesti silti luvassa. Tapparalta taklaukset ovat jääneet harvojen herkuksi. Nurmi on lähes joka pelissä taklannut ainakin kerran oikein kunnolla. Myös Viinanen on hakenut yllättävän hanakasti kontaktia. Mitään kunnon pommeja hän ei jakele, mutta pisteet yrityksestä. Kantor voisi vanhaa seuraansa vastaan näyttää, että taklauksia voi tehdä myös Tapparan paidassa.

Täytyy mennä ajoissa Lauantailöylyihin, ettei janoiset helsinkiläiset tyhjennä varastoja olutpulloista ennenkuin itse pääsee paikalle. Tänään on kaikki edellytykset hienolle kiekkotapahtumalle. Toivottavasti molemmat joukkueet ja erityisesti tietysti Tappara vastaavat katsomossa varmasti vellovaan hyvään tunnelmaan esittämällä kunnon viihdettä tässä syyskauden päätösottelussa.
 

Kaivanto

Jäsen
Koodi:
*Lehto / Tuokkola

 *Laine        *Öhman       *Tomik      
     *Kantor         *Myllykoski

 M Ojanen      J Ojanen     Venäläinen  
     Saravo          Puistola

 Viinanen      Kontiola     Mäkinen     
     Gustafsson      Salmela

 Koskenkorva   Alanen       Nurmi       
     Pukka

Sekä Tapparalla (Alanen) että IFK:lla (Ruutu) pelaa laituri sentterinä. Alaselle kyseessä ei mikään uusi juttu, mitenkäs Ruudulla?

Tomik voinee unohtaa jatkosopparin esityksestä riippumatta, jos työsulku jatkuu. Vastakkaisessa tapauksessa tämän illan peli voi olla tärkeä näyttöpaikka.

Ikävää tosiaan, ettei tuhoisaa jälkeä tehnyttä Maddenia nähdä Tampereella. Onhan kyseessä sentään yksi maailman parhaista jääkiekkoilijoista.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Viestin lähetti mikaw
Huomenna allekirjoittanut näkee ensimmäisen kerran elämässään Hakametsän kiekkopyhätön. /

Viime lauantaina samaisessa pyhätössä vierailleena voin vihjaista, että sinne ei sitten kande sisälle yrittää roudata lasista laulukirjaa povitaskussa, on meinaan sen verran tarkka takinkopelointi hallin ovella. Järkkäri vaati meikäläisenkin kaivamaan lompakon povarista ulos - hän kun halusi nähdä että mikäs möhkäle siellä taskussa tuntui (ei, ei siinä lompsassa niin paljon seteleitä ollut, että se sen takia olisi paksulta tuntunut). Kenties asiaan vaikutti myös takin alta näkyvä punainen pelipaita?

Äläkä sitten saa shokkia jos suuntaat hallissa katseesi katonrajaan - siellä roikkuu aivan tautinen lukumäärä Ilveksen ja Tapparan mestaruusviirejä...
 

JanJ

Jäsen
Madden jäi oma-aloitteisesti pois Tampereen matsista ja ilmoitti lähtevänsä takaisin kotiin.
 

goal

Jäsen
Re: Re: Tappara-HIFK la 11.12 @Hakametsä

Viestin lähetti Keyman
IFK:n pari heikompaa peliä ei todellakaan tee Tapparasta ennakkosuosikkia.
Eipä varmaan, mutta Tapparan viimeiset kaksi ottelua on ollut ihan kelpo esityksiä. Mielestäni TPS-ottelussa Tappara oli parempi jo kahdessa ensimmäisessäkin erässä, vaikka TPS johtikin 1-4.
TPS:lla oli ehkä kolme maalipaikkaa, neljä ne onnistuivat silti tekemään.

Tällä hetkellä IFK:n materiaali on aivan eri planeetalta Tapparan vastaavaan verrattuna. Jo sen perusteella IFK on selvä suosikki.
No en kyllä tiedä, miltä planeetalta tuo HIFK:n kokoonpano on tänään mutta eipä se kokonaisuutena miltään ihmemiesporukalta vaikuta.

Myllykoski on aivan yössä ja Pukasta ei viitsi sanoa mitään, joten Tapparalla on huomenna neljä liigakelpoista puolustajaa, joista Gustafsson ja Salmela kuuluisivat seitsemännen pakin paikalle. Eli Saravo ja Kantor vastaavat Tapparan pakkiosaston osaamisesta.
Cheerleadereitako käyt peleissä katsomassa, kun et ole huomannut Myllykosken viime aikojen kohentuneita otteita. Samat sanat Gustafssonista, hyviä otteita viime aikoina. Mutta niinhän se taisikin olla, että tapahtuipa kentällä mitä tahansa niin se on Koskenkorvan, Myllykosken, Pukan tai Gustafssonin vika...

Kaiken lisäksi Tapparan maalinteko"taito" on kaikkien tiedossa, joten vaikka vastustajalla olisi 3.divarin huonoin veskari maalissa, hän keräisi IS-tähtiä pelin jälkeen.
Nyt kun Tappara on alkanut pelaamaan hieman rohkeammin kuin aikaisemmin, maalipaikkojakin tulee enemmän, joten en näkisi syytä huoleen. Alkukaudesta se oli ongelma, mutta silloin heillä ei ollut otteluissa hirveästi hyviä maalipaikkojakaan.

Käytännössä Tapparan mahdollisuudet lepäävät vain ja ainoastaan hirvittävässä taistelutahdossa. Sitä ei kuitenkaan ole Niemisen loukkaantumisen jälkeen juurikaan nähty. Lisäksi Lehdolta tarvitaan unelmapeli.
Onhan Tapparan otteet parantuneet parissa viime ottelussa, joten sen puolesta näyttäisi ihan hyvältä.

Vielä jos yhden tappion syyn keksisi, niin sekin vaikuttaa takuulla pelin kulkuun, että Aravirta vie taktisella osaamisellaan Saarista sata-nolla.
Tässä asiassa olen kyllä samaa mieltä kanssasi.

PS: Pessimisti ei pety ;)
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Viestin lähetti JanJ
Madden jäi oma-aloitteisesti pois Tampereen matsista ja ilmoitti lähtevänsä takaisin kotiin.

Ja tämän tiedon lähde on??
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Predator
Ja tämän tiedon lähde on??

HIFKin toimisto vahvistaa. Mika Nieminen kuulemma stunttaa, ulkoinen olemus ihan sama.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös