Tappara-HIFK, 23.9.04 klo 18.30

  • 13 718
  • 88

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Pärde
Tästä suunnasta pientä ihmettelyä kokoonpanon suhteen. Miksei Marek ykkösessä Jeren parina?

Olisiko siksi, että Jere ja Zeta ovat molemmat kovin hyökkäävyyteen taipuvaisia pakkeja. Voisi oma pää ja varmistamiset jäädä ohuelle. Toinen syy saattaa olla se, että Söde-Karalahti parina toimi viime vuonna aika hyvin, jopa aika hyvin näytöin. Sen parin lisäksi me kaipaamme toista yyveehen pystyvää paria, jollaiseksi Ara ajattelee Saarinen-Zetaa, eikä siten halua Söden puolikuntoisuudesta huolimatta rikkoa jo toimivaa.
 

Rapukäsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei sitten ole vieläkään pistetty Tapparan ykkösketjua uuteen uskoon, vaikka tähänastisilla näytöillä ehkä aihetta olisi. Tehot olleet kateissa koko ketjulta ja maalintekijäksi hankittu Chlubna surffaillut varjojen mailla. Tai tämänlainen kuva on nettiradion välityksellä kotikatsomoon välittynyt. No tänään pääsen ensimmäistä kertaa paikanpäälle katsomaan miltä tämänkauden Tappara oikeasti näyttää.

Matsilta odotan paljon, sillä HIFK sytyttää aina. Toivottavasti paikalle tulee pari bussilastillista IFK-fanejakin. Saadaan ainakin ottelun alkuun kova mökä halliin, kun Tapparan fanikatsomo huutaa IFK:n vastaavan hiljaiseksi. Toivottavasti ehditään täältä kauempaa ajoissa halliin, jotta kuultaisiin IFK:n fanilauman Hakametsän käytävillä esittämän, aina niin huvittavan laulun pätkän "Teillä ei oo metroo".

Itse pelissä kohtaavat kaksi maalinteon kanssa tuskailevaa joukkuetta. Tappara on tasakentällisin tehnyt kolmessa matsissa vasta yhden maalin, onneksi ylivoima on sentään jotenkuten toiminut. IFK:lla kahdesta matsista yksi maali. Tänäänkin ottelun ratkaissee maalivahti- ja ylivoimapeli.

Ottelu Tapparalle 3-1 ja kaikki ottelun maalit syntyvät ylivoimalla.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti Senior
Olisiko siksi, että Jere ja Zeta ovat molemmat kovin hyökkäävyyteen taipuvaisia pakkeja. Voisi oma pää ja varmistamiset jäädä ohuelle.

Itse en täysin allekirjoita tätä. Jere-Söde -parissa se on yleensä ollut nimenomaan Jere, joka pelaa alempana ja varmistaa Söden yltiöpäisiä nousuja. Ja silti toiminut ilman suurempia hasardeja. Mutta todennäköisesti syynä on se mainitsemasi aran taipumus permanentteihin. Ihan hyvä sinänsä, jahka Söde saa paremmin tuntumaa. Suhteellisen positiivinen ongelma, sanoisin. Liikaa kiekolliseen peliin kykeneviä pakkeja, saakeli sentään.
 

MaV

Jäsen
Viestin lähetti Pärde
Tästä suunnasta pientä ihmettelyä kokoonpanon suhteen. Miksei Marek ykkösessä Jeren parina?

Yksi varsin hyvä syy on se, että he pelaavat samalla pelipaikalla. No, Jerehän kyllä pelasi Marekin parina ennen Kingsiin lähtöään, mutta ei lasketa sitä tässä mukaan.
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Rapukäsi
Toivottavasti paikalle tulee pari bussilastillista IFK-fanejakin. Saadaan ainakin ottelun alkuun kova mökä halliin, kun Tapparan fanikatsomo huutaa IFK:n vastaavan hiljaiseksi.
Täytyy tuottaa Sinulle pettymys, ei meitä ole tulossa kuin parikymmentä plus omilla kulkuneuvoillaan tulevat. Eli kovinkaan hektistä kilpalaulantaa on turha kyllä odottaa, onhan tänään vielä torstai, eli fanit eivät ole edes nauttineet laulua vauhdittavaa ilolientä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Pärde
Liikaa kiekolliseen peliin kykeneviä pakkeja, saakeli sentään.

No nimenomaan, ketuttaa tää sama probleema vuodesta ja kaudesta toiseen. Äkkiä se ylipalkattu ja -mielinen Zeta kettulan vintille sieltä ja Helge Ipasta paikkaamaan!

Mutta siis eipä kai kannata niin sanotusti laittaa kaikkia munia samaan koriin, eli kun Jere ja Söde ovat jo toisilleen tuttu parivaljakko, niin antaa kavereiden pelata kimpassa. Eiköhän Marekillakin ole jo eri meininki tokassa liigapelissä ekaan verrattuna. Meikäläistä jaksaa kuitenkin aina vaan häiritä se, jos pakkiparit pelaavat molemmat samalta puolelta. Eli tässä tapauksessa Marek ja Pablo Saarinen ovat molemmat righteja. Eipä kai se käytännössä paljon menoa haittaa, kyseessä lieneekin vain allekirjoittaneen henk.koht. perversio, josta en pääse yli enkä ympäri.
 

HIFK#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
IHI II IF IK ( + Myötätuulta: KalPa )
Viestin lähetti pXi
Molempien tappiopelien jälkeen HIFK on julkistanut uuden hankinnan, joten hävitään tänäänkin ja ilmoitetaan huomenna nuorempi Ruutu vahvuuteen.
Loistava logiikka, kannatetaan...tai ei oikeestaan vielä. Voitetaan tää nyt kun kerran JRuutu saatiin. Katotaan sitten myöhemmin.

Ensimmäinen maali on sitten varattu HIFK:lle, kertokaa viestiä eteenpäin, että Kantor ja kumppanit varmasti saa tiedon...
Tappara - HIFK: 2-4
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tapparan kokoonpano

18 Pekka Tuokkola, Maalivahti
34 Mika Lehto, Maalivahti AK

1. kenttä
6 Pekka Saravo, Vasen puolustaja AK
50 Mikko Myllykoski, Oikea puolustaja AK
89 Tomas Chlubna, Vasen laitahyökkääjä AK
8 Janne Ojanen, Keskushyökkääjä AK
38 Sami Venäläinen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
33 Robert Kantor, Vasen puolustaja
21 Pasi Puistola, Oikea puolustaja
24 Marko Ojanen, Vasen laitahyökkääjä
41 Stefan Öhman, Keskushyökkääjä
92 Teemu Laine, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
12 Juha Gustafsson, Vasen puolustaja
23 Mikko Pukka, Oikea puolustaja
11 Kimmo Koskenkorva, Vasen laitahyökkääjä
19 Mika Viinanen, Keskushyökkääjä
28 Marko Mäkinen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

5 Anssi Salmela, Oikea puolustaja
30 Ville Nieminen, Vasen laitahyökkääjä
27 Petri Kontiola, Keskushyökkääjä
10 Johannes Alanen, Oikea laitahyökkääjä

22 Jarkko Pyymäki, Hyökkääjä

Eipä suurempia kokoonpanomuutoksia. Salmela jälleen mukana Mäntymaan paikalla ja kolmos/nelos-kenttien paikat on vaihdettu keskenään. Kaikkien ketjujen yhteispeli kun on kulkenut niin loistavasti niin mitä niitä turhaan muuttelemaan.

Ruudun ja Niemisen välillä on toivottavasti jonkinlaista lämmitystä. "Kasetin kestävyys" Suomen mittapuulla saatetaan ratkaista tänään.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvät naiset ja herrat, mina damer och herrar HIFK tänään, HIFK idag:

34-Jani Nieminen, Maalivahti

75-Dave Stathos, Maalivahti AK


1. kenttä

26-Toni Söderholm, Vasen puolustaja AK

10-Jere Karalahti, Oikea puolustaja AK

27-Timo Pärssinen, Vasen laitahyökkääjä AK

33-Brett Harkins, Keskushyökkääjä AK

9-Kimmo Kuhta, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

77-Pasi Saarinen, Vasen puolustaja

3-Marek Zidlicky, Oikea puolustaja

38-Roman Vopat, Vasen laitahyökkääjä

4-Kim Hirschovits, Keskushyökkääjä

28-Mikko Laine, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

42-Mikko Kurvinen, Vasen puolustaja

48-Hannu Pikkarainen, Oikea puolustaja

29-Arttu Luttinen, Vasen laitahyökkääjä

37-Eetu Holma, Keskushyökkääjä

12-Joonas Vihko, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

14-Mikko Turunen, Vasen puolustaja

21-Jarno Kultanen, Oikea puolustaja

25-Jarkko Ruutu, Vasen laitahyökkääjä

24-Jermu Porthen, Keskushyökkääjä

18-Juha Fagerstedt, Oikea laitahyökkääjä

Eli Jakke aloittaa nelosessa, itse olisin mielelläni nähnyt kakkosessa Laineen tilalla. Noh, näilla aloitetaan.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jarkko Ruudusta saatiin ainakin ihan pätevä paikkaaja loukkaantuneelle Turo Järviselle. Järvinenhän on raisuilla ja rymisevillä otteillaan viritellyt tuollaista "tulevaisuuden Jarkko"-asetelmaa, Jarkko puolestaan tuo kehiin takaisin ihka-oikean nykyisyyden ja menneisyyden Jarkon. Sekavaa? Fak it mään, meillähän on melkein kaksi Jarkkoa.

Eiköhän koko joukkue ala hiljalleen herätä uuteen kauteen, ja joukolla nostaa pelinsä SM-liigan vaatimalle tasolle. Kovasti vartioidulta ykköseltä tuskin kannattaa vieläkään odottaa ihmetekoja, paitsi jos ylivoimaa pääsevät paljon myllyttämään, mutta muiden ketjujen näkisin tänään kaivavan parhaimmat aseensa esiin.

Ja ne aseet: Vihko luistelee muilta karkuun, Jarkko hakkaa ja taklaa kaikki vastustajat pois tilanteista, Hirso kieputtaa kaikki solmuun ja Luttinen virittelee pyssyään kohdilleen. Lapa jäähän, läheltä ylös, Luttinen 1+1, Vihko 1+1, kaikki valot vilkkuu ja nimi lehteen. Kiitos ja morjens.

Eli siis, IFK hakee tänään arvokkaat vieraspisteet lukemin 3 tai 4-2. Alun perin en tähän uskonut, mutta niinhän se vanha sanontakin kuuluu: Yksi Jarkko saattaa muuttaa koko pelin.
 

mummi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Samarkand AF, Ghizjablah Amur-dvaktay Sport
Kukahan...?

teillä on tänään tuomarina?

Onhan aivan taivaan selvä asia, no OK 93% varmuudella, että Jarkko saa 2+5+20 jostain samoille raiteille joutuneen hörhön taklauksesta, jossa ei välttämättä ole muuta vikaa kuin nimi taklaajan selässä ja uuden matereen pelityyli sisäistettynä käpylisäkkeessä...

Waydago, SM-liiga!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Re: Kukahan...?

Viestin lähetti mummi
teillä on tänään tuomarina?

Onhan aivan taivaan selvä asia, no OK 93% varmuudella, että Jarkko saa 2+5+20 jostain samoille raiteille joutuneen hörhön taklauksesta, jossa ei välttämättä ole muuta vikaa kuin nimi taklaajan selässä ja uuden matereen pelityyli sisäistettynä käpylisäkkeessä...

Waydago, SM-liiga!

Samaa tässä on pelätty Niemisen kohdalla mutta ainakin vielä ovat jääkiekkojumalat olleet suosiollisia.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Kukahan...?

Viestin lähetti Henkka
Samaa tässä on pelätty Niemisen kohdalla mutta ainakin vielä ovat jääkiekkojumalat olleet suosiollisia.
Mielenikiintoinen pointti tämäkin illan matsiin liittyen. Saako JRuutu tai VNieminen isoja rangaistuksia. Eikös se kuitenkin ole niin, että todellisia idioottejahan he ovat, jos itselleen esim. ottelurangaistuksen hankkivat. Näin ennen peliä on hyvä nostaa esiin se fakta, että peliä on pelattava niin kuin tuomarit sallivat. Tuskin kumpikaan pelaajista on luku- tai kuuntelutaidoton eli sm-liigan pelityyli pitäisi olla selvillä. Jos ei ole, vastaus löytyy näiden herrojen kohdalla peiliin katsomalla.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: Re: Re: Kukahan...?

Viestin lähetti bozik
Mielenikiintoinen pointti tämäkin illan matsiin liittyen. Saako JRuutu tai VNieminen isoja rangaistuksia. Eikös se kuitenkin ole niin, että todellisia idioottejahan he ovat, jos itselleen esim. ottelurangaistuksen hankkivat. Näin ennen peliä on hyvä nostaa esiin se fakta, että peliä on pelattava niin kuin tuomarit sallivat. Tuskin kumpikaan pelaajista on luku- tai kuuntelutaidoton eli sm-liigan pelityyli pitäisi olla selvillä. Jos ei ole, vastaus löytyy näiden herrojen kohdalla peiliin katsomalla.

Mitään idiootteja ole. Onhan se jo monta kertaa nähty, että puhtaasta taklauksesta lentää pihalle. Ja tuskin kumpikaan rupeaa välttelemään taklauksia sen takia, että joku nuija päättää pistää taklauksesta pihalle ihan vaan kovuuden takia. Sittenhän peli vasta naurettavaksi menisi.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Jaa aika todennäköistä on että pataan tulee, IFK:lla on sen verran paletti keskentekoinen ettei jaksa uskoa että se parissa päivässä oleellisesti muutuisi miksikään. Sillä perus Sm-liigan kahvaamisella ja roikkumisella voidaan piste saada sumputettua mutta muuten ei jaksa toivoa paljoa elätellä, muutoinhan nämä on tällä hetkellä suht tasapaskoja molemmat mutta kotietu vienee pisteet nääskulmaan.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Tänään se on sitten ainakin minun lempivastustajani jäällä vastassa. Fyysisyyttä pitäisi piisata varsinkin kun Punapaidat saivat Ruudun riveihinsä. SM-liigan neitisäännöillä HIFK tulee pelaamaan tänään paljon alivoimaa ja sehän sopii Robille ja hyvässä iskussa olevalle siniviivapyssylle.
Ojanen, Chlubna ja Venäläinen saisivat jo pikkuhiljaa ruveta tekemään jotain palkkansa eteen jos tänäänkään ei tapahdu mitään edes asenne-puolella niin äijät viltityksen kautta kiertoon. Laine, Öhman ja Pomo tuntuvat olevan pelipäällä illasta toiseen toivottavasti se tarttuisi 1. ja 2. ketjuunkin.
Lopputulosveikkaus näiden kahden välillä pirun vaikeata se voi olla 3-1 tai vaikka 7-7!
Kuhta kuriin, miehellä on ollut aina tapana syttyä Tapparaa vastaan ja äijät niitä mustelmia sekä annetaan että otetaan perkele!
 
Viestin lähetti Jackman
Kahvaako tappara,rauhoittuuko Kantor,itkeekö Aravirta,sukeltaako Vopat taas,onko Jarkko Ruutu paska kaatuilija joka on tuurilla nhl:ssä??Siinä on mielenkiintoisimmat kysymykset illan peliin?Jokainen voi vastata kysymyksiin pelin jälkeen.

-ttu siihen mitään peliä tarvita - minä vastaan jo nyt: joo, ei, naturligtvis, kyllä, on se.

Mitään suurta urheilujuhlaa tästä klassikkoparin ottelusta lienee kauden tässä vaiheessa turha odottaa, mutta toivottavasti luvalla on edes kunnon vääntöä ja yritystä. IFK karistanee kotikankeuden ja on vaarallinen Zidströmmeineen ja Ruutuineen kaikkineen. Ja vissiin se Pärssinenkin vielä pelaa?

Tappara on Lehtoa myöten esittänyt vähän turhankin vaihtelevia otteita - toivottavasti tänään olisi taas se hyvä päivä. JOjanen, Chlubna, Venäläinen ja kumppanitkin saisivat pikku hiljaa herätä - aivan kuten joku kollegakin tuossa edellä totesi.

Tasapeli ja mausteet päälle?

Meneeköhän 4000:n katsojan raja taas rikki?
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Tämän päivän käynnissä oleva peli ei oikein sytytä intohimoja, aika menee lähinnä huomisen peliä odotellessa. Mutta toivottavasti HIFK hankkii pisteet kotiin, muuten pelicans(!) menee ohi ja silloin sitä viimestään vituttaa ja rankasti. Eniten tässä viimeaikoina on pelottanut raportit siitä että HIFKn peli on paskan näköistä. Ei siinä mitään jos hävitään, mutta jos hävitään vielä paskalla HMV-pelillä, se vituttaa. Mutta sarja on vielä nuori ja eiköhän me tehdä toinenkin maali vielä tällä kaudella.

- Tinke-80
 

Jackman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk,New Jersey Devils & Derek Boogaard
Tuleeko matsista selostusta mistään??
 

Carlos

Jäsen
Virhe SM-liiga.fi:ssä?

Nyt SM-liiga.fi väittää että HIFK olisi tehnyt maalin. Muka Holma, Vihkon syötöstä. Täytyy olla virhe, sillä meillä on budjetoitu vain yksi maali ennen joulutaukoa.
 

bull

Jäsen
Re: Virhe SM-liiga.fi:ssä?

Viestin lähetti Carlos
Nyt SM-liiga.fi väittää että HIFK olisi tehnyt maalin. Muka Holma, Vihkon syötöstä. Täytyy olla virhe, sillä meillä on budjetoitu vain yksi maali ennen joulutaukoa.

Toi on kyllä törkeää, kallis systeemi ja heti epäkunnossa.

No asiaan, tosi hieno juttu et Holma onnistunut! Varmaan nostaa itseluottamusta, ja sitä meidän jätkät tarvii. Nyt vaan kun Stathos jatkaa loistoaan runkosarjassa ja pelataan järkevästi, niin saadaan ehkäpä se eka voittokin.

Edit: Ja nyt reilu 20 sekuntia 5-3 yv, pakko onnistua!
 
Viimeksi muokattu:

Taasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat
Re: Re: Virhe SM-liiga.fi:ssä?

Viestin lähetti bull

Edit: Ja nyt reilu 20 sekuntia 5-3 yv, pakko onnistua!

Milloin HIFK on muka onnistunut ylivoimalla maalin tekemään? Ei ainakaan sellaisella pelillä mitä kahdessa edellisessä ottelussa harrastettiin...
 

Carlos

Jäsen
Ja tuttuun tapaan käkättimeenhän sieltä sitten alkaa tulla. Ei sillä, kyllähän nyt 2 maalia kolmeen matsiinkin ihan hyvin on, paremmin kuin... ööö... duoda.... no ei nyt heti tule mieleen.

Pistää vaan miettimään että mitähän soppia siellä on pukukopissa vedetty jos homma ei toimi sitten millään. Rosterikin alkaa näyttää jo ihan kohtalaiselta, mutta ei väkisin.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikko "maalitykki" Kurvinen pitää kynsin ja hampain kiinni kultakypärästä. Nyt Hifki on sitten tehnyt alle puoleen tuntiin enemmän maaleja kuin koko aiemmalla kaudella yhteensä. Repikää siitä!

Voitto tästä matsista olisi kyllä aika tärkeä. Vaikkei Tapparakaan ole aloittanut kauttaan kovin vakuuttavasti, olisi voitto Tampereella tässä tilanteessa aika maukas pala. Kolmen tappion jälkeen voisikin etsiskellä sitä paniikkinappulaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös