Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu saa selailla palstaa seuraavan viikon ajan ilman kirjoitusoikeuksia, sillä hänen Helsinki Garden -ketjuun kirjoitettu viestinsä oli aivan turha, sisälsi pelkästään pään aukomista ja lisäksi lainauksen sisältöäkin oli muutettu.

Sulje ilmoitus

Tampereen KOOVEE 2012–2013

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana SM1968, 16.04.2012 klo 15.43.

 1. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Lainaus:
  Joukkueen nettisivujen mukaan puolustaja Petteri Friman ja hyökkäääjä Olli Kalliosaari liittyvät Dynamon vahvuuteen rajoitetulla siirrolla. Lainapesti kattaa jäljellä olevan alkulohkovaiheen.

  Uutinen KOOVEEn nettisivuilla: Etusivu | KOOVEE Jääkiekko ry | Tampere - Uutisarkisto
   
 2. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
 3. Seth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Dynamo eli KOO-VEE
  Pauli Järvinen vapautettu tehtävistään, päävalmentajaksi palaa Jyrki Rantala. Oi, oi... nyt hymyilee jumalatkin! Koskas Kooveesta olisi valmentaja vapautettu tehtävistään kesken kauden????? olisiko viimeinen vapautettu valmentaja ollut Arto "mäli" Nurmi, joskus 20 vuotta sitten? voin olla kyllä väärässäkin henkilön suhteen, mutta näin muistaisin.

  Rantala tuo mukanaan kyllä johtajuutta ja ryhtiä joukkueeseen. Vaihdos olisi omasta mielestäni pitänyt tehdä jo tovi sitten, koska nyt Rantala asetetaan aika tukalaan tilanteeseen, jos siis katsoo sarjataulukkoa, mutta onneksi Rantala tuntee pelaajat jo entuudestaan.

  Nyt nousi usko täälläkin ja huomenna toivon mukaan pääsen halliin, tärkeisiin peleihin.
   
 4. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Lainaus:
  Edellisen kerran KOOVEE on joutunut turvautumaan valmentajanvaihdokseen kesken kauden keväällä 1990, kun 1. divisioonan karsintoihin joutunut Dynamo hävisi ensimmäisen karsintapelinsä Ikurin Vireelle lukemin 2-4. Tuon ottelun jälkeen päävalmentaja Esko Rantanen sai tehdä tilaa Risto Laineelle.

  Esko Rantanen oli pelaajana KOOVEEn vuoden 1968 Suomen mestarijoukkueessa. Risto Laine puolestaan oli kaudella 1976-77 SM-liigassa pronssia saavuttaneen KOOVEEn toinen valmentaja sekä vuonna 1986 EM-kultaa saavuttaneen 18-vuotisten maajoukkueen päävalmentaja.


  Lainaus:
  KOOVEElla kolme tärkeää peliä edessä. Varmuudella vain voitot takaavat etenemisen valtakunnalliseen loppusarjaan.

  Lisäksi Jani Salmijärvi liittyy mukaan joukkueen valmennukseen.

  Uutinen joukkueen nettisivuilla: Etusivu | KOOVEE Jääkiekko ry | Tampere - Uutisarkisto
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2012 klo 14.45
 5. Harley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Seattle Seahawks
  Eipä kummoista peliä esittänyt Koo-Vee , katselin kaksi erää Koo-vee vs Pyry ja totesin että kummatkin joukkueet olisivat lohkonsa alapäässä jos olisivat lohkossa 3 . Nokian pyry oli selvästi pelillisesti edellä vaikka ei sekään osoittanut mitään kummoista peliä , Koo-vee oli ihan hukassa ja termillä pihalla koko ottelun ajan . Tulos 2-3 ei kerro pelistä juuri mitään muutakuin sen et Pyry oli parempi tuossa varsin värittömässä pelissä , missähän ne vahvistukset oli kooveelta ?..ei ainakaan osunut ketään mun silmään.
   
 6. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
 7. Seth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Dynamo eli KOO-VEE
  Loistavaa Dynamo loistavaa! Kiitos päävalmentaja Rantalalle joka tuli vaikeaan paikkaan, mutta hoiti hommansa loistavasti, tottakai myös pelaajille iso kiitos, että korjasivat kurssinsa. Mielenkiintoista on nähdä kuka ottaa Kooveessa päävalmentajan pestin loppukaudeksi, ei ole heleppoa löytää hyvää valmentajaa tässä vaiheessa kautta. Lauantai Kooveella olis sitten Pyry vastassa ja vielä ei ole tietoa kuka on päävalmentaja, nyt vauhtia!
  Go Dynamo Go!
   
 8. RaipeRules Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Oulun kärpät
  Katselin dynamon nettisivuja pari viikkoa sitten ja nyt huomasin että ensimmäisenä valmentajana oli Jyrki Rantala..? Ilmeisesti toiveeni on nyt toteutunut, kun dynamo on tosiaan vaihtanut valmentajaa kesken kauden.. :)

  Itse olen seurannut Koo-Veeta n. 17-18 vuoden ajan ja tuona aikana valmentajaa en ole muistanut vaihdettavan, joten joku tossa "pauken" tyylissä ei ole toiminut..? Onko ollut ihan liian hallitseva ja käskevä näin suomi sarja-tasolle..? Miksi Jyrki Rantala yleensäkin jäi pois..?
   
 9. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Nimenomaan oli, sillä Rantala kertoi Kiekkohait-sarjan ratkaisseen pelin jälkeen lyhyen valmennuspestinsä päättyneen: koovee.org

  Uutta vastuuvalmentajaa ei ainakaan vielä ole julkaistu (jollei se sitten ole aiemmin apuvalmentajana toiminut Suokko?), mutta onhan tässä vielä reilut seitsemän tuntia aikaa ennen varsinaisen Suomi-sarjan avausottelua PYRYn vieraana, joten kyllähän sitä komeasti asioista tiedottamaan.
   
 10. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Lainaus:
  Koovee.org-sivuston mukaan Pasi Silanne on valittu KOOVEEn päävalmentajaksi. Silanne on aiemmin valmentanut Pingviinejä sekä PYRYä Suomi-Sarjassa.

  Lisäksi Jarno Suokko ja Juha Pitkämäki jatkavat Dynamon valmennustiimissä.

  Lähde: Etusivu | KOOVEE Jääkiekko ry | Tampere - Uutisarkisto
   
 11. "Jalkakynä" Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Hiemankin juniorikiekkoa Tampereella seurannut tietää, että Paukella ei ole pelikirjaa. Ei sitten edes taktiikkaa, ei sitten minkäänlaista. Edes Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla ei voi pärjätä ilman pelitapaa.
   
 12. RaipeRules Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Oulun kärpät
  Eiköhän suomen kolmanneksi korkein sarjatasokin ole samaa tasoo kun koreassa tai meksikossakorkein sarjataso.. :D Olis mukava nähdä paljonko Suomen kolmanneksi korkein sarjataso jää vaikka Unkarin Korkeammalle vai käykö päinvastoin.? :D

  Jotainhan pitää osata ja tietää sekä pelaajan että valmentajana tälläkin tasolla. Onhan siitä nähty jo osoitus kun sarjatasoa ylempänä HCK ssa eivät korealaisiakaan enää ole. Ei edes joulu vielä mutta korealaiset kaikki jo lähtenyt.. :)
   
 13. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Lainaus:

  Joukkueen nettisivujen mukaan viime kaudella LeKissä pelannut hyökkääjä Tomi Peltonen liittyy Dynamon vahvuuteen. Peltosen sopimus kattaa loppukauden.

  Lähde: KOOVEE Jääkiekko ry | Tampere - Uutisarkisto
   
 14. Seth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Dynamo eli KOO-VEE
  Kylläpäs Kooveessa on tapahtunut ryhtiliike, kun valmentaja vaihdettiin, toki olihan Kooveella alkusarjan peleissä muistaakseni muutama loukkaantuminen siis muutama kärkimies oli pois. Kuitenkin selkeä parannus on tapahtunut joukkueessa sen jälkeen kuin kolmet mm-kisat pelannut Järvinen vapautettiin tehtävistään.

  Sarja näyttäisi olevan aika suht. tasainen toki repeämisiä tulee suuntaan jos toiseen, mutta kaikki on vielä avoinna ja omissa käsissä. Jotenkin vaan kesän tienoolla kun sai tietää, että kuka tai ketkä ottavat vastuun valmentamisesta niin jotenkin takaraivossa pieni piru koputteli ja varoitteli, että ei saatana.... tästä ei hyvä seuraa.. jo seuran nettisivuilla oli, että kolmien mm kisojen mies jo mittavan liigauran pelannut Pauli Järvinen ottaa vastuun valmentajana. Siinä on joo ihan kiitettävät meriitit pelaajana, mutta mites ne meriitit valmentajana? missä? ketä? keiden kannssa on valmentanut. Anteek ny vaan, mutta tämänhän pystyi jo haistamaan, mutta siltikin halusi ja uskoi, että annetaan nyt mahdollisuus. Jälkiviisaus ja jossittelu on kivaa. Nyt ei tälle kaudelle kyllä voi olla mitään tavoitteita enään, muuta kuin sarjassa pysyminen.