Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Tampereen KOOVEE 2012–2013

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana SM1968, 16.04.2012 klo 15.43.

 1. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  KOOVEE on saanut uudeksi päävalmentajaksi pelaajana 3 MM-kisoissa Suomea edustaneen Pauli Järvisen.

  Valmistautuminen kauteen 2012-13 alkaa try out -tapahtumalla, joka järjestetään 18.-20.4. Hakametsän 2-hallissa.

  Lähde: KOOVEE Jääkiekko ry | Tampere - Uutisia
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2012 klo 20.25
 2. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
 3. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
 4. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
 5. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
 6. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
 7. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
 8. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Poimintoja joukkueen nettisivuilta

  - Hyökkääjä Juho Joki-Erkkilä 281 Mestis-pelin kokemuksella LeKistä Kooveen kokoonpanoon

  - Lainaus päävalmentaja Pauli Järvisen haastattelusta Pirkanmaan Sanomissa: "Mielestäni kilpaurheilussa pitää olla aina jokin tavoite. Kun on useampi vuosi pelattu Suomi-Sarjaa ja sen kärjessä, niin luonnollisesti Mestis on seuraava tavoite."

  Lähde: KOOVEE Jääkiekko ry | Tampere - Uutisia
   
 9. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Joukkueen nettisivuilta poimittua

  - hyökkääjä Markus Jokinen Mestiksen LeKistä Kooveen riveihin

  - puolustaja Ville Heinolle ja hyökkääjä Lauri Hukkaselle 1-vuotiset sopimukset

  - koossa nyt 29 pelaajasopimusta

  Lähde: KOOVEE Jääkiekko ry | Tampere - Uutisia
   
 10. RaipeRules Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Oulun kärpät
  Aika yksin taitaa "Sm1968" kirjoitella joten kokeillaan saisiko ketjuun mitään eloa siis..

  Valitettavasti uutiset leki-taustaisten pelaajien siirroista ovat ilmeisesti loppuneet mutta ainakin minulle uudetkin siirto-uutiset kelpaisivat..

  Tietääkö kukaan onko viime kaudella lekissä pelanneista esim. Johannes Alanen, Tomi Peltonen, Juuso Antonen, Ville Laine tai vaikkapa Jarno Virkki jatkamassa uraansa tai jo pelaamassa jossain muualla..?

  Jos osa näistä saataisiin Koo-Vee seen pelaan olisivat vahvistuksia.
   
 11. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Lainaus:
  - Ville Laine pelaa Mestistä keravalaisessa HCK:ssa

  - Juuso Antonen jatkaa uraansa Suomi-Sarjan Waasa Red Ducksien riveissä

  - Jarno Virkki, Tomi Peltonen ja Johannes Alanen eivät ilmeisesti tällä hetkellä pelaa missään

  - Sen sijaan nyky-LeKin miehistöstä tiettävästi Petteri Friman ja Olli Kalliosaari on joissain yhteyksissä liitetty mahdollisiin KOOVEE-vahvistuksiin
   
 12. Seth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Dynamo eli KOO-VEE
  Lainaus:
  Todellinen Koovelainen ei ole koskaan yksin, vaikka siltä näyttäisi ja kuulostaisi. Todellinen Kooveelainen herää silloin kuin sen täytyy ei aikaisemmin, ei myöhemmin vaan silloin kun täytyy (tarkemmin sanoen sydäntalvella). Kooveen kannattaja onkin osa joukkuetta, se herää, elää, saalistaa ja ainoastaan silloin kun täytyy! (tarkemmin sanotttuna ratkaisu peleissä). Koskaan ei veli "Sm1968", koskaan ei ole yksin! Niin juu eihän nää pelit nyt ihan putkee oo mennyt...
   
 13. Icehockey#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset joukkueet
  Lainaus:
  Ville Laine ei ole kertaakaan pukenut peleihin eikä ole käsittääkseni enää edes HCK:n mukana, joten hänen tilanne on varmasti aivan auki.
   
 14. Seth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Dynamo eli KOO-VEE
  Järvisen Pauli! Meedio Tapparasta! Koskas olis viimeksi kausi alkanut näi huonosti Kooveessa? Paperilla nippu tai materiaali ainakin hyökkäyspäässä on parempi, puolustus on jälleen kysymysmerkki. Toki eihän tää nyt viel katastrofi ole ja toivon mukaan pelit ja otteet parenevat kauden edetessä, mutta ei ole pitkään aikaa kausi alkanut näin mollivoittoisesti. Tosin se riittää, että on kolmen parhaan joukossa. Eikös Kooveella ollut tavoitteena 2013 nousu Mestikseen? Vai onko tavoitteita säädetty Järvisen tulon myötä?
   
 15. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Lainaus:
  Jos Mestis-kautta 2006-07 ei oteta huomioon, niin edelisen kerran KOOVEE on pelannut alle odotusten Suomi-Sarjakaudella 2002-03. Tuolloin rajusti nuorennetun joukkueen sijoitus 16 joukkueen Suomi-Sarjassa oli 9.


  Lainaus:
  Paperilla KOOVEEn pitäisi olla parempi kuin viime kaudella. Eliteprospects.com:n mukaan uusien vahvistusten myötä joukkueesta löytyy Mestis-kokemusta yhteensä 1.084 ottelun verran. SM-liigakokemustakin 40 pelin edestä. Puhtaasti tässä valossa sijoituksen pitäisi olla ihan joku muu kuin 4.

  Mutta, kuten hyvin tiedetään, pelejä ei voiteta paperilla vaan kaukalossa. Toivottavasti KOOVEE herää tähän todellisuuteen mahdollisimman pian.

  Onneksi alkusarjaa on vielä 12 peliä jäljellä, joten kurssi on käännettävissä.


  Lainaus:
  Alkulohkojen kolme parasta etenevät suoraan ylempään loppusarjaan. Lisäksi alkulohkojen 4. ja 5. sijoittuneet joukkueet pelaavat ristiinkarsinnat kolmesta lisäpaikasta loppusarjaan.

  Joukkueen nettisivuilta poimitun uutisen mukaan KOOVEEn tavoitteena on Mestis. Päävalmentaja Pauli Järvinen sanoo:

  "- Syyskauden kirkkaana tavoitteena on päästä alkulohkosta varsinaiseen Suomi-Sarjaan.

  - Mielestäni kilpaurheilussa pitää olla aina jokin tavoite. Kun on useampi vuosi pelattu Suomi-Sarjaa ja sen kärjessä, niin luonnollisesti Mestis on seuraava tavoite.

  - Tiedän, että seurassa tehdään kovasti työtä taloudellisen pohjan lujittamiseksi seuraavan sarjatason haasteita ajatellen. Meidän valmentajien vastuulla on saada joukkue pelaamaan sillä tavalla, että tavoitteesta tulisi totta, päättää Pauli Järvinen."


  Linkki uutiseen: Etusivu | KOOVEE Jääkiekko ry | Tampere - Uutisarkisto
   
 16. Seth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Dynamo eli KOO-VEE
  Lainaus:
  Melko velho olet tilastojen kanssa, mutta tosia asia on se että Tamperelainen yleisö (Kooveen faniyhteisö) vaatii ja on tottunut näkemään, että Koovee pärjää ilman vaikeuksia tämän alkusarjan. Kovat pelit ja oikeat pelit alkavat vasta keväämmällä.  Lainaus:
  Edelleenkin melko velho olet tilastojesi kanssa ja matematiikan suhteen. Ei muuta kuin Formuloihin vaan tallipäälliköksi.

  Nimenomaan nuo vahvistukset mitä Koovee on saanut, niin kyllähän nyt tuloksellisesti pitäisi olla hieman korkeammalla, kun nyt Pyrykin on edella (tosin yhden pisteen). Pyrylläkin ihan kohtis nippu paperilla ja ihan varteenotettava vaihtoehto jatkoon menijäksi, mutta kuitenkin rehellisesti Kooveen pitäisi vähintään olla toisena tai kolmantena, tässä vaiheessa. Oilers on kova nippu! Nipusta löytyy pelaajia kuten Lehtonen, Kettunen, Lahikainen ym. nimenomaan Lehtonen & Kettunen dominoi mestistä ja mestiksen pistepörssiä männä vuosina, silloin kun Kooveekin vielä oli mestiksessä. Mielenkiintoista vaan nähdä kuinka pitkälle Oilers jaksaa... nimenomaan jaksaa.

  Lainaus:

  hyvä, että tavoitteet ovat selvillä ja seurassa on innokkaita talkoolaisia tekemässä kovaa työtä tavoittteiden eteen. Hyvä, että valmentajakin tietää vastuunsa.

  Mutta, en voi olla ihmettelemättä sitä faktaa, että Juha Pitkämäki on Edustuksen maalivahtivalmentaja ????? mitä ihmettä. Millä valmentajan meriiteillä voi tulla maalivahtivalmentajaksi edustus joukkueeseen...??? eihän nuo Kooveen maalivahdit nyt enään mitään savea (viittaan junioreihin) ole, mitä voi ns. käsissä vielä muokata ja muovata. Taponenkin on vielä todella kehtityskelpoinen maalivahti...? kun ei edustuksella ole varmaan ikinä ollut maalivahti valmentajaa (edes silloin kun oli vielä SM-tasolla).

  Onko tässä nyt Koovee halunnut tulla framille nuiden valmentajiensa kanssa, että tulis lisää median (ja miksei muidenkin valmentajien, sponsoreiden ym.) kiinnostusta kun sekä maalivahti että päävalmentajalta löytyy hyvin pääsarja tason kokemusta niin Suomesta kuin ulkomailtakin, että nyt meil on kyl sitä kokemusta millä mennään eteenpäin "matkalla eteenpäin"!.

  Rehellisesti tulee kyllä ikävä Rantalan Jykkeä sekä kumppaneita. Toivottavasti Kooveen peli rupeaa parenemaan sekä Järvisen ja Pitkämäen yhteiset kokemukset siivittävät Kooveen vielä todella pitkälle. Toivon todellakin kauden päätyttyä, että olen ollut väärässä ja voin sanoa, että loppujen lopuksi valmentajat ja pelaajat tekivät hyvää työtä.

  Loistavaa, että tuli tärkeä vierasvoitto eilen. Tärkeät, tärkeät pisteet! ei muuta kuin samaan malliin!!
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2012 klo 12.24
 17. Seth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Dynamo eli KOO-VEE
  Loistavaa Dynamo! Tänään tärkeät pisteet IPK:lta. Ny lämmittää syräntä kun näkee Dynamon oikealla tiellä.
   
 18. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Lainaus:
  IPK-pelissä mieltä lämmitti tapa, jolla kotivoitto saavutettiin. KOOVEE oli ensimmäisen erän jälkeen tappiolla 0-2, mutta toisessa erässä Dynamo tuli väkisin rinnalle ja kolmannessa vihdoin ohi. Hieno ja tärkeä voitto!

  Sama tahti jatkui sunnuntaina, kun KOOVEE onnistui saavuttamaan arvokkaan vierasvoiton Kuopiosta. Tässä pelissä ensimmäisen Suomi-Sarjamaalinsa teki kaksi nuorukaista: Ilveksen A:sta siirtynyt puolustaja Joni Laitila sekä viime kaudella KOOVEEn A:ta edustanut hyökkääjä Joni Poutanen.

  Tulevana viikonloppuna on edessä kaksi tärkeää peliä. Lauantaina KOOVEE matkustaa pahimpaan mahdolliseen paikkaan: sarjakärki Oilersin vieraaksi Mikkeliin. Sunnuntaina KOOVEE isännöi Diskosta Haka 2:ssa.

  Lopuksi: lauantaisen IPK-pelin maalikooste löytyy KOOVEETV-kanavalta YouTubesta.
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2012 klo 10.20
 19. Seth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Dynamo eli KOO-VEE
  Voi kun taas kaikki näytti niin hyvältä muutama voitto ja näytti ihan lupaavalta, mutta sitten eilen 3-2 voittolaukaus kisassa käkeen, ok siltikin tärkeet pisteet. En vain voi olla ihmettelemättä sitä tosiasiaa, että Kooveen pelaaja on iskenyt päällä vieraspelaajaa ja huhujen mukaan vielä maalivahtia, ei s******! vaikka kuinka olis häkkäri provosoinut tai jotain, niin kuritonta pelaamista, vilttiin ja muutamaksi peliksi.

  Toivotaan, nyt että Dynamon pelit jatkuvat voittojen tiellä, tästä sarjasta olis hyvä päästä suoraan jatkoon...
   
 20. Seth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Dynamo eli KOO-VEE
  .... voi kun taas näyttää hyvältä, hoh! voitto, häviö, voitto...tämmöistä Koovee:ta tänä vuonna. Tärkeitä, tärkeitä pisteitä saatu. Hienoa, että on palattu voittojen tielle.

  mites paikalla olijat, miltä peli näytti siellä? ihmettelen vain sitä, että oliko niin että se Kooveen toinen häkkäri nuorempi mikä lie, niin sai eilen hyvät kehut pelistä ja torjui aika läjän kiekkoja, niin miten voi olla, että jos on ollut kuuma maalivahti niin miksi hän ei tänään saanut jatkaa?!?!?!

  tärkeintä kuitenkin on, että ollaan voittojen tiellä!
   
 21. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Lainaus:
  KOOVEE matkusti viikonloppuna Savoon pelaamaan kaksi tärkeää vierasottelua.

  Dynamo onnistui lauantaina voittamaan IPK:n Iisalmessa ns. kuuden pisteen ottelussa maalein 3-6. Sunnuntaina vastassa oli KalPa Team, joka joutui antautumaan tamperelaisille lukemin 3-8. Voittojensa myötä KOOVEE nousi alkulohkon toiselle sijalle, kun joukkueella on otteluita jäljellä kuusi kappaletta.

  Tulevana viikonloppuna on jälleen tärkeät pisteet jaossa, kun KeuPa HT ja KalPa Team saapuvat Haka 2:een.

  Etenkin lauantainen KeuPa-peli on ennakkoasetelmaltaan erittäin mielenkiintoinen. Hurjaan vireeseen päässyt viime kauden Suomi-Sarjan mestari on voittanut neljä edellistä peliään käsittämättömällä maalierolla 40-6. Omalle tasolleen vihdoin päässyt keuruulaisjoukkue on menossa kovaa vauhtia kolmen parhaan joukkoon ja kohti suoraa jatkopaikkaa.

  Myös KOOVEE on saanut kurssin kääntymään. Seitsemästä edellisestä pelistä on saavutuksena viisi voittoa maalierolla 35-21.
   
 22. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  En jaksa enää edes laskea KeuPan maalieroja. Vajaalukuisenakin KeuPa iski taululle tylyt lukemat 1-7.

  Ainoa asia mikä harmittaa on se, että seuraava ottelu, jota on mahdollista päästä katsomaan on vasta ensi viikonloppuna.
   
 23. Seth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Dynamo eli KOO-VEE
  Ei tässä oikein tiedän miten päin olisi? itkeäkö vai nauraa? manata vai tsempata?

  Juum, tuo Keupa nyt näytti pelottavan hyvältä ja ajattelin, että kyllä se seinä niilläkin jossain vaiheessa tulee vastaan, mutta että 1-7 kotona käkeen? ei kovin hyvältä kuulosta. Keupalla oli varmaan siis rosteri laadukkaampi, eikös aika moni Keupan joukkueen pelaajista ollut nostamassa D-team, Diskos, Jyp akatemiaa (mikä lie nimi ollut männä vuosina) mestikseen jokin vuosi sitten? ainakin kovin moni pelaaja sielt oli itelle tuttu juurikin nuilta ajoilta.

  Mutta tänään Koovee voitti Kalpa Teamin rankkareilla, no hurraa!! Kalpalla oli aika puulaaki määrä pelaajia völjyssä, listoilla oli 2 pakki paria ja montakos torjuntaa oli Kalpan maalivahdilla 56.

  tiukille menee, että päästäänkös tästä Suoraan jatkoon ja turvaamaan seuralle ensikin kaudeksi paikka uuteen Suomi sarjaan.
   
 24. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Kylläpä vain, oikein muistat. Kaikenkaikkiaan D-Teamia mestiksessä edustaneita pelimiehiä pelaa KeuPa HT:ssa tällä hetkellä laskujeni mukaan 16.
   
 25. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  Niimpä, joskus takavuosina KeuPa oli pelkkä kasvattajaseura. Nykyään ryöstökalastetaan isolla rahalla kaikki kynnelle kykenevät pelimiehet...

  Mutta onhan siellä myös muutama Keuruulla syntynyt ja pelioppinsa saanut veijari. No, onhan se silti yhtä oma joukkue kuin kaikki muutkin sarjassa pelaavat porukat?