Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Tampereen Ilveksen ottelutapahtuman kehitysketju

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana wunderveba, 13.04.2013 klo 15.41.

 1. Pöllönsilmä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ilveksen ottelutapahtuma on yksi asia mihin toivon uusien omistajien kiinnittävän huomiota tulevaisuudessa. Viimeiset vuodet ottelutapahtumassa on laskettu liian paljon pelkästään senvaraan, että peli itsessään on viihdyttävä. No kaudessa on 30 kotipeliä, jokainen näistä ei voi mitenkään olla jääkiekon riemujuhlaa.

  Ensimmäinen asia mikä mielestäni auttaa viihtyvyyteen on musiikki. Hallissa pyöritetään jokaisesta pelikatkosta n. 95% väsyneitä videomainoksia valotaululla. Jos Ilves on pyörittänyt pitkää myllytystä hyökkäyspäässä, luo maalipaikkoja, saa hankittua jäähyn ja yleisö on hyvin mukana lyödään katkolla mainokset pyörimään. Tunnelma latistuu aikalailla. Rokit pyörimään ja lisää kierroksia moottooriin!

  Ainakin Jokereilla, Ässillä ja HPK.lla on ottelutapahtumissa Juontaja hallinpuolella. Lyödään otteluennakkoa valotaululle ennen pelin alkua, haastatellaan pelaajia erätauon alussa ja pidetään jonkinnäköistä showta mainoskatkoilla. Hakametsässä kun alkaa erätauko lyödään halli pimeäksi tai pikkujunnut pyörimään jäälle. Ei mitään junnukiekkoa vastaan, mutta voisi jo jotain muutakin keksiä. Mainoskatkoilla lyödään videotaululle mainokset pyörimään ja halli on taas koomassa. Esim. Jokereilla on erätauiolla ja mainoskatkoilla erilaisia kisailuja mihin fanit voivat osallistua.

  Mielestäni huvittava esimerkki oli eilisessä Pelicans -pelissä, kun Blood pistin hösseliki. Siellä lyötiin Jarkko Niemisen Kiilto -mainos pyörimään samalla kun hallissa oli sähköä ja Blood hakkasi Ilves -pelaajaa minkä kerkesi.

  Niin kuin ollaan useampaan kertaan todettu, ihmisten vapaa-aika on nykypäivänä äärimmäisen kilpailtua. Kun kuluttaja ostaa lipun halliin hän odottaa saavansa rahoilleen vastinetta. Ottelutapahtuma kestää yleensä noin kolme tuntia. Peli on tästä käynnissä 60 minuuttia. Lopun kahden tunnin ajan pitää myös tarjota kuluttajalle viihdykettä. Yhteistyökumppaneiden pitää saada näkyvyyttä, tiedän. Tämä ei kuitenkaan saa liikaa syödä tapahtuman viihdearvoa.
   
 2. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Veikkaan että NHL:ssä (ja NBA:ssa) lappu pistetään kaljakioskilla luukulle reilusti ennen pelin loppua, jotta matsin jälkeisten rähinöiden riski vähenisi. Ehkä joku miettii Suomessakin samaa asiaa.
   
 3. Ziggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tästä tulikin mieleeni että onko tuolla Pohjois-Amerikassa edes pahemmin mitään rähinöitä koti- ja vierasfanien kesken. En muista äkkiseltään yhtään uutisointia asiasta. Luulis kyllä sielläkin osattavan ne hommat. Itse aiheeseen tämä nyt ei liittynyt millään tapaa.
  Ehkä tuon pelin jälkeisen kaljanmyynnin voisi hoitaa niin että perjantai- ja lauantaipeleissä kojut olisi auki pelin jälkeen, ja arkipeleissä suljettu. Arkena tuskin on edes kysyntää..
   
 4. Nännimäinen Jäsen

  Lainaus:
  Kilpailevan leirin näkökulmasta toivoisin, että maskotti ja vähintäänkin yhtä nolo kuuluttaja säilytetään.

  Mutta vakavasti: toivoa sopii, että uuden hallin myötä oheispalvelut nousevat 2010-luvulle Tampereellakin. Nykymuodossa ei hallissa ateriointi/muu shoppailu oikein maistu.
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2017 klo 19.00
 5. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Lainaus:
  Eipä tarvi ihmetellä, miksi Ilves häviää koko ajan kotipelinsä ja näyttää ulospäin siltä, ettei ihan hirveästi kiinnosta. Pienillä asioilla on merkitystä. Tekeminen ratkaisee kaiken.

  No, eiköhän uudet omistajat laita näille typeryyksille pisteen ja Ilves-pelaajatkin voivat ylpeänä kantaa paitaa ja taistella voitosta. Niin sen pitää mennä.
   
 6. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Heinonen on hyvä kuuluttaja, mutta kaksi minä muuttaisin. Ensimmäinen korjattava on tapa kuuluttaa kotijoukkueen kyseenalainen jäähy. Se ivallinen sävy sopii jonnekin Ruoveden alasarjavääntöön, ei Liigaan. Toinen on äänenkäyttö. Hakametsän äänentoisto rikkoo Heinosen karjumisen.

  Tolppiin kuseksivaa Ilvestä ei voi järjellä selittää.
   
 7. Lainaus:
  Vieläkö se mutisee vierasjoukkueen maalit?
   
 8. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  En ole kiinnittänyt huomiota. Ei kiinnosta vierasjoukkueen maalit niin paljoa. Tokkopa huomaisin, vaikka jäisivät vallan kuuluttamatta.
   
 9. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Niin, siellä käy muitakin kuin Ilveksen kannattajia. Toki sitten kun menee niin hyvin, että omat myy hallin aina täyteen voi ukko mumista mikkiinsä mitä paskaa haluaa. Toki sitä tuskin koskaan tulee tapahtumaan.
   
 10. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  On. Minulle kysymys esitettiin. En osaa siihen vastata, koska vierasjoukkueen maalit eivät kiinnosta. Kerropa sinä nyt vieraskannattajana, mumiseeko Heinonen ne maalit vaiko ei.
   
 11. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  Mumisee. Ja käyn katsomassa paljon muitakin pelejä kuin vain HIFK-pelit.

  Ymmärrän, että kyseessä on Ilveksen mies. Mutta siellä on muitakin joita palvella.

  Harmi, ettei vierasjoukkueen maalit eivät kiinnosta. Olisi ainakin tuplamäärä maaleja tarjolla kun laajentaisi sinnekin.
   
 12. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Hyvä tietää. Otetaan seurantaan ja ihan äänitallenteen kera.
   
 13. Ist0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ripan kiska, Jets, Leki
  Ei Kaitsu enää mumise. Sai huomautuksen tuosta muminasta joku kausi sitten.
   
 14. ADX_03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Tampa Bay Lightning
  Liigan huonoin kuuluttaja. Toivottavasti näytetään ovea ennen ensi kautta.
   
 15. hammerhead Jäsen

  Lainaus:
  Tämä. Uskottavalla organisaatiolla pitää olla myös ammattitaitoinen kuuluttaja, se on kuitenkin merkittävä osa ottelutapahtumaa. Nykyinen kuuluu Talous-Esan ja puuhastelun aikakaudelle. Ensi kaudelle sitten kehiin sellainen joka osaa hommansa.
   
 16. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Kyllähän tuo muminan rajamailla menee edelleen. Epäselvällä äänellä ja hirveän nopeasti kertoo vastustajan maalintekijän eikä siitä aina saa edes selvää.

  En laita pahakseni vaikka vaihtuisi kuuluttaja. Tai jos ei vaihdu, syytä tehdä toimintatapoihin muutoksia.
   
 17. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Mä luulen, että tuohon janonsammuttelijoiden tyydyttämiseen riittää yksi ainoa tarjoilutiski pelin jälkeen. Se B-D kulmauksen juottola olisi hyvä, koska päädyn puoli on eristettävissä niillä lasiovilla ja pitkän sivun voi blokata muutamalla mellakka-aidalla, joita voi säilyttää helposti siinä syvennyksessä katsomon alla. Tupakointijärjestelyt ovat samalla nurkalla kuten taksitolppakin ja oma kulkuovikin on järjestettävissä, joten pitkän sivun puolelta pääsee myös myöhäiset+ klubilaiset ulos omia aikojaan. Lisäksi siitä saa myös väkeviä. Jos haluaa hifistellä, niin vastapäätä olevan höyrymakkaratiskin voi jättää kanssa auki ja molempiin 1 työntekijä, kun kaksi olisi varmaan jätettävä hommiin jo ihan lopputöidenkin sujuvuuden osalta. Ei sinne kukaan kuitenkaan asumaan jää ja suurin osa ottaa ehkä yhdet vielä pelin jälkeen ja muutama hätäinen toisen. Jos tiski on auki vaikka puoli tuntia päättymisen jälkeen, niin tulisi kolmen tunnin työkustannus (tarjoilijat + ammattijärkkäri ja makkarapalkkalainen avuksi).

  Ei nyt luulisi olevan kovinkaan vaikeaa laskea, montako annosta pitää saada myytyä, jotta homma kannattaa. Sitten kokeilu päälle muutamaan viikonloppupeliin ja todetaan lopputulos, että onko tarvetta jatkaa.

  Kuuluttajapolitiikasta olen vahvasti samaa mieltä, eli vaihtoon tai sitten Heinoselle liigan esimerkkiä noudattaen joku uhkasakko päälle pelleilyjen suhteen. Otteluun kuuluu asiallisuus myös vastustajaa kohtaan. Monesti vieraspeleissä käydessä niitä kuulutuksia pitää oikeasti tärkeänä, koska eri joukkueiden video/näyttötaulukäytännöt poikkeavat melkoisesti toisistaan. Kuulutuksiin taas reagoidaan eri aistilla ja ne eivät mene huomaamatta ohi, vaikka jo jatkuvaaa peliä seuraisikin samalla.

  Loppuun vielä kuukauden naurettavin kuva tästä meidän idioottimaskotista.
  http://www.jatkoaika.com/sites/default/files/styles/iso960/public/media/Hietanen/Hietanen 16-17/20170210_Ilves_Jukurit/20170210_086.jpg?itok=N4hFsoLM
   
 18. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  Sattumaa tai ei, mutta Ilves-Jukurit ottelun toisella erätauolla Ilveksen fanikaupassa viereillessani kuulin myyjien spekuloivan kaupan auki pitämisellä myös ottelun jälkeen. Arpoivat, että onko aihetta pitää auki, kun kotijoukkue otti taas kuivana kakkoseen ja kunnolla (ei siis noilla sanoilla, mutta kuitenkin). Eli joko Ilves-toimistolla on luettu Jatkoajan palstaa tai oli muuten vain jännä yhteensattuma.
   
 19. LuikuriTattinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Kyllä, juurikin näin. Ei tuollaista vaan voi olla tuola kuuluttamassa. Kun Ilves saa jäähyn, niin kaitsu kuuluttaa sen sillain, että kovasti kyseen alaistaa tuomarin ratkaisun. Olisiko Hintsanen saatavilla kuuluttajaksi? Kukas muuten HIFK.n kuuluttaja on? Kuulostaa jotenkin Tapio Suomiselta, mutta ei kai ole?
   
 20. Yläpesä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Rushden & Diamonds
  Voisin kuvitella että tavoitteellinen yhteistyö juuri juhlavuottaan viettävän NäTyn kanssa voisi poikia erinomaisia ääniä kuuluttajataivaalle.
   
 21. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  @obi-wan

  Oli kyllä todella hiljaiset vierasmaalikuulutukset.
   
 22. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  Ymmärtääkseni 74 kertaa (toiseksi eniten tällä kaudella) niitä on siellä kuitenkin kuuluteltu.
   
 23. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Huonompaan suuntaan on siis menty. Jatkan ääninäytteen kalastelua.
   
 24. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Tapparan peleissä taitaa joku vastaava ollakin, mutta ehdottaisin sellaista juttua takaisin, kun takavuosien Koff-kanuuna. Eli joku sponsori mukaan ja ammuttaisiin tällaisella pienellä tykillä fanituotteita katsomoon.
   
 25. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Tulipa ihan ohimennen mieleen kun olutta tässä nautiskelen parasta aikaa täällä vieraassa pöydässä, että onko Ilves vielä tarttunut mahdollisuuteen omasta oluesta? Ipa nimeähän moni käyttää Ilveksestä, ja osuisi mainiosti myös myös tuohon Indian Pale Ale lyhenteeseen, eli IPA:n. Sehän menisi varmasti kaupaksi hallissa kun pullon kyljessä komeilee Ilveksen logo.

  Olkaa hyvät Ilveksen markkinointiosasto.

  Edit: parempaa ketjua en tälle löytänyt.