Tampa Bay Lightning 2022–2023

  • 56 112
  • 231

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Jos Paul jatkaa samaa tahtia niin kutittelee 40 maalin rajaa, ehkä se meno tuosta hieman hyytyy mutta joss 30 maalia räppää niin se olisi aivan huikea saldo kaverilta joka pelaa 3 miljoonan sopparilla. On kyllä hyvä ketjukaveri Stamkosille kun pystyy tekemään muille tilaa ja hoitamaan myös puolustuspään hommat.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Paul on tosiaan ollut ensimmäisten muutaman matsin jälkeen aivan huikeassa iskussa. Tuo luistelutyyli etenkin on välillä aika hauskan näköistä, kun meno on melko kulmikkaan näköistä, mutta tulosta syntyy. Mies on kuin panssarivaunu ja onhan tuon ketjun meno välillä aika kyrväkkään näköistä, kun Killorn ja Paul nakkelevat vihuja katolleen kulmassa ja kapteeni odottaa pisteiden välissä lapa valmiina. Paulin soppari vaikuttaa ainakin alun perusteella jälleen 10+ arvosanan suoritukselta Boltsin toimistolta. Paul on tehnyt itseeni niin suuren vaikutuksen, että pakko laittaa itselle joululahjaksi miehen paita tilaukseen, jo ennestään kaapista löytyvän #77:n viereen.

Perry on myös viime peleissä ollut enemmän, kuin mies paikallaan. Viime yönä varsinkin oli aivan loistava ja tuntui olevan joka vaihdossa pahanteossa. Maalineduspelaamisessa Perry on edelleen todella hyvä ja tämän vuoksi todella käyttökelpoinen pelaaja ylivoimassa.

Cirelli palasi sairastuvalta ja odotetusti meno oli vielä aika hakemista, eikä peliaikaakaan tullut, kuin alle 13 minuuttia. Toivottavasti Cirellin mukaan tuleminen saisi tuon 3. ketjun pistetehtailua nostettua, etenkin Namestnikovin kohdalla. Namestnikov pelasi viime yönä Leafsia vastaan 10:07 ja Colton 8:42. Jotenkin luulisi, että Cirellin kanssa tuota kenttää uskaltaisi peluuttaa enemmän ja tällöin saataisiin jaettua kuormaa vähän tasaisemmin.

Viime yön voitto Leafsista oli kyllä makea. Peli oli todella tiukka ja tilanteet vaihtelivat vähän väliä. Vasy oli jälleen rautaa ja voitti oman kaksinkamppailunsa Murrayta vastaan, joka imaisi tuon Killornin jatkoaikamaalin täydellisesti. Melkein sitä toivoisi, että nämä kaksi porukkaa kohtaisivat taas pleijareissa, niin saataisiin taas kunnon nitropelejä ja ihan liigan kirkkaimpia tähtiä kaukaloon.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Peli rullaa tällä hetkellä oikein mukavasti. Vasy on löytänyt hieman torjuntavirettään taas kaikkien yllätykseksi ja Point on yltynyt aikamoiseen maalintekovireeseen, viime yön 4-1 maali oli aika makoisa suoritus. Osasyynä otteiden parantumiseen on myös Cirelli, joka on ollut paluun jälkeen päässyt hyvin rytmiin ja tuonut bottom 6 uutta virtaa.

Tällä hetkellä Toronton/Bostonin kiinni saaminen sarjataulukossa vaatii aika pitkää voittoputkea, kun molemmat tuntuvat nappaavan täysiä pisteitä joka ottelusta. Taaksepäin katsottaessa Detroit kärsii loukkaantumishuolista ja Floridalla ei nyt ole kulkenut ihan viime kauden tapaan, joten sieltä ei välitöntä uhkaa ole playoff haaveiden osalta.

AHL-puolella silmiin pistää Darren Raddyshin tehot 22 peliin 9+23 = 32, en tiedä minkälaisesta suonenvedosta nyt on kyse mutta viime vuosiin verrattuna pistemäärä on huomattavasti parantunut, AHL-koosteiden perusteella, ehkä hän saa myös jossain vaiheessa taas näytönpaikan NHL-puolella.

Viime kesän 1. kierroksen varaus Isaac Howardin NCAA ura ei kauhean räjähtävästi ole lähtenyt käyntiin kun 16 peliin on tullut vain tehot 1+6. Toinen Tampan varaus Dylan Duke taas edustanee USA:ta vuodenvaihteen U20 turnauksessa, jonka lisäksi näissä kisoissa nähdään Tampan varauksista Klavs Veinbergs sekä tietenkin Niko Huuhtanen. Itselle on pieni hype noussut Huuhtasen otteista mitä olen Jukurien pelejä katsellut että oisko tässä seuraava 7.kierroksen ryöstövaraus?
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
sekä tietenkin Niko Huuhtanen. Itselle on pieni hype noussut Huuhtasen otteista mitä olen Jukurien pelejä katsellut että oisko tässä seuraava 7.kierroksen ryöstövaraus?

On kyllä kaikki edellytykset nousta NHL:ään saakka. Tossa 14min kohdilla myös tätä haastattelua kohden ihan mielenkiintoinen pätkä, kun Huuhtanen pelasi WHL:ssä niin Tampasta kävi joka kuukausi joku koutsi auttamassa kehityksne kanssa.. Ihmekkään, että nämä omat varaukset onnistuvat hyvin.



 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Viime viikot on paineltu ihan hyvässä lennossa ja peli on alkanut Cirellin mukaan tulemisen jälkeen näyttämään aika tasapainoiselta. Pakeista Cole on mielestäni alknut koko ajan löytämään parempaa virettä ja etenkin hyökkäyspäähän on nähty hyvää pelaamista. Vasy on selkeästi skarpannut ja vihdoin on alettu näkemään sitä tuttua ja turvallista Vasya.

Toissa yönä Leafsia vastaan nähtiin yksi kauden surkeimmista esityksistä ja numerot mairittelevat kyllä melko isosti Boltsia. Ensimmäisen kahden erän jälkeen laukaukset kotijoukkueelle 29-8 ja peli olisi kuulunut olla siinä kohtaa 6-0, mutta Vasy piti pelissä mukana. Viime yönä sitten jatkui vähän mollivoittoisena, eikä Moosekaan saanut mitään kiinni, joten tappio oli tuostakin kotiin tuomisena.

Vaikka peli on suht hyvin rullannut, niin silti olen vähän huolissani, että mitenköhän mahtaa riittää keväällä jotain Leafsia, Bruinsia, Canesia tai Rangersia vastaan. Bolts on mielestäni järjestäen ollut vähän pesukoneessa näitä idän vauhtijoukkueita vastaan.

Toki kevään pelit on asia erikseen, mutta toivottavasti toimistolla ei luoteta siihen, että pelkällä kokemuksella homma hoidetaan jälleen. Kauheasti ei ole kyllä varaa antaa tulevaisuutta pois mahdollisia treidejä silmällä pitäen, eikä tuolla pelaajistossakaan oikein sellaisia hyviä liikuteltavia ole, mutta jotenkin tuonne kyllä olisi saatava 1-2 kpl vähän paremmalla liikkeellä varustettua kaveria. Foote varsinkin näyttää mielestäni siltä, että ei vaan pysty peluuttamaan keväällä jotain Leafsia vastaan.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Vaikka peli on suht hyvin rullannut, niin silti olen vähän huolissani, että mitenköhän mahtaa riittää keväällä jotain Leafsia, Bruinsia, Canesia tai Rangersia vastaan. Bolts on mielestäni järjestäen ollut vähän pesukoneessa näitä idän vauhtijoukkueita vastaan.
No kyseessä on 2 peliä, että mikään tulipalo ei tässä vielä ole. On tuo totta että järjestään otetaan turpaan Torontolta ja Bostonilta, sekä Wingseillekkin on hävitty 2x putkeen. Samanlaista se oli viime vuonna runkosarjassa kun jokaiselta playoff joukkueelta otettiin vuoroperään turpaan ja pienestä se oli kiinni lopulta ettei kausi olisi viime vuonna päättynyt ensimmäiselle kierrokselle. Enemmänkin tuo vain vituttaa että parin viikon hyvä vire ja pisteiden kiinni kurominen vedettiin vessanpytystä alas näiden kahden tärkeän pelin häviön myötä.

Hyvin todennäköisesti Bolts siirtyy joulutauolle, kun lumimyrskyn takia tuota Sabres peliä ei todennäköisesti pystytä pelaamaan. Onni sinänsä siinä koska tällä vireellä tuosta tulisi 100% varma tappio.

Trade deadlinella voi olla hankalaa vahvistaa joukkuetta, kun isompia liikkeitä ei voi tehdä ja Hagelin kaltaiset hankinnat maksaa mansikoita. Bottom 6 hyökkääjä jolla on vähän jalkoja voisi olla yksi tarve mikä voidaan täyttää.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Tauolta palattu 2 voiton merkeissä, viime öinen Rangers peli oli maalivahtien näytöstä joka olisi voinut ratketa kumpaan suuntaan tahansa. Kunnon playoff henkeä oli ilmassa, Lightning on viime vuosina runkosarjassa aika harvoin pystynyt Rangersin kukistaan joten tämä oli siitäkin syystä iso voitto. Hagelin hylätty maali oli kyllä jotain mitä en ole ennen nähnyt, enimmäkseen huvittava tilanne ja oikea tuomio.

Molemmista peleistä sellainen huomio että Hedmanilla luistin liikkui mielestäni paremmin kuin ennen taukoa ja kiekolliset ratkaisut olivat parempia. Cernak jätti viime öisen pelin kesken ja näytti turhautuneelta kävellessään pukukoppiin, joten luultavasti on sivussa taas kerran hetken aikaa.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Alun koomailun jälkeen ihan vakuuttava voitto kojooteista. Ykkönen on tällä hetkellä ilmiliekeissä ja on mahtavaa seurata etenkin Pointin peliä, kun mies on taas saanut kropan kuntoon ja tulosta syntyy. Hedman on tosiaan taas alkanut näyttää enemmän omalta itseltään ja viime yönäkin 0+3 tauluun. Kapteenikin heilutti taas viime yönä maaliverkkoa ja enää puuttuu 2 maalia tuosta 500 maalin rajasta. 3 pelin vieraskiertueella on vastassa Blackhawks, Wild ja Jets, joten saapa nähdä, juhlitaanko tuota merkkipaalua vieraissa, kun etenkin haukkoja vastaan on ainekset kunnon maali-iloittelulle.

Pleijaripaikan suhteen alkaa näyttää jo aika lupaavalta, kun Wingsiin on saatu kurottua 8 pisteen ero. Vaikka en usko, että Bolts tulee runkosarjassa olemaan Leafsin edellä, niin tuo olisi kuitenkin mahdollista kevään sarjaa ajatellen todella kova juttu, eikä se nyt ihan mahdottomalta näytä, kun ollaan 2 peliä vähemmän pelanneina 5 pinnaa perässä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: S.T.

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Pientä testiä luvassa tänään Winnipegissä. Hedman lähti reissulta kotiin lapsen syntymän takia (onnea Heddy!), Vasy ollut kipeänä ja on GTD, Jets saa kaikki ykköskorin kaverinsa takaisin saikulta ja on muutenkin ollut hyvässä vireessä, mitään ei tule ilmaiseksi Centralin kärkijoukkueita vastaan.

En tykkää siitä että Cirelliä koitetaan taas laittaa samaan ketjuun Stamkosin kanssa, tuo Killorn-Paul-Stamkos toimi tällä kaudella erittäin hyvin ennen kuin Paulin ja Stamkosin vire hieman katosi joulukuussa. Cirelli ja Stamkos eivät ole varmaan ikinä ole toimineet yhdessä hyvin duona ja kun Tony menee erittäin hyvin shutdown roolissa kolmosen keskellä.

Ja niin, Perbixin parin vuoden jatko oli myös tullut, sinetöiköhän tuo nyt Footen kohtalon tulla treidatuksi TDL? Footella olisi kyllä vielä kehityttävää mutta rooli ja minuutit ovat vaan turhan pienet Tampassa. Toinen kaveri joka toivottavasti TDL:llä poistuu on Namestnikov, ei mitään annettavaa alaketjuissa ja sen jokainen tiesi jo silloin kun hänet signattiin. Vaikka kuinka on Kuchin kaveri, niin tuossa on liikaa cap tilaa käytettynä turhaan.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Olipa turhauttavaa katsottavaa viime yön Jets peli, erittäin tyhmiä jäähyjä monta ja Jets rankaisi 2x 5vs3 yv:llä. Samaan aikaan omalla yv:llä haettiin väkisin maalia Stamkosille, pelissä oltiin hyvin mukana mutta lopulta tuo ratkesi jäähyilyyn ja erikoistilannepelaamiseen. Nokka kohti kotipelejä ja uusia pettymyksiä.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
jäänyt vähän vähemmälle seuraamiselle viime viikot, joten kommentoin pitkälti highlightsien ja tilastojen varassa. Winnipeg-pelin kuitenkin katsoin. Mieleeni tuli se Malkinin legendaarinen kommentti Max Talbotista jostain 15 vuoden takaa: "vähän huonot kädet". Cirellillä menee takakaarteeseen tilanteissa, joissa mailankäsittelyssä etevä 2. ketjun hyökkääjä tekisi onnistuneen ratkaisun. Viime yönäkin yksi pelitilanne, josta olisi näppärämmillä virkkuukoukuilla saatu erilainen, mahdollisesti maaliin johtanut lopputulos.

Valmennuksella on ilmeisesti Cirellin itseluottamuksen pönkittämisprojekti menossa. Hänelle haetaan hyökkäyspään onnistumisia vanhalla tutulla Stamkos-Cirelli-Killorn -triolla. Keväällä - jos ja kun sinne asti päästään - kupletin juoni on taas Matthewsin ja kumppanien pimentäminen shutdownkolmikon voimin. Siihen rooliin Cirelli on ainoa vaihtoehto. Haluan uskoa, että nykyisen 2. ketjun koostumuksen ykkösideana on juuri saada Cirellin itseluottamus takaisin pitkän loukkaantumisen jälkeen. Eihän Cirellistä voi olla pitämättä av:lla, kaksinkamppailuissa ja takakarvauksessa. Siinä hän on aivan liigan parhaita. 40 pisteen mies, mutta se erikoistaito puuttuu hyökkäyspäässä.

Cole ja Perbix ovat parantaneet otteitaan kauden edetessä, joten alakerta on ihan riittävällä tasolla kevättä ajatellen. Vaikka toki luutijaosasto ei ole yhtä laadukas kuin 2020-2022 poffseissa McDonaghin lähdettyä. Nykyrosterissa olisi jarruketjun taitajalle vapaa ruutu. Mahtaako onnistua edes palkkakattokikkailulla ja esim. Footen sisällyttämisellä vaihtokauppaan. Viisaammat voinevat valaista.
 
Viimeksi muokattu:

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Eilinen peli kaatui kyllä aika puhtaasti noihin pariin todella tyhmään jäähyyn, joista etenkin kipparille todella pitkä miinus. Muuten mielestäni ihan hyvä vieraspeli, mitä nyt ylivoima oli vähän tahmeaa.

Täytyy kyllä olla yllä olevien viestien kanssa samaa mieltä tuosta Cirellin sijoittamisesta 2. Ketjuun. Sillä samalla hetkellä, kun Cirelli tuohon istutettiin, katosi Paul täysin kuvasta ja Stammerinkin tahti on tuon jälkeen hidastunut huomattavasti. Kevättä varten Cirelli on kyllä liikutettava kolmosen keskelle ja koitettava kasata kunnon jarruketju ympärille. Tuo Namestnikovin täydellinen floppaaminen on ollut kyllä paha juttu tuon kannalta, koska tällä hetkellä on todella vaikea löytää miehelle mitään käyttöä rosterista. Koepke olisi pystynyt tuohon samaan kolme kertaa halvemmalla ja mielummin näkisin vaikka ABB:n tuossa tilalla. Maroonia on myöskään turha kaavailla 4. Ketjua ylemmäs, koska jalka ei vaan riitä jarruketjussa pelaamiseen.

Hagel - Point - Kuch
Paul - Stammer - Killorn
Colton - Cirelli - X
Maroon - Bellemare - Perry

Tuohon X:n paikalle pitäisi vaan koittaa Namestnikovia ja Footea apuna käyttäen saada haalittua jostain se "Blake Coleman" tai "Barclay Goodrow".
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Maroonilla ei kyllä jalka riitä edes nelosketjuun enään, viime kaudella tuo nelonen vielä toimi jotenkin mutta tällä kaudella se on ollut surkea ja on jatkuvasti vaikeuksissa omassa päässä kun vastustajan pelaajat luistelee ympyröitä näiden ympärillä. Bellemare sentään on alivoimalla vielä hyödyllinen on vielä yli 50% aloittaja, Maroonin tehtävä tuntuu olla nyrkkeilysäkki nuoremmille nyrkkisankareille. Perry on ollut ihan ok hyökkäyspäähän kun on päässyt pelaamaan ylempänä, mutta tarvii jonkun nopeamman kyllä ketjuunsa. Ensi kaudella viimeistään olisi syytä uudistaa tuota bottom 6 nopeammilla nopeammilla pelaajilla, jotka ehkä ehtivät taklaamaankin. AHL-puolelta Gemel Smith voisi hyvin mennä nelosketjussa tuoden hieman nopeutta tuohon porukkaan.
 

Vatanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Carolina, Dallas, JYP ja Leijonat
Maroonilla ei kyllä jalka riitä edes nelosketjuun enään, viime kaudella tuo nelonen vielä toimi jotenkin mutta tällä kaudella se on ollut surkea ja on jatkuvasti vaikeuksissa omassa päässä kun vastustajan pelaajat luistelee ympyröitä näiden ympärillä. Bellemare sentään on alivoimalla vielä hyödyllinen on vielä yli 50% aloittaja, Maroonin tehtävä tuntuu olla nyrkkeilysäkki nuoremmille nyrkkisankareille. Perry on ollut ihan ok hyökkäyspäähän kun on päässyt pelaamaan ylempänä, mutta tarvii jonkun nopeamman kyllä ketjuunsa. Ensi kaudella viimeistään olisi syytä uudistaa tuota bottom 6 nopeammilla nopeammilla pelaajilla, jotka ehkä ehtivät taklaamaankin. AHL-puolelta Gemel Smith voisi hyvin mennä nelosketjussa tuoden hieman nopeutta tuohon porukkaan.
Onhan Tampalla tuo Niko Huuhtanen aika lupaavana junnuna tekemässä tuloaan tuonne bottom 6 ketjuihin tässä muutaman vuoden sisällä, muttei nyt ihan ensikaudeksi kuitenkaan.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Onhan Tampalla tuo Niko Huuhtanen aika lupaavana junnuna tekemässä tuloaan tuonne bottom 6 ketjuihin tässä muutaman vuoden sisällä, muttei nyt ihan ensikaudeksi kuitenkaan.
Joo, Huuhtasesta voisi olla Maroonin manttelinperijäksi 2-3 vuoden päästä tuollaisena klassisena voimahyökkääjänä, mutta kun kyse on tästä ja ensi kaudesta niin Niko ei tuo ratkaisua tähän ongelmaan. Tämä ja ens kausi menee todennäköisesti päällikön opeissa Jukureissa ja sitten todennäköisesti AHL:ään. Siellä on Crunchissa tällä hetkellä ainakin Jack Finley ja Gage Gonclaves sellaisia joista voisi kehittyä kahdensuunnan pelaajia NHL-puolelle.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Kapteenilla enää 1 maali matkaa tuohon 500 maalin rajapyykkiin. Viime pelissä Canucksia vastaan päästiin jo maalin päähän ja täytyy sanoa, että oli pelikavareilla pikku haku päällä Stammerin toista maalia kohtaan tuossa 5 vs 3 yv:n jälkeisellä 5 vs 4 yv:llä :D. Eiköhän tuota rajapyykkiä nyt jouduta juhlimaan vierasreissulla, kun seuraavat 5 matsia tahkotaan kauden pisimmällä roadilla.

Noin muuten homma rullaa aika tasaisesti kohti sellaista 109 pisteen runkosarjaa ja isoin tavoite tässä loppurunkosarjan aikana on saada paketti siihen kuntoon, että ollaan valmiina, kun kiekko tippuu Scotiabank Arenan jäähän Game 1:ssa. Bruins tulee luultavasti saamaan jonkun Metron villikorttilaisen vastaansa ekalla kierroksella, ellei tuossa nyt puhvelit tai punasiivet saa jotain ihmebuustia loppukaudeksi.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Stamkosilla on aikamoinen 500 maalin kirous päällä, viime yönä oli paikkoja ainakin 4 maaliin mutta aina se jotenkin sai sen blokkiin, tolppaan tai Binningtonin varusteisiin. Onneksi Vancouveria vastaan on taas hyvät saumat yv:llä tehdä se tarvittava maali että tuosta päästään yli.

En nyt vielä kirjoittaisi kotietua pois playoffeista, Leafs kun hieman kompuroi niin äkkiä sitä ollaan tasoissa. Nyt on toki Pacific vieraskiertue alkamassa joka yleensä tarkoittaa paria ohipeliä.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
On kyllä aika kauan saanut odottaa tuota 500 maalia, mutta eipä tuo peli ihan niin hyvältä olekkaan ilman Pointia ja Kuchia näyttänyt. Bluesiakin vastaan oli taas nautintoa katsella kun oli tuo porukka kasassa. Kotietu olisi kyllä hyvä Leafsia vastaan, lähinnä vaihtoedun takia kun jos ei tuossa nyt isoja rullauksia tehdä deadlinella niin vähän liian monta pelaajaa joita pitää suojella matchupeilla. Idässä muutenkin ehkä vähän nopeampia joukkueita ja ei vaan nyt näiden bottom-6 kaverien liike oikein tahdo riittää enään hyökkäyspäätyyn saakka.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Ansaittu voitto kovavireistä Krakenia vastaan ja ei tämä nyt ihan mikä tahansa vieraspeli ollut, kun olisi ollut yhdeksäs voitto putkeen ja kuitenkin myös kova tasonmittaus joukkueelle kotiyleisön edessä. Perry kyllä saanut itsensä kovaan vireeseen, todella hyvä peli Krakenia vastaan. Ensimmäinen erä varsinkin todella vauhdikasta peliä ja ei paljoa Krakenille paikkoja annettu. Perry, Names ja Bellemare muodostivat kyllä hyvän 4. ketjun. Kuchilta taas täydellinen ohipeli, jännä kun Hagelilla ja Pointilla tuntui peli toimivan ihan hyvin. Hagel väänsi vielä hienosti tyhjän maalin, vaivatta polki Krakenin puolustajien ohi vaikka saivat yli 5 metriä etumatkaa.

Cirelli - Stamkos - Killorn toimi myös todella hyvin yhteen, Killornin peli kyllä parantunut kovaa tahtia kun ikää tullut lisää ja tulee kyllä vapailta saamaan ihan ansaitusti saamaan jonkun ~6 miljoonan lapun jos ei Tampassa jatka.

On tässä joukkueessa kyllä isoa potentiaalia, mutta vaatii kyllä täydellisiä onnistumisia deadlinelta. Maroonille kyllä vaikea keksiä käyttöä muuten kuin 13. hyökkääjä. 3 ketjuun pitäisi saada joku vähän nopeampi kiekollinen seppä, että Coltonistakin saisi enemmän sitä potentiaalia rutistettua. Toivotaan, että sieltä tulee joku taas vähintään 2v sopparilla. Hagelin sopimus osoittautumassa jäätäväksi ryöstöksi, mutta jostain pitää vielä noita reikiä paikata tulevalla kaudellakin, eikä siellä kyllä ole yhtään tilaa tulossa extraa kun Cirelli, Serga ja Cernak saavat korotuksensa.
 

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Oli kyllä loistava voitto eilen kuumasta jengistä!

Ian Colea pakko kehua, on aivan loistava hankinta, osasi odottaa hyvää tekemistä mutta ollut odotuksia parempi! The Athleticin player cardien mukaan Colen markkina arvo tällä hetkellä muistaakseni melkeen 8,5M, toki oikeasti ei noin arvokas mutta korostaa todella hyvää kautta.

Cole-Cernak pakkipari ollut uskomaton, McDonagh ”korvattu” tyylikkäästi! Tuon pakkiparin statseja:

xGoals%: 62,5% (3 paras pakkipari koko sarjassa)
xGoals for per 60: 3,33 (7 paras)
xGoals against per 60: 2,0 (7 paras)

Kaikki moneypuckin tilastoja
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Cole on kyllä ollut koodinimi "McDonagh" tuohon jengiin, mutta pienemmällä sopparilla ja huokeammalla cap hitillä, ei ole tarvinnut Cernakin paljoa muuttaa peliään. Mielelläni näkisin kaverin jatkon jos sopparin hinta pysyy samanlaisena. Perbix taas on korvannut Jan Ruttan aika hyvin, toivottavasti ei ole kauhean kauaa saikulla sillä oli hyvässä vireessä ennen Blues ottelun loukkaantumista. Ja kun tuli viikko sitten haukuttua nelosketju niin nyt ne sitten pelasi parhaan ottelunsa aikoihin.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Cole on tosiaan yllättänyt todella positiivisesti. Alkuun näytti, että hommasta ei tule mitään, mutta kun rupesi pelaamaan Cernakin kanssa vakiominuutteja, alkoi homma saman tien rokkaamaan. Jos Cole saataisiin pidettyä about samalla liksalla seuraavat pari kautta, niin puolustuksessa olisi pullat aika hyvin uunissa nyt, kun Perbix on myös breikannut kunnolla sisään joukkueeseen ja Hedman, Serga ja Cernak ovat kaikki vielä vähintään pari kautta mukana. Pleijareita ajatellen Schenn voisi kyllä olla hyvä täsmähaku seiskapakiksi, niin ei tarvitse laittaa Fleurya/Footea kehiin.
 

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning




Hyvältä kuulostaa, toiseen suuntaan Foote ja Namestnikov ainakin toivottavasti

Tuota 3 ketjun hyökkääjää mietin ja vähän katselin vaihtoehtoja...

UFA pelaajista silmään pisti oikeastaan vain Ivan Barbashev ja Oscar Sundqvist, Barbashev olisi kyllä loistava hankinta, Sundqvist menee ehkä enemmän 4 ketju kategoriaan.. Tyler motte myös voisi olla mutta enemmän 4 ketjun mies.

Sopimuksellisista pelaajista Dillon Dube (2024 RFA), Alexander Barabanov (2024 UFA ja Dominik Kubalik (2024 UFA). Dube toki olisi hyvä mutta tuskin Calgary myy, Kubalikista en oikein tiedä sopisiko kuitenkaan 3 ketjuun vaikka hyvät pisteet tehnyt.. Barabanov noista oikeastaan tuntuu ainoalta potentiaaliselta nimeltä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös