Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Palat+2022 1st että ottavat Johnsonin? Kuulostaisi siltä hinnalta minkä Francis vois jo ottaa, Palatista saa trade deadlinella sitten vielä toisen ykkösen. Kun miettii että molemmat voi heittää samaan ketjuun ja todistetusti hyvällä lopputuloksella.

Noh muutaman päivän sisään ollaan viisaampia.
Täytyy toivoa, että siellä olisi joku tällainen diili taustalla. Muuten ei kyllä käy oikeen järkeen, ettei JBB suojannut Gourdea McDonaghin sijaan, koska eiköhän se aika varmaa ole, että hän sieltä lähtee, sillä laatusenttereistä on huutava pula, kun tuota Krakenin mahdollista rosteria miettii.

Jos Gourde tuosta lähtee, niin hyvin suurella todennäköisyydellä tuo viimeiset pari kautta liigan suvereenisti parhaana kolmosketjuna esiintynyt trio poistuu kokonaisuudessaan ja se olisi kyllä helvetin kova isku.
 
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
Piti tulla jo sunnuntaina kirjoittamaan, mutta ei vain ehtinyt.

Mutta noista suojatuista. Itse kyllä ymmärrän erittäin hyvin JBB:n kannalta nyt tehdyt suojaukset. Jos oikeasti tre-peatti on hakusessa, niin ei tuossa ole kahta sanaa. Mestaruus joukkueet yleensä rakennetaan puolustus edellä ja vain harvoin pelkällä hyökkäyksellä voitetaan pitkiä sarjoja. Se, että Tampan hyökkäys ollut täyttä timanttia on toki edesauttanut näitä kahta runia ja onhan tuo 3-kenttä siinä osoittanut erittäin suurta roolia.

Mutta näkisin, että tuon kentän panos/palaset olisi helpommin korvattavissa, kuin mitä tuo pakisto tai tässä tapauksessa McDonagh.

Itse toki toivon myös, että siellä olisi jokin diili tehty ja Gourde jäisi joukkueeseen, mutta en tiedä olisiko se kuitenkaan hirveä pudotus jos Gourde vaihtuisi Johnsoniin(jäisi siis Tampan).

Tuskin toki saadaan enää tuollaista kolmoskenttää aikaiseksi, mitä nyt viimeiset kaksi kautta ollut, mutta en pitäisi silti mahdottomana, että päästäisiin suht lähelle noilla omilla junnuilla/ trade deadline vahvistuksilla.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Edelliskaudella ennen kuin Goodrow+Coleman hankittiin, Gourde oli suht huono ja pelasi muutenkin tuolloin huonoimman kautensa. Silloin aattelin että ei perkele minkä sopimuksen rustasivat yhden kauden näytöillä aikanaan. Oikea rooli ja oikeat ketjukaverit tekivät ihmeitä, tuo kolmosketju hajoaa joka tapauksessa niin ehkä parempi vain alkaa suunnittelemaan uutta bottom 6 puhtaalta pöydältä, niukemmilla resursseilla vain tietty.

Köyhän miehen Gourde voisi olla Barre-Boulet joka ei sentterinä päässyt vielä pelaamaan, mutta on selvästi enemmän pelannut sentterinä AHL puolella. Killornin korvaaja voisi olla Taylor Raddysh ja Palatin korvaaja Katchouk, noissa ainakin pelityyli pitäisi sopia lähelle yks yhteen. Kaikkia kolmea tuskin sentään ei tarvitse korvata.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: S.T.

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts
Vaikka Goodrow on todella kova pelimies niin kyllä tuo 20 miljoonan sopimus vaan kuulostaa jokseenkin hullulta. Aika reilua mestaruuslisää. Ja täällä tosiaan oli toiveita että toivottavasti tyytyisi johonkin 2-4 miljoonan 1-2 vuoden pahviin. Huh huh, ei voi muuta sanoa. Paljonkohan Coleman tulee saamaan?
 
"Silloin kun pelataan vahvuuksien kautta, ollaan yleensä vahvoilla."

Jukka "filosofi" Ahvenjärvi 26.11.2021

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Vaikka Goodrow on todella kova pelimies niin kyllä tuo 20 miljoonan sopimus vaan kuulostaa jokseenkin hullulta. Aika reilua mestaruuslisää. Ja täällä tosiaan oli toiveita että toivottavasti tyytyisi johonkin 2-4 miljoonan 1-2 vuoden pahviin. Huh huh, ei voi muuta sanoa. Paljonkohan Coleman tulee saamaan?
Joo kyllähän tuo aivan järjetön on, joku 2,75-3m ja 3v ois aikalailla sopiva varmaan. Eiköhän Coleman jotain 5m tavoittele
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Francis vois haistaa pitkän vi*un! Olis nyt ottanu sen Johnsonin tai vaikka palatin mielummin. Vit*ttaa ankarasti!
 
"Isomäen seisomakatsomo huusi meille tämän mestaruuden" -Ässien hyökkääjä mestaruusjuhlissa 2013

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Francis vois haistaa pitkän vi*un! Olis nyt ottanu sen Johnsonin tai vaikka palatin mielummin. Vit*ttaa ankarasti!
Miks Franciksen pitää saada haistatuksia? Tottakai ottaa parhaan mahdollisen pelaajan eikä kasaa paskaa (Johnson ja muuta dead weightiä).
 
Doing your best? Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen!
-Sean Connery (1930-2020 RIP)
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
Itse tässä kanssa sulattelen asiaa, mutta en tiedä onko tuo nyt kuitenkaan niin paha menetys. Se, että nyt olisi tuo koko kolmas kenttä pois peleistä voi tehdä jopa ihan hyvää joukkueelle. Tarvitaan niitä uusia vastuunkantajia kuitenkin tuonne middle-6 osastolle. Onhan tuossa nyt monta variaatiota, miltä kentälliset voi ensi kaudella näyttää, mutta luultavasti siellä on vielä treidi tulossa, koska jonkun isompipalkkaisen vain vielä tarvitsee lähteä. Positiivista Gourden (tulevassa) menettämisessä on se, että ei joudu ketään junnua kylkeen antamaan. Jos nyt esim palat poistuu ihan puhtaana hockey traden niin aika vähällä taas selvittiin.

Toki olisihan se ollut mukava tuo kokoonpano pitää, mutta nyt kun cap ei mihinkään noussut niin on aivan mahdottomuus saada kaikki pidettyä.

Siellä on siis tulevalle kaudelle kyllä hyvin tonttia tarjolla tuolle omalle tuotannolle. Toivottavasti ainakin joku junnuista breikkaisi.

Ainoa mistä olen huolissani on tuo av, nyt jäi vain Killorn/Cirelli, joista Killerikin voi vielä poistua, kun tilaa tarvitsee tehdä.

Jos nyt nopeasti tuota hyökkäystä miettii niin mahdollisuuksia ja avoimia paikkoja on monia.

Hahmotelma 1.
ABB - Point - Kuch
Raddysh - Stammer - Killorn
Colton - Cirelli - Katchouk
Joseph - Johnson - Maroon

Hahmotelma 2.
Stammer - Point - Kuch
ABB - Cirelli - Killorn
Colton - Johnson - Joseph
Stephen - Smith - Maroon

Laiturien puolet heitin, ilman että sen enempää aloin tarkastelemaan. Puolustuksessa varmaan Foote saa 3 parissa pelata kauden ja katsotaan onko pojasta mihinkään. Trade deadlinella sitten pari Coleman/Goodrow kaltaista vahvistusta, joilla 2v sopparia jäljellä.

Jos kentät on hahmotelman 2 mukaiset niin Johnson palaa 40p mieheksi.

Näissä hahmotelmissa siis ajateltu, että Palat on se toinen joka Gourden ohella poistuisi sopimuksen alaisista pelaajista.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Kyllähän tästä ainakin itselle aika paska maku jää, jos Gourde tosiaan on se, joka poistuu. Luulisi, että Johnson tai Palat olisi saatu syötettyä Francisille jollain pick+prospect -paketilla. No on ainakin lähtökohtaisesti omille varauksille kunnon roolia ensi kaudeksi tarjolla.

Toki sitähän ei tiedä, vaikka Stammer palaisi takaisin sentteriksi, jolloin ekat 3 sentteriä olisivat Point, Stammer ja Cirelli. On niitä pöllömpiäkin nähty.
 

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Muuten nuo Point, Stamkos ja Cirelli sentterit voisi toimia mutta Johnson pakko saada sentteriksi kun laidassa aivan turhake. Eiköhän se Point, Cirelli, Johnson ole
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: S.T.

Wowee Zowee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bolts, Krakhouse-projekti
Yanni Gourde <3 iski itsensä avainpelaajaksi kuin salama kirkkaalta taivaalta, sai muhkean sopimuksen (josta itse olin kieltämättä erittäin varauksellinen) ja sittemmin muodosti Colemanin ja Goodrowin kanssa ketjun, johon mielestäni etenkin tämän vuoden mestaruus henkilöityi. Aivan sairas kenttä. Onnea ja kaikkea hyvää Seattleen Gourdelle!
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Onhan tämä yllättävän haikeaa, noh toivottavasti Killornia ei menetetä muualle. Aika odotetusti sitten Gourde tietty lähti, en kyllä ymmärrä vieläkään logiikkaa, että Foote olisi otettu. Gourden tie oli kuitenkin aika tukossa Tampassa, saa nähdä mitä nyt sitten Eberlen kanssa tekee. Varmaan pamauttaa sen 30 maalia ja katsellaan vierestä. Pelaajana tykkään kyllä enemmän kuin esim. Cirellistä.


Toivottavasti tulisi noita treidejä mahdollisimman pian, voihan tuolta joku yllättävä treidikin tulla. Jos nyt halutaan parilla kaudella kilpailla kannusta, niin olisiko esim. Sergachevin treidaaminen kaikista pienin isku rosterille, siitä paketti Johsonin kanssa niin olisikin jo vähän enemmän liikkumatilaa tehdä hankintoja. Tilalle voisi sitten koittaa saada halvalla Suteria tai Savardia ja vapailta / treidillä katsella maalintekijää. Pidätyksellä joku Laine tai Tarasenko menisi varmaan tuossa aika hyvin, itse haluaisin kuitenkin nähdä miten ihan joku puhdas maalintekijä toimisi Stamkosin tarjoilun kanssa, kun siihen se Stamkos nyt on vaan profiloitunut 5vs5 pelissä. Minimisoppareilla tuohon jäisi sitten se 8 miljoonaa tehdä hankintoja. Ihan hauska olisi myös koittaa miten ABB pärjää keskellä, Johnson menisi myös kyllä tuossa 3. sentterinä, mutta vähän koittaisin uudenlaisia ratkaisuja seuraavalle kaudelle, tuo 2. ketju pitää nyt vaan saada toimimaan kun tuo loistava 3. ketju nyt hajosi niin ei ole vaan varaa surffailla. Pakiston top-4 on edelleen timanttia, kunhan siellä on Hedman paikkailemassa Ruttan aivopieruja joihin meinasi kyllä mennä playoffeissa hermo.

Palat - Point - Kucherov
Killorn - Stamkos - ABB
X - Cirelli - Raddysh?
Maroon - Colton - Joseph
Stephens

Hedman - Rutta
McDonagh - Cernak
"lastenvahti" - Foote

Mut joo, kuten taisin aiemmin sanoa niin eiköhän tällä rungolla ole nyt se isoin motivaatio poissa, kun ei tarvitse todistella enään yhtään mitään. Kucherov varmaan haluaa vielä näyttää, että takoo vaikka 40 pistettä playoffeissa, mutta jonkun Stamkosin motivaatiosta en olisi enää ihan niin varma, tietty 4-peat Maroon vois olla ihan hyvä tavoite kundeille. Nyt kun kuitenkin valittu tämä McDonaghin suojaaminen niin ihan rohkeasti pistäisin kaikki munat nyt taas seuraavalle parille kaudelle, harmi kun Laine ei ole vielä UFA, niin olisi voinut tarjota halpaa vuoden lappua "tule poika tekemään Kucherovin vierellä 50 maalia" klausuulilla. Siinä ois kyllä Laineen pelityylille sopiva tarjoilija, kun osaa hidastaa peliä niin, että vähän kankeammatkin kaverit ehtivät mukaan maalipaikoille.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Gourde oli iso heart and soul pelaaja, joka meiltä nyt puuttuu. Korvaajia voisi odotella jo mainituista nuorista, mutta liikkeet rosterissa tuskin jää tähän, kun vielä pitäisi taikoa lisää tilaa. Toivottavasti Johnson/Palat tai molemmat saadaan jollain vastineella kaupattua, ja lähdetään rohkeasti rakentamaan uutta joukkuetta AHL:ssa kypsyneiden nuorten pohjalta.

Cap tilaa tulisi jo Johnson+Palat kauppaamisesta sen verran että voisi katsella korvaajia Goodrow/Coleman akselille, fyysisyyttä tarvitaan jatkossa mutta Gourden kaltaista väsymätöntä ajokoiraa ei ihan heti saada korvattua mistään UFA-markkinoilta.

Uskon että tällä corella on vielä mahdollisuutta kannua nostella mutta kolme putkeen vaatisi jo hyvää tuuria loukkaantumisten suhteen. Täytyy muistaa että Point-Kuch-Hedman-Vasy ovat pelanneet aivan helvetisti viimeisen vuoden aikana, joten tankki voi olla hieman tyhjä ens kaudella.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts
Jaahas..... Henkilökohtainen suosikkipelaaja sitten lähti. Onhan valinta selvä jos pitää sentteri valita Gourden ja Johnsonin väliltä. Ja näyttää vahvasti siltä että toinen lähtijä on vielä Palat tai Killorn, kun heillä on jotain markkina-arvoakin vielä. Riittääkö tuo noin 10 miljoonaa raivattua tilas edes? Aika vahvasti kyllä hyökkäyksessä pajatso tyhjenee jos 4-5 avainukkoa lähtee.
 
"Silloin kun pelataan vahvuuksien kautta, ollaan yleensä vahvoilla."

Jukka "filosofi" Ahvenjärvi 26.11.2021

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Muuten nuo Point, Stamkos ja Cirelli sentterit voisi toimia mutta Johnson pakko saada sentteriksi kun laidassa aivan turhake. Eiköhän se Point, Cirelli, Johnson ole
Luultavasti Johnsonin jäädessä mies ottaa tuon 3.sentterin tontin. En kuitenkaan sulkisi pois sitäkään mahdollisuutta, että TyJo jatkaa Maroonin kanssa nelosessa, koska yhteistyö sujui etenkin pleijareissa aika mallikkaasti.

Vaikka Laine onkin viimeaikoina ollut melkoinen mätisäkki, niin itseäkin kyllä kiinnostaisi nähdä, mitä tuollainen kaveri saisi aikaan Pointin ja Kuchin vieressä. Sehän riittäisi kun joku työntäisi miehen maalia kohti vaihtopenkiltä ja Pate odottaisi vaan lapa ylhäällä syöttöä.
 
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
Toivottavasti tulisi noita treidejä mahdollisimman pian, voihan tuolta joku yllättävä treidikin tulla. Jos nyt halutaan parilla kaudella kilpailla kannusta, niin olisiko esim. Sergachevin treidaaminen kaikista pienin isku rosterille, siitä paketti Johsonin kanssa niin olisikin jo vähän enemmän liikkumatilaa tehdä hankintoja. Tilalle voisi sitten koittaa saada halvalla Suteria tai Savardia ja vapailta / treidillä katsella maalintekijää. Pidätyksellä joku Laine tai Tarasenko menisi varmaan tuossa aika hyvin, itse haluaisin kuitenkin nähdä miten ihan joku puhdas maalintekijä toimisi Stamkosin tarjoilun kanssa, kun siihen se Stamkos nyt on vaan profiloitunut 5vs5 pelissä. Minimisoppareilla tuohon jäisi sitten se 8 miljoonaa tehdä hankintoja. Ihan hauska olisi myös koittaa miten ABB pärjää keskellä, Johnson menisi myös kyllä tuossa 3. sentterinä, mutta vähän koittaisin uudenlaisia ratkaisuja seuraavalle kaudelle, tuo 2. ketju pitää nyt vaan saada toimimaan.
Mut joo, kuten taisin aiemmin sanoa niin eiköhän tällä rungolla ole nyt se isoin motivaatio poissa, kun ei tarvitse todistella enään yhtään mitään. Kucherov varmaan haluaa vielä näyttää, että takoo vaikka 40 pistettä playoffeissa, mutta jonkun Stamkosin motivaatiosta en olisi enää ihan niin varma, tietty 4-peat Maroon vois olla ihan hyvä tavoite kundeille. Nyt kun kuitenkin valittu tämä McDonaghin suojaaminen niin ihan rohkeasti pistäisin kaikki munat nyt taas seuraavalle parille kaudelle.
Kun tuota Tre-peattiä hakemaan lähdetään niin tuosta pakistosta ainoa liikkuva pelaaja voi olla Rutta. Jos oikein dollareita säästellään, niin joku ufa minimisopparilla hakemaan kannua tai Suter jollain 1,5mil sopparilla vuodeksi.

Kyllä se treidi tulee olemaan Palat/Johnson/Killorn väliltä. (uskon tuon olevan myös JBB järjestys). Palat menee 1:1, Johnsonista joutuu jonkun prospektin laittamaan kylkeen ja Killorn 1:1, mutta parempi sopparia kuin Palatilla.

Tampalla on mielestäni pienimuotoinen ongelma sentterien kanssa, koska jos me halutaan näistä meidän pelaajista paras irti, niin heidän pitäisi pelata sellaisella pelipaikalla, joka heidän kykyjä tukee. Harmillisesti Johnson ja Stamkos menee ihan hukkaan tuolla laidalla. En myöskään Cirelliä/Pointtia nää laidalla (Cirelli varmaan parhaiten paikkaisi/korvaisi Gourden roolin 3.C). Näiden jo tasonsa odottaneiden lisäksi Coltonin, ABB ja Stephensin pelipaikka ensisijaisesti sentteri. Toki kolme jälkimmäistä marinoidaan laiturina 1-2 kautta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: S.T.

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Miks Franciksen pitää saada haistatuksia? Tottakai ottaa parhaan mahdollisen pelaajan eikä kasaa paskaa (Johnson ja muuta dead weightiä).
Siks ettei ottanut kuin Calgarystä ja Floridasta Tampan lisäks parhaan mahdollisen. Lopusta aivan vitsi valintoja.
 
"Isomäen seisomakatsomo huusi meille tämän mestaruuden" -Ässien hyökkääjä mestaruusjuhlissa 2013
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy