Mainos
  • Joulurauhan julistus
    Huomenna, jos Moderaattorit suovat, on meidän Jatkoajan armorikas joulupäivä; ja julistetaan siis täten yleinen joulurauha, kehottamalla kaikkia tätä palstaa asiaankuuluvalla kirjoittelulla täyttämään sekä muutoin hiljaisesti ja rauhallisesti käyttäytymään sillä se, joka tämän rauhan rikkoo ja joulurauhaa jollakin laittomalla taikka sopimattomalla kirjoituksella häiritsee, on raskauttavien asianhaarain vallitessa syypää siihen rangaistukseen, jonka Moderaattorit ja säännöt kustakin rikoksesta ja rikkomuksesta erikseen säätävät.

    Toivotamme kaikille Jatkoajan kirjoittajille sekä lukijoille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2025.

Tampa Bay Lightning 2018–2019

  • 106 931
  • 345

lolaimbot

Jäsen
Tuli katsottua tuo aamuyön peli kingsiä vastaan, näytti kyllä alusta loppuun siltä että Tampa pelaa mestisjoukkuetta vastaan. Toivottavasti voittavat kannun tällä kaudella.

Kucherovin pelaamista on kyllä ilo katsella, vaarattomimmankin näköiset tilanteet jotenkin kummasti muuttuvat A-luokan maalipaikoiksi kun kiekko käväisee herran kautta. Mielestäni ihmeellisintä on hänen kykynsä säädellä pelinopeutta, tuntuu että kun Kucherov on kiekossa niin peli hidastuu ja nopeutuu ja taas hidastuu, ja tämä luuppi pyörii niin kauan kunnes hän luopuu kiekosta. En ole koskaan nähnyt vastaavaa ilmiötä kenenkään muun toimesta noin säännöllisesti.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Itsekin katsoin aamuyön pelin jälkilähetyksenä. Kyllähän siellä aikalailla yhtä päätä mentiin, en olisi ihmetellyt jos Kingsin valmentaja olisi vaatinut uudet jaot ala-aste malliin. On tuo kyllä jotenkin kaukainen muisto tuo Kingsin joukkue vuoden 2012 & 2014 mestaruusjoukkueesta.

Steven Stamkosin maalivire on itselle ollut ehdottomasti yksi kauden positiivisimmista yllätyksistä, nyt vaan samaa rataa loppukausi.
 

teppana

Jäsen
On kyllä niin saakelin vahvaa tekemistä koko jengiltä. Aivan ehdoton suosikki kannua nostelemaan omasta mielestä. Toki NHL:n pudotuspeleissä voi tapahtua mitä vain, mutta jos tässä vaiheessa pitäisi rahaa laittaa likoon niin pakko se on Tampan puolelle kallistua. En tiedä mikä jengi pystyisi seitsemän pelin aikana kaatamaan tuon jengin neljä kertaa.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Viime viikonloppuna meni sitten pitkä pisteetön putki poikki, kun Sharks veti pidemmän korren Boltsin vierasturneen viimeisessä matsissa. Tuon jälkeen onkin sitten palattu normaaliin päiväjärjestykseen, kun Blue Jackets ja Hurricanes kaatuivat kotona. Ensi yönä olisi sitten Sabres vieraissa. Sabresille tuo on b2b-peli, joten hyvistä lähtökohdista päästään tuohon peliin.

Koekkoekin uran kannalta on kyllä hyvä, että mies pääsi vaihtamaan maisemaa. Ihan hyvin Slater tämänkin kauden harvoissa peleissään esiintyi, mutta Cernakin odotettua paremmat otteet sinetöivät sen, että Koekkoekille ei enää käyttöä ollut Boltsissa. Veikkaan, että Koekkoek tulee tekemään ihan kohtuullisen NHL-uran peruspakkina, kunhan vaan saa reilun näytönpaikan Blackhawksissa.

Tänään katselin NHL on the fly -ohjelmaa, jossa spekuloitiin Wayne Simmondsin mahdollisesta treidaamisesta. Siinä saattaisi ehkä olla sellainen kaveri, kuka voisi raapaista pari tärkeää maalia maalinedustalta kevään peleissä. Toki tämän kauden tilastot eivät kovin kummoiset ole, enkä tiedä onko Boltsilla sellaisia palikoita tarjolla, mitä Flyers vaatisi toiseen suuntaan, jotta treidi syntyisi. Tai no, varmaan olisi, mutta onko sellaisia, mistä BriseBois on valmis luopumaan.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Pakkikierrätystä laajennetaan ja Strålman on tulevana yönä huilivuorossa. Kaikki hyökkääjät ovat terveiden kirjoissa. Joseph ja Martel ahmivat popcornia katsomossa. Joseph vaatimattomassa 20 maalin tahdissa. Carolina-olttelu meinasi pysähtyä ohisektorille. 1. erä oli erittäin heiveröistä hyökkäyspelaamista ja Canes painoi 3. erässäkin pelin isäntien kenttäpäätyyn. Vasta kaksi yv-maalia päätöskympillä käänsivät kamppailun kotijoukkueelle.

Point on löytänyt pienen suvantovaiheen jälkeen taas lentokelin. Tuo 1-yv on hitusen vaarallisempaa viime kauteen nähden, kun Point on keskustassa rightin miehenä Killornin tilalla. Ja Stamkos muodostaa vintagemaisen uhkan vasemmalla. Minua on ihmetyttänyt miten harvat joukkueet ovat pystyneet laittamaan kapuloita yv:n rattaisiin. Nopeasti listattuna Nashville, Toronto. Anaheim, San Jose ja Calgary. Idästä siis vain Toronto. Näillä on ollut ensisijaisena pyrkimyksenä ottaa Kutsherovilta aika ja tila pois.

Cooper intoutui antamaan Vasilevskille 8 peräkkäistä aloitusvuoroa (Domingue torjuntavastuussa la-su-yön Buffalo-mittelössä). Vaikka loukkaantuminen piti venäläisen sivussa vajaan kuukauden, olisi playoffs-rytmiin paluu voitu tehdä rauhallisemmalla aikataululla. Jos Cooper on jotain oppinut, niin Vasilevskin ylipeluuttamisesta on kokemusta.

Sergatshev aai apinalauman pois selästä tekemällä kauden avausosumansa San Josea vastaan. Peli on vapautunut sen jälkeen ja taso noussut uudelle levelille. Columbusta vastaan hieno nousu siniseltä ja tarjoilu maalin kulmalta Josephin häkkiin. Venäläisen puolustuspeli on ottanut hyviä askelia eteenpäin, vaikka kuivasta kaudesta tuli odottamattoman pitkä.

Hyökkäyksessä Cirelli on ollut tämän kauden edistyjä. Alivoimassa tärkeä lenkki, joka on antanut ykköskorin hyökkääjille - Pointille ja Palatille - mahdollisuuden keskittyä muihin kuin jäähyjen tappamiseen. Cirellille on alkanut lohjeta vaatuuta myös yv:llä. Tuo kolmossentterin rooli tulee olemaan keväällä erittäin tärkeä, kun pelejä ratkotaan pienillä marginaaleilla.
 
Viimeksi muokattu:

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Maukas voitto Buffalosta, tasainen peli ja lopussa tehtiin sitten tarvittavat maalit. Kucheroville 2p (75p kasassa) ja Pointille kauden 29. maali. Jos kyseessä olisi Toronton pelaajia niin koko Kanada olisi aika sekaisin. Nyt voi kyllä ihan tosissaan miettiä onko Point yksi NHL:n aliarvostetuimpia pelaajia kun näennäisesti pelaa 2. sentterinä ja ampuu maaleja aika korkealla s% sisään minkä myötä tuleekin sitten pientä väheksyntää pisteitä kohtaan. Pelaa kuitenkin molempiin suuntiin erinomaisesti ja peliaikakin on ollut aika kohtalaista, eli ei ihan sillä tyypillisellä tasolla pistepörssin kärkiäijille.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Kucheroville 2p (75p kasassa) ja Pointille kauden 29. maali. Jos kyseessä olisi Toronton pelaajia niin koko Kanada olisi aika sekaisin. Nyt voi kyllä ihan tosissaan miettiä onko Point yksi NHL:n aliarvostetuimpia pelaajia kun näennäisesti pelaa 2. sentterinä ja ampuu maaleja aika korkealla s% sisään minkä myötä tuleekin sitten pientä väheksyntää pisteitä kohtaan.
Itse uskallan väittää, että Point on tällä hetkellä liigan aliarvostetuin pelaaja. Todellisuudessa Point on tällä hetkellä liigan parhaan joukkueen paras pelaaja, jolla on täysin realistiset mahdollisuudet ylittää toisella täydellä NHL-kaudellaan 50 maalin ja 100 pisteen raja. Tuon lisäksi kaveri on todella hyvä kahden suunnan pelaaja, josta esimerkkinä viime kevät, kun mies pisti Bruinsin ykkösketjun rintataskuunsa ja johdatti Boltsin konferenssifinaaleihin. Ei voi liikaa kehua Boltsin scouttausosastoa, kun 3:n kierroksen lopusta on onnistuttu tällainen helmi poimimaan.
 

F#21

Jäsen
Ei voi liikaa kehua Boltsin scouttausosastoa, kun 3:n kierroksen lopusta on onnistuttu tällainen helmi poimimaan.
Tuli jonkun verran nähtyä Pointin highlighteja draft-kaudelta, niin pisti kyllä ihmetyttämään, että valui 3 kierrokselle asti. Kyllä mä vähän kyseenalaistin muiden joukkueiden valintoja silloin. Ehkä ajateltiin ettei Point tule fysiikan osalta pärjäämään NHL:ssä, mutta onneksi Bolts uskoi toisin.

Hieno pelaaja kyllä, pitkään tullut jo fanitettua kaveria.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tuli jonkun verran nähtyä Pointin highlighteja draft-kaudelta, niin pisti kyllä ihmetyttämään, että valui 3 kierrokselle asti. Kyllä mä vähän kyseenalaistin muiden joukkueiden valintoja silloin. Ehkä ajateltiin ettei Point tule fysiikan osalta pärjäämään NHL:ssä, mutta onneksi Bolts uskoi toisin.

Hieno pelaaja kyllä, pitkään tullut jo fanitettua kaveria.

Tuota tuli itsekin katseltua joku aika sitten, että minkähän takia Point ei monille tuossa kohtaa draftia maistunut. Kakkoskiekan alussa olisi ollut aika loogista mennä, mutta ihan kaikki ohittivat kertaalleen, ellei kahdesti.

Kuitenkaan mies ei tullut mitenkään puskista vaan draftia edeltävän kauden tehot WHL:ssä oli ihan hirmuiset. 91 pistettä 72 otteluun. Oli paljon miinuksella, mutta niin häviävässä joukkueessa eniten pelaava aina on. Itse olen tehnyt tuollaisia tilastoja, joissa pistemäärää suhteutetaan muihin joukkuekavereihin ja näin, tämä vain ylikorosti Pointin kauden erinomaisuutta. Seuraavaksi eniten pisteitä tehnyt äijä sai kasaan 55 pinnaa, joten täysin Pointin dominanssia tuo Moose Jawn kausi oli.

Pointin pienestä koosta on puhuttu draftin aikaan ongelmana, mutta edes joku kakkoskierroksen alun valinta "sebastianahomaisesti" olisi käynyt järkeen. Tampakin varasi tuossa draftissa Dominik Masinin ja Jonathan MacLeodin ennen Pointia, joista ei ole tullut mitään. Detroitkin treidasi tuossa kolmosen alussa ylöspäin, mutta teki sen Dominc Turgeoniin kohdistuen. Väärä mies, olivat puolustavan sentterin perässä ja Point oli ilmeisesti sitten missattu.

HF Boardsin keskustlusta löytyi kohta, jossa Point olisi "sekoillut" jotain Twitterissä tai Instagramissa tyttöystäväänsä kohdistuen, ennen draftia. Liekkö tuo sitten karkoittanut draftaajat, että pitivät kaveria jonain ääliönä. Olisi kyllä huvittava ylireagointi miltä tahansa organisaatiolta, jos näin kävi. Saati että kaikilta. Ehkä Point on ollut monien listalla siinä ihan tyrkyllä ja sitten skipattu viime hetkellä että ei perkele, ei sitä nettiääliötä, voi olla ongelma joukkuehengelle.

Tälläinen täysin turha ylireagointi on monilla draftaaja-dinosauruksilla (jotka eivät ymmärrä nykypäivän nuoria ja niiden sosiaalinen median käyttöä) ollut täysin mahdollinen. Itse Point kertoi myöhemmin tuon "tyttöystävä-keissin" olleen puhdasta läppää, josta itse neitokin oli täysillä mukana.

Youtubesta kun katsoi Al Murrayn kertovan draftaamis-ideologiastaan, niin en ihmettele että Point tipahti heille. Ei välitä paskaakaan mistään ulkopuolisesta, vaan uskoo pelkkään potentiaaliin. Jos Yzermanista tulee seuraava Detroitin GM, niin ei haittaisi, jos vetäisi Murrayn Red Wingsiin perässään. Paras hyökkääjien draftaaja by far NHL:ssä. Onhan nuo Kucherovin ja Palatkin kiskaisutkin alakiekoilta aivan maagisia draftauksia.

Ja juuri näistä syistä Tampa on liigan paras joukkue. Alakierroksilta löydetään timantteja. Kaikki osaa draftata kärjessä, mutta alakierroksilta osaaja voittaa Kannut tekemällä edgen muihin.
 
Viimeksi muokattu:

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Vaikuttaa vähän siltä, että Tampa Bayn ympärille on muodostumassa jotain myyttiä draftaamisen osalta. Kyllähän organisaation täytyy kyetä draftaamaan hyvin kokonaisuudessaan. Tampa Bay on Yzermanin alasuudessa ehdottomasti onnistunut useassa varauksessaan ykköskierroksen ulkopuolelta erinomaisesti. Kuitenkin tuo peittää allensa sen tosiasian, että ykköskierrokselta varaaminen on ollut jopa heikkoa.

2010 - Brett Connolly (6th overall)
2011 - Vladislav Namestnikov (27th overall)
2012 - Slater Koekkoek (10th overall)
2012 - Andrey Vasilevskyi (19th overall)
2013 - Jonathan Drouin (3rd overall)
2014 - Tony Deangelo (19th overall)
2016 - Brett Howden (27th overall)
2017 - Cal Foote (14th overall)

Noista en varausnumeroon suhteutettuna pitäisi hyvänä varauksena kuin ainoastaan Vasilevskiya, joka hänkin on maalivahti. Maalivahdit tunnetusti varataan myöhempään kuin kenttäpelaajat. Ihan totaalisia busteja tuolla ei taida olla (Koekkoek lienee lähinnä sellaista tällä hetkellä), mutta aika isoja pettymyksiä ja iso osa noista onkin laitettu jo kiertoon. Howdenista ja Footesta lienee vielä liian vaikea sanoa mitään lopullista.

Jos Tampa olisi noilla onnistunut keskimääräistä paremmin, olisi organisaatio vieläkin paremmassa hapessa. Tuossa on annettu helvetisti edgea muille.

Jos taas katsotaan draftaamista toiselta kierrokselta, on siellä luonnollisesti Kucherov se timantti, mutta hänen lisäkseen Tampa ei ole 11 muulla kerralla oikeastaan osunut ollenkaan maaliin (viimeisimmät draftit toki liian lähellä sisällytettäväksi tähän lausumaan). Ainoastaan Adam Erne on saanut jokseenkin NHL-pelejä alleen.

Kun ruvetaan menemään tästä kauemmille kierroksille, rupeaa puhtaan onnen ja tuurin merkitys kasvamaan monestakin syystä. Jokin Ondrej Palat on toki huikea varaus 7. kierrokselta, mutta jos joukkue on varannut monta (huonompaa) pelaajaa ennen häntä, niin missä määrin voidaan puhua osoituksesta joukkueen hyvästä draftaamisesta? Se on eittämättä ollut parempaa kuin muilla (jotka ovat myös Palatin sivuuttaneet), mutta kyllähän tuuritekijät ovat tässä suuremmassa roolissa. Ei organisaatio itsekään arvioinut että tämä kaveri olisi parempi kuin lukuisat ennen häntä.

Empiria ei myöskään miltään osin tue väitettä, että mestaruudet ratkeaisivat loppupään draftaamiseen. Koko 2010-luvun mestarit on rakennettu ihan kärkituntumassa varattujen supertähtien varaan. Tästä ei ole yhtään mitään poikkeusta (Noh, Boston ehkä). Näiden joukkueiden syvyys ei myöskään ole perustunut draftaamiselle kovinkaan vahvasti. Uusista "tulijoista" Toronto on ollut kärkipään draftauksen tulosta.

Myös väite siitä, että "kaikki osaavat draftata kärjestä" joutuu outoon valoon ihan katselemalla historiaan. Jokaisesta draftista on löydettävissä top-10 joukosta pelaajia, joiden ei todellakaan olisi siellä kuulunut mennä. Esim. Arizonassa on iso syy rebuildaamisen epäonnistumiseen ollut siinä, että kärkipäässä ei olla saatu toivottua tulosta draftista.

Daftaaminen on erittäin tärkeässä roolissa nykypäivänä - ja se on sitä ihan kaikilta kierroksilta. Väittäisin jopa, että kärjessä draftaamisen onnistuminen on oleellisempaa, koska siellä kuseminen todennäköisesti johtaa oman kilpailuasetelman merkittävään heikentymiseen. Jos et osu lopppään kierroksilla, niin ei hätää - ei osu kovin moni muukaan.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Howden vaikuttaisi hyvältä varaukselta, Vasy on erinomainen varaus, DeAngelon kohdalla taidot löytyi mutta asennetta ei. Connolly taas ei ollut Yzermanin oma varaus vaan vanhan ryhmän päätös. Drouin on aika vaikea suhteuttaa, mentiin ehkä turhaan tarpeen mukaan. Rankingeissa oli kuitenkin tuossa kärjessä niin vaikea antaa kommenttia.

Koekkoek selkeä bust ja Namestnikov ei ole vielä ainakaan potentiaalia lunastanut eli bustiksi taipumassa. En tosin ihan varma ole, että mikä tuon vuoron odotusarvo on kun prosentuaalisesti enemmistö ei taida murtautua edes kokoonpanoon?
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Kun ruvetaan menemään tästä kauemmille kierroksille, rupeaa puhtaan onnen ja tuurin merkitys kasvamaan monestakin syystä. Jokin Ondrej Palat on toki huikea varaus 7. kierrokselta, mutta jos joukkue on varannut monta (huonompaa) pelaajaa ennen häntä, niin missä määrin voidaan puhua osoituksesta joukkueen hyvästä draftaamisesta? Se on eittämättä ollut parempaa kuin muilla (jotka ovat myös Palatin sivuuttaneet), mutta kyllähän tuuritekijät ovat tässä suuremmassa roolissa. Ei organisaatio itsekään arvioinut että tämä kaveri olisi parempi kuin lukuisat ennen häntä.

Tässä ehkä se, että mimmoisille pelaajille se mahdollisuus annetaan. Toki on selvää, että jos kristallipallo löytyy niin varmuuden vuoksi napataan ajoissa. Mielestäni tästä hyvänä esimerkkinä esim. Johnson, Gourde ja Marchessault varaamattomina pelaajina. Pitää se potentiaali myös nähdä ja antaa mahdollisuus. Se kuinka todennäköistä potentiaalin lunastamista pidetään vaikuttaa osaltaan varausvuoroon.

E: Jos mahdolista niin pitäisiköhän tämä keskustelu viedä toiseen ketjuun. Mielenkiintoinen aihe .
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vaikuttaa vähän siltä, että Tampa Bayn ympärille on muodostumassa jotain myyttiä draftaamisen osalta. Kyllähän organisaation täytyy kyetä draftaamaan hyvin kokonaisuudessaan. Tampa Bay on Yzermanin alasuudessa ehdottomasti onnistunut useassa varauksessaan ykköskierroksen ulkopuolelta erinomaisesti. Kuitenkin tuo peittää allensa sen tosiasian, että ykköskierrokselta varaaminen on ollut jopa heikkoa.

2010 - Brett Connolly (6th overall)
2011 - Vladislav Namestnikov (27th overall)
2012 - Slater Koekkoek (10th overall)
2012 - Andrey Vasilevskyi (19th overall)
2013 - Jonathan Drouin (3rd overall)
2014 - Tony Deangelo (19th overall)
2016 - Brett Howden (27th overall)
2017 - Cal Foote (14th overall)

Noista en varausnumeroon suhteutettuna pitäisi hyvänä varauksena kuin ainoastaan Vasilevskiya, joka hänkin on maalivahti. Maalivahdit tunnetusti varataan myöhempään kuin kenttäpelaajat. Ihan totaalisia busteja tuolla ei taida olla (Koekkoek lienee lähinnä sellaista tällä hetkellä), mutta aika isoja pettymyksiä ja iso osa noista onkin laitettu jo kiertoon. Howdenista ja Footesta lienee vielä liian vaikea sanoa mitään lopullista.

Jos Tampa olisi noilla onnistunut keskimääräistä paremmin, olisi organisaatio vieläkin paremmassa hapessa. Tuossa on annettu helvetisti edgea muille.


2011 1. kierroksen loppupään varauksia tarkastellessa Namestnikov voidaan laskea onnistumiseksi
2012 Forsbergin missaaminen virhe, mutta tämän vuoron jälkeen ykköskierrokselta parhaan pelaajan löysi Tampa Bay itse.
2013 Jones, MacKinnon, Drouin kolmikko oli selvä kärki, joten Jonesin ohittaminen voidaan laskea virheeksi
2014 Anthony DeAngelo selkeä huti.

Ei erityisen hyvä, mutta ei tulosta minusta heikoksikaan voi sanoa. Ja kun puhutaan kokonaisuudesta johon myöhemmätkin kierrokset lasketaan, niin ei kovin montaa paremmin draftannutta organisaatiota löydy valitulta ajanjaksolta.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Howden vaikuttaisi hyvältä varaukselta, Vasy on erinomainen varaus, DeAngelon kohdalla taidot löytyi mutta asennetta ei. Connolly taas ei ollut Yzermanin oma varaus vaan vanhan ryhmän päätös. Drouin on aika vaikea suhteuttaa, mentiin ehkä turhaan tarpeen mukaan. Rankingeissa oli kuitenkin tuossa kärjessä niin vaikea antaa kommenttia.

Koekkoek selkeä bust ja Namestnikov ei ole vielä ainakaan potentiaalia lunastanut eli bustiksi taipumassa. En tosin ihan varma ole, että mikä tuon vuoron odotusarvo on kun prosentuaalisesti enemmistö ei taida murtautua edes kokoonpanoon?

Connollyyn se, että kyllähän Yzerman oli tuota päätöstä tekemässä. Connollyhan oli varausvuotenaan sijoitettu kaikkialle aina 5-30 sijoille (loukkaantumiset isona syynä). Ihan varmasti löytyi heittelyä myös omassa organisaatiossa arvioissa. Näin ollen en usko, että ihan täyttä konsensusta oli edes Tampassa, vaikka toki tuossa tilanteessa on hieman pakko tukeutua scout-porukan arvioihin, vaikka eivät itse valittuja olisikaan. Muistan myös lukeneeni joskus artikkelin, jossa kyllä kävi selväksi, että Yzerman halusi Connollyn.

Boldattuun törmää toisinaan, enkä ymmärrä tuota logiikkaa. Yakupov oli rankingien mukainen valinta, eli ei oikein voi antaa kommenttia?

Kommentti on erittäin helppo antaa. Osoittautuiko Drouin draftinsa kolmanneksi parhaaksi pelaajaksi tai edes lähelle? Jos tuohon osaa vastata, niin osaa antaa kommentin. Tuossa draftissa varattiin Drouinin jälkeen monta pelaajaa, joista tuli hänestä parempia.

Tässä ehkä se, että mimmoisille pelaajille se mahdollisuus annetaan. Toki on selvää, että jos kristallipallo löytyy niin varmuuden vuoksi napataan ajoissa. Mielestäni tästä hyvänä esimerkkinä esim. Johnson, Gourde ja Marchessault varaamattomina pelaajina. Pitää se potentiaali myös nähdä ja antaa mahdollisuus. Se kuinka todennäköistä potentiaalin lunastamista pidetään vaikuttaa osaltaan varausvuoroon.

E: Jos mahdolista niin pitäisiköhän tämä keskustelu viedä toiseen ketjuun. Mielenkiintoinen aihe .

Tuo ei ole tokikaan enää draftia, mutta amaeur scouttausta kuitenkin. Ovathan nuo olleet hyviä hakuja (vaikka viimeinen muualle hassattiinkin). Toki tuon ikäisten scouttaaminen on jo helpompaa ja onnistumisen vertailu muihin joukkuisiin on hankalaa nimenomaan tuosta näkökulmasta, koska pelaaja itse viime kädessä päättää minne menee - joukkueelta riittää se, että haluaa sopimuksen tehdä. Jostainhan se tietenkin kertoo, jos hyvät nuoret vapaat agentit joukkueeseen haluavat tulla.

2011 1. kierroksen loppupään varauksia tarkastellessa Namestnikov voidaan laskea onnistumiseksi
2012 Forsbergin missaaminen virhe, mutta tämän vuoron jälkeen ykköskierrokselta parhaan pelaajan löysi Tampa Bay itse.
2013 Jones, MacKinnon, Drouin kolmikko oli selvä kärki, joten Jonesin ohittaminen voidaan laskea virheeksi
2014 Anthony DeAngelo selkeä huti.

Ei erityisen hyvä, mutta ei tulosta minusta heikoksikaan voi sanoa. Ja kun puhutaan kokonaisuudesta johon myöhemmätkin kierrokset lasketaan, niin ei kovin montaa paremmin draftannutta organisaatiota löydy valitulta ajanjaksolta.

Toki riippuu siitä, mikä onnistumiseksi lasketaan. Ei Namestnikov täysi floppi ole, mutta hänen jälkeensä varattiin iso kasa parempia pelaajia, kuten parin vuoron päästä Rakell ja toisella kierroksella myös useampi jne.

Vasilevskiyn varaus ei tee Koekkoekin varauksesta puupennin puolikkaan vertaa vähemmän huonoa (ottamatta kantaa siihen, onko Vasilevskiy paras Forsbergin jälkeen varattu pelaaja draftissa).

Jonesin ja myös muun ohittaminen on virhe. Eihän joukkueiden draftaamista voi arvioida sen mukaan, kuinka hyvin valinnat noudattelevat jotain rankingeja. Kekäläinen ilmeisesti varasi huonosti ohittaen Puljujärven ja ottamalla Dubois'n, vaikka rankingit sano muuta? Höpsistä.

Vasilevskya lukuunottamatta oikeastaan yksikään varaus ei ole saavuttanut odotuksia (ei edes lähellekkään ja osa ollut pahakin pettymys) ja heidän jälkeensä on varattu kasa parempia pelaajia. Tämä toki pätee moneen joukkueeseen, mutta kyllä noilla pitäisi osua paremmin kuin yhdellä.

Draftaamisen vertailu on toki vaikeata. Paljon riippuu siitä, mikä painoarvo annetaan yksittäisille varauksille jne. Tampa Baylla toki myöhemmät kierrokset nostavat osakkeita selvästi.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jonesin ja myös muun ohittaminen on virhe. Eihän joukkueiden draftaamista voi arvioida sen mukaan, kuinka hyvin valinnat noudattelevat jotain rankingeja. Kekäläinen ilmeisesti varasi huonosti ohittaen Puljujärven ja ottamalla Dubois'n, vaikka rankingit sano muuta? Höpsistä.

Tässä ideana olikin rohkea olettamus että muut organisaatiot varaisivat samoin. Eli äärimmäisenä esimerkkinä jos McDavid olisi flopannut, kukaan (okei, varmasti joku) ei syyttäisi Oilersia huonosta ykkösvuoron käytöstä.
Lopputulosta arvioitaessa on tietysti aivan se ja sama mikä syy on huonoon varaukseen, mutta esimerkkitapauksessa se ei erota hyvin tai huonosti varaavaa organisaatiota jos muutkin sortuisivat samaan virheeseen.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Connollyyn se, että kyllähän Yzerman oli tuota päätöstä tekemässä. Connollyhan oli varausvuotenaan sijoitettu kaikkialle aina 5-30 sijoille (loukkaantumiset isona syynä). Ihan varmasti löytyi heittelyä myös omassa organisaatiossa arvioissa. Näin ollen en usko, että ihan täyttä konsensusta oli edes Tampassa, vaikka toki tuossa tilanteessa on hieman pakko tukeutua scout-porukan arvioihin, vaikka eivät itse valittuja olisikaan. Muistan myös lukeneeni joskus artikkelin, jossa kyllä kävi selväksi, että Yzerman halusi Connollyn.

Boldattuun törmää toisinaan, enkä ymmärrä tuota logiikkaa. Yakupov oli rankingien mukainen valinta, eli ei oikein voi antaa kommenttia?

Kommentti on erittäin helppo antaa. Osoittautuiko Drouin draftinsa kolmanneksi parhaaksi pelaajaksi tai edes lähelle? Jos tuohon osaa vastata, niin osaa antaa kommentin. Tuossa draftissa varattiin Drouinin jälkeen monta pelaajaa, joista tuli hänestä parempia.

Connollyn kohdalla siis luotti vanhojen scouttien arvioihin ja meni sillä, tästä kyllä muistan lukeneeni. Eli tuosta Yzermania ei vielä oikein voi haukkua vaikka valinnan olisikin managerina tehnyt. Drouinin kohdalla siis olisiko muut joukkueet tehneet toista varausta? Esimerkkinä Puljun kanssa niin voidaanko puhua, että Oilers teki huonon varauksen jos suunnilleen kaikilla oli Pulju rankattuna siellä top-5? Mielestäni juuri näitä kärkivarauksia on paljon arvioida muuta kuin positiivisten valintojen kautta esim. Pettersson tai Dubois.

Omasta mielestä on huomattavasti helpompi arvioida joukkueiden toimintaa 1. kierroksen jälkeen kun niitä isompia valintoja joutuu tekemään ja minkälaisiin pelaajiin satsaat. Otatko sen laadukkaan 2-suunnan jyrän joka projektoituu 4. kenttään vai haetko riskillä pientä ja nopeata kaveria joka ei välttämättä tee uraa ollenkaan NHL:ssä. Itse en esim. välttämättä pitäisi Joshua Ho-Sangin varaamista vieläkään kovin huono ratkaisuna, kyllä puutteet ja riskit tiedettiin, mutta potentiaalia olisi myös olla aika kova pelaaja vaikka lopulta pelejä ei tulisikaan. Ekalla kierroksella kuitenkin mennään aika pitkälti vielä annettujen näyttöjen perusteella ja harvemmin sieltä lähdetään nostamaan ketään ylös puhtaan potentiaain perusteella.

Tuo ei ole tokikaan enää draftia, mutta amaeur scouttausta kuitenkin. Ovathan nuo olleet hyviä hakuja (vaikka viimeinen muualle hassattiinkin). Toki tuon ikäisten scouttaaminen on jo helpompaa ja onnistumisen vertailu muihin joukkuisiin on hankalaa nimenomaan tuosta näkökulmasta, koska pelaaja itse viime kädessä päättää minne menee - joukkueelta riittää se, että haluaa sopimuksen tehdä. Jostainhan se tietenkin kertoo, jos hyvät nuoret vapaat agentit joukkueeseen haluavat tulla.

Vähän ajattelinkin, että heität tämän kortin esiin. Vaikka Johnsonille joitain muitakin ottajia olisi ollut niin kyseessä ei kuitenkaan ollut mitään Jimmy Vesey jonka jokainen joukkue olisi ottanut riveihinsä vaan kyllä siellä varmasti on tarjottu paikkaa niin farmissa kuin sitten Tampan tarjoama suora NHL sopimus. Marchessaultin kohdalla muistaakseni oikein muita ottajia edes ollut ja tahkosi aika pitkään farmissa, kuten Gourde. Gourdehan kävi jopa hakemassa vauhtia ECHL:n kautta ja tie ylös oli todella kivinen.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Osoittautuiko Drouin draftinsa kolmanneksi parhaaksi pelaajaksi tai edes lähelle?
Eikös samalla logiikalla voida sanoa Tampan olleen paras varaaja vuonna 2011, koska he varasivat Kucherovin?
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Tässä ideana olikin rohkea olettamus että muut organisaatiot varaisivat samoin. Eli äärimmäisenä esimerkkinä jos McDavid olisi flopannut, kukaan (okei, varmasti joku) ei syyttäisi Oilersia huonosta ykkösvuoron käytöstä.
Lopputulosta arvioitaessa on tietysti aivan se ja sama mikä syy on huonoon varaukseen, mutta esimerkkitapauksessa se ei erota hyvin tai huonosti varaavaa organisaatiota jos muutkin sortuisivat samaan virheeseen.

Mihin perustuu se väite, että muut ajaisivat samaan miinaan?

Columbus ja Kekäläinen haistattivat vitut rankingeille ja ottivat Dubois'n. Edmonton valitsi rankingien mukaisesti (mutta ei välttämättä niiden perusteella) ja käteen tuli Puljujärvi.

Onko nyt ihan oikeasti niin, että jos Kekäläinen olisi ottanutkin Puljujärven, ei tuota valintaa voisi arvostella, koska se oli rankingien mukainen?

Ei tuo logiikka käy järkeen.

Connollyn kohdalla siis luotti vanhojen scouttien arvioihin ja meni sillä, tästä kyllä muistan lukeneeni. Eli tuosta Yzermania ei vielä oikein voi haukkua vaikka valinnan olisikin managerina tehnyt. Drouinin kohdalla siis olisiko muut joukkueet tehneet toista varausta? Esimerkkinä Puljun kanssa niin voidaanko puhua, että Oilers teki huonon varauksen jos suunnilleen kaikilla oli Pulju rankattuna siellä top-5? Mielestäni juuri näitä kärkivarauksia on paljon arvioida muuta kuin positiivisten valintojen kautta esim. Pettersson tai Dubois.

Omasta mielestä on huomattavasti helpompi arvioida joukkueiden toimintaa 1. kierroksen jälkeen kun niitä isompia valintoja joutuu tekemään ja minkälaisiin pelaajiin satsaat. Otatko sen laadukkaan 2-suunnan jyrän joka projektoituu 4. kenttään vai haetko riskillä pientä ja nopeata kaveria joka ei välttämättä tee uraa ollenkaan NHL:ssä. Itse en esim. välttämättä pitäisi Joshua Ho-Sangin varaamista vieläkään kovin huono ratkaisuna, kyllä puutteet ja riskit tiedettiin, mutta potentiaalia olisi myös olla aika kova pelaaja vaikka lopulta pelejä ei tulisikaan. Ekalla kierroksella kuitenkin mennään aika pitkälti vielä annettujen näyttöjen perusteella ja harvemmin sieltä lähdetään nostamaan ketään ylös puhtaan potentiaain perusteella.

Ensimmäisen kappaleen logiikka johtaisi väistämättä tuohon aikaisemmin käsiteltyyn logiikkaan - jos varaat joidenkin rankingien mukaan, et muka voi epäonnistua. Jos poikkeat rankingeista, niin sitten voit onnistua? Häh?

Onhan se nyt melkoisen absurdi ajatusrakennelma, jossa ei voitaisi sanoa Yakupovia huonoksi varaukseksi, koska oli rankattu ykköseksi.

Toki ymmärrän tuon, että loppupäässä voidaan hakea enemmännoita "boom-or-bust"-varauksia. Tällainenhan oli esim. Buffalon Connor Hurley tuosta kovasta 2013 draftista. Mutta kyllä mielestäni on ihan perusteltua sanoa, että se oli huono varaus, koska se ei johtanut mihinkään.

Juuri tästä syystä se draftaaminen on niin pirun tärkeätä ekalla kierroksella ja kärjessä - koska lähtökohtaisesti siellä on parhaat pelaajat niin potentiaalin kuin sen saavuttamisen todennäköisyyden osalta, ei siellä ole varaa vetää vihkoon.

Myöhemmillä kierroksilla toki voidaan sitten kokeilla enemmän "riskillä", koska sieltä ylipäänsä harvemmin tulee mitään ja muutkaan eivät onnistu.

Olisihan se melko erikoista, jos joukkue draftaisi 5 vuotta putkeen "boom-or-bust"-taktiikalla ja käteen ei jäisi muuta kuin paskaa, ja sanoisimme, että hyvinhän se on draftannut?

Tulokset ratkaisee. Ainoa järkevä tarkastelutapa on draftaaminen kokonaisuudessaan ja riittävän pitkällä otannalla, kuten olen todennut.

Vähän ajattelinkin, että heität tämän kortin esiin. Vaikka Johnsonille joitain muitakin ottajia olisi ollut niin kyseessä ei kuitenkaan ollut mitään Jimmy Vesey jonka jokainen joukkue olisi ottanut riveihinsä vaan kyllä siellä varmasti on tarjottu paikkaa niin farmissa kuin sitten Tampan tarjoama suora NHL sopimus. Marchessaultin kohdalla muistaakseni oikein muita ottajia edes ollut ja tahkosi aika pitkään farmissa, kuten Gourde. Gourdehan kävi jopa hakemassa vauhtia ECHL:n kautta ja tie ylös oli todella kivinen.

En minä tiedä mistä korteista oikein puhut? Puhe oli koko aika draftista, mutta se mihin vastasin ei liittynyt siihen vaan vapaisiin agentteihin. Siihen taas liittyy muita tekijöitä, joita erittelin. Et sinäkään niistä eri mieltä vaikuta olevan. Vaikea sanoa, mikä se tilanne tarkalleen noiden pelaajien osalta on ollut.Koska nuo ovat "free assetteja" joukkueiden näkökulmasta, niin kynnykset tarjota sopimus ovat yleensä matalat.

Eikös samalla logiikalla voida sanoa Tampan olleen paras varaaja vuonna 2011, koska he varasivat Kucherovin?

En kyllä nyt ymmärrä, miten tuohon päädyit.

Kucherovin valinnan voitaneen sanoa olleen draftin paras valinta suhteessa varausnumeroon (toki Gaudreau 4. kierroksella on kyllä lähes yhtä hyvä). Ei se kuitenkaan tarkoita, että Tampa olisi kokonaisuudessaan ollut paras draftaaja.

Tampa ei edes itse pitänyt Kucherovia Namestnikovia parempana varauksena.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Ensimmäisen kappaleen logiikka johtaisi väistämättä tuohon aikaisemmin käsiteltyyn logiikkaan - jos varaat joidenkin rankingien mukaan, et muka voi epäonnistua. Jos poikkeat rankingeista, niin sitten voit onnistua? Häh?

Onhan se nyt melkoisen absurdi ajatusrakennelma, jossa ei voitaisi sanoa Yakupovia huonoksi varaukseksi, koska oli rankattu ykköseksi.

Toki ymmärrän tuon, että loppupäässä voidaan hakea enemmännoita "boom-or-bust"-varauksia. Tällainenhan oli esim. Buffalon Connor Hurley tuosta kovasta 2013 draftista. Mutta kyllä mielestäni on ihan perusteltua sanoa, että se oli huono varaus, koska se ei johtanut mihinkään.

Juuri tästä syystä se draftaaminen on niin pirun tärkeätä ekalla kierroksella ja kärjessä - koska lähtökohtaisesti siellä on parhaat pelaajat niin potentiaalin kuin sen saavuttamisen todennäköisyyden osalta, ei siellä ole varaa vetää vihkoon.

Myöhemmillä kierroksilla toki voidaan sitten kokeilla enemmän "riskillä", koska sieltä ylipäänsä harvemmin tulee mitään ja muutkaan eivät onnistu.

Olisihan se melko erikoista, jos joukkue draftaisi 5 vuotta putkeen "boom-or-bust"-taktiikalla ja käteen ei jäisi muuta kuin paskaa, ja sanoisimme, että hyvinhän se on draftannut?

Tulokset ratkaisee. Ainoa järkevä tarkastelutapa on draftaaminen kokonaisuudessaan ja riittävän pitkällä otannalla, kuten olen todennu

Kärkivarausten osalta pelkästään tuloksiin nojaaminen on vähän vaikeata, sanotaan että tulevassa draftissa kaikilla on lapulla Hughes, Kakko, Cozens, Podkolzin ja Dach, mutta jokaisella on vähän erilaisissa järjetyksissä. Kuitenkin jokaisella lapulla on Kakko ja Hughes top-2 niin jos nyt sitten Colorado varaa Hughesin ja Kakon niin voidaanko puhua epäonnistuneista varauksista jos Hughes onkin uusi Yakupov ja Kakko on uusi Puljujärvi? Mitä jos Dahlinista ei tulekkaan draftin parasta puolustajaa? Oliko varaus huono?

Mielestäni juuri tämän takia on vähän vaikeata kritisoida sitä, että on katsottu, että 17-vuotias Drouin on ikäluokkansa paras laituri ja varattu hänet, mielestäni on paljon helpompaa arvioida tätä toimintaa positiivisten varausten kautta, esim. Keklulle iso plussa kun otti Duboisin ja vastaavasti Benning kun otti Petterssonin suhteellisen varhaisessa vaiheessa tai kuinka Marnerin potentiaali nähtiin Torontossa tai Barkovin Floridassa jne. Toki kaikkien joukkueiden listoja emme tule tietämään ikinä, mutta aika usein aivan kärkivarausten kohdalla alkaa olemaan joku tietty konsensus ja puhutaan yleensä kuitenin aika pomminvarmoista NHL-pelaajista ihan kärjen osalta niin silloin kun se huti osuukin kohdalle (Yakupov, Daigle) niin onko vika scouttaamisessa?
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Kärkivarausten osalta pelkästään tuloksiin nojaaminen on vähän vaikeata, sanotaan että tulevassa draftissa kaikilla on lapulla Hughes, Kakko, Cozens, Podkolzin ja Dach, mutta jokaisella on vähän erilaisissa järjetyksissä. Kuitenkin jokaisella lapulla on Kakko ja Hughes top-2 niin jos nyt sitten Colorado varaa Hughesin ja Kakon niin voidaanko puhua epäonnistuneista varauksista jos Hughes onkin uusi Yakupov ja Kakko on uusi Puljujärvi? Mitä jos Dahlinista ei tulekkaan draftin parasta puolustajaa? Oliko varaus huono?

Totta helvetissä voidaan. Jos lopputulos on paskaa, niin olisihan se huvittavaa mistään muusta puhua.

Jos Dahlinista tulee uusi Lidström, mutta vaikka Boqvistista vielä parempi, niin ei tuota nyt huonoksi varaukseksi voi sanoa. Mutta jos Dahlin on 5 vuoden päästä sijoitettavissa draftissansa sijalle 10, niin kyllä voidaan puhua epäonnistumisesta.

Mielestäni juuri tämän takia on vähän vaikeata kritisoida sitä, että on katsottu, että 17-vuotias Drouin on ikäluokkansa paras laituri ja varattu hänet, mielestäni on paljon helpompaa arvioida tätä toimintaa positiivisten varausten kautta, esim. Keklulle iso plussa kun otti Duboisin ja vastaavasti Benning kun otti Petterssonin suhteellisen varhaisessa vaiheessa tai kuinka Marnerin potentiaali nähtiin Torontossa tai Barkovin Floridassa jne. Toki kaikkien joukkueiden listoja emme tule tietämään ikinä, mutta aika usein aivan kärkivarausten kohdalla alkaa olemaan joku tietty konsensus ja puhutaan yleensä kuitenin aika pomminvarmoista NHL-pelaajista ihan kärjen osalta niin silloin kun se huti osuukin kohdalle (Yakupov, Daigle) niin onko vika scouttaamisessa?

Minä en edelleenkään oikein käsitä tätä logiikaa, että varaamalla jonkun mediakonsensuksen perusteella et voi epäonnistua oli lopputulos mitä tahansa. Mutta tässä meillä on selkeä näkemysero, johon on turha juuttua.

Avataan kuitenkin nyt hieman tätä asiaa.

Miksi organisaatioilla on isot resurssoinnit itsenäiseen scouttaustoimintaan? No siksi, koska pelkkien julkisten rankingien varassa meneminen olisi helvetin typerää.

Draftaamisessa ei ole kyse pelkästään tiedon hankinnasta (scouttauksesta). Kyse on ennen muuta tämän tiedon analysoinnista. Mikä on pelaajan potentiaali? Mitkä esteet ovat tämän potentiaalin saavuttamisen tiellä? Missä määrin on realistista odottaa näiden esteiden ylitsepääsenistä? Löytyykö organisaatiosta resursseja ja työkaluja ohjata prosessia siten, että nämä esteet voidaan poistaa?

Toisin sanoen, draftaamisessa on kyse tiedonkeruusta, sen oikeasta analysoinnista sekä tämän analyysituloksen sovittamisesta organisaation omiin lähtökohtiin. Jos pelaaja varataan helvetin korkealla ja lopputulos on paskaa, on jossain kohtaa prosessia menty vituiksi. Siinä vaiheessa rankingeilla voidaan pyyhkiä persettä.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tulokset ratkaisee. Ainoa järkevä tarkastelutapa on draftaaminen kokonaisuudessaan ja riittävän pitkällä otannalla, kuten olen todennut.

Kucherovin valinnan voitaneen sanoa olleen draftin paras valinta suhteessa varausnumeroon (toki Gaudreau 4. kierroksella on kyllä lähes yhtä hyvä). Ei se kuitenkaan tarkoita, että Tampa olisi kokonaisuudessaan ollut paras draftaaja.

Tampa ei edes itse pitänyt Kucherovia Namestnikovia parempana varauksena.

Miksi Kucherovin valintaa ei voitaisi kutsua koko draftin parhaaksi, suhteessa ihan mihin tahansa muuhun?

Alunperin keskustelu tietysti koski Yzermanin draftausta ykköskiekalla, ja siitä olen edelleen sitä mieltä ettei se nyt varsinaisesti heikkoa ole ollut, jos ei hyvääkään.

Tulokset ratkaisee. Ainoa järkevä tarkastelutapa on draftaaminen kokonaisuudessaan ja riittävän pitkällä otannalla, kuten olen todennut.

Ja tässähän se tärkein tuli. Tulos ei muutu paremmaksi vaikka Kucherov olisi varattu Namestnikovin vuorolla.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Siirsin omalta osalta viestin toiseen ketjuun, aletaan karkaamaan aiheesta aika pahasti:

Managerien ja muun johdon toiminta NHL:ssä

Dallasia vastaan taas vaihteeksi tehtiin ne maalit vaikka alakynnessä tunnuttiin koko peli olevan. Stamkosilta aika hieno esityö kun veti kolme pelaajaa itseensä ja pistää vielä syötön suoraan Palatin lapaan. On kyllä hienoa, että ukosta kuoriutunut noin laadukas playmaker. Vasylle myös uran 15 nollapeli, Bishopilla vielä 2 enemmän eli ei varmaan kauaa mene kun Vasy menee ohi ja ikääkin vielä vasta 24 vuotta.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Tampa Bay - Toronto osa II tulevana yönä. Kauden ensimmäisessä keskinäisessä ottelussa Leafs vei peliä miten tahtoi (laukaukset 49-21). Pisteet jäivät kuitenkin Tampaan Vasilevskin uran kenties parhaalla esityksellä ja erittäin tehokkaalla viimeistelyllä maalipaikoista.

Babcock löi Cooperin varsin selvästi luotsien välisessä taistossa. Isänniltä otettiin pois kiekkokontrolli, tukittiin avauspeli tasakentällisin ja tylsytettiin ylivoimapeli ylöstuonteineen. Mikään toinen joukkue ei ole tehnyt sitä yhtä perusteellisesti tällä kaudella. Toronto löi kaasun pohjaan heti avausminuuteista lähtien joulukuun ensimmäisessä kohtaamisessa, joten to-pe-yön ottelun kulkusuunnasta saadaan vahvoja viitteitä jo 10. peliminuuttiin mennessä.

Tampa Bayn kokoonpano aamujäillä:

Palat - Stamkos - Gourde
Johnson - Point - Kutsherov
Killorn - Cirelli - Erne
Miller - Paquette - Callahan

Hedman - Girardi
McDonagh - Cernak
Sergatshev - Strålman

Vasilevski (Domingue)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös