Tampa Bay Lightning 2015–2016

  • 95 265
  • 384

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Itsellä ei kyllä ole pienintäkään huolta capin suhteen, kohta se viimeinen ongelmasoppari on vain historiaa ja Callahan sekä Filppula ovat kaiken järjen mukaan helposti liikuteltavia. Farmista on saatavilla korvaavia pelaajia jokaiseen rooliin, niin isoimmat huolenaiheet on 1) ylivoiman qb 2) Hedmanille jatkosopimus 3) Stamkosin caphit jos jatkaa.

Tuossa laskemassa on vähän yläkanttiin laitettua kaikkia sopimuksia mikä on tietty hyvä laskelmien uskottavuuden kannalta, mutta Yzermanin taas ei ole pakko maksaa noita niin kauan kun systeemi toimii näin hyvin. Paquette, Killorn, Brown jne. on mahdollista korvata. Killerin mielellään pitäisi kun on pelannut hyvin playoffeissa, mutta toivottavasti core muodostuu tuohon Tripelettien (pelasivat samassa ketjussa tai eivät) ympärille kun pakistossa homma rakentuisi Hedmanin ympärille. Namestnikovin näkisin myös tulevaisuuden palasena, mutta se edelyttäisi Boylen tai Filppulan treidaamista tulevaisuudessa. Mutta niin tässä on nyt useampi vuosi aikaa taistella cupista minkä jälkeen pitää tarkkaan miettiä ketkä on ne pelaajat joiden ympärille hommaa rakennetaan. Tässä vaiheessa voisi myös olla fiksua siirtyä yhä enemmän Detroitin malliin missä prospektit muhivat rauhassa farmissa kun ylhäällä pelaa jo kokeneemmat kaverit kaikkien ollessa terveenä mikä tarkottaisi juuri näiden maltillisten sopimusten tekemistä Paquette, Brown ym. akselille.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
No nyt oli kyllä todella hyvä peli, suorastaan ihme että vain 4 maalia tehtiin ottelun aikana meinaan Tampalla oli varmaan 3-4 paikkaa missä kiekko pomppi vähän huonosti minkä lisäksi Bishop nollasi Avsin vaikka heilläkin oli muutama suorastaan erinomainen paikka. En tiedä mikä on muuttunut, mutta nyt pitkästä aikaa peli näytti siltä mitä se näytti viime kaudella. Edes nuo pari edellistä voittoa eivät olleet yhtä tasaisia suorituksia vaikka voitot raavittiin. Palat - Stamkos - Namestnikov ainakin klikkasi todella hyvin, hienosti liikkuu kiekko ja Stamkos jopa tekee asiota kiekon kanssa vaikka tässäkin pelissä se kiekonmenetys tuli niin ihan erilaista on miehen peli kuin aikaisemmin. NIin ja Bishopilta tietty erinomainen peli! Lännen road trip siis päätökseen kiitettävällä 6/8 saldolla ja playoff paikka alkaa näyttää taas todennäköisemmältä.

Jos nyt jotain huonoja juttuja pitää hakea niin Johnsonin käsi ei kyllä vaikuta ihan 100% terveeltä sen yhden vedon perusteella minkä jälkeen jäi kättään ravistelemaan. Drouinista taas paljon ollut huhuja, mutta eivät oikein ole pitäneet vielä paikkansa. Ilmeisesti joissain huhuissa liikkuisi Vatasta mikä olisi kyllä kiva lisä minkä lisäksi muutaman päivän aikana on julistettu treidin tulevan "ihan kohta". Mikä ei myöskään nyt ole sitten pitänyt paikkaansa.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Drouinista taas paljon ollut huhuja, mutta eivät oikein ole pitäneet vielä paikkansa. Ilmeisesti joissain huhuissa liikkuisi Vatasta mikä olisi kyllä kiva lisä minkä lisäksi muutaman päivän aikana on julistettu treidin tulevan "ihan kohta". Mikä ei myöskään nyt ole sitten pitänyt paikkaansa.


Vatanen olisi Drouinista täydellinen vastine. Rightin pakki niin voitaisiin viimein heivata Sustr hiuksista vi***un. Muutenki olisi hyvä qb ylivoimalle, kun ei Hedman tai Strålman ole ajoittaisista väläytyksistä huolimatta saaneet oikein hommaa toimimaan. Vatanen on muutenkin yksi allekirjoittaneen suurimmista suosikeista NHL:ssä. Tuon leveän ja nopean hyökkäyksen takana olisi potentiaalia melko muhkeisiin pistemääriin, vaikkakin maalinteko tällä kaudella ei olekkaan viiime vuoden tasolla.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Eipä Tampan oikeasti ole mitään järkeä treidata Drouinia alihintaan. Halpoja vuosia rutkasti ja potentiaalia olla uusi tapaus-Seguin. Nöyryyttä vaan farmista ja tarpeen tullen sitten ylös näyttämään kun joukkueella on tarve top-6 hyökkääjälle.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Sustr ollut mielestäni ihan pätevä, Carle heikoin eikä paljoa peliaikaa olekkaan saanut. Alihintaan ei tosiaan Drouinia tarvitse vaihtaa, mutta jos Vatasen saa takaisin niin aika no-brainer olisi vaikka kuinka korkea Drouinin potentiaali olisi. Tampa on kokonaisuutena vaan parempi kun saadaan joku pelaaja joka pystyisi sitä ylivoimaa pyörittämään. Tietty itsekin toivoisin mieluiten, että Drouin olisi osa meidän tulevaisuutta, mutta kyllähän tuo mielestäni myös lievästä asennevammasta ja nöyryyden puutteesta kertoo.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Kylläpä on pari peräkkäistä voittoa tehnyt hemmetin hyvää joukkueen itseluottamukselle. Colorado-pelissä oli jo viitteitä viime kaudesta niin kuin Aessi ylempänä jo sanoikin. Hyökkääjät kelasivat alhaalta hirmuvauhdin keskialueen ylitykseen, avaussyötöt napsuivat täydellisesti lapaan ja karvaus oli loistasti ajoitettua. Pari tärkeätä onnistumista Palatilta ja Johnsonilta ja tässähän jo ihan syyhyää ensi yön peliä, oikeastaan ensimmäistä kertaa sitten kauden avauksen.

Sustr on ottanut erittäin ison askeleen NHL-puolustajaksi ja löytänyt rauhan omaan tekemiseensä. Ei enää höntyile lähes tulkoon ollenkaan kiekottomana eikä kiekollisena. Toivotaan että jatkaa samaan malliin.
 

No Look Pass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Joo kyllä nyt on kova odotus jo yön pelistä, jossa siis Pittsburgh vastassa. Otetaanko nyt jatkoajan Bolts fanien kesken tavoitteeksi olla normaalia aktiivisempia otteluseuranta ketjussa? Taitaa olla nyt useampikin salaman muotoisen sydämen omaava kärkkymässä yön pelin, niin olisi kiva hyödyntää sitä jotenkin.

Todella positiiviset fiilikset yön pelistä ja oikein janoan katsoa Tampan keskialueen ylittämisen nopeutta. Stamkosin otteet Palatin ja Nametsnikovin rinnalla kiinnostavat erityisesti, samoin kuin Tylerin pelaaminen.

On tämä vaan huikea joukkue. Alkais jo!
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Vuorotyöläisenä jää ikävästi ensi yön peli väliin, mutta sunnuntaista Panthers - Lightning peliä odotan kyllä vesi kielellä. Lightningilla parin viime vuoden aikana ollut selkeä yliote Panthersiin. Toisaalta Panthers on tällä kaudella viimeisen voittoputkensa myötä ollut vakuuttavampi. Nyt tietysti pari tappiota alla, joten alamäki alkaa meidän kannalta juuri oikeaan aikaan, kun on pari peliä edessä paikallisvastustaajaa vastaan lyhyen ajan sisällä.
 

Tammi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampa Bay Lightning
No nyt on alkanut taas homma näyttää siltä miltä pitää. 4 ottelun voittoputki, maaleja tulee taas ja suora paikka kevään peleihin haalittu takaisin. Toivottavasti hyvät otteet jatkuvat edelleen ja ensimmäistä kertaa tämän kauden aikana siihen tuntuisi löytyvän luottoa.

Namestikov on kyllä ollut erittäin hyvä ja viime pelin hattutemppu oli kyllä ansaittu. 1.ketjun peli on muutenkin näyttänyt hyvältä ja vielä kun lisätään hyvä Johnsonin johtama kakkonen ja Filppulan johdolla toimiva kolmonen niin eipä tässä paljon valiteltavaa löydy. Kummasti se peli alkoi heti toimia, kun saatiin Filppula pois sieltä Stamkosin viereltä. Sustr myös nostanut tasoaan paljon ja tällä hetkellä on todella varma ja hyvä pakki.
Viime pelistä täytyy myös nostaa esille Strålmanin uskomaton spin-o-rama backhand maali. Aivan uskomaton suoritus pakilta ja vielä noin tärkeään paikkaan.

Drouinin tilanne kyllä harmittaa itseä ja pahemman kerran. Pidin hänen pelistään todella paljon, kun uskalsi haastaa ja pitää kiekkoa. Virheitä kyllä tuli pahoihin paikkoihin ja rutkasti, mutta uskoisin riittävällä peliajalla näidenkin jäävän suurimmaksi osaksi pois. Uskomaton potentiaali hyökkäyspäähän, mutta onneksi joukkueen menestys ei nyt vaikuttaisi jäävän hänestä kiinni. Huhuissa pyörivä Shattenkirk jos tulisi niin silloin ei kyllä harmittaisi niin paljon luopua hänestä riippuen tosin treidin muista palasista. Saas nähdä mitä Stevie keksii ja tuon jälkeen on vielä mietittävänä, että mitä sille joukkueen kapteenillekkin tehdään.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Köh köh, vähän pakko hinkata pilkkua, mutta kyllähän Stamkosin vierellä kaikki pelasi ja aina yhtä huonolta se näytt, eli en kyllä Filppulaa tai Killornia syyttäisi vaikka tuo koostumus se huonoin varmaan olikin. Vähiten huonoa kun siellä oli Names ja Kuch, mutta kyllä tuo tekemisen muutos tuli muutama peli sitten kun rupesi taas haastamaam ja laukomaan, aikaisemminkin toki tehoja tuli mutta peli oli samanlaista kuin aikaisemminkin. Olikohan sinne agentille ilmestynyt joku lähes sopiva sopimustarjous vai mitä, mutta aivan toisenlaista se peli olo jo ennenkuin Palat tuli. Toivottavasti myös seurajohdossa huomataan Palatin otteet, ollut kyllä nämä pari kautta ihan parhaimmistoa vaikka tuskin Selkeä koskaan saa kun ei pelaa keskellä ja liigasta löytyy kolme niin erinomaista ja tasaista nimeä tuohon kisaan.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Tänään onkin luvassa perhanan kova matsi ja vielä inhimilliseen aikaan kun vieraaksi saapuu pikkuveli Panthers. Pistetäänhän otteluseurantaan keskustelua pystyyn!
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Ihan mukiinmenevä voitto Panthersista, vaikka joukkue ei omasta mielestäni tällä kertaa parasta esittänytkään. Varsin aseettomalta vaikutti Panthers, toki Ekbladin puuttuminen osaltaan tähän varmasti vaikutti. Kymmenkunta Floridan ottelua katsoneena pisti erityisesti silmään se, että Barkovin ketju ei onnistunut saamaan Tampaa vastaan niitä 45-60 sekunnin pyörityksiä hyökkäyspäässä, mitä on muita joukkueita vastaan nähty.

Drouinin ja Stamkosin osalta tässä odottelee tilannepäivityksiä. Nyt kun Kopitar sai viimein nimen paperiin, niin ehkäpä Stamkos ottaa mallia ja lyö nimensä samanlaiseen sopimukseen. Sen verran mukavaa on, kun joukkueessa on yksi todellinen supertähti (olkoonkin että pelaaminen ei aina siltä näytä), että kyllä tuon 10milj.€ caphitin vielä kestäisi. Drouinistakaan en mielellään luopuisi, ellei vastine sitten ole todella hyvä. Tässä ei kaivata mitään case-Seguinia.

Tiistai-Keskiviikko yönä sitten Edmontonin kaatoon, jolla tulee olemaan back-2-back peli, sillä se kohtaa ensi yönä Panthersin.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Kyllä mulle riittää yksi supertähti Kucherovin muodossa ja tulee vielä rutkasti halvemmaksi. :) Kohta meidän pitää tehdä jo vielä joku isompi sopimus Namestnikovin kanssa niin ei Stamkosin pitäminen oikeasti näytä edes kovin todennäköiseltä vaikka jotenkin semmoinen perstuntuma on että se sopimus miehelle tehdään tai on tehty jo ja nyt vaan väännetään jostain pienistä detaljeista. En mä oikein keksi kenestä tässä sitten pitäisi luopua, kun tuosta porukasta joka vaatii uusia sopimuksia kaikki pelaavat kokonaisvaltaisesti paremmin kuin Stamkos ja vielä huokeammilla lapuilla eivätkä varmasti tule pitkään aikaan vaatimaan mitään 10 miljoonan sopimuksia. Jos nyt heitetään hatusta niin Tripletit kuuluvat varmaan johonkin 6-7 miljoonan kerhoon, Namestnikov riippuen sopimuksen pituudesta ja tulevista näytöistä 2m - 5m ja Hedman varmaan jotain +7m. Bishop, Coburn, Filppula, Garrison, Carle, Killorn ainakin jäisivät tässä yhtälössä pois, Callahania voi olla vähän vaikea liikutella. Kyllä nyt vedetään oikeisti todella isoja viivoja seuran tulevaisuuden suhteen ja tuommoisella Kopitarin lapulla Stamkosin pitäisi pelata paremmin kuin muutamaan vuoteen on pelannut.

Noh kunhan Palatista ja Hedmanista ei luovuta mistään hinnasta, mielellään näkisi myös Bishopin luukulla jos suostuu vielä kohtuullisella lapulla jatkamaan. Johnsonin toivoisi myös olevan osa runkoa jahka nuo loukkaantumiset ovat historiaa ja Kucherovin ottaisin itse mielummin kuin Stamkosin, mutta hyvältähän tämä näyttää silti. Hyökkäys vaikuttaa kuitenkin ihan pätevältä vaikka tässä nyt jotain isompia muutoksia pitäisi tehdä niin ihan hatusta:

Palat - Namestnikov/Johnson - Kucherov
Erne- Johnson/Names - Callahan
Paquette - Point - JAM
Brown - Boyle - Vermin
 
Onkos Stamkosista sitten oltu julkisuuteen saakka kiinnostuneita jonkin muun seuran taholta? Mun mielestä Tampan hyökkäyspään ns perse kestäisi ihan hyvin, vaikka kapteeni sattuisi lähtemäänkin. Tähän en kyllä usko, mutta noin jossittelun kannalta. Tietysti se vaatisi Tyler Johnsonin paluuta kahden edellisen kauden tasolleen... mikä muuten Johnsonilla on, yhä jokin loukkaantuminen painaa niskassa?
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Johnson tosiaan ollut melkein koko kauden enemmän ja vähemmän loukkaantuneena. Stamkosille varmasti ottajia löytyy, sillä toki niin väliä ole kun näyttäisi että päästään taas kannusta taistelemaan niin ei miestä kannata nykyisillä otteilla treidata.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Onkos Stamkosista sitten oltu julkisuuteen saakka kiinnostuneita jonkin muun seuran taholta? Mun mielestä Tampan hyökkäyspään ns perse kestäisi ihan hyvin, vaikka kapteeni sattuisi lähtemäänkin. Tähän en kyllä usko, mutta noin jossittelun kannalta.Tietysti se vaatisi Tyler Johnsonin paluuta kahden edellisen kauden tasolleen... mikä muuten Johnsonilla on, yhä jokin loukkaantuminen painaa niskassa?

Käsi meni paskaksi Rangersia vastaan viime keväällä ja alkaa nyt vasta olla täysin tervehtynyt sen vamman jäljiltä. Finaalit pelasi tietääkseni murtuneella ranteella. Viime matseissa on jättänyt kananmunakennot pukukoppiin ja alkanut menemään sota-alueelle entiseen tapaan kontaktia kaihtamatta. Johnsonilta on lupa odottaa taas pisteitä jos tuo intensiteetti säilyy seuraavissakin peleissä.

Ei Stamkos ole 80 miljoonan arvoinen mutta eiköhän Yzerman siihen taivu, onhan #91 käytännössä Tampan kasvot.
 
Käsi meni paskaksi Rangersia vastaan viime keväällä ja alkaa nyt vasta olla täysin tervehtynyt sen vamman jäljiltä. Finaalit pelasi tietääkseni murtuneella ranteella. Viime matseissa on jättänyt kananmunakennot pukukoppiin ja alkanut menemään sota-alueelle entiseen tapaan kontaktia kaihtamatta. Johnsonilta on lupa odottaa taas pisteitä jos tuo intensiteetti säilyy seuraavissakin peleissä.

Ei Stamkos ole 80 miljoonan arvoinen mutta eiköhän Yzerman siihen taivu, onhan #91 käytännössä Tampan kasvot.

OK. Katselin pudareita viime keväänä ja muistan kyllä TJ:n loukkaantuneen, mutta en ikinä tajunnut silloisen vamman olleen niin vakava ja parantumisen kestävän näin kauan. Hyvä kuitenkin kuulla, että parempaan päin on hänen osaltaan menty.

Stamkos on varmaan organisaation kasvot ja fanipaitamyynnin ykkösnimi, mutta Tampan onneksi ei kuitenkaan pelillisesti täysin korvaamaton. Siinä mielessä Yzermanilla on varmasti iso mietinnän paikka, kun hintalappua sopimukselle sorvaillaan. Sikäli ymmärrän ehkä lievän ylihinnankin, että eräs Drouin ei ole millään muotoa mun silmään täyttänyt ykkösvarauksen saati tulevan superstaran odotuksia.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Aika kohmeisella pelillä voitto tuli, hienoa kun maalinteko tietty sujuu, mutta harmittaa kyllä myös nuo helpot virheet ja Vasyn epävarmuus. Todella hyvä kuitenkin, että Cooper uskaltaa peluuttaa Vasya eikä vetänyt häntä pois. Jos ei pelejä saa niin ei se itseluottamus siitä nouse eikä sitä suoritusvarmuutta ikinä tule. Palat on ollut ihan uskomattoman kova paluun jälkeen, 10p ja on kyllä Vladin kanssa tämän jengi sielu. Killornille kanssa hyvä ilta ja ansaitusti taisi ykköstähti olla. Kucherov on aina vaarallinen ja oli sitä taas, samat sanat pätee Stamkosiin jolle aika kardinaalimoka tuli kun lahjoitti Pakariselle kiekon.

Noh nyt kun tämä saatu alta pois niin Drouin saaga sai sitten taas uuden käänteen kun mies ei suostunut pelaamaan Syracusen riveissä. Toivottavasti miestä ei treidata mihinkään, homehtukoon farmissa tai Venäjällä mulle on aivan sama. Kaikki viimeisetkin sympatiatkin kyllä karisivat nyt, taisi Drouin olla se mätä omena, kun pelikin alkoi kulkea kun hänestä päästiin eroon.
 

Rambonator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Porin Ässät
Noh nyt kun tämä saatu alta pois niin Drouin saaga sai sitten taas uuden käänteen kun mies ei suostunut pelaamaan Syracusen riveissä. Toivottavasti miestä ei treidata mihinkään, homehtukoon farmissa tai Venäjällä mulle on aivan sama. Kaikki viimeisetkin sympatiatkin kyllä karisivat nyt, taisi Drouin olla se mätä omena, kun pelikin alkoi kulkea kun hänestä päästiin eroon.

Kyllä alkaa itseäkin tämä touhu kyllästyttää. Tampassa peliaikaa ei saa hopeatarjottimella, se pitää ansaita. Näin ovat tehneet esimerkiksi Johnson, Palat, Kucherov, Paquette, Brown ja viimeisimpänä Namestnikov. Otetaan nyt esimerkiksi Namestnikov. Viimekauden alussa ansaitsi paikan NHL:ssä, vaikka alkuperäinen suunnitelma taisi olla että pelaa Syracusessa vielä kauden. Tämän takiahan Tampa menetti Panikin waiwereissa Torontoon. No, Namestnikov ei oikein kuitenkaan sitten ollutkaan valmis NHL:n vauhtiin, ja lopulta lähetettiin farmiin pelaamaan. Taisi kauden aikana muutamaankin kertaan nousta pelaamaan nelokentän minuutteja ja aina takaisin AHL:ään. Playoffeissa sama jatkui, välillä pelasi nelokentän minuutteja, välillä poppareilla. Muistaako joku Namestnikovin valittaneen peliajasta tai roolistaan joukkueessa? Ei, koska ei valittanut.

Treenikaudella Namestnikov pelasi hyvin ja ansaitsi paikkansa NHL:ssä. Pelasi alkukaudesta jämäminuutteja, mutta massiivisisen loukkaantumissuman johdosta nostettiin lopulta Stamkosin ja Kucherovin rinnalle ykkösketjuun. Ja hommahan toimi iteasiassa ihan kelvollisesti, ja mies löysi jopa jotain kemiaa Stamkosin kanssa, mikä ei ole kovin monelta tuntunut onnistuvan (esim. Drouin, väläytyksiä lukuunottamatta). Ketju oli kauden heikoimmalla hetkellä ainoa valopilkku joukkueessa, ja Namestnikoville alkoi pistetitäkin tulla pikkuhiljaa. Nyt loukkaantumissuman loputtua pelasi taas välillä alemmissa ketjuissa, mutta on taas viimeaikoina pelannut ykkösessä Stamkosin ja Palatin kanssa, ja yhteistyö on toiminut, siitä osoituksena muutama peli takaperin tullut uran ensimmäinen kypärätemppu. Namestnikov taisteli pidemmän tien NHL:ään, ja nyt tuskin kukaan enää väittää ettei paikkaa joukueessa ole ansainnut.

Sen sijaan, että Drouin olisi osoittanut asennetta kuten Namestnikov, on hänestä kuoriutumassa pelkkä lellitty kakara. Ensimmäinen farmikomennus ja ilmoitetaan jo julkisesti että halutaan muualle. Ilmeisesti jo marraskuussa oli vaatinut treidiä. Ja nyt sitten vielä tämä episodi, nyt ei ainakaan Tampa saisi Drouinin kaupatessaan takaisin yhtään mitään arvokasta. Itse olen rehellisesti sitä mieltä, että toivottavasti ei pelaa enää peliäkään Tampan paidassa, ihan sama sitten mädäntyykö farmissa, pelaako KHL:ssä vai kaupataanko muualle. Tampa pärjää hyvin ilman Drouinia, sen näkee tämän heken sarjataulukostakin.
 
Viimeksi muokattu:

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Juuri näin, jos ei AHL:ssä pelaaminen maita niin olkoot pelaamatta sitten. Paljon on kyllä kusta näköjään päässä kaverilla, jos luulee omien etujensa olevan joukkueen etuja suurempi. Saas nähä mikä on tämän saagan seuraava osa, tuleeko treidi vai lähteekö Drouin esim. KHL/Euroopan sarjoihin sopimuksen päättymiseen saakka.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Nyt ei kaverilla taida olla enää edes mitään vaihtoarvoakaan. Pelatkoon vaikka ECHL:ssä seuraavat kaksi kautta jos homma ei maistu.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Nyt ei kaverilla taida olla enää edes mitään vaihtoarvoakaan. Pelatkoon vaikka ECHL:ssä seuraavat kaksi kautta jos homma ei maistu.

Ei taida riittää, näköjään vielä 6 vuotta olisi Tampalla miehen oikeudet.. Tajusikohan edes kuinka paljon riskeeraa uraansa tällä pelleilyllä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös